פורום רפואת עור משלימה - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רואקוטן ושמש - בבקשה דחוף
    חן
    29/03/2009

היי, אני בתחילת החודש הרביעי של כדורי רואקוטן עם מינון של יום 40 מ"ג ויום 60 מ"ג...
    בסוף השבוע אני נוסעת לאילת ורציתי לדעת אם כדאי להפסיק את השימוש בכדורים?
    אנסה להמנע כמה שיותר מהשמש אבל נראה לי שעדיין יצא פה ושם קצת להחשף...
    חוץ מזה גם לגבי האלכוהול, עדיף להפסיק את הכדורים אם אני אשתה שם קצת יותר מהרגיל לא?

ושאלה אחרונה - יש כל מיני משחות של שיזוף ללא שמש, את זה אפשר למרוח? זה לא בעייתי?

תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רואקוטן ושמש - בבקשה דחוף

הוספת תגובה

• חן

דוד פרלה
    29/03/2009

חן שלום,
    העברי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית
    בברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יובש קיצוני בשפתיים
    הדר
    29/03/2009

שלום רב,

שנה שעברה עברתי ניתוח להסרת בלוטת התריס עקב סרטן. כחודש לאחר הניתוח עברתי טיפול ביוד רדיואקטיבי וכ-3 ימים לאחר בליעת היוד הופיע לי יובש קיצוני בשפתיים, עד כדי שלפעמים איני מסוגלת לאכול עקב הכאבים בשפתיים. כמו כן, הופיעה לי רגישות למלח, ובכל פעם שאני אוכלת אוכל מלוח השפתיים שורפות לי. היובש בשפתיים לעיתים כ"כ קשה שאני נאלצת לשים וזלין כל היום וגם בלילה לפני השינה ועדיין זה לא תמיד עוזר.
    פניתי לרופאת עור שאמרה שזו כנראה תופעת לוואי של היוד הרדיואקטיבי, אך היא לא ידעה כיצד לעזור לי בעיניין.
    שאלתי היא האם יש טיפול כלשהו שיוכל להקל לי על היובש והכאבים בשפתיים?

תודה,
    הדר

לקביעת תור
    סגירה
    יובש קיצוני בשפתיים

הוספת תגובה

• יובש קיצוני בשפתיים

דוד פרלה
    29/03/2009

הדר שלום,
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון לגוף ולהטבת מצב היובש בשפתיים,
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עור פצוע
    אליס
    28/03/2009

אני בת 47 ויש לי פצעים בטוסיק וברגליים, מה עלי לעשות?

לקביעת תור
    סגירה
    עור פצוע

הוספת תגובה

• עור פצוע

דוד פרלה
    29/03/2009

אליס שלום,
    פני לרופא עור לאבחון ראשוני של הפצעים,
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור.
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השפעה של העור ממגע עם חומרים
    לימור
    27/03/2009

שלום רב, שמי לימור וכחלק מעבודתי אני בונת ציפורניים , שכולל חשיפה לאבק שהוא בעצם אבקת אקריל ונוזל אקריל , שנוגע בעורי מספר פעמים בכל טיפול, אני לאחרונה סבלתי מחום שעולה ויורד, שהתבטא בעלייה בחום הגוף ובתופעות חיצוניות של מעין שריפה של עור הפנים ולאחרונה גם האוזניים. האם מנסיונך יש קשר בין הדברים ומה עליי לעשות במידה והתשובה חיובית....

תודה ושבת שלום

הוספת תגובה

• השפעה של העור ממגע עם חומרים

דוד פרלה
    29/03/2009

לימור שלום,
    את צריכה לפנות לאלרגולוג לביצוע בדיקות אלרגיה למגע בחומרים, אלרגיות במגע עם חומרים הן נפוצות וחשוב שתעשי בדיקות בנושא,

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סקאבייס
    יעל
    26/03/2009

שלום,
    כבר שבוע וחצי שהיה לי גירוי בגוף בעיקר בחלק העליון ואתמול רופאת העור קבעה כי זה סקאבייס. נתנה לי משחה ל-3 ימים-שבוע הפסקה ושוב 3 ימים טיפול במשחה... ראיתי כי המשחה מכילה גופרית במינון מסויים ולכן שאלתי האם טבילה במעיינות חמת גדר שגם הם מכילות גופרית יעזרו ויועילו לטיפול בבעיה???
    הבנתי שסקאבייס עובר במגע, במצעים ובבגדים. כלומר כל יום עלי לכבס את המצעים והבגדים בהרתחה ולא לבוא במגע עם אנשים.... (בקיצור מצורעת...)
    מה מביא לסקאבייס והאם ניתן להחלים מזה ב100% , לא הייתי בבית אבות או בבתי חולים בחצי שנה האחרונה, אבל כן התארחתי אצל חברה ואני חוששת שזה ממגבת הרחצה שהיא נתנה לי....
    האם ייתכן???

לקביעת תור
    סגירה
    סקאבייס

הוספת תגובה

• סקאבייס

דוד פרלה
    26/03/2009

לועזית: scabies, itch
    מחלה מדבקת שנגרמת על-ידי קרדית. המחלה מאופיינת בגרד קשה (במיוחד בלילה), חזזיות אדומות, ולעיתים זיהום משני. הקרדית חופרת תעלה בתוך העור ומטילה שם את ביציה, והקרדיות שמגיחות מן הביצים עוברות בקלות מאדם לאדם על-ידי מגע. הגרד הקשה נגרם מרגישות יתר לקרדיות ולהפרשות שלהן. האזורים שנפגעים בדרך-כלל הם בקיפולי העור, בעיקר בין אצבעות הידיים, המרפקים, בתי השחי, המפשעות, הפין (אצל הגבר) והפטמות (אצל האשה). הטיפול הוא על-ידי תרופות בצורת קרם, משחה או תמיסה. יש צורך לטפל בכל בני המשפחה.
    גופרית נחשבת כעוזרת במצב זה, ניתן לבוא במגע רק להיזהר במגבות ומצעים וכ''ו

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה...

יעל
    27/03/2009

קודם כל תודה על התשובה המהירה... אני משתמשת במשחה כבר מרביעי ערב, חמישי בוקר, חמישי ערב, שישי בוקר ועדיין תחושת הגרד לא מפסיקה..אני מקפידה לכבס כל פריט לבוש + מצעים יום יום ומגבות יום יום (בנוסף הרופאה נתנה לי כדור לאלרגיה שיקל על תחושת הגרד- לא בדיוק עוזר)...
    זה אמור להיות טיפול ל-3 ימים ותחושת הגרד לא עוברת... מה לעשות??? הרופאה מקבלת רק ביום שני הבא שוב האם להפסיק אחרי 3 ימים או ניתן להמשיך עם המשחה??? המשחה מזיקה במידה ושמים מעבר ל-3 ימים??? תודה וסופ"ש נעים....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייבת תשובות דחוףףףף

יעל
    29/03/2009

אני מורחת משחה דואו-סקביל מיום רביעי פעמיים ביום.. מחליפה מצעים ומגבות מדי יום ומכבסת אותם... כולל בגדים...אבל הגרד נמשך עד היום... האם זה אומר שהמשחה לא עזרה שהטפיל עדיין נמצא חי מתחת לעור וממשיך להטיל ביצים??? או שהטפיל והביצים מתים והגרד נמשך עוד תקופה מסויימת למרות שהוא מת???
    אין הרבה מידע על הנושא ורופאת העור לא ממש הסבירה... אני רוצה לדעת איך להמשיך בטיפול או לשנות טיפול... או שבכלל הטיפול עזר ואני לא יודעת... אני פשוט לא ישנה בלילות עקב תחושת הגרד ואני לא מגרדת מחשש לפצוע את העור ולעשות נזק או זיהום... פשוט סיוטטט
    האם רופא משפחה יכול לעזור גם כי רופאת העור לא עובדת עד מחר אחה"צ ואני פשוט סובלת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעל

דוד פרלה
    29/03/2009

יעל שלום,
    העברי את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פטריה בתינוק בן שנה
    אמא מודאגת
    26/03/2009

שלום רב, לבני בן השנה התחילה לפני כחודשיים משהו דמוי פטריה מחוספס ואדום בזרועות, לאחר טיפול בדרמקומבין כבר לא אדום (רק בזמן אמבטיה) אבל עדין מחוספס ויבש כמו קשקשים בזרועות ובמצח, וגם יש מספר נקודות התפשטות בבטן וברגל. מה עושים?
    תודה מראש
    אמא מודאגות

לקביעת תור
    סגירה
    פטריה בתינוק בן שנה

הוספת תגובה

• פטריה בתינוק בן שנה

דוד פרלה
    26/03/2009

שלום,
    פני שוב לרופא העור לאבחון וספרי לו על המצב.טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי משחות טבעיות ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון ולהטבת מצבו של העור.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירודים/פריחה/אלרגיה בהריון
    לימור
    26/03/2009

שלום רב, שמי לימור ואני בשבוע ה 31 להריוני. לאחרונה החלו לי גירודים באיזור הירכיים והמפרקים , שחשבתי שנגרמו ממתיחת העור - יובש, אחרי שיחה עם בת דודתי היא סיפרה לי שבמהלך ההריון שלה היא סבלה מאותם גירודים ופרופ' באסף הרופא אמר לה שזה מכדורי הברזל, איך אני מאשרת שאכן זה הגורם והאם עליי להפסיק את הכדורים, למי עליי לפנות אם רופאת הנשים שלי לא כזו זמינה לשאלות?

הוספת תגובה

• גירודים/פריחה/אלרגיה בהריון

דוד פרלה
    26/03/2009

שלום לימור,
    פני לאלרגולוג לאבחון לגבי הפריחה.
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מנסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ומותאם לזמן ההריון ולהטבת מצבו של העור.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פריחהבאזור צוואר ואוזנים מתחממות
    אורית
    25/03/2009

פריחה שנראת כמו אלרגיה באזור חיבור הצוואר והצוואר עד לאוזנים תחושת יובש גם באוזנים ותחושה של אוזנים מתחממות
    מה אני צריכה לעשות אשמח לדעת תשובה ומודה לכם מראש
    יש לציין שלפני יומים צבעתי את השיער במספרה וגם ניקו לי את חלקי הפנים והצוואר בחומר מוריד צבע כמו שתמיד עושים במספרות אולי יש קשר
    או אכלתי קיווי ואולי אני אלרגית
    אני דואגת ואודה לכם מראש אם תתנו לי תשובה בהקדם האפשרי
    שוב המון המון תודה אורית

הוספת תגובה

• פריחה באזור צוואר

דוד פרלה
    26/03/2009

אורית שלום,
    פני לרופא עור לאבחון ראשוני שיראה את הפריחה.כנראה התאור שלך מתאים לקונטקט דרמטיטיס,דלקת אלרגית במגע עם חומרים.שבדרך כלל מוקלת ככל שעובר זמן ללא מגע עם האלרגן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יבלות של העור.
    כמי
    24/03/2009

לילדתי בת ה-7 יש יבלות של העור על הפנים. בבקור אצל הרופא היא אמרה שאין לזה תרופה. וזה יכך מספר חודשים עד שיעבור. האם זה כך?

לקביעת תור
    סגירה
    יבלות של העור.

הוספת תגובה

• יבלות של העור

דוד פרלה
    27/03/2009

כמי שלום,
    בילדים ביבלות באזור הפנים בד''כ מחכים שיעבור מבחינת הטיפול המערבי,
    טיפול פנימי בצמחים אנטי ויראלים ודיקור הניתנים לאחר אבחון ומכוונים לחזק את הגוף יכולים לזרז את העלמות היבלות, או למנוע את חזרתם לאחר טיפול רפואי [ בעיה מאוד שכיחה ולכן לא הומלץ טיפול מערבי, ]

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקסמה - דרמובט
    אני
    24/03/2009

מר פרלה שלום רב, בחורה, לפני כחודש הופיע לי גירוי אדום באזור היד (בדיוק במפרק של כף היד , בחלק הפנימי). ניסיתי לטפל במוצרים טבעיים כמו : לבנדר, קומפרי וכו'. המצב לא השתפר ועברתי למשחות - אלוקום, אפלומיצין, פניסטיל. כשראיתי שכלום לא עוזר והגירוי התפשט בינתיים לאזורים נוספים בגוף (בעיקר ברגליים ), פניתי לרופא עור. אבחנתו : "רבדים אקסמטים נומולרים". קיבלתי משחת "דרמובט" (פעמיים יום) וקרם גוף טיפולי של ד"ר פישר - "יו לקטין". היום הוא היום הרביעי לטיפול (נותרו עוד שלושה). אמנם הנגעים נראים הרבה יותר טוב, אבל אני מרגישה עייפות נוראה, חוסר ריכוז, עצבנות . תחושת "זומבי". שאלתי אליך - האם יתכן וההרגשה שלי נובעת ממשחת ה"דרמובט" - קורטיזון , או האקסמה עצמה משפיעה על הגוף בצורה זו? (כמות המשחה על כל נגע היא מזערית) ואם אכן זו המישחה, מה ניתן לעשות? האם ניגרם /יגרם נזק בעתיד לעור/גוף בעקבות השימוש במשחה? מודה לך מראש על חוות דעתך, עזרת לי מספר פעמים בעבר :-) אני

לקביעת תור
    סגירה
    אקסמה - דרמובט

הוספת תגובה

• אקזמה - דרמובט

דוד פרלה
    24/03/2009

שלום,
    התופעות שאת מתארת לא נגרמות משימוש חיצוני במשחה ,ואין נזק לטווח ארוך במידה והשתמשת לזמן קצר במשחה,אם זאת חשוב להגיע למצב בו העור לא נזקק לשימוש ממושך במשחות קורטיזון,

הטיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור המותאמים לאחר אבחון מאוד עוזרים מנסיוני להגיע למצב בוא אין צורך במשחות חזקות עם תופעות לוואי ויכול לשפר את התופעות שאת מתארת,

בברכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מודה לך על תשובתך המהירה!

אני
    24/03/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרמובט סטירואיד חזק פשע נגד בני אדם

אודי בכר
    05/05/2010

אסור לתת דרמובט גם לא לחיות אז קל וחומר לבני אדם.
    יש אנשים תמימים ביותר שחושבים שהרופא עם החלוק הלבן הוא
    " מלאך זך ואינושי " מן אבא טוב כזה שמספרים לו והוא מקשיב בחמלה.

אז אני אגלה לכם, רופא העור הוא קבלן ( פרי לנאנס ) של קופת חולים.
    הוא מקבל תגמול על כל חולה.
    לחולה מוקצבים עד 5 - 7 דקות בלבד.

דרמובט מכילה את הריכוז הסטירואידית הכי גבוה בעולם התרופות
    והיא גורמת למצב בעור שנקרא אטרופיה של העור
    אני ממליץ שתחפשו בגוגל : אטרופיה סטירואידית או - אטרופיה של העור.

העור עובר המסה מהריכוז של הסטירואידת הגבוה של המשחה ומאבד מגובהו.
    כתוצאה מכך העור מתחיל להתקלף מעצמו בלי שליטה ובלי יכולת לעצור את התופעה.
    אם לאדם נגרמה אטרופיה של העור מסטירואידים זה מצב בלתי הפיך ברפואה ואת זה הרופא עור יסתיר ממך !

לי קרה את זה ואני קורבן של זה על שעליתי על תשובה של רופאת עור שחשפה את זה.
    תקראו מה שמצאתי.

מחבר: רמי
    תאריך: 11/6/2003
    שעה: 00:46
    האם יש טיפול יעיל למצב זה בארץ בפרט ובעולם בכלל, או שמדובר בנזק בלתי הפיך לעור הפנים?
    ( נגרמה עקב שימוש באלוקום ointment על חלקים נרחבים בפנים).

מחבר: דר ליאונה פישר פלד (לשליחת דואר אלקטרוני)
    תאריך: 11.6.2003
    שעה: 09:40

רמי שלום,
    בדרך כלל אטרופיה של העור היא מצב בלתי הפיך לצערי. תלוי בדרגת החומרה, לפעמים העור משתקם מעט מעצמו. כיום לא ידוע לי על טיפול יעיל באטרופיה.

דר ליאונה פישר פלד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יתרונות וחסרונות של הדרמובט

אמיר קלי
    05/05/2010

לכל תרופה יש יתרונות וחסרונות ,פעילות מיטיבה ותופאות לוואי לא רצויות .שימוש מוגבל ומבוקר בדרמובט אינו גורם לנזק ולעיתים יש צורך בו בייחוד במקרים קיצוניים של דלקות עוריות שונות.הפורום שלנו הינו פורום לרפואת עור משלימה או רפואת עור אינטגרטיבית שמטרתה לשלב בצורה המוצלחת ביותר את יתרונות הרפואה המשלימה עם יתרונות הרפואה הקונבנציונלית.דרמובט הוא לא "פשע" אלא בסך הכל תרופה שיש להשתמש בה נכון ללא תלות וללא נזק.כמובן שעדיף תמיד להשתמש בתרופות טבעיות שהבטיחות בשימוש בהן הוא גבוהה אך לעיתים יש צורך לזמן קצר לתת תרופות מהסוג של דרמובט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזעת יתר
    שרון
    21/03/2009

שלום, ברצוני לדעת על טיפול ברפואה המשלימה בהזעת יתר בכפות הידיים. אני גרה באזור המרכז, תוכל להמליץ לי על רופא? אינני מבינה כ"כ בתחום ולכן אודה לך אם תוכל לתת לי טלפון או כתובת או פשוט שם של רופא טוב שיוכל לעזור לי בכך..

לקביעת תור
    סגירה
    הזעת יתר

הוספת תגובה

• הזעת יתר

דוד פרלה
    23/03/2009

שרון שלום

טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא ודיקור יכול מנסיוני להקל במצב זה,
    באתר של זן צמחים תמצאי רשימת מטפלים לפי אזורי מגורים,

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אסטמה של העור אצל תינוקת
    מירב
    21/03/2009

שלום, בתי התינוקת כבת חודשיים סובלת מאסטמה של העור בכל איזור הפנים ומאחורי האזניים. היא יונקת באופן מלא ובנוסף רגישה לתחליפי החלב (בעתיד תקבל נוטרמיגן כתחליף). האם תינוקת כבת חודשיים יכולה לקבל אצלך טיפול? האם ישנו טיפול המתאים לגיל כה צעיר? תודה

לקביעת תור
    סגירה
    אסטמה של העור אצל תינוקת

הוספת תגובה

• אסטמה של העור אצל תינוקת

דוד פרלה
    23/03/2009

מירב שלום,
    כן , הצמחים ניתנים לשתיה לאם ועוברים דרך ההנקה, והטיפול בדיקור עדין ביותר ואננו כואב, דוקא תינוקות בגיליים אלו מגיבים מנסיוני מצוין לטיפולים עדינים אלו.כמו כן משולבות משחות טבעיות לטיפול חיצוני.

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב שאלה לגבי אורטיקריה
    אופירה
    21/03/2009

אמי סובלת מזה שנה וחצי מאורטיקריה. בתקופה האחרונה זה מלווה רק בבצקות באזור הפנים. האם לדעתך תוכל לעזור לה? תודה רבה ויום מקסים.

הוספת תגובה

• אורטיקריה

דוד פרלה
    21/03/2009

אופירה שלום,
    אוריטיקריה (סרפדת) היא מחלה נפוצה מאד שכעשרים אחוז מהאוכלוסייה חוו אותה פעם אחת לפחות בחייהם. במחלה קיים תהליך אלרגי חריף בעור המתבטא בתגובת כלי דם בעור בצורת "גושים" בצקתיים אדומים בהירים שגודלם נע בן מספר מילימטרים עד עשרות סנטימטרים , הרבדים מופיעים במקומות שונים בגוף ומופיעים ונעלמים במהלך היום. הפריחה מלווה בגרד חזק ותחושת עקצוץ.
    הרפואה הסינית- מכירה בגורמים הקשורים בהפרעות של מערכת החיסון וברגישות יתר לתרופות ומזון, אך מאבחנת גם מצבים של חוסר איזון פנימי (פיזיולוגי ונפשי) המשפיעים על המחלה. אחת התסמונות הנפוצות באבחון הסיני במחלה זו היא הצטברויות חום ולחות בעיקר במערכת העיכול. החום יתבטא באדמומיות היוצאת אל העור, והלחות בבצקתיות המאפיינת את הפריחה.המתח המאפיין את האורטקריה גם הוא גורם המעכב את העלמות הפריחה.
    טיפול ברפואה סינית הכולל צמחי מרפא שינוי תזונתי ודיקור הניתנים לאחר אבחון יכול מניסיוני מאוד לשפר ולעזור למצב זה, הטיפול מכוון להחזרת האיזון הפיזי והנפשי לגוף ולהטבת מצבו של העור. במחקר שערכתי במחלקת העור בתל השומר הראיתי את יעלות הטיפול באורטיקריה כרונית
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הלבנת שיער
    רון
    18/03/2009

שלום רב..לפני שלושה חודשים הופיע לי כתם של שיער שהלבין..הוא הלך וגדל ולאחרונה התחיל כתם נוסף..שני רופאים בדקו את הקרקפת ומצאו שהכל תקין..האם יש דעות שונות שאני יכול לבדוק לכיוונים שונים ? האם יש תרופות כלשהם להטפל בנושא שכן מבחינה אסטתית זה מאוד מפריע לי ..מבקש עזרה

לקביעת תור
    סגירה
    הלבנת שיער

הוספת תגובה

• הלבנת שיער

דוד פרלה
    19/03/2009

רון שלום,
    אפשר לנסות לעזור בצמחי מרפא המשפיעים על פיגמנטציה , שלך את השאלה גם לפורום רפואת עור אסתטית,

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צלקת בפנים
    יוסי
    18/03/2009

שלום , לפני כמה ימים היה לי כמו פצע על הפנים לא משהו רציני עכשיו נתתי לו להגליד ואתמול זה נפל ונשאר לי כמו צלקת כזאת על הפנים בגלל זה , זה ממש מפריע לי עכשיו האם קיים טיפול או משחה שאפשר לשים על זה בשביל שזה יעלם ?? בתודה מראש

לקביעת תור
    סגירה
    צלקת בפנים

הוספת תגובה

• צלקת בפנים

דוד פרלה
    19/03/2009

יוסי שלום,
    העבר את השאלה לפורום רפואת עור אסתטית

בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה