מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי תפקיד לאחר לידהאביב26/05/2011
שלום,
לפני כשבוע חזרתי לעבודה לאחר שמירת הריון ולידה החל מיוני 2010.
ביציאתי לשמירה המעסיק הודיע לי כי הוא כועס על כך ואין לי לאן לחזור לאחר הלידה.
כשבוע לפני שחזרתי יצרתי קשר עם המעסיק לשמוע איפה אני "עומדת", בשיחה איתו נאמר לי שאני חוזרת לתפקיד הקודם והכל ממשיך כרגיל, בפועל, אני רק מתייקת מסמכים למחליפה.
התפקיד טרם יצאתי היה מנהלת אדמינ' שכלל כמובן משרד מסודר, עבודה מול לקוחות, ספקים, עבודה מול מחשב - מיילים וכדו'.
דיברתי עם המעסיק על כך שאין לי מחשב, כיסא (פינה משלי) וכמובן אין תפקיד אני רק מתייקת מסמכים ומנקה משעמום. לדבריו, נעשו שינויים בתפקיד שצריכים להקל על עבודתי אך מלבד מס' דברים שירדו ממני כל השאר אותו הדבר.
בקיצור, על כל שאלה יש תשובה מתחמקת.
שאלתי היא - איך אני אמורה לנהוג איתו? האם יהיה נכון להתפטר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי תפקיד לאחר לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין31/05/2011אביב שלום,
אכן בעייתי, ולא בהכרח חוקי.
יחד עם זאת, אם את מרגישה שאינך יכולה להמשיך במתכונת זו, קיימת האפשרות להוציא למעסיק מכתב התראה ערוך ע"י עו"ד - פעמים רבות זה משיג את המטרה, או שביכולתך להתפטר בדין מפוטר לצורך טיפול בילד - מה שנראה לך מתאים יותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)