מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מוכנהבילבי31/07/2007
לסקס הראשון שלי, אבל אין לי עם מי... חבל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חווית המין הראשונה
יפעת מקלר01/08/2007לחווית המין הראשונה יש משמעות לכן חשוב שהיא תעשה עם משהו אהוב ואוהב. למרות שאת בשלה ליחסי מין הייתי מציעה לך להיות סבלנית עד שיגיע/תמצאי את אותו אחד ראוי שיגלה סבלנות ,עדינות ,איכפתיות והתחשבות. אל תמהרי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשאלי מי רוצה לעשות ושימי תמונה...
שגיא05/08/2007אם בא לך שלחי תמונה תשאלי מי רוצה לעשות סקס אם את נראית טוב הרוב יסכימו אני לא עשיתי את זה אני בן 14 ויש לי חברה הייתי דוקא רוצה אבל מה לעשות ככה זה לפעמים יוצא ולפעמים לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני חושב שאת מזלזל טיפה
חסוי!!06/08/2007כדי לקיים יחסי מין ראשונות את צריכה לעשות את זה עם משיהו שאת באמת אוהבת ולא סתם כי בא לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס
רמי07/08/2007בוקר טוב לכולם...
יש לי בעייה קטנה.. אני נראה מאוד טוב
וכבר חודשיים שלא עשיתי סקס וזה מאוד חסר לי
הבעייה היא כזאת..
אני מאוד ביישן וקשה לי להסביר לבחורה שאני מתחיל איתה שאני רוצה אותה לסקס ולא לקשר רציני או משהו אחר..
אקורא לי לפחות פעם ביום שאני מתחיל עם מישהי אבל היא נדלקת עליי בקטע אחר.. בקטע של קשר רציני וכל הבלאגן הזה ואין לי סבלנות לזה.
אני פשוט רוצה לשכב עם מישהי זה מאוד חסר לי
אני לא מצליח לאמר לה במילים עדינות שאני לא רוצה חברה עכשיו אלא רק סקס
איך עושים את זה לעזאזל?
ואני מרגיש שהיא רוצה מה שאני רוצה אבל אף אחד לא אומר את זה..
שוב: אני באמת נראה טוב לא חסר לי כלום ברוך ה' אבל אני חודשיים בלי סקס וקשה לי עם זה..
אם יש מישהי שיכולה לעזור אני אשמח לקבל תגובות..
עדיף במייל כי אני כמעט לא פה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר :)
אורן13/08/2007icq - 445676602
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרום בתוליןאריאנה הנסיכה31/07/2007
האם יש דרך לדעת אם ירד לי דם בפעם הראשונה שלי? יש לי חבר חדשש ומבוגר ממני בכמה שנים ואני קצת מתפדחת מכל הקטע.
מה אני יכולה לעשות אם ירד לי דם באמצע? מפסיקים עם הסקס? זה קצת מגעיל...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נא חדדי את שאלתך...
01/08/2007אם יורד דם בפעם הראשונה - רואים את זה. זה טבעי. סקס זה לא דבר נקי, אבל בפירוש לא מגעיל.
לא חייב לרדת דם. אם את חוששת, הכי חשוב זה לשתף בחששותייך את החבר, בייחוד אם הוא מבוגר ומנוסה. לא חייבים ללכת עד הסוף בהתחלה כל עוד יש חשש ואת לא מוכנה פיזית או נפשית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוננות רבהדייב31/07/2007יש לי שאלה- אני מרבה לאונן, אולי פעמיים ביום - האם זה גורם לחצ'קונים - כי יש לי הרבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהחדרתי מברשת שיניים והוא לא יצא!!!
אילנה31/07/2007שלום!
אני מרבה לאונן עם חפצים גדולים שאותם אני מחדירה לנרתיק,יום אחד החדרתי מברשת שיניים לנרתיק עד הסוף והוא לא יצא מה לעשות?!
תודה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחת שיניים
חילי05/02/2008תנסי להכניס בכוס משחת שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה נכון...
01/08/2007אז גשי לגינקולוג/ית כדי להוציא את המברשת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין קשר בין חצ'קונים לאוננות!
01/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאונות לא גורמת לחצ'קונים!!
עידן מיליצ'ר02/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם להשפיך זה מזיק?.חסוי31/07/2007????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרממש לא מזיק
01/08/2007זה מיתוס ( = אגדה). אם אתה נהנה מזה - תמשיך בכיף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, ד"ר
אריאנה02/08/2007עכשיו אני מבינה. אני פשוט קצת מתרגשת מכל הקטע של הפעם הראשונה. קראתי שיש כאלה שכן יורד להן דם ויש כאלה שלא, אז איך יודעים? או שאולי יודעים רק ברגע שזה קורה. אולי אני באמת אדבר אתו קצת על זה, למרות שאני לא תמיד מקבלת ממנו את ההרגשה שהוא באמת מקשיב לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסקס עם קונדוםחסויה31/07/2007יש לי שאלה על סקס עם קונדום - זה נכון שזה סקס יותר ארוך? כי חבר שלי עושה לי קצת בלאגנים ואני רוצה לשכנע אותו.
תודה, ד. החסויה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרעוזר ניראה לי
חסוי01/08/2007כה זה מאריך את הסקס תלואי בת כמה את
תגידי לו אני לא מוכנה לישכב איתך בלי קונדום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה סקס ארוך יותר?
01/08/2007קונדום משהה את השפיכה, אך גם פוגם בהנאה.
בלי קשר - אך חשוב מכל, זה אמצעי מצויין נגד הריון וגם נגד הדבקות ממחלות מין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברוכים הבאים.....ד``ר עידן מיליצ`ר30/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרברוכים הבאים לפורום החדש!!!
01/08/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם שמרנים במיטה?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)