פורום רפואת עור משלימה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבוריאה
    רמי
    21/04/2013

יש לי סבוריאה משני צידי האף ,והרופא נתן לי משחת אלקום שהיא טיפה עזרה אבל זה חזר .איזו משחה עוזרת ? הכי טובה . תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבוריאה

הוספת תגובה

• סבוריאה - תגובה

אמיר קלי
    23/04/2013

אלוקום עוזרת באופן זמני והיא משחת סטרואידים שעדיף להימנע משימוש.תוכלי להשתמש בסבומדיס קרם של קאמדיס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבוריאה - טיפול בטכנולוגיית IPL

איריס לוי
    22/08/2013

שלום רב,
    סבוריאה (Seborrhea, Seborrheic-Dermatitis) - דלקת עור חלבית שהינה בעיית עור הגורמת בעיקר להפרעה במראה האסתטי, כמו גם לסבל ולתחושת אי נוחות בעור.
    שכיחותה עומדת על כ-15% מהאוכלוסייה כאשר אצל 5% היא מופיעה בצורה החמורה שלה.

הסיבות המדויקות לבעיה שכיחה זו אינן ברורות עדיין, אולם גורמים רבים מגבירים את הסיכויים ללקות בה או להחמיר את תסמיניה. ביניהן: גנטיקה תורשתית, לחץ נפשי, אלרגיה למזון, תרופות מסוימות, ויש המשייכים את ההחמרה לשינויים במזג האוויר ולעונות המעבר.

בלטינית פירוש המילה סבוריאה הוא "זרימת חלב" ואכן, הדלקת נגרמת עקב בעיה בבלוטות החלב. (סבוריאה שמנה -קשקשת שומנית או סבוריאה יבשה – קשקשים יבשים ) התסמינים מופיעים בעיקר באזור הפנים: סנטר, כנפות האף, עיניים, עפעפיים, גבות, מצח, קרקפת, בחלק החיצוני של האוזניים, ובאזורי הקפלים של העור.
    גורמת לקשקשת, אדמומיות, שומניות יתר, פצעונים, קילוף העור ולעיתים אף תחושת חום, גירוד ועקצוץ.

הבעיה שכיחה בגיל ההתבגרות וגם בגילאים בוגרים יותר ולעתים היא מופיעה בשילוב עם נגעי האקנה, פצעי הבגרות המופיעים אף הם באזורי הגוף העשירים בבלוטות חלב.

הטיפול התרופתי הניתן לריפוי סבוריאה כולל תכשירים אנטי-פטרייתיים, משחות על בסיס קורטיזון (סטרואידים) או אנטיביוטיקה, בהן אפשר להשתמש לטיפול קצר טווח, שימוש ממושך בהם עלול לפגוע במערכת החיסון המקומית ועל ידי כך לזרז את ההחמרה במצב עד גרימת כוויות בעור.

הטיפול החדשני בטכנולוגיית IPL יעיל לא רק בהשמדת הבקטריה אלא גם באיזון יצור הסבום (השומן) בבלוטות החלב בלוטות השומן בעור. טיפול המונע זיהומים משפר את מרקם העור ומסייע לניקוי, חיטוי המרצת הדם, כיווץ הנקבוביות וספיחת שומנים והפרשות. מניעת קשקשת יובש וקילופים איחוי וריפוי, הרגעה ואיזון הפרשת הסבום (השומן) הנלווים לסבוריאה בפנים לאורך זמן

עקרון הפעולה של מכשיר ה - IPL הינו החדרת אנרגית אור חזקה ההופכת לאנרגית חום מרוכזת וממוקדת מבלי לפגוע בסביבה הקרובה.

אחד מהיתרונות העיקריים בטיפול סבוריאה בטכנולוגיית IPL היא ההחלמה המהירה, מאחר והטיפול מבוסס על אורך גל מיוחד ללא קרינת UV הוא אינו גורם לכוויות או כל נזק אחר לעור. למעט אדמומית נקודתית ולעיתים תחושת רגישות קלה שחולפת אין כל כאב או אי נעימות וניתן לחזור מיד לשגרה.

המכשיר עטור אישורי בטיחות בינלאומיים - משרד הבריאות האמריקאי FDA , משרד הבריאות האירופאי CE מכון התקנים האנגלי BSI ומכון התקנים הישראלי והוכח שאינו מזיק לבריאות - לטיפול יעיל בסבוריאה בפנים במבוגרים ובני נוער בגיל ההתבגרות.

כתבות נוספות ומידע רב בנושא ניתן למצוא באתר הבית שלי, עוד ניתן לקבל טלפונים של לקוחות מרוצים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשקשים בבן שנתיים
    אמא
    15/04/2013

בני בן שנתיים וארבעה חודשים. יש לו מעין קשקשים חומים על קו השיער של המצח וגם קצת על הראש. רופאת העור אמרה שזה מחליש לו את השיער ושיש לטפל בשמפו אגיספור (מכיל bifonazole) לחודשיים (בהתחלה באופן יומי ואח"כ פעמיים בשבוע) ותרחיץ דיפרוסאליק ( betamethasone dipropionate, salicylic acid) עד להעלמות הקשקשים.

אני נרתעת משימוש בחומרים אלו בילד צעיר. מה דעתכם והאם יש טיפול משלים חליפי?

הערות: לפני מס' חודשים לבני היה אטופיק דרמטיטיס בפנים המרפקים, מאז ההתפרצות הראשונה אני מטפלת באמבטיות הרבל/אמול וקרם נטעטופיק והמצב רגוע ואף טוב. מאז אנו נמנעים מלתת לו מוצרי בוטנים ושוקולד וממעיטים במוצרי חלב וחיטה, בנוסף הילד עדיין יונק מעט. התזונה שלי די בריאה אך כוללת גם שוקולד.

לקביעת תור
    סגירה
    קשקשים בבן שנתיים

הוספת תגובה

• קשקשים בבן שנתיים - תגובה

אמיר קלי
    15/04/2013

קיים טיפול משלים טוב לבעייה שאת מתארת בעזרת שמפו וקרם לחות צמחיים וטיפול בעזרת תמציות צמחים בשתייה .נסי בתור התחלה לתת לו מוצרי סבומדיס של חברת קמדיס שמפו וקרם לחות לקרקפת וכן לתת אומגה 3 לילדים על בסיס קבוע.בדרך כלל צריך להיות שיפור תוך 3-4 שבועות .אם לא יש לפנות למומחה לרפואת עור משלימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלרגיה בעור
    שרית
    09/04/2013

בוקר טוב
    אני סובלת בכל עונת מעבר מגירוד מציק בעור שמלווה לעיתים בפריחה, בדרכ זה לא כל כך מפריע לי ואני מצליחה להתעלם , אבל שלשום זה שוב פעם קרה והפעם מציק מבדרך כלל. רציתי לדעת כיצד ניתן להקל על הגירוד בדרך טבעית?

לקביעת תור
    סגירה
    אלרגיה בעור

הוספת תגובה

• אלרגיה בעור - תגובה

דוד פרלה
    10/04/2013

שרית שלום,
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף להורדת התגובה האלרגית ולהטבת מצבו של העור.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

קרן
    10/04/2013

אני בעצמי עם תגובה אלרגית לעונה הזאת וממש סבלתי בהתחלה (התחיל מוקדם מדי השנה) אז רצתי לבית מרקחת כי כבר לא יכולתי לסבול ובקשתי משהו טבעי. קניתי בסוף את הסקוטלריה של סולגאר שייעצו לי בגלל שזה צמח עם השפעה אנטי דלקתית ועוזר לאלרגיה. אני משתמשת בו עכשיו וזה מקל על התקופה הזאת משמעותית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעונים
    דן
    01/04/2013

שלום
    אני יושב כל היום (אחרי תאונה)ואם לא קם כל חצי שעה מתחמם הירך העליונה והישבן . ומתחיל אודם ואחכ פצעונים קטנים-שוכב קצת יותר זמן במשל היום וזה עובר.יש לך
    רעיון ?-משחה?תמצית?או???
    כדי להוריד פצעון "תינוק " ולא לשכב עד שיעבור , שלא יתפתח לל
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    פצעונים

הוספת תגובה

• פצעונים - תגובה

אמיר קלי
    02/04/2013

לשטוף את האזור כל יום עם סבון עץ התה נוזלי.
    ו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצע שלא נרפא
    אריק
    01/04/2013

שלום
    לפני שבועיים הייתי בים המלח וכשצעדתי על גשר העץ שנכנס למים
    החלקי ונחבלתי בכף הרגל מתחת לבוהן.
    למרות הפציעה נכנסתי לים המלח ואחר כך יצאתי ושטפתי את הפצע.

הפצעים נחבשו על ידי חובש במלון בו שהיתי וכשחזרתי הביתה אחרי יומיים פניתי למרפאה.
    האחות נתנה לי זריקת אנטי-טטנוס וחבשה את הרגל עם משחת עור סינטומיצין 3%.
    במשך היומיים הבאים החלפתי את החחבושת בצרוף המשחה.
    כשהגתי למרפאה ראתה גם רופאה את הרגל ,הליפה את המשחה בפוסידין ונתנה לי לקחת אנטיביוטיקה ציפוראל 500 3 פעמים ביום למשך 7 ימים.
    אני שוטף את הפצע כל יום ומחליף תחבושץ עם פוסידין ונראה שהפצע עמוק ולא מחלים. ונראה די עמוק.
    אני בן 66 מטופל ביתר לחץ דם והפרעות קצב.
    אין לי סוכרת -המוגלובין מסוכרר - 5.1.
    מה עלי לעשות?
    תודה.

לקביעת תור
    סגירה
    פצע שלא נרפא

הוספת תגובה

• פצע שלא נרפא - תגובה

אמיר קלי
    02/04/2013

יש לפנות לאחות שוב או לכירוג .
    על כל מקרה מומלץ לקחת תוסף תזונה של כוכרכום בכמות של 2000 מג ליום.
    לכורכום יש השפעה אנטי בקטריאלית ואנטי דלקתית ויכול לעזור להחלמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אריק
    04/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לעור הפנים:
    ג'ובניק דחוי
    30/03/2013

שלום יש לי בפנים חורים, וצלקת אחת גדולה שנגרמה לי כתוצאה מטיפול לא נכון בפנים.
    שאלתי היא האם אפשר להעלים את הצלקת והחורים עם תכשיר כלשהו או כדורים מרופא עור או שעליי להתייעץ בנושא עם קוסמטיקאית שיותר מבינה בתחום.
    בקשר לצלקת הרופא עור רשם לי ניאו מדרול אבל לא נראה לי שזה יעלים לי את הצלקת.
    אשמח אם אקבל בהקשר זה תשובה.
    תודה....

לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לעור הפנים:

הוספת תגובה

• שאלה בקשר לעור הפנים: - תגובה

אמיר קלי
    02/04/2013

טיפול בצלקות מחייב לעתים פילינג
    יש לפנות לרופא עור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לתרחיץ ניאו- מדרול

הילה
    13/06/2013

ביעוץ של רופא עור, הוא המליץ לי להשתמש במוצר זה להעלמת הפצעים בפנים. השאלה כיצד עליי למרוח (בעזרת האצבעות, ספוג?) דבר שני, האם אני עדיין יכולה להשתמש במוצרי קליניק לניקוי הפנים על בסיס יום ולילה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשר לתרחיץ ניאו- מדרול - תגובה

אמיר קלי
    16/06/2013

הפורום לא מייעץ בנושאי תרופות או שימוש בתרופות אנא פני לפורום רופאי עור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעי בגרות בגיל מאוחר
    שירי
    28/03/2013

אני בת 23 ועדיין סובלת מפצעי בגרות באיזור הפנים והעורף. יש לי גם בעיה קלה של שיעור ייתר.
    רציתי לדעת האם זה תקין שבגילי זה עדיין יופיע בעוד לבנות אחרות שאני מכירה זה כבר עבר? אני דואגת לניקיון של הפנים באופן יומיומי שוטף. מה ניתן לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    פצעי בגרות בגיל מאוחר

הוספת תגובה

• פצעי בגרות בגיל מאוחר - תגובה

אמיר קלי
    02/04/2013

קיים אקנה בגילאי 20-30.
    יש טיפול לאקנה ברפואה סינית המשלב דיקור צמחים ומשחות.
    אפשר גם לקחת רואקוטן מרופא עור אך יש לזה תופעות לוואי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולי זו תופעת לואי

שושי
    02/04/2013

אולי את משתמשת באיזה תכשירים לפנים כמו קרם לחות שגורם לך פצעונים ואולי זה תופעת לואי של הגלולות שלך?
    שווה לך לבדוק את זה, אני בת 22 והיו לי לא מעט פצעונים בפנים עד שהחלפתי גלולות לפמינט שואמרים שהוא מסיע גם בבעיות של אקנה. וזה עזר.. שווה לך לבדוק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה בגיל 23-טיפול בטכנולוגיית IPL

איריס לוי
    04/05/2013

שלום רב שירי,

אקנה יכול להתפתח בכל גיל …! לסובלים מאקנה, פצעי הבגרות, אין דבר מטריד וגורם לסבל יותר מהפצעים ומהכתמים המופיעים על הפנים, הגב הזרועות ולעיתים אף על החזה. אין זה מן הנמנע שתופעות האקנה יופיעו גם במקומות אחרים בגוף כמו בישבן .

פצעים באיזור הסנטר, הלסת תחתונה וצוואר יכולים להעיד על חוסר איזון הורמונאלי.
    אקנה על רקע הורמונאלי מופיע בעיקר אצל נשים ובסמיכות למחזור החודשי. במהלך המחזור החודשי עוברות הנשים שינויים הורמונאליים ברמת ההורמונים – אסטרוגן ופרוגסטרון, אשר עשויים להביא לפעילות מוגברת של בלוטות החלב (השומן) ולהתפתחות אקנה.

התסמינים המתלווים לאקנה על רקע הורמונלי היא תסמונת השחלות הפוליציסטיות
    (Polycystic ovary syndrome/disease), להלן PCOS, היא ההפרעה האנדוקרינית השכיחה ביותר אצל נשים, המשפיעה בקירוב על כ-5% עד 10% מהנשים בגיל הפריון (12-45 שנה).

התסמינים הקלאסיים של התסמונת הינם מחזור לא סדיר, וסתות מועטות או העדר מוחלט של הוסת ו/או דימומים לא סדירים. ההפרעה בווסת נובעת בדרך כלל ממיעוט או העדר ביוץ.

אקנה ועודף בהורמוני מין זכריים (אנדרוגניים) מביאים אף לשיעור יתר. התסמינים הללו שונים בין נשים באופן משמעותי במידת חומרתם. במידה ויש חשש לפעילות הורמונאלית עודפת מומלץ לבצע הערכה/בדיקה אנדוקרינית.

הטיפול הניתן לאקנה על רקע הורמונאלי בדרך כלל הינו שימוש בגלולות למניעת הריון העוזרות להסדרת המחזור, הקלה על הכאבים והדימום ועל התפרצות האקנה.

יש סוגים שונים של גלולות למניעת הריון אך לא כולן מתאימות לטיפול באקנה ושיעור יתר, לכן חשוב להתייעץ עם רופא לקבלת הטיפול הנכון .

הטיפול הניתן על ידי לאקנה על רקע הורמונאלי הינו טיפול מערכתי פנימי וחיצוני טיפול המהווה אלטרנטיבה לטיפול מקומי באמצעות תרופות ומשחות שלא נתנו מענה מספק לריפוי האקנה.

טיפול באמצעות טכנולוגיית IPL – קרן אור, טיפול המומלץ ע"י רופאים. טיפול חדשני לאקנה פצעי הבגרות, פצעים פצעונים פרנוקלים, ציסטות, כתמים עור אדמומי מגורה ומגרד – סבוריאה בפנים, בבני נוער ומבוגרים המונע את הצורך בשימוש בתרופות רואקוטן ואנטיביוטיקה – מינוציקלין וללא תופעות לוואי.

התוצאות מוכיחות כי ב-99% מהמקרים נרשמה הצלחה בטיפול פוטותרפי בטכנולוגיית IPL- הטיפול הפחית את הסבל, ריפא את הפצעים, החליק העור ומנע צלקות וכתמים לאורך זמן.

קרני האור בהם משתמשים בטכנולוגיית IPL הינם קרני אור שאינם מסוכנות ואינן גורמות כל נזק לעור. אלו הם קרני אור הנראה לעין, כמו פלש של מצלמה ללא המרכיבים המסוכנים הנמצאים בקרינת השמש (אולטרה ויאולט).

אחד היתרונות העיקריים של הטיפול בטכנולוגיית IPL היא ההחלמה המהירה. למעט אדמומית נקודתית ולעיתים תחושת רגישות קלה שחולפת אין כל כאב או אי נעימות וניתן לחזור מיד לשגרה.

כתבות נוספות ומידע רב בנושא ניתן למצוא באתר הבית שלי,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוליקולטיס
    ניר
    27/03/2013

כבר כמה שנים שאני סובל מהפצעים הללו לעיתים כואבים, לעיתים קטנים, לעיתים מוגלתיים, לעיתים הופכים לפרונקלים. הפצעים הללו מפריעים לי בנכוחתם, באסטטיות שלי.
    הפצעים הובחנו בפוליקולטיס וניתן לי בעבר טיפול אנטיביוטי שהעלים אותם לתקופה קצרה אך הם חזרו כאמור ונפוצים בעיקר בעונת הקיץ.
    פניתי כבר לכמה וכמה רופאי עור ולא ניתן לי הפתרון לבעיה זאת.
    אין דבר שהוא איננו פתיר ואבקש בכל לשון של בקשה
    עזרה, ייעוץ, הכוונה, כיוון, פתרון כל דבר שהוא ...
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    פוליקולטיס

הוספת תגובה

• פוליקולטיס - תגובה

אמיר קלי
    02/04/2013

יש לי אישית ניסיון מצוין בטיפול בפוליקוליטיס.
    אכן תחום שרפואה קונבנציונלית הרימה ידיים.
    הטיפול מורכב מדיקור ,צמחים ומשחות על בסיס צמחי בדרך כלל תוך מספר חודשים יש שיפור משמעותי שניתן לשימור .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודת חן
    יוליה
    20/03/2013

שלום,
    יש לי נקודת חן מוזרה מעט שרופא העור אומר שהיא תקינה. אני נבדקת כל חצי שנה. לפעמים היא מגרדת לי, ממה זה נובע והאם אפשר לפתור את זה ע"י רפואה משלימה?

לקביעת תור
    סגירה
    נקודת חן

הוספת תגובה

• נקודת חן - תגובה

אמיר קלי
    20/03/2013

נקודות חן לא מטופלות על ידי רפואה משלימה.יש לפנות לרופא עור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודת חן - תגובה

אמיר קלי
    20/03/2013

נקודות חן לא מטופלות על ידי רפואה משלימה.יש לפנות לרופא עור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור
    מיקוש
    10/03/2013

שלום אני בת 31 ואף פעם לא סבלתי מפצעי בגרות .... כשהייתי צעירה מידי פעם היה לי הרפס (פעם בשנה או משפעת ,חום או תשישות) ופה ושם פצע אמנה גדול בדרך כלל באזור הסנטר.... היום (אי בתקופה מאוד מאוד לחוצה אני מרגישה שהגוף שלי מגיב בקיצוניות ,יש לי פתאום הרפס שזה פעם שניה בחודש והפעם הוא גדול יותר בצד אחד של הפה ופתאום מרגישה היום שיש לי עוד אחד שמתבשל בצד השני ,עם זאת קיבלתי מחזור היום,ויש לי בחודשיים האחרוים פצעים גדולים ואדומים בשורש השיער ליד המצח בשורשים ץ (אני גיליתי שמן קוקוס ומשתמש בו המון לפנים עד גיליתי שבוע שעבר שהוא יכול לגרום לקומדונים אז הפסקתי אותו כגרע ועברתי לחלוטין לחוחובה עם ויטמין אי בבוקר ושמן אבוקדו עם טיפה גם של ויטמין אי ומנקה את הפנים שלי ממייקאף עם שמן שקדים וכמיי טוניק :מיי ורדים ,בקיצור רק טבעי
    יש מצב שמשהו שם משבש לי את עור ??
    אני חייבת לציין שאי אוכלת לאחרונה המון המון שוקולדים :(((

לקביעת תור
    סגירה
    עור

הוספת תגובה

• עור - תגובה

אמיר קלי
    20/03/2013

עושה רושם שהלחץ משפיע גם על ירידה בתפקוד המערכת החיסונית וגם ביצירת אקנה עקב שומניות יתר של העור שנגרמת גם כתוצאה ממתח.הטיפול ברפואת עור משלימה יעיל לבעיות אלו אך דורש שילוב של דיקור צמחים ומשחות על בסיס צמחי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נגעים בגוף
    מאיה
    02/03/2013

לבני בן החמש וחצי , בריא בד״כ יצאו פצעים אדומים עגולים בגדלים שונים בגב (בחלק העליון יותר) והאיזור החזה והבטן. הוא אינו מתלונן על כאב או גירוד אל זה נראה נורא , ומבהיל מאוד.מצורפת תמונה. האם תוכלו לומר לי מה זה??ו

לקביעת תור
    סגירה
    נגעים בגוף

הוספת תגובה

• נגעים בגוף - תגובה

דוד פרלה
    02/03/2013

מאיה שלום,
    פני לרופא עור לאיבחון,יכול להיות תגובה אלרגית חריפה [אורטיקריה ]או מחלת עור אחרת ,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקודת חן
    אדם
    27/02/2013

יש לי נקודת חן בגודל בינוני שיש עליה מספר שערות ארוכות ומסתלסלות האם זה מזיק לגלח או לגזור את השערות?

לקביעת תור
    סגירה
    נקודת חן

הוספת תגובה

• נקודת חן - תגובה

דוד פרלה
    27/02/2013

העבירי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים במעלה הזרוע
    אבי
    21/02/2013

יש לי פצעים עם מעט מוגלה במעלה הזרוע מגיל 12 בערך, לא בדיוק חצ'קונים אבל דומה. אני כבר בת 23 וזה לא עובר. מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    פצעים במעלה הזרוע

הוספת תגובה

• פצעים במעלה הזרוע - תגובה

דוד פרלה
    27/02/2013

אבי שלום

טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא אנטי דלקתיים שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.באוכל הימנעי מחריף מטוגן ואלכוהול,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיקצוצים בשכמות
    דנה
    13/02/2013

שלום, מזה כארבעה חודשים אני חווה עיקצוצים וגרד באזור השכמות כמה פעמים ביום ללא פריחה, זה גורם לגרד מציק מאוד, רופא עור נתן לי כדורים זילרג׳י נגד אלרגיה אך זה לא פתר את הבעיה, האם יתכן שזה קשור לבעיה עצבית? צוואר או עמוד שדרה? או שמא עלי לפנות לכיוון שונה כגון בלוטות לימפה (קראתי שגרד ללא פריחה קשור לכך) תודה מראש על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה
    עיקצוצים בשכמות

הוספת תגובה

• עיקצוצים בשכמות - תגובה

דוד פרלה
    13/02/2013

דנה שלום,
    גרד באבחון של רפואה סינית יכול לנבוע מסיבות שונות של חוסר איזון בגוף,
    טיפול בדיקור וצמחי מרפא הניתנים לאחר אבחון בד''כ עוזר מאוד במצבים אלה,
    עיקוצוצים יכולים גם להיגרם מבעיה עצבית, גם ברפואת עור ידועה התופעה של גרד בלי פריחה [ פרוריטוס ] ,אין מניעה להשלים גם את הברור הרפואי,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשקשים
    tutu
    08/02/2013

שלום
    בעלי סובל עוד מילדותו מקשקשים בקרקפת. מדובר ביובש די קיצוני, עם קשקשים גדולים, לעתים שכבה די עבה של עור יבש.
    הוא לא משתמש בשמפו כלל כבר יותר מחצי שנה, ובכל יום אני מורחת לו על הקרקפת שמן זית ו/או שמן קוקוס. אך אין כל שינוי.
    בנוסף, ככל הנראה מדובר בבעיה תואשתית כי אחיו סובל מאותה בעיה.

בעלי ואני מעוניינים רק בריפוי טבעי, ואודה מאוד על עזרה שתתאים לנו.

תודה וכל טוב.

לקביעת תור
    סגירה
    קשקשים

הוספת תגובה

• קשקשים - תגובה

אמיר קלי
    10/02/2013

הטיפול בבעיית הקשקשת שאת מתארת על ידי צמחים ומשחות צמחיות יעיל מאוד בדרך כלל ועם אחוזי הצלחה גבוהים.תפנו בבקשה למומחה לרפואת עור משלימה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה