שינוי תפקיד לאחר לידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי תפקיד לאחר לידה
    אביב
    26/05/2011

שלום,

לפני כשבוע חזרתי לעבודה לאחר שמירת הריון ולידה החל מיוני 2010.

ביציאתי לשמירה המעסיק הודיע לי כי הוא כועס על כך ואין לי לאן לחזור לאחר הלידה.

כשבוע לפני שחזרתי יצרתי קשר עם המעסיק לשמוע איפה אני "עומדת", בשיחה איתו נאמר לי שאני חוזרת לתפקיד הקודם והכל ממשיך כרגיל, בפועל, אני רק מתייקת מסמכים למחליפה.

התפקיד טרם יצאתי היה מנהלת אדמינ' שכלל כמובן משרד מסודר, עבודה מול לקוחות, ספקים, עבודה מול מחשב - מיילים וכדו'.

דיברתי עם המעסיק על כך שאין לי מחשב, כיסא (פינה משלי) וכמובן אין תפקיד אני רק מתייקת מסמכים ומנקה משעמום. לדבריו, נעשו שינויים בתפקיד שצריכים להקל על עבודתי אך מלבד מס' דברים שירדו ממני כל השאר אותו הדבר.

בקיצור, על כל שאלה יש תשובה מתחמקת.

שאלתי היא - איך אני אמורה לנהוג איתו? האם יהיה נכון להתפטר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי תפקיד לאחר לידה

הוספת תגובה

• שינוי תפקיד לאחר לידה - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    31/05/2011

אביב שלום,
    אכן בעייתי, ולא בהכרח חוקי.
    יחד עם זאת, אם את מרגישה שאינך יכולה להמשיך במתכונת זו, קיימת האפשרות להוציא למעסיק מכתב התראה ערוך ע"י עו"ד - פעמים רבות זה משיג את המטרה, או שביכולתך להתפטר בדין מפוטר לצורך טיפול בילד - מה שנראה לך מתאים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו