מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחילת עבודה חדשה במהלך הריוןטובה24/06/2011
שלום רב,
לפני כארבעה חודשים התקבלתי לעבודה במשרד גדול. לא נקבע תאריך מדויק לתחילת ההעסקה, אולם בטוח שתחילת ההעסקה תהיה בחודש אוגוסט 2011. בזמן ראיון העבודה טרם הייתי בהריון. בינתיים נקלטתי להריון. כיום אני בשבוע ה-15 להריון. עם תחילת העבודה אהיה בשבוע 22+.
בהינתן הנ"ל אין עדיין קשרי עובד מעביד, אם כי חתמתי כבר על חוזה העסקה (רק אני חתומה, המעסיק לא חתום... ככל הנראה זה הנוהל אצלו).
1. אילו חובות דיווח חלות עליי אם בכלל?
2. במידה ואני נדרשת להודיע כבר היום למעסיק, האם יש למעסיק זכות לבטל את העסקתי או שמא אני מוגנת מבחינה חוקית? להזכירכם, טרם נקבע תאריך תחילת העסקה מדויק.
אודה לתשובתכם בהקדם כיצד עליי לנהוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחילת עבודה חדשה במהלך הריון - תגובה
עו``ד ליאת שטיין27/06/2011טובה שלום,
שאלתך זו נבחנה בפסיקה לא אחת, ונפסק כי אין זה חוסר תום לב שלא לספר למעסיק (גם הפוטנציאלי) בשלב זה.
על פי חוק עלייך לספר למעסיק (גם פונציאלי) על הריונך החל מחודש חמישי להריון בלבד, והדבר מתיישב עם עמדת הפסיקה.
כמובן שהכל שאלה כיצד את מרגישה בעניין.
אגב, אומנם אינך חוסה תחת הגנת חוק עבודת נשים בכל הנוגע לחובה לקבלת היתר טרם הפיטורים עד אשר ימלאו לך 6 חודשים בעבודה, אולם אסור לפטר אותך פיטורים הנובעים ו\או קשורים בהריון, ופיטורים כאלה עשויים להיות פיטורים אסורים הנושאים בכנפם סנקציות כספיות ופיצוי מהמעסיק עקב כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)