התפטרות לאחר הארכת חופשת לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התפטרות לאחר הארכת חופשת לידה
    מיבן
    02/01/2008

אני מתכוונת להאריך את חופשת הלידה בחודשיים נוספים ללא תשלום. האם החוק האוסר על פיטורים 60 יום לאחר חופשת הלידה תקף גם בחודשים האלו?אם אני מחליטה להתפטר במהלך החופשה ללא תשלום -מה הזכויות שיש לי?האם בכלל מגיעים לי פיצויים ( התפטרות לשם טיפול בילד) ואם כן-כמה?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התפטרות לאחר חופשת לידה

עו"ד אילן קמינצקי
    09/01/2008

לאחר חופשת לידה (גם מוארכת) על המעביד לשלם שכר של 60 יום. אם תתפטרי מהעבודה לצורך טיפול בילד תהיי זכאית לפיצויי פיטורין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה,ושאלות נוספות

מיבן
    10/01/2008

האם בכל מקרה על המעסיק לשלם שכר של 60 יום (לאחר ה-14 שבועות) או רק במקרה של התפטרות? אני במצב של אי ודאות לגבי חזרה לעבודה לאחר תום ה 14 שבועות, כיון שעקב שינוי בעלים בחברה ייתכן ולא יהיה צורך בי.מצד אחד אסור לפטר אותי, אולם האם אני צריכה לחזור לעבודה אחרי 14 שבועות ואז להתפטר?מתי אני צריכה להודיע על התפטרות? האם במקרה של התפטרות לצורך טיפול בילד אני מקבלת פיצויים בהתאם לותק בעבודה (קצת יותר שנה) או את ה-60 יום?
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו