מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי תפקיד לאחר חופשת לידהעובדת חברה פר02/05/2011
צהרים טובים
שבועיים לפני חזרתי לעבודה הודיעו לי בשיחה אישית כי משרדי נמסר לטובת בעל תפקיד אחר ומעבירים אותו לתא קטן בבנין. מלבד זאת גם הורידו לי את אחד מסעיפי העבודה בהם עסקתי (שמילא הרבה מתפקידי).
כאשר התלוננתי וביקשתי למצוא לי תפקיד הולם יותר נאלצתי להמתין שבועיים ויום לפני החזרה עוד רשמתי מייל למעסיקי שאני ממתינה לתשובה לגבי התפקיד. הוא הדף את טענותי במיילים מאוד מחוכמים ומנוסחים היטב על ידי עורכי דין על כך שהתפקיד לא שונה רק הוסר ממנו סעיף וכדומה.
איני מעונינת לשוב לשם, נפגעתי עד מאוד מהזלזול והתכמנות וכעת אני רוצה להשאר לטפל בילדי. הבנתי שאני מחויבת ל-30 יום התראה מראש לפני החזרה ואם לא אני לא זכאית לפיצויים. האם זה נכון? איך ניתן לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי תפקיד לאחר חופשת לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין02/05/2011שלום לך,
ניתן לנסות ולמצוא פתרון לתקופה זו - יש צורך בפגישת ייעוץ פרטנית על מנת להעמיק בפרטי המקרה הספציפיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגישת ייעוץ
עובדת חברה פר02/05/2011האם הפגישה תעלה לי כסף? היא נעשית איתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגישת ייעוץ - תגובה
עו``ד ליאת שטיין02/05/2011ניתן לקבוע פגישת ייעוץ עימי, לגבי עלויות - ניתן למסור פרטים בשיחה טלפונית ולא על גבי הפורום, כמובן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)