מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוקר טוב ...חופשת לידהמור29/05/2011
בוקר טוב לכם ,
ניסיתי לעיין כאן בשאלות ובתשובות שדומות לשאלתי אבל האמת שלא כל כך הבנתי.
אני בת 27 שבוע 38 להריוני. .
עובדת בעבודתי מ- 13/08/07- מאוד לא מרוצה בעבודתי (וגם מהמרחק )
בערך ביוני (עוד שבועיים) בעזרת השם אני צפויה ללדת ואינני בטוחה שברצוני לחזור, אם זאת אני מתכננת חופשת לידה בת חצי שנה (אבל אין לי ימי מחלה ולא ימי חופשה) ...
מה הפרוצדורה למקרה שאני נשארת למשך השלושה חודשים שאני מעריכה בנוסף לחופשת לידה ???
או למקרה שאני עוזבת מתי אני מודיעה על התפטרות והאם כדאי בסוף החצי שנה או בסוף חופשת הלידה ???
ובכל חודש ספטמבר נכנס לי הבראה ...מה לגביו ? האם ממשיך כרגיל או מתמעט בגלל חוסר הגעה לעבודה ?
אשמח אם תענו לי בצורה פשוטה ומובנת .
תודה מראש יום טוב ושבוע מקסים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בוקר טוב ...חופשת לידה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין31/05/2011מור שלום,
עקרונית, חופשת הלידה הוארכה ממילא ל 6 חודשים, כך שאינך זקוקה לחסדי המעסיק בעניין (כמובן שמדובר על חופשה ללא תשלום בכל הנוגע ל 12 השבועות האחרונים של החל"ד).
לגבי מועד ההתפטרות - רוב הנשים בוחרות את המועד הנכון כחודש טרם סיום חופשת הלידה, על מנת שתהא חפיפה מלאה לתקופת ההודעה המוקדמת. לשיקולך.
הבראה תהיי זכאית ביחס לתקופת עבודתך בפועל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעו"ד ליאת שטיין
מור31/05/2011קודם כל תודה רבה רבה על התשובה .
ובכלל תודה לכם שאתם כאן בישביל כולם!
רק כדי לוודא שהבנתי נכון את תשובתך בכדי שאני אוכל לפעול:
חופשת לידה - הוארכה לשישה חודשים אבל רק השלושה הראשונים בתשלום והשלושה האחרונים ללא תשלום (והמעסיק מאשר את השלושה האחרונים למרות שאין לי ימי מחלה או חופשה )??ואם יש לי ..אז אני יכולה לנצלם ..ואז לקבל עליהם תשלום??
לגביי התפטרות - אם לצורך העניין ילדתי ביוני אני אמורה לחזור בדצמבר במידה ולקחתי שישיה חודשים של חופשת לידה ..אני אני מודיעה על התפטרות בנובמבר???
תודה מראש ..מור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעו"ד ליאת שטיין - תגובה
עו``ד ליאת שטיין04/06/2011מור שלום,
ראשית - בשמחה :-)
1. לגבי חופשת הלידה - עקרונית, ככל שמלאה לך למעלה משנה בעבודה טרם הלידה, 14 שבועות בתשלום, 12 כחל"ת (אין צורך בימי מחלה \ חופשה \ אישור מעסיק).
2. כן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)