מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זכויות האישה לאחר לידה כסטודנטיתאירית31/05/2011
שלום רב,
אני ילדתי לידה מוקדמת בשבוע 31 ולכן ביתי בפגייה. לפיכך יצאתי לחופשת לידה מוקדם מהצפוי. במכללה שבה אני לומדת מכירים רק בחודש חופשת לידה, אך מכיוון שביתי כבר יותר מחודש באשפוז איני יכולה לחזור ללימודים. כאשר דיברתי איתם הם לא היו מוכנים להכיר לי בקורסים שלמדתי בסמסטר הזה (מה שנשאר לי להשלים בעצם היה רק חודש וחצי ללימודים, מה שאומר שחודש נחשב לחופשת לידה ושבועיים אחרי החופשת לידה) ולכן לא היו מוכנים להכיר לי בקורסים שכבר למדתי. כמובן שהשקעתי ממיטב כספי וזמני בכל הסמסטר הזה בלימודים ופחות עבדתי בעקבות הלימודים. בעקבות הלידה המוקדמת, מה שאינו בשליטתי, "נדפקתי" ולכן אני צריכה לעשות את הקורסים הללו מהתחלה ללא הקלות עם נוכחות חובה מה שמקשה עליי ביותר כאמא לפגית שאני צריכה לטפל בה יותר מהרגיל. תמיד מדברים על זכויות במקום עבודה, אך האם יש זכויות של אישה אחרי לידה במקום לימודים? האם אפשר לעשות משהו בנידון שכן מצב זה אינו היה בשליטתי ולכן נגרם לי עוגמת נפש...
בתודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זכויות האישה לאחר לידה כסטודנטית - תגובה
עו``ד חן שטיין04/06/2011אירית שלום,
עלייך לבחון את התקנות של המכללה על מנת להבין יותר טוב את זכויותייך, ולדעת האם המכללה פועלת כראוי או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)