מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה קשהליאל04/08/2007
אני לא יודעת אם אני נכללת בקטגורית נוער אך אני בת 19 וחצי מעולם לא התנשקתי ואפילו לא היה לי חבר ,אני בחורה שהרבה מתחילים אתה ,הרבה מחמיאים לי שאני יפה ומתפלאים איך זה שאין לי חבר ,אני יקדים ויאמר שגדלתי ללא אבא ובפנימיה דתית ,הבעיה שלי היא כזו אני ממש מפחדת מהרגע בו אני אשכב עם גבר אני מפחשת מזה כמו מאש ,אני מפחדת שלא אדע מה לעשות ברגע שגבר יתקרב אלי אני מפחדת שזה יביך אותי ,אני רואה כל מיני בחורות שכל כך פתוחות ונוחות בקטע הזה טאני לא מבינה איך דווקא אני שאני רזה וגבוה ונראית טוב ממש מודאגת מהרגע הזה איך אפשר להשתחרר מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום ליאל
ד``ר עידן מיליצ`ר05/08/2007אני מבין את הפחדים שלך, אך דעי לך שגם הרבה מאלו שנראות כ"כ פתוחות ונינוחות יש להן פחדים. לכל אחד ואחת יש חשש מהפעם הראשונה אבל נאמר כבר שמי שלא חעיז לא מנצח!. כשתהיי מוכנה ריגשית לקיים יחסי מין עם בן הזוג שלך, אז יהייה בסדר וחאט לאט תלמדי מה ואיך עושה לך טוב ומה נכון לשניכם!! אל חשש , את יכולה כמו כולן!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיה קשהליאל04/08/2007
אני לא יודעת אם אני נכללת בקטגורית נוער אך אני בת 19 וחצי מעולם לא התנשקתי ואפילו לא היה לי חבר ,אני בחורה שהרבה מתחילים אתה ,הרבה מחמיאים לי שאני יפה ומתפלאים איך זה שאין לי חבר ,אני יקדים ויאמר שגדלתי ללא אבא ובפנימיה דתית ,הבעיה שלי היא כזו אני ממש מפחדת מהרגע בו אני אשכב עם גבר אני מפחשת מזה כמו מאש ,אני מפחדת שלא אדע מה לעשות ברגע שגבר יתקרב אלי אני מפחדת שזה יביך אותי ,אני רואה כל מיני בחורות שכל כך פתוחות ונוחות בקטע הזה טאני לא מבינה איך דווקא אני שאני רזה וגבוה ונראית טוב ממש מודאגת מהרגע הזה איך אפשר להשתחרר מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תגובה חשובה!
אנונימי05/08/2007אני מאוד מזדהה איתך!
זה באמת בעיה!
מה אפשר לעשות?
הייתי רוצה סתם לדבר איתך על זה לעומק!
יש לך מסנג'ר או אייסי או מייל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמספר מפגשים עם איש
יפעת מקלר05/08/2007מקצוע (פסיכולוג\ית או סקסולוג\ית) יוכלו לעזור לך להבין יותר את הבעיה (האם זה רק פחד ומבוכה או שיש גם השפעה לחינוך הדתי שקיבלת ולהעדר אב בחייך) ולתת לך כילים לצאת ממנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צריך עזרה דחוףף כנסומוטי03/08/2007
שלום אני בן 14 וחצי כל יום ממביא ביד פעמיים נמאס לי להביא ביד אני רוצה לעשות את זה כבר .. אבל לא יודע עם מי איך אם כדי לי להביא זונה לא יודע ואם להביא ביד הרבה זה גורם בעיה מקווה לתשובות ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סבלנות
04/08/2007מוטי למה זה דחוף??
מה שעובר עליך תקין לגמרי. אתה בגיל שרוב הבנים נהנים מאוננות והתדירות שאתה מתאר תקינה לחלוטין. אוננות לא גורמת לבעיות.
אני לא חושב שלהציב מטרה לקיים יחסי מין עכשיו, רק בגלל שלדעתך "הגיע הזמן" זה נכון. כדאי שתיצור קשרים עם בנות גילך ותטפח קשר שיהיה רגשי, עם חום ואהבה הדדיים ובקשר זה יתכן ותגיעו גם ליחסי מין. לקיים פעם ראשונה יחסי מין עם זונה, רק בשביל להרגיש ש-"עשיתי את זה" - עשוי לגרום לחוויה שלילית ולהטיל צלקת לטווח ארוך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה ממש חשובהבת 1403/08/2007בגיל 10 אני וחבר שלי עשינו דברים.
למשל נכסנו לחדר שלו הוא הוריד מכנסיים מתחת לשמיכה ושיחקתי לו עם הזין אותו הדבר הוא לי עשה את זה רק עם הפוט.
האם זה נקרא סקס?והאם זה מזיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבנות בגיל עשר יודעות
חילי05/02/2008בגיל עשר בנות מבינות שמהכוס משתינים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נקרא סקס...
04/08/2007לא מלא, אבל סקס.
אם נהניתם וזה היה בהסכמה הדדית - זה לא מזיק. למרות שבגיל 10 עדיפים משחקים מסוג אחר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייבת 1403/08/2007מאיזה גיל אפשר לקיים יחסי מין
אני בת 14 באוקטובר
מותר לי?
ואם כן איך לעשות את זה שאני לא יהיה בהריון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרממתי לקיים יחסי מין?
04/08/2007בלה את שואלת שאלה נפוצה וחשובה מאוד.
אין גיל ממנו אפשר או מותר לקיים יחסי מין. מותר מכל גיל. אבל האם מדובר על משהו טכני? מה זה בכלל יחסי מין?
הכל תלוי במוכנות רגשית ונפשית. לא במשהו טכני או פיזי, כפי שרמזתי בשאלותי. אסור להכנע ללחץ חברתי, הן מצד חברות ש"כבר עשו את זה" או מצד חבר שלוחץ לעשות זאת. בפירוש אסור. צריך להקשיב לקול הפנימי שלך, להרגשה הפנימית, להיות קשובים לקשר בו את נמצאת ולבדוק האם זה הבן אדם איתו היית רוצה לאבד את בתולייך ואיך תזכר החוויה הזו בעתיד.
בקיצור, זה פשוט אך מאוד לא פשוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיך לעשות את זה שאני לא יהיה בהריון
04/08/2007ולגבי שאלתך השניה - נראה לי שאת לא בשלה לקיים יחסי מין מבחינת הגיל והידע.
אני מציע שתלמדי את הנושא, תקראי בפורום, תרכשי ידע. גם בתחום הרגשי וגם לגבי מה זה אמצעי מניעה ואיך משתמשים בהם. קחי את הזמן לאט - את עדיין מאוד צעירה והעולם המיני ימתין לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנגיעות בחזהמיה02/08/2007זה נכון מה שאומרים שאם נוגעים לבחורה הרבה בחזה הוא גדל? יש לי חברה שיש לה ציצי ממש גדול עכשיו והיא אומרת שזה בגלל שחבר שלה נוגע בו כל הזמן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין כל קשר בין גודל החזה
יפעת מקלר02/08/2007לבין המגע בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה חשובהבן02/08/2007אני בן חמש עשרה ובתול. מעולם לא אוננתי (לא עד כדי שיצא נוזל הזרע) ונוזל הזרע יצא רק בקרי לילה.
לפני כמה חודשים היה לי קטע עם משהי, והינו במיטה בלי חלק עליון. היה מגע ונשיקות אך בחלק הגוף העליון. היא רצתה להמשיך "למטה" אך אני לא הייתי בטוח בעצמי מספיק ולכן לא רציתי. למרות האירוע ה"מרגש מינית" לא קרה כלום חוץ מזיקפה.
האם זה בסדר שאני לא אוננתי מעולם? יש משהו לא בסדר בכך שנוזל הזרע יוצא רק בקרי הלילה?
ומה גודל הזיקפה הנורמלית בגיל הזה?
בבקשה תענו לי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהתרגשות מינית גורמת
יפעת מקלר02/08/2007לזיקפה, אך על מנת שתהיה תחושה של אורגזמה ושפיכה צריך גרוי נוסף של חיכוך או מגע ישיר באיבר המין (זה קורה בדרך כלל בחדירה, במין אורלי או באוננות) מכיוון שלא רצית "להתקדם" הלאה עם אותה בחורה אכן לא קרה כלום חוץ מזיקפה, וזה בסדר כשנמצאים עם משהי שעדין לא מכירים מספיק ולא חופשיים איתה.
זה בסדר שלא אוננת, מה שיותר חשוב לשאול זה האם יש סיבה מיוחדת לכך (כמו למשל ששמעת מההורים שזה אסור או שזה דבר מלוכלך). כשתרגיש שאתה בשל לכך, כדאי לעשות זאת מתוך מקום של להכיר את עצמך ואת גופך."כשתלך" עם האוננות עוד צעד תראה שהיא תגמר בשפיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני לא מאונן
בן03/08/2007לא בגלל שההורים אמרו לי משהו.. יכול להיות שאני מרגיש שזה לא בשבילי. אך מעבר לכך, איני יודע מה לעשות כדי להגיע למצב של שפיכה בזמן האוננות, גם אם אני רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאל תשים זאת כמטרה
04/08/2007התרכז בהנאה שהאוננות גורמת לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני 18ביישן קצת בכללי איך אפשר...אור02/08/2007לצאת מזה היה לי קשר עם ידידה הכי טובה שלי (קשר של מיזמוזים)אבל מאז כבר אין לי קשר מיני אני לא יודע איך להשיג בנות לקשר מיניות אני ישמח עם תעזרו לי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתררוב הבנות
יפעת מקלר02/08/2007רוצות קשר רגשי ולא קשר שהוא רק מיני. כשהקשר הוא טוב ומבוסס על רגשות ,שיחות טובות ומענינות , תחושה של "כף" להיות ביחד, אז הוא מתפתח לכיוון של יחסי מין. לכן, כדאי שתבנה קשר, ואת זה נראה שאתה יודע לעשות, שהרי היתה לך ידידה, מתוך תקווה שהוא יוביל לקשר מיני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתענו לי בהקדם זה דחוףחסוי01/08/2007אני בת 17.5 .אני בתולה.לפני כחודש אני וחבר שלי התמזמזנו אך לא עשינו סקס. היינו ערומים אחד על השני ונוזל הזרע שלו יצא ונגע לי במשטח העליון של איבר מיני.תמיד בסוף חודש אני מקבלת מחזור ומזה שבועיים שאני לא מקבלת וזה באיחור רציני .האם קיים סיכוי להיריון ללא חדירה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהעברת הודעה לפורום אחר
מערכת BeOK01/08/2007לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href=SelectedForum.aspx?ForumID=81 id=link]גינקולוגיה - רפואת נשים[/a].
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסיכוי קיים
01/08/2007לא צריך חדירה בשביל הריון. מספיקה שפיכה בפתח הנרתיק לשם כך.
עם זאת, ייתכן וזה סתם איחור טבעי במחזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לדוקטור
חסוי01/08/2007הייתכן שאם נוזל הזרע נגע שערות ערווה ...יתכן היריון? בבבקשה תענו לי אני בלחץ היסטרי זה בחיים לא איחר לי עד התאריך ראשון ושני לחודש שאחרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמומחים יקרים,אנא ענו בהקדם :)
החבר02/08/2007שלום לכולם,אני החבר.
אני ואהובתי נורא מודאגים, ורוצים כבר לקנות מחר ערכה לבדיקת הריון....
אפשר לקבל הסבר על השימוש בהן ומחירם?
בתודה רבה,לילה טוב ושקט לכולם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן קיים סיכוי קטן להריןון ללא חדיר
עידן מיליצ'ר02/08/2007יהייה נכון לבדוק שאת לא בהרין, אך נדמה לי שזה יותר בגלל הלחץ!!!! מאשר מיחסי המין!
עידן מיליצ'ר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לעידן מיליצ'ר
חסוי02/08/2007הבעיה היא שלא קיימנו יחסי מין...אני בתולה ...ואיבר מינו של חבר שלי לא נגע באיבר עצמו אלא בשערות ערווה אבל אנחנו לא זוכרים אם יצא לו ולו מעט מנוזל הזרע או לא....ואיך מלחץ יכול להיפסק המחזור? לפני שבועיים לא הייתי לחוצה...התחלתי להילחץ לקראת 28 לחודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכן כן, קיים סיכוי להריון
יפעת מקלר02/08/2007גם ללא חדירה. אם כי יכול גם להיות שהאיחור הינו כתוצאה ממתח ולחץ. בכל מקרה כדאי שתפני לגניקולוג\ית לבדיקה, ככל שתזרזי כך ייטב שכן אם את אכן בהריון, ניתן לבצע הפסקת הריון בשלבים המוקדמים ביותר באמצעות גלולה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההציצי כואבים ליתותי1401/08/2007הציצי שלי גדלים כל הזמן וזה ממש כואב לי אני יכולה לישון לפעמים רק על הבטן ולפעמים רק על הגב, הם גם מגרדים לי כל הזמן, אמרו לי שהציצים גדלים כשהם כואבים אבל זה ממש מוגזם, יש משהו שאפשר לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרנכון, בתקופה שהשדיים גדלות
יפעת מקלר02/08/2007ומתפתחות נערות רבות מדווחות על אי נוחות וכאב. אבל אם את מרגישה שזה מוגזם כדאי שתפני לרופא\ת המשפחה או לגניקולוג\ית על מנת להיבדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחברה בדיכאון - עזרהלא מגלה01/08/2007יש לי חברה (בת 15) שכבר קיימה יחסים מלאים..
ומי שהיא הייתה איתו זה לא חבר שלה והיא סיפרה לי את זה..
והיא מרגישה רע עם עצמה..היא שונאת את עצמה ..
היא קוראת לעצמה שרמוטה ..ואני רק רוצה לדעת מה אני יכולה להגיד כדי לעודד אותה =\ ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחברה בדכאון
יפעת מקלר01/08/2007אני מבינה שחברתך קיימה יחסי מין עם משהו "מזדמן" שאינו חבר שלה, ושאין לה חבר קבוע.
אם החוויה גרמה לה להרגיש רע עם עצמה- הבשורה הטובה שבאה עם זה היא ,שכך היא למדה על עצמה דבר חשוב להמשך הדרך - והוא מה לא נכון לה! גם אם היא טעתה זה לא נורא, ואם היא לא מצליחה לצאת מהרגשות הקשים כדאי שתפנה ליעוץ פסיכולוגי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיהגליה01/08/2007אני בבעיה כי אני ממש מאוהבת במישהו שלא מחזיר לי אהבה ומוכן רק לעשות אתי סקס. אני נורא נהנית אתו במיטה, הוא ממש מנוהס, אבל אני מרגישה מנוצלת קצת. מה שכן, הוא לימד אותי כמה סקס זה כיף. מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראהבה חד צדדית
יפעת מקלר01/08/2007שם המשחק במערכת יחסים בריאה הוא איזון רגשי.
שניכם נהנים מיחסי מין בטווח הקצר, אולם בטווח הארוך את עלולה למצוא את עצמך , מתוך ההקשרות שהמין יוצר, תקועה במערכת יחסים לא מספקת, חד צדדית מבחינה רגשית וצפוי שתשארי מרוקנת ומתוסכלת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מאוד מאוד חשובה עזרו ליחסוי01/08/2007יש לי הרבה שזיינו כבר {מצטער על המילה הבוטא} אני בן 14 ואני בישן ויש לי פצעונים בגב {לא הרבה} ובפנים ניראה לכם שמישהי תיגעל מיזה ואני מאונן פעם ביום זה גורם לחצקונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשוב פעם ... אין קשר בין
01/08/2007אוננות לבין חצ'קונים.
מי שתאהב את הראש שלך וההתנהגות שלך, תקח אותך כמו שאתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללכת בעדר
מילי19/09/2007קודם כול אין לך לאן למהר. סתם לשכב עם מישהי רק בגלל שחבריך עשו את זה.קיום יחסי מין זה עניין של בשלות.ולא של לחץ חברתי. אני בת 22 וחבר שלי בגיל ופעם ראשונה שלו הייתה לפני שבועיים ראיתי בעינים שלו כמה שהוא חיכה לרגע וכמה אושר טמון לו בעיניים.
תמתין אל תגרגר בגלל לחץ חברתי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי אקנה
מירב שרון19/09/2007אם מדובר באקנה רציני, יש מענה רפואי, כיום יש מה שנקרא roaccutane
תרופה שעוזרת פלאים לאקנה ואם זה עד כדי כך מפריע לך מבחינה חברתית (עם בנות המין השני), כדאי להתייעץ עם רופא עור בנוגע לאפשרות הזו. זאת תרופה חזקה שמצריכה כל חודש לעשות בדיקת תפקודי כבד.
ואני מצטרפת לחברתך לפורום שאמרה לך שלא תיכנע ללחצים חברתיים בנוגע לסקס, עדיף שזה יקרה כשאתה באמת בשל לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום אני צריך עזקה קטנהחסוי!!01/08/2007אני מאונן פעם אחת ביום זה נורא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרזה בסדר גמור.
01/08/2007למה אתה חושב שזה נורא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהא31/07/2007שלום אני בן 16!
ואיבר המין שלי נורא קטן הוא כל הזמן נכנס לי בתוך העור!
ואני נורא חושש! מה צריך לעשות?
האם זה בעיה או שהוא עוד לא גדל??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה
חסוי01/08/2007כפרה אני אומר לך מנסייון של חבר שגם עזרתי לו עם זה והלכתי איתו לרופא אני אומר לך לך לרופא ותראה לו "את הנזק" זה הכי טוב ככה הוא ידע מה לעשות בדיוק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מבין אבל...
א01/08/2007זה לא נעים ללכת לרופא בישביל דבר כזה!
והשאלה היא האם זה בעייתי או שזה צריך להסתדר??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם זה מפריע לך
מירב שרון17/08/2007אתה יכול לפנות לרופא אורולוג. אני מבינה שזה מביך אותך לפנות לרופא לצורך העניין אבל מצד שני אם זה משהו שמאוד מציק לך, חבל שלא תבדוק את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?מאמרים אחרונים
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)