הארכת חופשת לידה מעבר ל- 6 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הארכת חופשת לידה מעבר ל- 6 חודשים
    אוסנת
    27/06/2011

אני עובדת מינואר 2010 במקום עבודה. ילדתי ב- 21.2.2011 האם זה אומר שעלי לחזור ב 21.8.2011? אם כן מה הדין אם ברצוני להאריך עוד קצת את חופשת הלידה עד 05.09.2011 האם המעסיק עדיין יהיה מחויב להחזיר אותי לעבודה לאותו תפקיד?
    לתשובתכם המהירה אודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הארכת חופשת לידה מעבר ל- 6 חודשים - תגובה

עו``ד ליאת שטיין
    28/06/2011

ענת שלום,
    ככל שיש לך ותק של למעלה מ 12 חודשים במקום העבודה עד ליום הלידה, הרי שאת זכאית להאריך את חופשת הלידה שלך ללא תשלום, שאורכה יהיה עד רבע מתקופת עבודתך, ולא יותר משנה מיום הלידה בסה"כ.
    אינך זקוקה לאישור המעסיק לצורך כך.
    בתום החופשה, על המעסיק להשיב אותך לעבודתך לתקופה בה תהיי מוגנת, לכל הפחות לתקופה בת 60 ימים + תקופת ההודעה המוקדמת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אודה על מתן תשובה קונקרטית

אוסנת
    29/06/2011

אם התחלתי לעבודה ב- 18/1/2010 ילדתי ב 22/2/2011 עד איזה תאריך אני יכולה לחזור לעבודה ללא צורך באישור המעסיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו