זמן הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמן הנקה
    שיר
    02/05/2011

שלום רב,
    הנני עובדת בחצי משרה במגזר הציבורי. חצי משרה זו מחייבת אותי ב 22 שעות שבועיות המצטברות ל 86 שעות חודשיות. את תפרוסת השעות החלטתי יחד עם הממונים עלי ואני עובדת 3 פעמים בשבוע. לפני חודש חזרתי לעבודהלאחר חופשת לידה בת 6 חודשים. האם אני רשאית לזמן הנקה? אם כן, כיצד מחשבים זאת? עד מתי אני יכולה להחליט לעזוב את עבודתי לטובת גידול בני? לאילו זכויות אני זכאית אם אני מחליטה לעזוב?
    תודה רבה,
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זמן הנקה

הוספת תגובה

• זמן הנקה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    02/05/2011

שיר שלום,
    לעובדת במשרה מלאה יש זכאות לשעת הנקה בתשלום משך 4 חודשים מתום חופשת הלידה.מאחר ואינך במשרה מלאה, הרי שאין לך זכאות לכך.
    ככל שתתפטרי עד 9 חוד' לאחר הלידה לצורך טיפול בילד, הרי שתהיי זכאית לפיצויי הפיטורים. בכל מקרה, יהיה עלייך לתת למעסיק הודעה מוקדמת בת 30 ימים (אלא אם יש ביניכם הסכם לתקופה אחרת).
    דמי אבטלה תהיי זכאית לקבל רק לאחר תקופת המתנה בת 90 ימים (מאחר ומדובר בהתפטרות), אם כי עלייך להתייצב בלישכת התעסוקה במיידי על מנת שתקופת המתנה זו תחל להימנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו