שינוי תפקיד לאחר חופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי תפקיד לאחר חופשת לידה
    עובדת חברה פר
    02/05/2011

צהרים טובים

שבועיים לפני חזרתי לעבודה הודיעו לי בשיחה אישית כי משרדי נמסר לטובת בעל תפקיד אחר ומעבירים אותו לתא קטן בבנין. מלבד זאת גם הורידו לי את אחד מסעיפי העבודה בהם עסקתי (שמילא הרבה מתפקידי).

כאשר התלוננתי וביקשתי למצוא לי תפקיד הולם יותר נאלצתי להמתין שבועיים ויום לפני החזרה עוד רשמתי מייל למעסיקי שאני ממתינה לתשובה לגבי התפקיד. הוא הדף את טענותי במיילים מאוד מחוכמים ומנוסחים היטב על ידי עורכי דין על כך שהתפקיד לא שונה רק הוסר ממנו סעיף וכדומה.

איני מעונינת לשוב לשם, נפגעתי עד מאוד מהזלזול והתכמנות וכעת אני רוצה להשאר לטפל בילדי. הבנתי שאני מחויבת ל-30 יום התראה מראש לפני החזרה ואם לא אני לא זכאית לפיצויים. האם זה נכון? איך ניתן לעזור לי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שינוי תפקיד לאחר חופשת לידה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    02/05/2011

שלום לך,
    ניתן לנסות ולמצוא פתרון לתקופה זו - יש צורך בפגישת ייעוץ פרטנית על מנת להעמיק בפרטי המקרה הספציפיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגישת ייעוץ

עובדת חברה פר
    02/05/2011

האם הפגישה תעלה לי כסף? היא נעשית איתך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגישת ייעוץ - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    02/05/2011

ניתן לקבוע פגישת ייעוץ עימי, לגבי עלויות - ניתן למסור פרטים בשיחה טלפונית ולא על גבי הפורום, כמובן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו