זכויות האישה לאחר לידה כסטודנטית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכויות האישה לאחר לידה כסטודנטית
    אירית
    31/05/2011

שלום רב,
    אני ילדתי לידה מוקדמת בשבוע 31 ולכן ביתי בפגייה. לפיכך יצאתי לחופשת לידה מוקדם מהצפוי. במכללה שבה אני לומדת מכירים רק בחודש חופשת לידה, אך מכיוון שביתי כבר יותר מחודש באשפוז איני יכולה לחזור ללימודים. כאשר דיברתי איתם הם לא היו מוכנים להכיר לי בקורסים שלמדתי בסמסטר הזה (מה שנשאר לי להשלים בעצם היה רק חודש וחצי ללימודים, מה שאומר שחודש נחשב לחופשת לידה ושבועיים אחרי החופשת לידה) ולכן לא היו מוכנים להכיר לי בקורסים שכבר למדתי. כמובן שהשקעתי ממיטב כספי וזמני בכל הסמסטר הזה בלימודים ופחות עבדתי בעקבות הלימודים. בעקבות הלידה המוקדמת, מה שאינו בשליטתי, "נדפקתי" ולכן אני צריכה לעשות את הקורסים הללו מהתחלה ללא הקלות עם נוכחות חובה מה שמקשה עליי ביותר כאמא לפגית שאני צריכה לטפל בה יותר מהרגיל. תמיד מדברים על זכויות במקום עבודה, אך האם יש זכויות של אישה אחרי לידה במקום לימודים? האם אפשר לעשות משהו בנידון שכן מצב זה אינו היה בשליטתי ולכן נגרם לי עוגמת נפש...
    בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זכויות האישה לאחר לידה כסטודנטית - תגובה

עו``ד חן שטיין
    04/06/2011

אירית שלום,
    עלייך לבחון את התקנות של המכללה על מנת להבין יותר טוב את זכויותייך, ולדעת האם המכללה פועלת כראוי או לא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו