טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בתחילת ההריון שלי ובידיוק הציעו לי קידום בעבודה שכבר הסכמתי לכך לפני שידעתי שאני בהריון שינוי תנאי העסקה שלי יחלו רק בעוד חודש בערך מתי אני צריכה להודיע להם על זה שאני בהריון ואם זה יכול לפגוע לאחר מכן בקידום שלי? אני עובדת במקום העבודה כמעט שנתיים ( באוגוסט יהיה שנתים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אליסה שלום, עקרונית החובה ליידע על ההריון הינה מחודש חמישי, אולם את רשאית כמובן להודיע קודם לכן. ייתכן ובמקרה שלך יהיה נכון ליידע לאחר שהקידום ייכנס לתוקף בפועל, על מנת לא לסכן אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר