מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול אלטרנטיבי ל- Scalp Folicolitisשמואל30/08/2016
שלום רב,
יש לי פצעים על הקרקפת מזה כמה חודשים.
בביקור אצל רופא עור הוא אבחן SCALP FLOICOLITIS ונתן לי מרשם של DUAC GEL.
אחרי שמרחתי אותו כמה פעמים התחלתי להרגיש תחושת שריפה קלה על הקרקפת כשהייתי יוצא החוצה, ושקראתי את העלון מתברר שאי אפשר ללצאת לשמש עם התכשיר הזה.
האם יש איזשהו טיפול אלטרנטיבי שיכול לעבוד? כבר כמה חודשים זה לא עובר ומאד מציק...
תודה רבה :)
שמואל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אלטרנטיבי ל- Scalp Folicolitis - תגובה
דוד פרלה01/09/2016שמואל שלום,
פוליקוליטיס הינה תופעה עקשנית וקשה לטיפול,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף,הפחתת הדלקת , ולהטבת מצבו של העור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גרד במפשעות חוזר כל כמה חודשים מה לעשות?!?שמואל23/08/2016
בצבא הופיע הגרד באזור המשפעות והאשכים שמתי פיטריון, חזר לי הגירוד אחרי חודש לא עזר שמתי יומובט אחרי זה לא עזר כבר השתחררתי מהצבא ואחרי כמה חודשים שוב חוזר הגירודשמתי פטריון בשילוב סבון אקטיסופ, לא עזר הגעתי שוב לרופא עור נתן לי 2 משחות: 1. יורקס לטיפול בגרדת. 2. קרם לטיפול פטרייתי לא פטריון משהו אחר. לא עזר אחרי חודש שוב גירד הפעם הרופא עור נתן לי כדור נגד גרד: לורטדים ומשחה הידרוגיסטן הרופא אומר לי שגם הוא לא יודע מה מקור בגרד... אני כבר שנים נלחם בתופעה 5 שנים... מה לעשות כדי למצוא פתרון מוחלט? הגרד הוא בלתי סביל ונמדיר שינה מעיניי הרופא מסתכל אומר אני לא רואה כלום, אין פה פטריה אולי אלרגיה אולי דלקת גם הרופא בצבא אותו דבר... מה לעשות????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרד במפשעות חוזר כל כמה חודשים מה לעשות?!? - תגובה
דוד פרלה01/09/2016שמואל שלום,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
בתזונה המעט באוכל חריף מטוגן אלכוהול וקופאין,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- התקרחות בראש ובכל הגוף מגיל צעירעוזי18/08/2016
שלום, אני בן 23. מגיל שנתיים איבדתי את כל השיער בראש, בגבות וכל הגוף, ההורים שלי לקחו אותי כשהייתי קטן לרופא מסויים שהצליח להחזיר לי את השיער בראש לתקופה קצרה של כמה חודשים ואז הוא שוב נשר לגמרי.. אני כרגע בו 23 ורציתי לשאול האם יש טיפול ברפואה הסינית שיכול לעזור למקרה שלי של התקרחות טוטאלית? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקרחות בראש ובכל הגוף מגיל צעיר -
דוד פרלה18/08/2016עוזי שלום,
התופעה נקראת אלופציה טוטליס, הרפואה הסינית מאמינה ששינוי פנימי מביא לשינוי חיצוני וכך גם בוחרת לטפל במחלה זו. הטיפול כולל צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון. הטיפול מתמקד הן בצד הנפשי והן בצד הפיזיולוגי. צמחי המרפא עוזרים לחיזוק השיער, לשיפור זרימת הדם לאזור המקריח ולהרגעת הנפש. הדיקור, שאיננו כואב, נעשה גם באזור המקריח לשיפור זרימת הדם למקום וגם בנקודות העוזרות לווסת ולאזן את המערכת החיסונית ולהרגיע את הנפש. הטיפול ברפואה סינית יכול להתבצע במקביל לטיפול המערבי המקובל.
מניסיוני בטיפול בבעיה קשה זו, יש פעמים רבות בהן טיפול בעזרת רפואה סינית מביא להצלחה ולשיפור ניכר. למרות שקיימים גם מקרים קשיים שאינם מגיבים לטיפול, במרבית המקרים כאמור ניתן לראות שיפור משמעותי.
כמובן שלצערי במקרה שלך ,של הרבה שנים שהתופעה קיימת הסיכויים להצלחה יותר קטנים,
בברכה
דודי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי כתם עור חדש שנוצר כתוצאה ממריחה מרובה של חומצה גליקוליתאור12/08/2016
וזה יצר נקודה חמוה בהירה מאז עבר חודש נתתי לעור לנוח ,במהלך החודש מרחתי קרם לחות רגיל, הייתי אצל רופא עור שנתן לי תרכובת קליגמן מרחתי ושוב זה נהיה אדום והתחיל לשרוף שטפתי ועכשיו כל קרם אני מורח שורף גם קרם שמיועד למקום ששורף..
מה עושים? איך מטפלים בזה?
חשבתי אולי לעשות צילום רנטגן של זה?
האם זה אפשרי? או שיבדקו במעבדה איך לטפל בכתם??
אני לא רוצה את זה זה נורא מטריד זה נקודה בפנים חומה ואני לא יודע איך להוריד אותה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי כתם עור חדש שנוצר כתוצאה ממריחה מרובה של חומצה גליקולית - תגובה
דוד פרלה18/08/2016אור שלום,
תתייעץ עם הרופא שמטפל בך,ותראה לו את הכתם, רפואה משלימה פחות משפיעה במצב זה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קוץ שלא יצא והמקום התנפח כבועה וכואב ללכת על הרגלשירה28/07/2016
שלום לכם!לפני כשבוע נכנס לי קוץ לרגל וכמובן שלא הרגשתי בכך
ואחרי כמה ימים שהכאב התחיל ניסיתי להוציא ומה שקרה שכמובן לא הצלחתי
וכיום אחרי כמה ימים המקום התנפח ומאוד כואב
האם אני צריכה ללכת לרופא כדי שיוציא את הקיץ?או שזה יצא במשך הזמן לבד?
תודה מראש שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוץ שלא יצא והמקום התנפח כבועה וכואב ללכת על הרגל - תגובה
דוד פרלה29/07/2016שלום שירה
פני לרופא או לאחות בקופת החולים שלך שתבדוק,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ממה עשויים תפרים נמסים ומתי הם נמסים??A19/07/2016
אנא העבר את השאלה לפורום רפואת עור רגילה לא משלימה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ממה עשויים תפרים נמסים ומתי הם נמסים?? - תגובה
דוד פרלה25/07/2016אנא העבר את השאלה לפורום רפואת עור רגילה לא משלימה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חומצה גליקולית 10 אחוז עשתה כתם בעור שלא נעלםשי18/07/2016
יש בעיה דחופה השתמשתי לפני שבוע בחומצה גליקולית 10 אחוז אני משתמש בזה כבר הרבה זמן אבל הפעם רציתי להעלים איזה כתם שיש באיזור אז שמתי קצת הרבה באיזור ואז זה בהתחלה גירד ומהר שטפתי ואז היה סימן אדום עגול קצת נפוח שגירד הייתי אצל רופאת עור אמרה לי לא לגעת בזה ולא למרוח כלום ושבעוד שבועיים אחזור להשתמש בחומצה רק לשים פחות הסימן הפך מאדום לחום בהיר אבל לא נעלם מה עושים????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומצה גליקולית 10 אחוז עשתה כתם בעור שלא נעלם - תגובה
דוד פרלה25/07/2016שי שלום,
אנא העבר את ההודעה לפורום רפואת עור אסתטית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחת קומאגיס אשמח לקבלת הסבר בנוגע לשימושיוסף17/07/2016
שלום וברכה,
קיבלתי משחה בשם קומאגיס לטיפול בגירוד באזור האשכים והצדדים
בעלון השימוש ראיתי שכתוב שאין להשתמש באיזור שמסביב לאיבר המין.
מה זה אומר? האם מומלץ להשתמש או לא?
אשמח לתשובה בנושא
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחת קומאגיס אשמח לקבלת הסבר בנוגע לשימוש - תגובה
אמיר קלי18/07/2016הפורום נותן ייעוץ בנושאים הקשורים לרפאואת עור משלימה.אתה צריך לבדוק מול פורןם רפואת עור את השאלה הזו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמנייים אתרים צמשה05/07/2016
שלום
מרחתי שמן אורגנול חצי שנה על פיטריות באצבעות הרגליים .
אצבע אחת הבריאה לגמרי יש תמונה .
והיתר עקשניות .שמתי שמן אורגנו , נטו . שלא ישרוף שמתי שמן זית.
מרחתי שלושה שבועות שמן זית על האצבעות ואחר כך אורגנו על הציפורניים וגם שורף .
הוספתי שמן עץ התה עם אורגנו שלושה ארבעה ימים .והשבוע רואה נקודות אדומות על האצבעות.-מצורף תמונה .
הרגישות :או אלרגיה
לשמן זית שמרחתי על האצבעות שלא ישרוף?
לאורגנו הנקי
לשמן עץ התה שפג התוקף כבר חצי שנה?
להפסיק לגמרי עד שירדו הנקודות ?(הפיטריות יחזרו לחגוג?)
או? מה הלאה-יש בכלל טעם במצב שנראות להמשיך? או להרים ידיים ?
הלק לא השפיעה כלל
מי האשם אחר לדעתך ומה אלו הנקודות?
תודה מראש דן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמנייים אתרים צ - תגובה
דוד פרלה06/07/2016משה שלום,
כנראה תגובה אלרגית לאחד השמנים,הייתי מחכה ולא מורח כלום עד שירגע,
ואח''כ חוזר אולי לשמן עץ התה שהוא בעל פעילות אנטי פיטריאתית מצוינת, [ תקנה חדש שבתוקף ] ,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הסרת שיער בלייזר עור פנים רגיש לשמשספיר29/06/2016
שלום
בעבר לקחתי רקוטאן וזה השאיר לי צלקות אקנה שצרבתי באמצעות חנקן נוזלי מאחר ונחשפתי לשמש עור הפנים מאוד רגיש לשמש ומייצר מין פצעים עם תחושת חום.. האם אני יכולה לבצע טיפולי לייזר להסרת שיער בחלקי הגוף מלבד פנים האם זה לא מסוכן לי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער בלייזר עור פנים רגיש לשמש - תגובה
דוד פרלה30/06/2016ספיר שלום,
פני לרופא עור המתמחה ברפואה אסתטית לייעוץ,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סימן בעור לאחר שריטה כבר חמישה חודשיםאדל29/06/2016
שלום
בתי בת ה-3 נשרטה שריטה עמוקה בעצם הבריח לפני חמישה חודשים.
נותר סימן קווי קטן.הוא עדיין אדמדם( הבנתי שזה אומר שזה עדיין לא סיים החלמה)
בנוסף בפרופיל שלה מהצד באור חזק אני רואה שיש קו טיפה בולט מעל פני העור( בעלי אומר שאני מדמיינת) . מצורפת תמונה שצילמתי עם פלאש. זה פחות גלוי לעין בתמונות רגילות..
האם מדובר בצלקת? או שזה עדיין יכול להיעלם ? כמה זמן יקח עד שיסתיים התהליך? האם המרקם שלו ישתנה?כי זה עדיין לא המרקם של העור שלה..
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סימן בעור לאחר שריטה כבר חמישה חודשים - תגובה
דוד פרלה30/06/2016אדל שלום,
בתמונה נראה שהעור בתהליך החלמה טובה במקום, לא נראה כמו משהו המחייב טיפול מעבר מלהמתין שהעור יחלים לגמרי,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תגובתך המהירה,ושאלה-
אדל30/06/2016לפי התרשמותך מהתמונה, האם יש סיכוי שזה יעלם לגמרי לאחר סיום ההחלמה?
כמה זמן לוקח לדברים מהסוג הזה להחלים בדרך כלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תגובתך המהירה,ושאלה- - תגובה
דוד פרלה01/07/2016היי אדל,
לדעתי תוך מספר חודשים כבר לא יהיה קל להבחין בסימן,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה מקרב לב
אדל04/07/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם יש פתרון להזעת יתר בפנים ובכל חלקי הגוףאורח23/06/2016
שלום
בן 40
אני סובל (לא משהו חדש) מהזעת יתר משמעותית בכל חלק הגוף.
מעבר למה שזה מציק ולא נעים, ההזעה בפנים גם גורמת לאי נעימות קשה.
אם אני טיפה מתרגש או קצת חם, או קצת מתאמץ, מיד מזיע וזה ניכר מאוד על הפנים שלי, ממש מטפטף.
אני לא חושב שיש בעיה מערכתית, כי בדיקות דם כלליות תקינות.
זה גם לא קשור לעודף משקל, כי היה לי את זה גם כשהייתי רזה לגמרי.
רציתי לשאול, האם יש דברים שיכולים להקל על הזעת יתר כזו? פתרונות של ניתוח וזריקות לא מתאים במקרה שכזה. מה כן יכול לעשות? יש תכשיר כלשהו יעיל ולא מזיק? יש תוספים שהוכחו כיכולים לעזור?
מעבר לשאלות הנ"ל, נתקלתי לאחרונה בפרסום על תכשיר בשם SPIRIAL
יש את זה בקרם (הם טוענים שזה טוב לכל חלקי הגוף וגם מווסת את הזיעה) ויש בספריי, וגם ברול און לבית השחי.
מכיל:
Aluminum Hydrochloride 9% - היחיד המאושר ע"י FDA לוויסות הזיעה ללא תופעות לוואי.
Allantoin– מרכיב המסייע לשמירה על עור חלק ובריא.
Triethylcitrate – בופר המווסת את רמת ה-pH ועוזר לעור להיות חומצי יותר.
Glycerine – מסייע להרגעת העור.
ללא בושם, ללא אלכוהול וללא פרבן.
האם זה מוכר לכם? אני יודע שיש לי רגישות בבית השחי לתכשירים מסויימים, האם התכשיר הנ"ל בטוח לשימוש?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש פתרון להזעת יתר בפנים ובכל חלקי הגוף - תגובה
דוד פרלה24/06/2016שלום,
הזעת יתר הינה בעיה שלא קלה לפתרון,רפואה סינית דיקור וצמחי מרפא יכולים לפעמים להקל על המצב,על ידי החזרת האיזון הפנימי לגוף,לא מכיר את התכשיר שציינת,בכול מקרה מומלץ להשתמש בזהירות בפעם הראשונה על אזור קטן לראות שאין תגובה אלרגית של העור,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לאזור אינטימי לגברעופר17/06/2016
שלום רב,
יש איזו המלצה לקרם / תכשיר לשימוש שוטף שנותן לחות ושומר על האזור הרגיש של הגבר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לאזור אינטימי לגבר - תגובה
דוד פרלה21/06/2016עןפר שלום,
לא ידוע לי על קרם לחות המיועד לאזורים האינטימיים,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמי לידה אדומים בפניםעינת08/05/2016
שלום רב,
בחור בן 26 נולד עם כתם לידה אדום ושטוח ליד האוזן. בחודשים האחרונים הכתם גדל והתפשט גם לצוואר.
איך ניתן לטפל ולאיזה רופא מקצועי לפנות.
תודה רבה
עינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמי לידה אדומים בפנים - תגובה
אמיר קלי09/05/2016לפנות לרופא עור רצוי במרפאות רפואת עור אסטטית של איכילוב או תל השומר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתם מחוספס על הירך שהוא לא עקיצה, אשמח לדעת אם מסוכןהדר10/04/2016
הייהיי, אני לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון כי אני לא יודעת להגדיר את מה שיש לי.
כבר 3 ימים יש לי על ירך שמאל בלבל מן סימן שנראה כמו כוויה, עקיצה.. לא ברור.. הוא לא מגרד אלא רק מחוספס וקיים. הוא קצת גדל מהיום הראשון שהבחנתי בו והייתי מעוניינת לדעת אם יש סיבה לדאגה.
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם מחוספס על הירך שהוא לא עקיצה, אשמח לדעת אם מסוכן - תגובה
דוד פרלה11/04/2016שלום,
פני לרופא עור לאבחון,
יכול להיות תגובה אלרגית,או פיטריאתית,או מחלות עור נוספות,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)