מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרגיל של הבוסאביב22/06/2011
שלום,
במאי חזרתי לעבודה לאחר חופשת לידה ושמירת הריון.
חשוב לציין כי במהלך כל תוקפת ההריון והלידה הקשר נותק ורק ביוזמתי קבענו פגישה והודעתי על חזרתי לעבודה מיד בתום התקופה ללא הארכת החופשה.
עם חזרתי מצאתי כי הבוס "משבית" אותי ומתפקיד של מנהלת אדמינ' אני רק עושה תיוקים אם יש או עוזרת להנהלת חשבונות ברישום הצ'קים, אפילו מחשב או פינה משלי אין לי.
לאחר שיחה שנהלתי עם הבוס ואמרתי כי אני מעוננינת לחזור לתפקיד ולהמשיך בעבודה. לדבריו "הוא לא יכול לסמוך עליי שמא אני יניח את העט והעלם" כפי שקרה כשיצאתי לשמירת הריון. בנוסף, אני צריכה להרוויח את האמון שלו בעבודה בכך שלא העדר (כמו חיסון שהיה לילדה או התפתחות של הילד) ואנסה "לשכנע" אותו בכך שאראה נכונות לעבודה. (ללא אמצעים כמו שולחן, מחשב וכדו').
בתחילת השבוע אמרתי לבוס לא עוד לעבודות מסוג זה ואולי כדאי שנגיע להסכם שיסיים את הסיפור יפה.
ההסכם הוא: שאני ארשום מכתב התפטרות שמודיע על סיום יחסים ב 31.8.2011 ויכלול תשלום על ימי חופשה, הבראה, הודעה מוקדמת וקבלת מכתב לשחרור כספים ופיצויים.
את המכתב רשמתי רק שהחשבת שכר אמרה כי חל טעות והתאריך בנכון הוא 31.7.2011 ולא כפי שנקבע. אני בתמימותי חתמתי על שינוי התאריך ואמרתי לה שאבדוק זאת במקביל. היא אמרה שאין כל בעיה והיא לא תעשה משהו שלא במסגרת החוק ושאני יכולה לסמוך עליה.
היום גליתי כי התאריך של אוגוסט הוא הנכון שהוא: 60 יום לאחר לידה, מסתיים ביולי, ועוד 30 יום הודעה מוקדמת.
דבר ראשון כתבתי מייל לחשבת שכר ולבוס כי מבחינתי המכתב בטל ומבוטל וטרם קיבלתי תשובה.
מה עליי לעשות עכשיו, האם המכתב תקף? האם נכון שאני מסיימת את עבודתי באוגוסט ולא ביולי?
לגבי אבטלה אני מודעת להשלכות של המכתב אבל לא הייתה לי ברירה כי מכתב סיום העסקה הוא לא רצה לתת לי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרגיל של הבוס - תגובה
עו``ד חן שטיין23/06/2011אביב שלום,
אכן מצב בעייתי ולא נעים.
עלייך לפנות לפגישת ייעוץ מסודרת ופרטנית על מנת לגבש את הפתרון המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)