מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור סיני לאקנהמחפשת תשובה24/11/2014
אני בת 30, סובלת מאקנה מגיל 18, און-אנד-אוף.
ניסיתי כל מיני כיוונים, וכעת רוצה לבחון את האופציה של דיקור שיני. האם יש כאן מישהו/י שעבר דיקור סיני כפתרון לאקנה ויכול לסייע? אשמח לחוות דעת. תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני לאקנה - תגובה
דוד פרלה27/11/2014שלום,
הרפואה הסינית: רואה באקנה ביטוי למצב של חום עודף בגוף המאיץ את התהליך הדלקתי . חום זה יכול להיגרם:
חוסר איזון הורמונלי המתגבר עם מתחים היוצרים חסימות אנרגטיות בגוף.
על ידי מזון שומני, מתוק, וחריף שיוצר הצטברות של חום ולחות במערכת העיכול, שמתבטא בסופו של דבר בעור.
• על ידי מתח נפשי שמאט את קצב חילוף החומרים בגוף וגורם לחום ודלקתיות בגוף.
• על ידי גורמים סביבתיים אקלימיים שמשפיעים על אלו שבגופם חום בעיקר בריאות, החום העודף מצטבר על פני העור והרקמות ויוצר את צורות האקנה השונות.
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
• בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רעיון להפרדהמשה19/11/2014
שלום
בין שתי האצבעות הקטנות ברגל אחת יש כנראה פטרייה מטפל בספירט ועובר.
אבל בגלל שדבוקות וחם שם שוב מתחיל.
ניסיתי לשים נייר טואלט או צמר גפן (להפרידם) נופלים מיד, בשינה והליכה
יש לך רעיון -- או "מכשיר " מוכן לקנות-- שיפריד ביניהם לכמה ימים ויחזיק מעמד
(לפלסטר העור -רגיש)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רעיון להפרדה - תגובה
דוד פרלה27/11/2014דן שלום,
אין לי רעיון אבל משחת למיסיל מאוד עוזרת באזורים אלה,
ללא מרשם רופא ואנטי פטרייתי,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בין שתי אצבעות ברגלייםמשה09/11/2014
שלום רב
כל השנה אני הולך עם נעלים סגורות.
פעם בחדשיים + - בעיקר בקיץ , בין שתי אצבעות ברגליים מתחיל אדמומיות -ומגרד ומציק .שם באותו ערב ספיריט ווידפילד
(בנזואיקון אסיד +++)
בבוקר : קם כמו חדש . במשך יום יומיים נעלמת האדמומיות והכל טוב .
השבוע הציק שוב , בין שתי אצבעות אחרונות. שמתי הספירט לפני כמה ימים ,3 לילות רצוף .האדמומיות ירדה ונשאר עור שבור
ראה תמונה בין האצבעות.
לא מציק אך איך נפטרים מהעור השבור ו שלושת הסימינים שבתמונה שלא יחזור מהר.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בין שתי אצבעות ברגליים - תגובה
דוד פרלה10/11/2014דן שלום,
פעמים רבות יש מרכיב פטיריאתי באזורים אלה ,משחות אנטי פטריאתיות דוגמאת למסיל
מאוד עוזרות [ ללא מרשם רופא] במידה ויש רק יובש וחתכים תנסה קרם רגליים של חברת לבידו,
טיפול יותר יסודי ברפואה סינית מחייב אבחון והתאמת צמחים דיקור ותזונה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התפרצות בכל הגוף ליכן פלנוסדוד פרלה26/10/2014
יש לי ליכן פלנוס התפרצות בכל הגוף.אחרי טיפול טבעי ושינוי תזונתי חל שיפור ניכר. נשארתי עם כתמים חומים בכל הגוף ידיים רגליים גב בטן חזה....יש פתרון לכתמים?
קראתי כאן ששמש זה לא ממולץ ומה עם ים המלח??????
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ליכן פלנוס - תגובה
אמיר קלי27/10/2014הטיפול ברפואה סינית עם שילוב של צמחים ודיקור יעיל מאוד לליכן פלנוס ועוזר להעלים את הכתמים מהר יותר.עדיף טיפול פותותרפיה על ים המלח כיוון שאפשר להיות יותר מדויקים בכמות הקרינה.שיזוף לא נכון עלול להקבע את הכתמים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול סיני לא יעיל לליכן פלנוס
נעמנ11/11/2014הליכן פלנוס לא נעלם לך כפי שסברת
גם לי יש את הצרה הזו .
היו לך כתמים אדומים שהפכו לחומים כי ככה זה במחלה הזאת
הליכן שיש לך לא השתפר בעקבות תזונה או טיפול טבעי הוא פשוט שינה צורה
ממצב אדום למצב חום כי ככה המחלה מתנהלת.
לגבי טיפול סיני ודיקור יותר טוב שלא אוסיף מילה מעבר להבטחות בלי כיסוי שכאלה שחוויתי מרופאה סינית .
חבל על הכסף ועל זמן ההשקעה בטיפול סיני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך את מטפלת בעצמך כרגע?
רינה25/12/2014ומה עם הכתמים אשמח לדעת תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלת כואבת ברגלסיון16/10/2014
שלום,
מיזה כ-3 חודשים צמחה לי יבלת כואבת ברגל באזור העקב, זאת לאחר שאני מתהלכת כבר כ-15 שנה עם מספר יבלות ויראליות שם.
רופאת העור נתנה לי משחה למריחה יומיומית ושיוף היבלות.
כרגע אינני מתמידה בזה ואני לא מפסיקה לצלוע בגלל הכאב.
בנוסף אני בתחילת הריון עם חשש ריאלי שבקרוב יופיעו כאבי הורידים ואז בכלל אהיה צולעת..
שאלתי:
1. האם הפיתרון היחיד הרציני ליבלות זה התמדה במריחת משחות ושיוף המקום?
אינני מחפשת פיתרון קסם אך קשה לי מאוד עניין ההתמדה.
2.אני רוצה להתחיל לעשות הליכה יומיומית להתעמלות, יש איזה פיתרון להפחתת הכאב של היבלת בזמן הליכה? אולי סוג של סולייה מסויימת בנעל?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יבלת כואבת ברגל - תגובה
דוד פרלה17/10/2014סיוון שלום,
יבלות ויראליות הינם תופעה עקשנית ומטרידה אך עם הזמן חולפות, ישנם פלסטרים מיוחדים היכולים להקל תשאלי בבתי המרקחת ,
הטיפול המערבי כולל שריפה בחנקן נוזלי או שימוש במשחות העוזרות להעלמותם, אין ברפואה סינית משחה יעילה יותר אבל טיפול פנימי בצמחים אנטי ויראלים ודיקור הניתנים לאחר אבחון ומכוונים לחזק את הגוף יכולים לזרז את העלמות היבלות, או למנוע את חזרתם לאחר טיפול רפואי [ בעיה מאוד שכיחה [
בגלל שאת בהריון מומלץ לחכות עד אחרי הלידה בטיפול הסיני כי חלק מהצמחים אנחנו לא נותנים בזמן הריון.
בברכה
דוד פרלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בצלקת עקב כוויהויקי29/09/2014
שלום!
לבן שלי בן כשנתיים וכמה חודשים נשארה צלקת עקב כוויה בדרגה שניה. בצורת פס, במקום כיפול של היד (בצד הפנימי של המרפק). רפואה קונבנציונלית מציעה טיפול מקומי בסיליקון שיישאר באזור הצלקת 23 שעות בימימה. אני לא כל כך שלמה עם הטיפול הזה וחשבתי שאוכל לקבל מכם המלצות לטיפול אלטרנטיבי (שמנים, משחות טבעיות וכו')
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בצלקת עקב כוויה - תגובה
דוד פרלה01/10/2014ויקי שלום,
משחת קלוקייט מזרזת החלמת צלקות,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגמנטציה ותגובה אדמומיתשיר26/09/2014
בוקר טוב וחג שמח...
התחלתי לפני כמה חודשים לטפל בפיגמנטציה הורמונלית שיש לי על השפה ובמצח ומזה שבוע וחצי אני גם לוקחת כדור בשם דרמה פיור שהוא תוסף תזונה שמיועד לטיפול ביורו פיגמנטציה...
בימים האחרונים ובעיקר אתמול פתאום הבחנתי בכך בבירור, שהתפשטה אדמומיות באיזורים של הפיגמנטציה בלבד....
האם ידוע לך על תגובה אדמומית כחלק טבעי של כטיפול? האם זה עתיד להיעלם?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגמנטציה ותגובה אדמומית - תגובה
דוד פרלה01/10/2014שיר שלום,
לא ידוע לי ,
תשאלי את החברה המייצרת את התכשיר אם זו תופעת לוואי של השימוש,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לפני שנכנסים לחדר ניתוחדיביה21/09/2014
מה כדאי לנסות כדי להיפטר מעודפי עור קלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפני שנכנסים לחדר ניתוח - תגובה
אמיר קלי21/09/2014אין לזה פיתרון ברפואת עור משלימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד תמונה פצעמשה10/09/2014
היה לי ניסיון טוב בעבר בטיפול בפצעי לחץ אבל צריך כמובן לבדוק ולראות אין איזה טיפול כללי שאני יכול להמליץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד תמונה פצע - תגובה
אמיר קלי15/09/2014היה לי ניסיון טוב בעבר בטיפול בפצעי לחץ אבל צריך כמובן לבדוק ולראות אין איזה טיפול כללי שאני יכול להמליץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים מגרדיםיאנה09/09/2014
שלום, לפני כחצי שנה התחילו להופיע אצל פצעים מגרדים בכל מיני מקומות בגוף שיתוש לא מסוגל להגיע - ניראה לי שזה אחרי שאני אוכלת משהו מתוק - אפילו פרות . זה ניראה כמו עקיצת יתוש אבל צבע יותר אדום
האם זה שייך לרופא עור או רופא כללי?
תודה
יאנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים מגרדים - תגובה
אמיר קלי09/09/2014שייך לאלרגולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שושנת יריחונועה05/09/2014
הייתה לי שושנת יריחו ברגל, עברתי זריקות וזה עבר לפני בערך 4-5 חודשים. עכשיו נשארו לי צלקות, די גדולות האמת, זה נראה כמו חור ומרקם צלקתי כזה, זה כהה ומפריע לי אפילו שזה ברגל, מה אני יכולה לעשות כדי שהצלקת תיעלם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שושנת יריחו - תגובה
אמיר קלי07/09/2014לגביי טיפול בצלקות יש לפנות לפלסטיקאים שמתמחים בתחום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפשוףלילך26/08/2014
קיבלתי מכה ברגל השתפשף לי העור והפך להיות אדמומי ולבן מסביב ובתוך המקום האם אפשר לשים איזה משחה או שיעבור לבד , מצרפת תמונות לחוות דעת והמלצות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפשוף - תגובה
דוד פרלה27/08/2014שלום,
כדאי לשים יוד פולידין למניעת זיהום,ואם לא עובר לפנות לרופא למשחה אנטיביוטית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפשוף
תמר27/08/2014יש לי משחה אנטביוטית בבית כדאי כבר לשים משחה ליתר ביטחון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפשוף - תגובה
דוד פרלה27/08/2014שירה שלום,
תתחילי רק עם יוד ואם לא משתפר תשאלי את האחות או הרופא בקופת החולים על משחה אנטיביוטית מתאימה
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפשוף ואדמומיות
לילך29/08/2014אני משתמשת ויש שיפור אבל רציתי לשאול בינתיים נוצרה שכבת עור קשה במקום האם בדרך כלל זה חלק מההחלמה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפשוף ואדמומיות
לילך29/08/2014אני מוסיפה תמונה לחיווי דעתך האם זה בסדר כי לא מבינה אם העור במקום הפתוח באמת צריך להתעבות קצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפשוף ואדמומיות - תגובה
דוד פרלה31/08/2014שירה שלום,
כן זה נראה בסדר בכול מקרה תלכי גם לאחות בקופת חולים שתראה אולי תוסיף לך משחה אנטיביוטית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ומבט מהצד מרוחקמשה21/08/2014
שלום
יש לי נגע? פצע? סימן ? שלא התיחסתי אליו .גם צדדי וגם היה די שטוח . מזה הרבה הרבה זמן . (כנראה שנים )
על הלחי קצת מעל הלסת . (תמונה )
הייתי לפני שנה . וגם לפני חודשיים - אצל רופאי עור שבדקו מכף רגל עד ראש , כי יש לי הרבה נקודות נמשים וכו" .
הראיתי לרופאים גידול חום קוטר 1 סמ לפחות , במצח באותו צד , שאמרו שזה כלום ובאמת התקלף וחזר והתקלף והיום אין סימן .
ועל הנגע זה בתמונה המצורפת לא שאלתי ---אבל מקווה שראו ? ולא אמרו כלום.
או שהגיע זמנו או שגירדתי בטעות שבוע שעבר ?או החלק במכונת הגילוח שמוריד זקן (לא התגלחתי חודש ) פגע בנקודה זו שלשום וזה נראה כאילו אפשר לנדנדו ולהורידו .
קצת "התרומם " בלט ,יצא החוצה .
1) מה זה???
2)האם לנדנדו ולגרום לו ליפול?
או לשכוח ממנו לעוד כמה שנים עד לביקור רופא הבא ולהיזהר בגילוח בלבד.
אני לא נייד כרגע ולא יכול ללכת לרופא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ומבט מהצד מרוחק - תגובה
דוד פרלה27/08/2014דן שלום,
לא נראה כמו משהוא מדאיג ,אבל שווה להראות לרופא עור בשביל השקט הנפשי,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה הורמונאליאנונימית09/08/2014
שלום, אני בת 19 והאקנה התפרץ אצלי בסביבות גיל 16-17. אף פעם לא סבלתי מאקנה חמורה אלא פצעונים פה ושם וכתוצאה מחיטוט המצב היה גרוע ואף הצריך כדורים (דוקסילן) ומשחות. המצב השתפר פלאים בגיל 18 כשהחלטתי להפסיק לחטט. יש לי ערכת טיפול של MURAD שכוללת סבון, ג'ל מטפל, קרם לחות, ומשחה לטיפול נקודתי. אני משתמשת בה כבר קרוב לשנה וחצי והפנים שלי ממש חזרו לעצמן.
שמתי לב שנכנסתי למעגל שלא עוצר בגלל הופעת פצעונים לקראת המחזור. כל החודש אני מטפלת וכשאני מגיעה למצב של פנים חלקות בום מחזור ושוב יש פצעונים פה ושם, ושוב אני מטפלת - ושוב מחזור.. אני מאוד אובססיבית לגבי הפנים, 4-5 פצעונים זו בעיה מאוד גדולה מבחינתי ואני פשוט מקנאה באנשים שלא סובלים מזה.
אני תוהה אם יש דרך לטפל בפצעונים ההורמונאלים ולמנוע מהם לצוץ? אוליי משהו טבעי או תוספיי תזונה .. אני יודעת שגלולות למניעת הריון יכולות לפתור את הבעיה אבל אני ממש נגד כדורים ומאוד קשה לי להחליט לקחת את הגלולות כדי לטפל בפנים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה הורמונאלי - תגובה
דוד פרלה12/08/2014
שלום,
הרפואה הסינית: רואה באקנה ביטוי למצב של חום עודף בגוף המאיץ את התהליך הדלקתי . חום זה יכול להיגרם:
חוסר איזון הורמונלי המתגבר עם מתחים היוצרים חסימות אנרגטיות בגוף.
על ידי מזון שומני, מתוק, וחריף שיוצר הצטברות של חום ולחות במערכת העיכול, שמתבטא בסופו של דבר בעור.
• על ידי מתח נפשי שמאט את קצב חילוף החומרים בגוף וגורם לחום ודלקתיות בגוף.
• על ידי גורמים סביבתיים אקלימיים שמשפיעים על אלו שבגופם חום בעיקר בריאות, החום העודף מצטבר על פני העור והרקמות ויוצר את צורות האקנה השונות.
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מניסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
• בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קילופי עור גדולים בקרקפת הראשרוית02/08/2014
שלום, אני בת 42 כבר כמה חודשים יש לי קילופים גדולים בקרקפת הראש (בלי אדמומיות), גם באוזניים יש לי קילופים לבנים. בנוסף יש לי תחושת שריפה, ממש תחושת בערה בכל הקרקפת בראש וגם במצח. התחושה ממש לא נעימה. בנוסף יש לי נשירת שיער איומה, והשיער באיזו המצח מתחיל להידלל. מה הסיבה לדעתכם ומה עלי לעשות. בעקבות הלחץ שלי אשמח לתשובה מהירה.
תודה רוית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קילופי עור גדולים בקרקפת הראש - תגובה
דוד פרלה12/08/2014רוית שלום,
התיאור שלך מתאים לסבוריאה או פסוריאזיס של הקרקפת, שניהם מצבים בהם הטיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא דיקור משחות טבעיות ושינוי תזונתי הניתנים לאחר אבחון יכולים מאוד לעזור,
הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)