מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חופשה עד גיל שנהנני10/06/2011
שלום,
אני נמצאת בחופשת לידה עד גיל שנה וחוששת שבחברה לא יחזירו אותי לתפקידי הרגיל ויישנו לי את התפקיד.......
מהם זכויותיי לאחר חזרתי לעבודה?
1. האם הם חייבים להחזיר אותי לעבודה?
2. ומה לגבי התפקיד שלי???
**האם הדין לגבי חופשת לידה רגילה תקף גם לגבי חופשת לידה ללא תשלום עד גיל שנה???
אני עובדת בחברה מסודרת 14 שנים ....
אנא עזרתכם
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חופשה עד גיל שנה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין12/06/2011נני שלום,
ככל שהיה מדובר בהארכת חופשת הלידה בחל"ת בהסכמה, הרי שעקרונית אין הבדל מהבחינה המשפטית, ויש להשיבך לתפקידך ולתנאייך הקודמים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת בבקשה
נני13/06/2011רב תודות עבור תשובך המהירה.
אכן הארכת חופשתי היתה בהסכמה, נדרשתי לכתוב להם מכתב שאני מבקשת זאת, אך מרוב חשש שמה לא ייאשרו לי חופשה בת שנה הוספתי במכתב שאני "אשוב לכל תפקיד שבו אדרש"... האם עשיתי טעות???
כתבתי זאת משום שחששתי שהם עושים לי טובה כיביכול בקבלת חופשה בת שנה....
האם בעקבות המכתב הם רשאים להעביר אותי תפקיד???????????.
רב תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה - רב תודות
נני15/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממתינה לתשובה - רב תודות - תגובה
עו``ד ליאת שטיין16/06/2011שלום לך בשנית,
עקרונית חל איסור לשנות את תנאי ההעסקה, ככל שמדובר בפגיעה בו.
הסעיף שכתבת במכתבך כמובן שאינו משפר את מצבך, אבל להערכתי הפגיעה שלו הינה מינורית, וממילא לא התחייבת לתפקיד ספציפי, אלא היתה זו אמירה כללית.
במידת הצורך, אני מאמינה כי יהיה זה משהו שאפשר להתמודד איתו בזמן אמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעו"ד ליאת שטיין את נהדרת רב תודות
נני20/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה :-)
עו``ד ליאת שטיין20/06/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)