עובדת בחברת כ"א - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עובדת בחברת כ"א - דחוף
    דנה
    02/01/2008

שלום רב,

עבדתי מטעם חברת כח אדם בארגון כלשהוא ויצאתי לשמירת הריון. במהלך השמירה נמצא לי מחליף בארגון ונאמר לי כי לא אוכל להמשיך לעבוד שם לאחר חופשת הלידה.

כעת, עם תום חופשת הלידה, נאמר לי בחברת כח האדם כי אצטרך לעבוד במשרדי החברה עצמה בתפקיד שונה. יצויין כי בחוזה שלי כתוב כי אועסק בתפקיד הראשון.

אני מעוניינת לטפל בתינוק ולקבל דמי אבטלה, אך הבנתי שלשם כך עלי להוכיח הרעת תנאים.

1. האם העובדה שמדובר בתפקיד אחר מזה המצוין בחוזה מהווה הרעת תנאים ?

2. האם אני חייבת להסכים לעבוד בכל תפקיד שיוצע לי ?

3. הבנתי שבמידה והיולדת לא יכולה לחזור למקום העבודה שלה, ייחשב הדבר כאילו פוטרה לצורך קבלת דמי אבטלה. האם העובדה שאיני חוזרת לאותו ארגון (אך נשארת אצל אותו מעסיק) כלולה בקטגוריה זו ?

4. האם החברה מחוייבת לשלם לי עבור 45 יום לאחר חופשת הלידה היות ואיני מעוניינת לעבוד במשרה שהוצעה לי?

תודה רבה על תשובתכם !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עובדת בחברת כ"א - דחוף

הוספת תגובה

• מדוע אינכם עונים לפניייתי?

דנה
    07/01/2008

הי, אודה לכם באם תענו לשאלתי מלפני מספר ימים.הנושא דחוף ביותר !
    תודה רבה מראש,
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה שלום,

עו"ד אילן קמינצקי
    09/01/2008

לא כל שינוי בתפקיד מהווה הרעת תנאים. יש לבחון את התפקיד שהוצע לך ביחד לתפקיד הקודם.
    אם אכן ישנה הרעת תנאים תהיי זכאית לדמי אבטלה מהיום הראשון בכל מקרה אחר תהיי זכאית רק לאחר 90 יום.
    כל יתר השאלות נגזרות מהתפקיד שהוצע לך והאם ישנה הרעת תנאים בתפקיד שהוצע לך. אם מציעים לך תפקיד בתנאים גרועים יותר אינך מחוייבת להסכים לכך ואז המעביד מחוייב לשלם לך תשלום של 60 יום לאחר חופשת הלידה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו