מתי להודיעה אחרי חופשת לידה על התפט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי להודיעה אחרי חופשת לידה על התפט
    רינה
    12/05/2011

אני עובדת שנתיים , וכרגע אני בהריון אחרי ההריון לא אכל להמשיך לעבוד כי עם ילד ותינוק זה בלתי אפשרי בשבילי
    השאלה שלי היא:מתי אני צריכה להודיע אחרי הלידה למעסיק שאני לא רוצה לחזור ואני רוצה להתפטר ומה אני אמורה לרשום במכתב ההתפטרות שלי?
    והאם מגיע לי פיצויים מלאים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתי להודיעה אחרי חופשת לידה על התפט - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    15/05/2011

רינה שלום,
    לגבי הודעה מוקדמת - רוב הנשים בוחרות את המועד הנכון כחודש טרם סיום חופשת הלידה, על מנת שתהא חפיפה מלאה לתקופת ההודעה המוקדמת. לשיקולך.
    ככל שההתפטרות הינה עד 9 חוד' לאחר הלידה לצורך טיפול בילד, הרי שתהיי זכאית לפיצויי הפיטורים.
    דמי אבטלה תהיי זכאית לקבל רק לאחר תקופת המתנה בת 90 ימים (מאחר ומדובר בהתפטרות), אם כי עלייך להתייצב בלישכת התעסוקה במיידי על מנת שתקופת המתנה זו תחל להימנות.
    לגבי נוסח מכתב ההתפטרות- צריך שתהיה בו סיבת ההתפטרות (התפטרות לצורך טיפול בילד), תאריכים (ההודעה + מועד סיום יחסי עובד מעביד, וכדומה), ודרישה לתשלום הכל על פי חוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו