מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לעורכת דין בבקשה כנסיגלית24/05/2011
אני בהיריון שבוע 32 ועובדת בחברת "מסר" שזה לטפל בקשישים....כבר 5 שנים
יש לי כרגע 3 קשישות שאני עובדת אצלהן עכשיו המצב הוא כזה:
מחודש 4 תחילת רביעי ל 2 קשישות שלי ירדו שעות בשבוע היה להם 9.45 בשבוע וירד להם מביטוח לאומי ל5 שעות שבועיות.....ואז פניתי אל המשרד שיסדר לי עוד קשישה ככה שזה לא יפגע בפרנסה שלי הם טענו שניסו לסדר לי עוד קשישה אבל ברגע שהקשישה החדשה שמעה שאני בהיריון היא לא רצתה ואז המשרד מאז לא סידר לי כלום הייתי מתקשרת אליהם המון שיסדרו לי עוד קשישה היו אומרים לי אנחנו לא אשמים הקשישות לא רוצות אותך או שהיו אומרים לי את גם ככה צריכה ללדת בעוד חודשיים אני אמורה ללדת ב21.7 ואני יודעת שאני לא ימצא את עצמי עם עוד קשישה כי המשרד לא מסדר לי בטענה שאף קשישה לא רוצה שאישה בהיריון תעבוד אצלה.....
מה עושים במצב כזה?
כרגע אני עובדת רק 19.45 שעות בשבוע ויוצא שאני עובדת רק שני רביעי חמישי ושישי
שביום שני אני עובדת רק 5.5 שעות, יום רביעי -5.5 שעות, חמישי 5 שעות ושישי 3.45 שעות
ברצוני ליידע שגם לפני שהורידו לקשישות שלי שעות רציתי עוד קשישה והמשרד אמר שאין להם קשישות חדשות אבל מפה לאוזן שמעתי שסידרו קשישות חדשות למטפלות אחרות כשהן לא בהיריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעורכת דין בבקשה כנסי - תגובה
עו``ד ליאת שטיין26/05/2011גלית שלום,
העניין מורכב וספציפי - יש לבחון אותו פרטנית במסגרת פגישת ייעוץ מסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)