מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עובדת בחברת כ"א - דחוףדנה02/01/2008
שלום רב,
עבדתי מטעם חברת כח אדם בארגון כלשהוא ויצאתי לשמירת הריון. במהלך השמירה נמצא לי מחליף בארגון ונאמר לי כי לא אוכל להמשיך לעבוד שם לאחר חופשת הלידה.
כעת, עם תום חופשת הלידה, נאמר לי בחברת כח האדם כי אצטרך לעבוד במשרדי החברה עצמה בתפקיד שונה. יצויין כי בחוזה שלי כתוב כי אועסק בתפקיד הראשון.
אני מעוניינת לטפל בתינוק ולקבל דמי אבטלה, אך הבנתי שלשם כך עלי להוכיח הרעת תנאים.
1. האם העובדה שמדובר בתפקיד אחר מזה המצוין בחוזה מהווה הרעת תנאים ?
2. האם אני חייבת להסכים לעבוד בכל תפקיד שיוצע לי ?
3. הבנתי שבמידה והיולדת לא יכולה לחזור למקום העבודה שלה, ייחשב הדבר כאילו פוטרה לצורך קבלת דמי אבטלה. האם העובדה שאיני חוזרת לאותו ארגון (אך נשארת אצל אותו מעסיק) כלולה בקטגוריה זו ?
4. האם החברה מחוייבת לשלם לי עבור 45 יום לאחר חופשת הלידה היות ואיני מעוניינת לעבוד במשרה שהוצעה לי?
תודה רבה על תשובתכם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מדוע אינכם עונים לפניייתי?
דנה07/01/2008הי, אודה לכם באם תענו לשאלתי מלפני מספר ימים.הנושא דחוף ביותר !
תודה רבה מראש,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנה שלום,
עו"ד אילן קמינצקי09/01/2008לא כל שינוי בתפקיד מהווה הרעת תנאים. יש לבחון את התפקיד שהוצע לך ביחד לתפקיד הקודם.
אם אכן ישנה הרעת תנאים תהיי זכאית לדמי אבטלה מהיום הראשון בכל מקרה אחר תהיי זכאית רק לאחר 90 יום.
כל יתר השאלות נגזרות מהתפקיד שהוצע לך והאם ישנה הרעת תנאים בתפקיד שהוצע לך. אם מציעים לך תפקיד בתנאים גרועים יותר אינך מחוייבת להסכים לכך ואז המעביד מחוייב לשלם לך תשלום של 60 יום לאחר חופשת הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)