מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חופשת מחלה ארוכה בהריוןketi03/06/2011
שלום רב!אני בת 25 נשואה+1.עובדת במקום עבודתי 6 שנים.יש לי שאילה אני כרגע בשבוע 22 להריוני.לפני שנה וחצי היה לי סיפור של סרטן בלוטת התריס.לא מרגישה טוב רופאת נשים לא הסכימה לשמירת הריון בטענה שבעיה היא לא הריון אלה מחלה.הלכתי לרופא תעסוקתית שנתנה לי חופשת מחלה כרגע לחודשיים ובהמשך אם יצטרך עד הלידה.שאלתי היא כזאת.אם אני יצא לחופשת מחלה על חשבון ימי מחלה שצברתי בעבודה עד הלידה, האם זה היפגע בדמי לידה? זאת אומרת האם ביטוח לאומי ישלם לי דמי לידה גם אם אני נמצאת בחופשת מחלה בארבע חודשים הקרובים?לא מדובר בהתפטרות.תודה על המענה.סוף שבוע נעים!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשת מחלה ארוכה בהריון - תגובה
עו``ד חן שטיין04/06/2011שלום לך,
לעניין דמי הלידה - דמי הלידה מחושבים לפי שלוש המשכורות האחרונות המלאות (90 ימים) טרם הלידה, כאשר יש לך אפשרות לבקש כי לא תהא התחשבות בחודשים בהם ישנה ירידה בשכר הנובעת מהעדרות עקב ההריון, אך הדבר אינו מובטח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
keti05/06/2011תודה רבה לך על המענה.השאילה שלי היא אחרת אם לא תהיה ירידת שכר, אבל אני יהיה בחופשת מחלה איך זה יחושב?הרי בפועל אני לא יעבוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
עו``ד חן שטיין05/06/2011קטי שלום,
טעות בידך, שכן בימי המחלה אין מדובר בתשלום מלא, אלא חלקי, כקבוע בחוק.
אם במקום העבודה שלך משלמים באופן מלא על ימי מחלה, הרי שדין היותך בימי מחלה כדין עבודה רגילה - אין שום משמעות או הבדל לעניין דמי הלידה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)