טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רציתי לברר על הזכויות שלי אחרי לידת תינוק חיי בשבוע 22 התינוק חיי כמה שעות ומת קיבלתי תעודת פטירה ממשרד הבריאות את חופשת הלידה אמרו שמגיע לי כי יש חוק לידת תינוק חיי לא חשוב באיזה שבוע נחשב ללידה אבל רציתי לברר אם מגיע לי מענק/ דמי פטירה מהביטוח הלאומי ואם מגיע לי מה עליי לעשות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, השבתי לך ארוכות אתמול לאחר שפנית אלי טלפונית בעניין. אני מקווה שקיבלת את מלוא התשובות. ככל שיתעוררו בעיות נוספות, ראי עצמך חופשייה לשוב ולפנות בעניין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר