מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנהמאור15/02/2014
שלום,
אני בן 25 וסובל מאקנה, האם מומלץ לבצע בדיקות הורמונליות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה - תגובה
אמיר קלי16/02/2014אין צורך בבדיקות.אפשר לטפל ללא בדיקות וגם לא עושים בדיקות הורמונליות לגברים למיטב ידיעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים אדומיםדן21/01/2014
שלום רב
לפני חדשיים חטפתי מכה רצינית בקרסול בזיז החיצוני ,לאט לאט הכאבים עוברים אבל שמתי לב שיש נקודות אדומות לא במקום הכאב אלא יותר למטה ברגל.התחילו נקודות אדומות שבמשך הימים האחרונים נעשו לכתמים אדומים-
לא כואב לא מגרד כלום- הכאב בקרסול עובר והאדום מתגבר ???? .
הרגל השנייה נקייה כי חשבתי אולי הגרבי צמר של ה חורף עושות אלרגיה?? אבל רק זו עם כתמים . מצורפות תמונות .
האם שייך למכה?
או מה זה???
לא נייד כרגע שיכול לרדת לבדיקה.
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים אדומים - תגובה
דוד פרלה22/01/2014דן שלום,
תנסה לשים קרמים של לחות לרגליים [ לפעמים היובש של החורף יכול ליצור יובש ואדמומיות],במידה ולא עובר פנה לבדיקה אצל רופא עור ,פעמים רבות יש אקזמות גם באזורים אלה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצע בין אצבעות הרגלייםשלום01/01/2014
שלום,
יצא לי פצע באצבע ברגל בצד באצבע שצמודה לבהן
מזה יכול להיות?
ואיך אני מטפל בזה?
תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצע בין אצבעות הרגליים - תגובה
אמיר קלי05/01/2014ייתכן זיהום
נסה בקטארובן אם לא יעבור תיגש לרופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפצע בין אצבעות הרגליים - תגובה
אמיר קלי05/01/2014כפי הנראה זיהום
נסה משחה אנטיספטית מהמדף
אם לא עובר גש לאחות או רופא עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקטרובן
שלום08/01/2014קודם כל תודה רבה על העזרה
ושנית משחה שנקראת בקטרובן אני יכול לשים על זה?
תודה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרמה רולרישראל01/01/2014
שלום דוקטור,עשיתי אתמול טיפול דרמה רולר 1.5 מילימטר באיזור העיניים וכנראה עשיתי את זה אגרסיבי מידי,ונוצרו כמו קרעים בעור שנראים כמו קמטים ,עשיתי נראה לי יותר נזק מתועלת...האם העור באיזור העיינים יתאחה ויגדל מחדש ואם כן כמה זמן יקח לו לגדול...מקווה שזה לא בלתי הפיך אשמח לתגובה מהירה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרמה רולר - תגובה
דוד פרלה01/01/2014שלום,
העבר את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימן אדום - כתוצאה מכוויה.אור12/12/2013
שלום,
בעקבות חמצון שיער בפנים, קיבלתי סוג של כוויה בלחי, טופלתי במשחה לדלקת 5 ימים, היום לאחר חודשיים כפי שרואים בתמונה עדיין יש עיגול אדום כלומר, סימן אם אני לא מכסה עם המון מייקאפ רואים כמו שקע כזה וזה מאוד מפריע לי.
רופא עור נתן לי משחת אלוקום אני משתמשת בה כבר שבועים וחצי האדימות קצת פחתה.
האם להמשיך עם המשחה הזו, כי השקע העיגול לא נעלם, האם הוא יעלם? מה הטיפול הכי מועיל? והאם זה בכלל יעבור בלי כתם\ צלקת..
אשמח לשמוע כי אני באמת אובדת עצות.
תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימן אדום - כתוצאה מכוויה. - תגובה
דוד פרלה19/12/2013אור שלום
לגבי המשך הטיפול במשחת אלוקום את צריכה להתיעץ עם הרופא,
פעמים רבות העור משתקם ואין סימנים קשה לצפות מראש,הייתי מנסה גם לשלב קרם לחות שמכיל אלוורה שהיא בעלת השפעה מטיבה על כוויות,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה?דן03/12/2013
שלום
מתחת למפשעה 9 סמ במורד הירך מאחורה במקרה ראיתי לפני כמה שבועות סימן אדום קטן ולמטה ממנו עיגול כחלחל והיום הכחול נהפך לאדום תמונה מצורפת.
לא כואב , לא מגרד , לא מורגש , לא קיבלתי שם מכה , לא בולט.- מה זה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה זה? - תגובה
אמיר קלי03/12/2013עושה רושם כמו מכה שקילת בלי לשים לב.אם לא יעבור תוך שבוע תיגש לרופא לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יובש נוראי בגב כף הידנועה24/11/2013
שלום רב,
בכל תחילת סתיו, ידי מאדימות ונעשות סדוקות ואף לעתים קרובות ממש "נקרעות" ומדממות. אפילו הייתי פעם אצל רופא עור שקרא לזה "מחלת חורף" ונתן לי משחה בלתי נסבלת שגם לא עזרה. האם מישהו מכיר תכשיר שיפתור את הבעיה הזאת? אני מעדיפה משהו נגיש וטבעי, בלי מרשמים ורופאים. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יובש נוראי בגב כף היד - תגובה
אמיר קלי24/11/2013,תנסי קרם ידיים של נוטרג'ינה פעמים שלוש ביום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה תמיד קורה לי בעונות מעבר
תמי26/11/2013פשוט סיוט.. העור שלי נהיה יבש ברמות מחרידות.. בעיקר בידיים כמובן, אני בדרך כלל משתמשת בקרם ידיים טיפולי של מורז, הוא מבוסס על פוליגנום (צמח עם תכונות שטובות מאוד לעור.) מה שאני אוהבת בו שהוא לא שומני, הוא נספג דיי מהר ומשאיר הרגשה של לחות ומן שכבה נעימה כזו. אין צורך במרשם כמובן, יש את כל בכל רשתות הפארם לדעתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
נועה26/11/2013נוטרוג'ינה בד"כ יקרים נורא בארץ. אולי אנסה בכל זאת. בכל מקרה אנסה גם את מורז כי נדמה לי שפעם היה לי שפתון שלהם שהיה לי טוב.
תודה רבה בכל מקרה:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה! - תגובה
אמיר קלי26/11/2013לא משנה מה שתנסי העיקר שיעבוד.למען הדיוק קרם הידיים של נוטרג'ינה זול יותר מזה של מורז.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד בגוףליאת11/11/2013
שלום רב,
יש לי תופעה כבר זמן מה של גרד בגוף
פתאום מופיעים לי סימנים אדומים מבלי שעשיתי כלום ואני מתחילה לגרד בטירוף וזה לא מפסיק מה לעשות?
ממה זה יכול לנבוע?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד בגוף - תגובה
אמיר קלי13/11/2013נשמע שהתופעה שאת מתארת מתאימה לאורטיקרה (סרפדת) . זוהי בעייה מטרידה הנובעת מתגובה אלרגית ללא נוכחות אלרגן. הטיפול ברפואה סינית יעיל מאוד בטיפול בבעיה זו. על כל מקרה אני ממליץ להיבדק לשם אבחון סופי אצל רופא עור או אלרגולוג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קשקשים?אני05/11/2013
שלום,
הייתי כבר אצל 3 רופאי עור שונים ואף אחד לא ממש עזר לי...
יש לי בקרקפת מין קשקשים לבנים (לא בולטים) שדבוקות לשורש השערה ושאני מוציאה את זה, זה יוצא יחד עם כל השערה.
נוצר מצב שיש לי שם התקרחות, ממש חלל ריק שהשיער בו לא גדל. ממש מדאיג אותי שיישאר דליל, זה נראה לעין.
הרופאים שהייתי אמרו לי להשתמש בסבוסל אבל זה ממש לא עוזר, עדיין יוצאים לי שערות עם השורש ועל השורש מין קליפה לבנה עבה כזאת.
מה זה ? סבוריאה? מה לעשות??
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קשקשים? - תגובה
דוד פרלה06/11/2013שלום
סבוריאה הינה תופעה שכיחה המתאפיינת בעור יבש עם קשקשת קלה המופיעים בד''כ בעור הקרקפת וצידי האף והמצח , בחורף בד''כ ישנה החמרה במחלה בגלל היובש , כאשר יש מרכיב דלקתי [ אדמומיות ] התופעה נקראת סבוריאה דרמטיטיס,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא דיקור טיפול חיצוני טבעי ושינוי תזונתי הניתנים לאחר אבחון עוזר מאוד במצבים אלה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך........
אניי06/11/2013תודה על המענה.
אבל למה יוצאות לי השערות? נשאר לי שם התקרחות והשיער שלי ממש דליל...
זה יגדל?
השערה יוצאת עם כל השורש שלה.
למה??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך........ - תגובה
דוד פרלה07/11/2013שלום,
יש מיקרים בהם סבוריאה קשה פוגעת בצמיחת השיער, טיפול יעיל בסבוריאה יקל על המצב,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי כדאי שתנסי שמפו טבעי
שילה07/11/2013כמו השמפו לטיפול בקשקשים של מורז. שמפו טבעי לגמרי שאת יכולה לקנות בכל רשת פארם גדולה. הוא מכיל תמציות צמחים ומטפל בעיקר בעור הקרקפת. חפיפה ועיסוי של כ3 דקות בכל יום יעשו את העבודה. בכל מקרה, תנסי להמנע כמה שיותר מתכשירים כימיים בתקופה הקרובה (כמו ג'לים,קרמים וכו')
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי כדאי שתנסי שמפו טבעי - תגובה
אמיר קלי10/11/2013ישנם מספר תכשירים יעילים בבתי המרקחת המבוססים על תמציות צמחים.מלבד מורז אני ממליץ על שמפו וקרם לחות טיפולי לסבוריאה של חברת קאמדיס KAMEDIS .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..!
אניי10/11/2013תודה רבה לכם על התגובות.
האם השיער יצמח לי שוב?
כרגע זה ניראה כמו צלקת כזו בקרקפת.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..! - תגובה
אמיר קלי10/11/2013יש צורך בבדיקה.ניתן לעזור לצמיחה על ידי דיקור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד והרגשת בעירהרמי21/10/2013
אני סובל מגרד בחלקי הגוף ובהרגשת בעירה בגוף לאחר כל הבדיקות והתוצאה שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד והרגשת בעירה - תגובה
דוד פרלה23/10/2013רמי שלום,
גרד יכול לנבוע מסיבות רבות,
ברפואה סינית יש קשר הדוק בין תופעות ותחושות חום בגוף לגרד,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להורדת תחושת החום להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שפשפתזואי15/10/2013
שלום,
לאחרונה אני סובלת מגרוי נרחב באזורים בהם מתחככת החזיה בגופי.
אני מניחה שמדובר בשפשפת אם כי אני חושדת גם בתגובה אלרגית.
משחת דרמקומבין העלימה את התופעה, אך לאחר מספר שבועות היא חזרה שוב.
הפעם השתמשתי בשילוב של אגיסטן ומשחה לתפרחת חיתולים. גם הפעם ניכר שיפור.
שאלותי הן:
1. האם העובדה ששימוש בתרופות אלה הועילה מחזקת את ההשערה שמדובר בשפשפת ולא בתגובה אלרגית ?
2. האם יש מקום להשתמש בתרחיץ אנטי פטרייתי כלשהו לכלל הגוף ? האם יש כזה שאינו מצריך מרשם ?
3. האם שימוש נוסף בדרמקומבין עלול להיות בעייתי בשל העובדה שמכיל סטרואידים ?
4. רעיונות אחרים לטיפול ו/או למניעת התופעה ?
תודה,
זואי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפשפת - תגובה
דוד פרלה16/10/2013זואי שלום,
לגבי שאלות על תרופות פני לפורום רפואת עור אסתטית,
או התיעצי עם רופא העור שלך,
יש גם תגובת אלרגיות דוגמת אורטיקריה [סרפדת ] המופיעות באזורי לחץ של בגדים,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עמילואידוזיסr02/10/2013
שלום רב,
עקב כתם עור בגב נלקחה ביופסיה,
התשובה רשומה כעמילואידוזיס מוקולר..
עדשאגיע לרופא
אפשר הסבר קצר?
למה קשור? איך הגיע
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עמילואידוזיס - תגובה
דוד פרלה02/10/2013שלום,
העברי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עור רגישאיילת28/09/2013
היי,
מאז שאני זוכרת את עצמי אני סובלת מבעיות בעור, כל פעם משהו אחר..
הרבה פעמים יש לי אדמומיות, כמעט כל הזמן העור יבש מאוד ואף פעם לא נראה בריא.
ניסיתי כמובן את כל הקרמים של כל החברות אבל אף אחד לא הביא תוצאות..
האם יש דרך "פנימית" לטפל בבעיה הזו? לא דרך קרמים?
אשמח לשמוע.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור רגיש - תגובה
אמיר קלי30/09/2013בדרך כלל "עור רגיש" או עור יבש מטופל בהצלחה בטיפולים משולבים של רפואה סינית ותוספי תזונה.ישנם צמחים שמסוגלים להפחית את הרגישות העורית וישנם צמחים ותוספי תזונה שפועלים לשיקום העור(בדרך כלל על ידי "העשרת" התאים במרכיבי שומן בריא דבר שחסר בדרך כלל אצל בעלי עור יבש ורגיש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמיר קלי צודק, אני התחלתי לקחת
לילי30/09/2013לוטאין שזה תוסף תזונה (של סולגאר) שמפחית את החמצון של הליפידים - השומנים שאמיר דיבר עליהם ואחראים על גמישות ולחות העור, או כך לפחות הבנתי מהנתרופת שלי. התוצאות הן עור פחות יבש מבעבר, אם כי אני עדיין משתמשת בקרמים מתוך הרגל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!!
נוגה30/09/2013אולי באמת מדובר בתזונה.. בכל מקרה שווה לי לנסות כי כבר אין לי מה להפסיד..
אקבע תור עם נטורופת בהקדם.
שוב תודה! אעדכן אם אכן יהיה שינוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקתדן25/09/2013
שלום
לאחר 3 חדשים נשאר סימן כריתת נגע בעור ביד מה הרפואה המשלימה מציעה במקום קלוקוט ועוד תרופות כאלו?
תודה
משחת ריפוי של וולדה תספק ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקת - תגובה
דוד פרלה26/09/2013דן שלום,
לחות של וולדה טובה,
הלחות מזרזת אחוי צלקות,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עפעפיים כהותכפיר25/09/2013
שלום רב,
אני מאז ומתמיד בעל עפעפיים כהות ללא שקיות, "שחור מתחת לעיניים" בבדיקת רופא עור בקופ"ח נאמר שזו פיגמנטציה.
שינה תקינה בדר"כ.
האם לרפואת עור המשלימה יש פתרון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עפעפיים כהות - תגובה
דוד פרלה26/09/2013כפיר שלום,
לצערי גם לרפואה משלימה קשה להשפיע על פיגמנטציה,
תנסה בפורום רפואת עור אסטתית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)