מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פיטורים בהריון- דחוףסיון29/05/2011
שלום,
אני עובדת במקום עבודה כשבעה חודשים, נכנסתי להריון לפני 3 חודשים.
אני מנהלת היום 10 עובדים, רוצים להעביר אותי לנהל צוות של 2 עובדים, זו ממש ירידה בסמכויות. הענין הוא שהם אומרים שהם החליטו על זה לפני שידעו שאני בהריון. המנהלת אמרה לי את זה באותה שיחה שאני אמרתי לה שאני גבהריון, לאחר שאמרתי לה שאני בהריון, אך ציינה בפירוש שהיא החליטה על זה לפני שסיפרתי לה שאני בהריון.
כמה שאלות:
1. האם מותר להם לעשות את זה ?
2. אני מאד לא רוצה ל"רדת" ככה, השאלה היא האם הם יכלים לפטר אותי אם לא אסכים...מבחינת מקצועיות- אני לא עמדתי ביעדים שהציבו לי ככה שהם יכלים לתת סיבה לתמת, אם זה מה שהם צריכים...
3. אם יפטרו אותי, אני אהיה זכאית לחתום אבטלה? אף אחד לא יקבל אותי עכשיו לעבודה חדשה בהריון חודש רביעי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטורים בהריון- דחוף - תגובה
עו``ד ליאת שטיין31/05/2011סיון שלום,
עקרונית, לא ניתן לפטר אותך במצב דברים זה, אלא בהיתר של הממונה על חוק עבודת נשים.
לגבי ההרעה, יש לבחון את העניין לעומק, כמו גם האם היא מלווה בהרעת תנאים בשכר. מכל מקום, על מנת לבחון כיצד לנהוג בסיטואציה, נראה כי יש צורך בפגישת ייעוץ מסודרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)