מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני עובדת במקום עבודתי מעל 10 שניםאביבית27/06/2011
ילדתי באמצע מרץ והודעתי בעבודה שאני חוזרת בתחילת ספטמבר בגלל הגן.
זאת אומרת לאני כרגע בחל"ת. התחרטתי ואני מעונינת להישאר בבית לגדל את התינוקת, מתי עליי להודיע על התפטרותי האם בתחילת אוגוסט? או האם אני יכולה כבר עכשיו. ועוד שאלה מתי אני אמורה לגשת לחתום אבטלה, לפי מה שהבנתי אני צריכה לגשת ללשכת התעסוקה לאחר 90 יום מיום התפטרותי.
האם זה נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עובדת במקום עבודתי מעל 10 שנים - תגובה
עו``ד ליאת שטיין28/06/2011אביבית שלום,
ככל שההתפטרות הינה עד 9 חוד' לאחר הלידה לצורך טיפול בילד, הרי שתהיי זכאית לפיצויי הפיטורים, ואין רלוונטיות האם הודעת על חזרה צפויה או לא - מותר לך לשנות את דעתך במגרת הזמן הקצוב.
מובן כי חובה עלייך לתת הודעה מוקדמת למעסיק טרם סיום העבודה, לרוב מדובר ב 30 ימים אלא אם יש ביניכם הסכם שקובע תקופה ארוכה יותר.
לגבי הודעה מוקדמת - רוב הנשים בוחרות את המועד הנכון כחודש טרם סיום חופשת הלידה, על מנת שתהא חפיפה מלאה לתקופת ההודעה המוקדמת. לשיקולך.
דמי אבטלה תהיי זכאית לקבל רק לאחר תקופת המתנה בת 90 ימים (מאחר ומדובר בהתפטרות), אם כי עלייך להתייצב בלישכת התעסוקה במיידי על מנת שתקופת המתנה זו תחל להימנות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעו"ד ליאת שטיין, משהו לא מובן לי
אביבית28/06/2011אני אצטרך לגשת ללשכת התעסוקה בסמוך למכתב התפטרות או לאחר 30 יום מהודעתי על ההתפטרות?
והאם אני אצטרך לחתום 90 יום או רק לגשת ללשכת התעסוקה לפתוח כרטיס ולהגיע לחתום לאחר 90 יום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמועד החתימה בלשכה - תגובה
עו``ד ליאת שטיין30/06/2011אביבית,
כדי לא לאבד זכויות - מומלץ לפנות ללשכת התעסוקה עם סיום יחסי עובד מעביד בפועל (לרוב - לאחר תקופת ההודעה המוקדמת - תלוי בנסיבות).
עקרונית החתימה בתקופה זו הינה פעם בחודש, אך זה משתנה ממקום למקום, ועלייך לפעול בהתאם להנחיות לשכת התעסוקה בפועל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)