מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צמחי המרפא שהרב יורוביץ פיתח לטיפול בסבוריאהדוד פרלה17/02/2009
שלום לחברי הפורום:
רציתי לשאול האם שמעתם על צמחי המרפא שהרב יורוביץ פיתח לטיפול בסבוריאה?
האם זה באמת עוזר? אשמח לקבל חוות דעת של אנשים שהשתמשו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה בפנים
דוד פרלה17/02/2009שלום,
לא שמעתי על כך, ברפואה סינית צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון מאוד עוזרים,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן אפשר לרכושBENEDERM OINTMENTקרן17/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ציפי שלום
דוד פרלה17/02/2009ציפי שלום,
הקרם הזה כבר לא מיוצר ,אותה חברה קמדיס מיצרת קרם לפסוריזיס שניתן לרכוש בזן צמחים ברמת אביב.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסוריאזיס לילדה בת 5גלי16/02/2009
שלום רב מזה כחודש יש לביתי פריחה על הבטן ובפנים, הייתי בטוחה שמדובר באלרגיה אך מכיוון שלא עבר ניגשנו לרופא עור, שאיבחן בשניה שמדובר על פסוריאזיס. אינני מעוניינת להתחיל לטפל בה בקורטיזון. האם יש עזרה ברפואה המשלימה שהוכיחה עצמה? האם מדובר על דיקור? תודה גלי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסוריאזיס לילדה בת 5
דוד פרלה17/02/2009גלי שלום,
ניתן לעזור מאוד לילדים הסובלים מפסוריאזיס, הטיפול ברפואה סינית כולל צמחי מרפא ודיקור המותאמים לאחר אבחון לגיל הילד ומהלך המחלה. פסוריאזיס הינה מחלה עם רקע גנטי תורשתי שעדין לא נמצאה ''תרופת הפלא'' בשתי השיטות, ולכן הטיפול יכול להיות משולב בטיפול הקונבנציונלי במידת הצורך. מנסיוני לעיתים הטיפול הסיני מספיק ולעיתים יש צורך בשילוב מושכל בין שתי השיטות להשגת תוצאות מירביות,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים לבניםהדר16/02/2009
בני בן שלוש וחצי, בשנה הראשונה סבל מאטופיק דרמטיטיס טופל בהומאופתיה וצמחי מרפא. בחצי שנה האחרונה הופיעו כתמים לבנים בפלג גוף עלוין בעיקר ידיים ומעט בחזה, ללא גודל או צורה אחידה שטוחים ללא שוליים או קשקשת מלווים לעיתים בגרד.אשמח לשמוע התייחסותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק דרמטיטיס
דוד פרלה16/02/2009הדר שלום,
התאור שלך מתאים לאטופיק דרמטיטיס, לא תמיד התפרחת אדומה ,ניתן לראות תפרחות בהירות והגרד הינו סימן חשוב באבחנה של אטופיק. טיפול ברפואה סינית -צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון עוזר מאוד במצב זה. הקפידי על שימון קפדני במשחות לחות,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סבוריאהרותם12/02/2009
שלום לביתי בת החודש ושבוע יש סבוריאה על הפנים הקרקפת והעורף , היא כל הזמן מתגרדת מזיזה את הראש ומגרדת את הפנים במה שמזדמן. הרופא נתן אפלומיצין למריחה חצי שעה לפני מקלחת פעמיים ביום. האם זהו טיפול נכון?(אחות טיפת חלב פקפקה בטיפול זה והלחיצה אותי) האם משחה זו מסוכנת לתינוקת בגיל זה? אני רואה שיפור! תודה רותם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבוריאה
דוד פרלה13/02/2009רותם שלום,
שאלות לגבי הטיפול התרופתי יש להפנות לפורום רפואת עור אסתטית,
סבוריאה בתינוקות היא תופעה שכיחה החולפת מעצמה עם הגדילה, [ לעיתים רק מספר שבועות ] ,ניתן לטפל גם בעזרת רפואה סינית -סבומדיס תחליב לחות לקרקפת של חברת קמדיס המשלבת צמחי מרפא סיניים עוזר במצבים אלה להוספת לחות לקרקפת,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כתמים אחרי דלקת בפניםאירה11/02/2009
שלום הייתי רוצה לקבל עצות לטיפול טבעי בלבד בכתמים שנאשרו בפנים עקב דלקת (כתמים פוסט דלקתיים) האם יש חומרים טבעיים שיכולים לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים אחרי דלקת בפנים
דוד פרלה12/02/2009אירה שלום,
הפני את השאלה גם לפורום רפואת עור אסתטית,
טיפול בצמחי מרפא לשתיה ודיקור ,הניתנים לאחר אבחון יכול להקל,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי פריחה.אלי09/02/2009
שלום.. קוראים לי אלי. בן 18. בזמן האחרון לפעמים קורה לי שבאה לי מן פריחה בעור. עיגולים קטנים ומגרדים. זה מתחיל באיזור שבין האצבע ואגודל בכף היד. אם זה ממשיך זה מגיע גם קצת לאצבעות ואחר כך זה מגיע לאיזור החזה. והצוואר. אני לא יודע מה הבעיה ואיך זה פתאום מגיע. אני לא יודע אם זה קשור כל כך אבל נראה... אני עכשיו אחרי דיאטה שהורדתי משקל רב. ובבדיקות דם שנעשו לאחרונה גילו שיש לי חוסר בויטמין D ועודף בסידן. זה קשור בכלל? אני לא אכלתי ואני לא שתיתי שום דבר חדש... הכל רגיל. ראיתי שיכול להיות שזה מגיע מהזעת יתר..? אבל אני לא מזיע יותר מדי.. אפשר לגרום לזה להעלם? זה ממש מעצבן שזה קורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי פריחה
דוד פרלה09/02/2009אלי שלום,
פנה לרופא עור כדי שיראה לאבחון מדויק, התאור שלך מתאים לאטופיק דרמטיטיס סוג של אקזמה אלרגית היכולה להופיע באזורים שאתה מתאר. אך חייב אבחון של רופא עור לראות שזו לו בעיית עור אחרת, בהתאם לאבחון הרופא יכול להתאים טיפול או ברפואה סינית ניתן להתאים טיפול מתאים בצמחי מרפא ודיקור.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי את זה מאז ומתמיד
אלי09/02/2009זה התחיל לפני.... לא יודע אולי חודשיים... וזה בא לסירוגין. יש לזה ריפוי? או שכל החיים אני עכשיו יהיה עם זה? זה יכול להגיע סתם ככה? אין לי גם אף אחד במשפחה עם משהו דומה או עם אלרגיות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלי
דוד פרלה09/02/2009אלי שלום,
לתופעות מסוג זה יש בדרך כלל ריפוי, גש לרופא להיבדק,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מקבץ יבלותלילי07/02/2009
שלום לך לבני בן השש הופיעה יבלת על הסנטר. בנוסף יש לו פצעונים מסביב ליבלת וכן פיזור של נקבוביות קטנות, אולי יבלות קטנטנות. רופא עור אבחן הבעיה כמקבץ יבלות MOLLUSCUM CONTAGIOSUM וכטיפול יש למרוח משחה בשם בקטורבאן. לא רואה שיפור. האם מדבק ? האם יש ברפואה הסינית משחה יעילה יותר ? תודה מראש על תגובתך לילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקבץ יבלות
דוד פרלה08/02/2009לילי שלום,
יבלות של מולוסקום מדבקות, אך עם הזמן חולפות, אין ברפואה סינית משחה יעילה יותר אבל טיפול פנימי בצמחים אנטי ויראלים ודיקור הניתנים לאחר אבחון ומכוונים לחזק את הגוף יכולים לזרז את העלמות היבלות, או למנוע את חזרתם לאחר טיפול רפואי [ מאוד שכיח],
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פסים חומיםמרים05/02/2009
שלום רב, לפני מספר שבועות הופיעו לי פסים בגוון חום - שחור על הציפורן באגודל. הכתמים אינם נשארים, אלא עולים למעלה ככל שהציפורן גדלה. יש לציין כי עקב תאונה, הציפורן נפלה בעבר וצמחה מחדש בצורה קצת מעוותת. מישהו יכול להגיד לי במה מדובר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פסים חומים
דוד פרלה05/02/2009מרים שלום,
הפני את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קופרוזחגית01/02/2009
שלום רב האם קופרוז הוא סוג של רוזצאה? האם יש קשר בינהם? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קופרוז
דוד פרלה02/02/2009
רחלי שלום,
הפני את השאלה גם לפורום רפואת עור אסתטית .
קופרוז הינו תאור של כאשר כלי הדם בפנים ובלחיים נוטים להתרחב וכתוצאה מכך נוצרת אדמומיות בעור הפנים ,תופעה דומה ניתן לראות ברוזיציאה.
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה על תינוקנועה29/01/2009
רציתי לדעת מה הנזק שנגרם משימוש אינטנסיבי במגבונים לחים, משחה נגד תפרחת חיתולים וחיתולים רגילים (חד פעמיים=טיטולים) שיוצר אודם מקומי בכל אזור החיתול במשך שנה? מה עושים למעשה כל החומרים הכימיים האלו? (עברתי לשיטה אחרת עכשיו אבל רציתי לדעת למה בעצם גרמתי בשנה הזאת? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה על תינוק
דוד פרלה30/01/2009נועה שלום,
במרבית המקרים אין נזק בשימוש בחיתולים חד פעמיים וקרם לתפרחת חיתולים, חשוב יותר להחליף בתדירות גבוהה ולמרוח קרם לחות למניעת האודם, במידה ויש רגישות מיוחדת לחיתולים או לקרם כמובן שעדיף לעבור לחיתולי בד או קרמים טבעיים של לחות [ ולדה למשל ] ,בכל מקרה הנזק הפיך והעור משתפר וחוזר למצב הרגיל,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
נועה30/01/2009אין דיכוי כלשהו למערכות מסוימות? גם שמעתי שיש קשר לפגיעה בריאות ולגרימת נזלת וליחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנועה
דוד פרלה01/02/2009נועה שלום,
לא ידוע לי על נזק מסוג זה ,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בצלקותאורית28/01/2009
שלום, רציתי לשאול אם הדיקור מטפל גם בצלקות ו"חורים" שנשארו בפנים כתוצאה מאקנה? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בצלקות
דוד פרלה29/01/2009אורית שלום,
לצערי קשה לעזור לתופעה ברפואה משלימה ,הפני את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה רוזציאהמירי28/01/2009
שלום לך, ברצוני לדעת אם יש לרפואה המשלימה טיפול הנותן מרפא למחלת העור הכרונית 'אקנה רוזציאה'. רופאת העור אמרה לי שהמחלה היא כרונית ולא ניתן לרפא אותה אלא רק להקל את הסימפטומים. אנטיביוטיקה ומשחות אינם עוזרים. אשמח לקבל תשובה מירב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה רוזציאה
דוד פרלה29/01/2009מירב שלום,
ניתן לשפר את המצב מנסיוני בעזרת צמחי מרפא דיקור ושינוי תזונתי הניתנים לאחר אבחון,לצערי אין בנימצא תרופת פלא שמעלימה את התופעה,אך ניתן לעזור ,
בברכה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פצעים בגוףליאל28/01/2009
בת 21 אני סובלת מפצעים אדומים וקטנים על כל הגוף לפעמים יוצא לי פצע ענק מאחורי הרגל שממש קשה לי לשבת מרוב כאב הוא מוגלתי ופנימי כזה מה עליי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים בגוף
דוד פרלה29/01/2009ליאל שלום,
פני גם לרופא עור לאבחון,
טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול לעזור מנסיוני במצבים אלה,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה-פצעונים קטניםלונה27/01/2009
שלום , יש לי פצעונים קטנים מזה כמה חודשים , הרופא נתן לי מרשם ל אדפרין ואקנה מיצין , זה לא כל כך עזר , אז הוא נתן לי עוד תרופה ( בנזמיצין ), אני משתמשת בה כבר 3 ימים , האם זה יעזור ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעונים קטנים
דוד פרלה27/01/2009לונה שלום,
שאלות לגבי טיפול תרופתי יש להעביר לפורום רפואת עור אסתטית,
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)