מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קמטוטים סביב העיניםקרן אור04/10/2010
אני בת 31
אשמח לקבל המלצה לחומר טבעי שמומלץ למרוח סביב העינים על מנת לטפל ולמנוע בקמטוטים.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קמטוטים סביב העינים
ד''ר קובי שמיר04/10/2010שלום קרן עור.
אני הייתי בוחר את הפורמולה הבאה:
שמן נר הלילה, רוז היפ, חוחובה , צמחי מרפא: קלנדולה,קמומיל.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה דוקטור ושאלה לגבי ההרכב
קרן אור04/10/2010הפורמולה צריכה להכיל את כל אחומרים האלה?
מה היחס של המינונים?
תודה רבה על היעוץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה לגבי ההרכב
ד''ר קובי שמיר05/10/2010קרן אור שלום.
לשאלתך הראשונה התשובה כן.
יחס המינונים ירקח ע"י בעל מקצוע בהתאם לסוג עורך.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן אבוקדו +שמן ורדים לטיפוח העורקרן אור02/10/2010
אני בת 31 עם עור שנוטה לשמן באיזור הT והיתר רגיל.מעט קמטוטים סביב העינים.
קיבלתי המלצה מנטורופתית לתחזוקה ומניעת קמטים למרוח כל ערב מרקחת זאת .
מה דעתכם המקצועית למרכיבים אילו?
ואיזה טיפול מומלץ לעור פנים כמו שלי?
תודה רבה וכל הכבוד על הפורום המלמד והנפלא!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן אבוקדו +שמן ורדים לטיפוח העור
ד''ר קובי שמיר03/10/2010קרן אור שלום.
כדאי להוסיף לפורמולה את השמנים הבאים
ברוש, לימון, לבנדר, גרניום.
אני דווקא הייתי מעדיף שמן חוחובה או אובלפיכה כשמן נשא.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
קרן אור03/10/2010.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן זיתysmin29/09/2010
האם זה נכון ששמן זית \ דבש טהור טוב למרוח על הפנים להבהרת הצלקות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם זה נכון ששמן זית \ דבש טהור טוב
ד''ר קובי שמיר29/09/2010לא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה.
ysmin29/09/2010אז מה כן אפשר למרוח?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוםysmin29/09/2010
שלום רב ..
יש לי בעיה עד לפני שנה היו לי פני חלקות מאוד לאחרונה התחילו לגדול לי מידי פעם פצעים שפוצצתי וגרמתי לכתמים על הפנים שלא נעלמים מה אפשר לעשות נגד זה?
עוד דבר כל אזור הלחיים המצח והסנטר מלאים במין פצעים בתוך העור אני חושבת שזה קומודנים אני מפוצצת אותם וגורמת לכל הפנים להתנפח ואחרי זה נוצרים פצעים גרועים ולאחר מכן צלקות מה אפשר למרוח על פנים כאלה שיעזרו לי להחזיר אותם למצב הקודם?!
אני יודעת שלא צריך לגעת אבל כבר נגעתי מה אני יכולה לעשות?
שמעתי שטיפולי אינפרא או פילינג עמוק אצל קוסטמטיקאית? אבל חוץ מזה איזה חומריים טבעיים יעזרו לי ? או משחות לא משנה כל דבר שיעזור לי!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים על הפנים שלא נעלמים
ד''ר קובי שמיר29/09/2010לגשת לטיפול מקצועי בהקדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה - כתמים בפנים שלא עוברים.
איריס לוי04/10/2010שלום רב,
ה"אקנה" פצעי בגרות, הינה למעשה דלקת בלוטות החלב וזקיקי השיער בעור. תופעת ה"אקנה" מופיעה כתוצאה מהפרשה מוגברת של חלב ומהתנפחות הבלוטות. ברוב המקרים מקורה של תופעת ה"אקנה" בחוסר איזון הורמונלי בגוף. חוסר האיזון ההורמונלי נפוץ בעיקר בתקופות השינויים ההורמונליים האופיניים לגיל הנעורים.
אין ספק כי תופעת ה"אקנה" מהווה מיטרד ומקור לסבל פיסי וריגשי כאחד, בעיקר בגיל הנעורים. ברוב המקרים, טיפול כללי ומקומי נכון במוקדים הדלקתיים ימנע סיבוכים ויביא להבראה שלמה. אולם, הזנחת התופעה ועל אחת כמה וכמה טיפול לא נכון ו/או רשלני, עלולים לגרום לסיבוכים ולכיעור ניכר של הפנים ולנזקים בלתי הפיכים דוגמת: "חורים" בעור, צלקות מכוערות על הפנים וכד'.
הטיפול הופטימלי בתופעות ה"אקנה" הינו שילוב של טיפול יום יומי עצמי וטיפול תקופתי ומעקב של קוסמטיקאית פרא-רפואית המתמחה בטיפול בעור אקנתי. היות וטיפול עצמי שגוי ו/או לא זהיר עלול לגרום לנזק עתידי רב מומלץ לפנות קודם כל לקוסמטיקאית מקצועית אשר תאבחן את התופעה, תמליץ על הטיפול הנכון בעזרת התכשירים הנכונים והמתאימים. קוסמטיקאית מקצועית אף תדע להדריך אותך לטיפול עצמי יום יומי נכון. ותכוון אותך אם ובאיזו תדירות עליך לעבור טיפול קוסמטי יסודי יותר.
ולסיום מספר טיפים לטיפול ב"אקנה" :
1. אל תנסי לפוצץ את הפצעים, הלחץ עלול לגרום להתפשטות הזיהום ואף להגדיל את הסיכון לצלקות.
2. המנעי משימוש בקומפרסים חמים, באדים חמים או במים חמים, החום עלול לגרום לביקוע הנקבוביות ואף לפגוע ביכולתו להילחם בחיידקים המחוללים את הדלקת.
3. נקי את הפנים רק במים פושרים ובחומר ניקוי עדין, מסיס מים, המנקה את העור מבלי לגרות את בלוטות השומן, ועשי זאת לכל היותר פעמיים ביום.
4. הקפידי על תזונה נכונה, שתספק לך כמויות מספיקות של ויטמינים ומינרלים. מחסור בוויטמיני A,B,C ו- E וכן מחסור באבץ ובסלניום, עלול להגביר את הסיכון להתפרצות אקנה. כמו כן, מומלץ לצרוך מוצרי מזון פרוביוטים, שהוכח כי הם משפרים את מצב הדלקת באקנה.
5. רצוי להימנע ממזונות חרפים במיוחד ושומניים.
6. המנעי ככל האפשר מחשיפה מרובה לשמש, העלולה לגרום לנזקי פיגמנטציה באזורים שבהם קיימים פצעים ומרחי קרם לחות עם מסנן קרינה המיועד לעור אקנתי. המרכיבים המצויים בקרם מספקים לעור לחות ומהווים מחסום כנגד נזקי הסביבה.
כתבות נוספות ומידע רב בנושא ניתן למצוא באתר הבית שלי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול טבעי (או משחות זמינות) בעור האבי28/09/2010
שלום,
אני גבר בן 18. לאחרונה החלו שני נקודות אדומות בלחיים (וקצת ברווח שבין הגבות) כתוצאה מכך שהייתי נוגע באזור ולפעמים משחק עם פצעי בגרות. יש לציין שיש לי יחסית עור שומני. האזור נהיה די אדום וכבר חודשים שהוא לא עובר.
תהיתי, מה אני יכול לעשות חוץ מלהתקלח ולשטוף את הפנים בסבון פעמיים ביום (מה שלא עוזר)? יש אילו סוגים של מסכות או דרכים טיבעיים (ביצים, שמעתי גם על שמן וסוכר, יש המון)
האם אפשר מתכון מדוייק? והאם אפשר גם שמות של משחות שיכולות לסייע לי?
כמו כן, אילו משחות מומלצות לגברים שרוצים להישאר אסטטים מבחינת עור הפנים? תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם אפשר
אבי28/09/2010אם אפשר מתכון ממוצרים שקיימים בבית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול טבעי (או משחות זמינות) בעור
ד''ר קובי שמיר28/09/2010אבי שלום.
בבקשה.
15 מ"ל שמן חוחובה או פישתן.
15 מ"ל שמן 5 מ"ל שמן נבט חיטה
10 מ"ל שמן גלעיני משמש
10 טיפות שמן נר הלילה
5 טיפות שמן אתרי לבנדר
5 טיפות שמן אתרי סנדלווד
3 טיפות שמן אתרי גרניום
2 טיפות שמן אתרי לימון
הוראות שימוש:
למרוח בנדיבות על המקום הרצוי לאחר שטיפה, להמתין כ-20 דקות, במידה ורוצים להסיר בעדינות עם מגבת לחה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - אם אפשר
אבי28/09/2010תודה רבה לך על ההשקעה, אך רוב אם לא כל המוצרים המצויינים כמעט אינם נמצאים זמינים בשבילי. בכמות הזאת אפשר כבר לקנות משחה טובה לטיפוח העור ולחסוך בטירחה.
רב תודות.
האם אתה מכיר משחות פופולריות ברשתות סופר פראם \ ניו פארם ושאו נמצאות זמינות במרקחות, שאתה ממליץ להן? אני רוצה סוף סוף עור חלק בלי פצעים ואור אדום.
שוב, תודה רבה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול טבעי ביבלות ויראליות אצל ילדימיקי28/09/2010
אצל ילדי (בני 5, 7) הופיעו יבלות ויראליות, ורופא הילדים אמר שאצל ילדים צריך לחכות כשנה עד שיעבור מעצמו.
מאז היבלות מתפשטות מאוד, והחלו להופיע גם בפנים ובמקומות שגורמים להם למבוכה.
האם קיים טיפול טבעי כלשהו שיכול לסייע להיפטר מהן? (לפחות עם חלקן הבולט יותר).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול טבעי ביבלות ויראליות אצל ילדי
ד''ר קובי שמיר28/09/2010מיקי שלום.
ישנם צמחים מסוימים וחומצות שנימצאו יעילים בטיפול ביבלות וירליות.
אציין פה את חלקם.
תויה (Thuja occidentalis)
צורית (Sedum acre) (משפחת הטבוריתיים),
סנגווינריה (Sanguinaria canadensis)
כלידוניום (Chelidonium majus)
הפקת חומצה סליצילית מצמחים ועירבובם עם מספר חומצות שמופקים מפירות.
וכן תערובת של שמנים כמו:
שמנים אתריים ובעלי פעילות אנטי-ויראלית יכולים לסייע בהסרת יבלות. שמנים אלו יופיעו בקבוצות המכילות אלדהידים (Melissa, Citronella), קטונים (Thuja), פנולים (Thyme, Oregano), פניל-פרופאן (Clove), אלכוהולים (Tea-tree), טרפנים (Lemon).
כמובן שאיבחון ורקיחה של התכשירים חייבים להיות פרטניים בהתאם לאופי היבלת ,גיל המטופל היסטוריה וכ"ו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיוורון קל ופצעוניםמיתר27/09/2010
אני בת 13 ועור הפנים שלי מלה בפצעונים קטנים שלא רואים אך מרגישים , עם זאת הפנים שלי חיוורות , אני מניחה שזה עקב כך שאיני נוהגת לאכול ירקות ובכלל אני לא אוכלת בריא מקושי מסוים .אבלבכל זאת הייתי רוצה לדעת האם ניתן להכין בבית איזה שהוא קרם או מסיכה טבעית שתוכל לשפר את אור הפנים שלי . את החיוורון ואת הפצעים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיוורון קל ופצעונים
ד''ר קובי שמיר28/09/2010מיטל שלום.
בבקשה.
עור חיוור ושמנוני בעייתי מאוד, והוא נוטה לפתח פצעונים שונים ואפילו אקנה (פצעי בגרות) כואבים. מסיכת פנים המיועדת לעור שמן תכיל בתוכה חומרים מייבשים, המקטינים את כמות השומן בעור, ומנקים את התאים המתים מעל שכבת הפנים העליונה.
1/2 תפוח עץ מבושל
כפית דבש
שתי כפות שיבולת שועל טחונה
יש לערבב את המרכיבים יחד לתערובת אחידה, ולמרוח על הפנים לכ-10 דקות.
יש לשטוף היטב לאחר השימוש.
שיבולת השועל מרגיעה את העור הדלוק (במקרה של פצעים) וסופגת את עודפי השומן המצויים על פני העור וגורמים לדלקות. החומצות המצויות בתפוח העץ מסירות את העור המת ומנקות את הנקבוביות. הדבש פועל במקרה הזה כחומר אנטי-בקטריאלי, המשמיד חיידקים העלולים לגרום לזיהומים ופצעים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לפניםיהודה27/09/2010
שלום
אני בן 55 ועור הפנים מתחיל להיות רפוי ולהזדקן,האם ישנו תכשיר המותח את עור הפנים,ונותן לעור הרגשת חייות
תודה מראש
חג שמח והרבה בריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לפנים
ד''ר קובי שמיר28/09/2010קרם לפנים.
כעיקרון הינך צריך איבחון אם ברצונך להיתייחס ברצינות לעורך ,ואז אפשרי להתאים לך תכשירים יעילים.
איין פה קסמים.
העור דורש טיפול נכון יסודי במיוחד לאחר גיל מסויים.
הצעתי לך לא להיסתפק בטיפים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרם לחות לפנים , לנערותמיתר27/09/2010
אשמח אם תיתן לי מתכון לקרם לחות לפנים המתאים לגיל 14 ... תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לחות לפנים , לנערות
ד''ר קובי שמיר28/09/2010מיטל שלום..
חומרים:
40CC שמן צמחי כגון: שמן שקדים, שומשום, זרעי ענבים, זית או פישתן.
10CC שעוות דבורים
50 מ"ל- מיים מזוקקים
½ כפית בורקס (חומר מסיס במים, המקשר בין מים לשמן)
אופן ההכנה:
1. ממיסים את שעוות הדבורים ואת השמן הצמחי שבחרנו, עד לקבלת נוזל אחיד ומערבבים.
2. ממיסים את הבורקס במים הרותחים, מוזגים באיטיות לתוך תערובת השמנים ומערבבים.
3. מסירים מהאש ומחכים שיתקרר
4. לאחר שהקרם מתקרר לערבב שוב ובשלב זה מומלץ להוסיף שמנים אתריים כגון לבנדר, עץ התה ,גרניום,קלנדולה פצולי ורוזמרין.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן חוחובהשני משולם27/09/2010
על סגולות השמן שמעתי בהקשר לאקנה ועל היותו שמן הנספג ואיננו שומני מטבעו.
האם הוא אכן מתאים לעור שמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן חוחובה
ד''ר קובי שמיר28/09/2010שני שלום.
החוחובה הינה שעווה צמחית בעלת מרקם שומני ומופקת מפולי החוחובה.
עשירה בפרוטאין, בויטמינים ובמינרלים. מעכבת התאיידות וכך שומרת על הלחות הטבעית של העור. חודרת בקלות את שכבות העור ולכן מצויינת כשמן נשא, מאזנת הפרשת השומן (הסבום) מהעור ולכן טובה הן לבעלי עור שמן והן לבעלי עור יבש, אבל.... יש לרקוח אותו כחלק מפורמולה טיפולית היות והוא שמן נשא ולא הרכב טיפולי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ל אצות יםשני משולם27/09/2010
שלום,
יש לי עור פנים בעייתי ובנוסף אני מאוד מאוד קפדנית ושמה לב לדברים קטנים.
אוהבת מוצרי קוסמטיקה הכרחיים לשמירת העור ובפרט מוצרים טבעיים.
קראתי מעט מאטד על הג'ל אצות ים והוא נשמע לי מעולה
ויטמין A E C סלניום מגנזיום ליפידים.
אשמח לייעוץ.
תודה רבה וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ל אצות ים
ד''ר קובי שמיר28/09/2010שני שלום.
אצות ים.
במצבן הטבעי מכילות כ- 90%-80% מים ו- 20%-10% אפר, במיוחד יודן, חלבונים ופחמימות. כשמייבשים אותן הן מכילות כ- 17%-10% מים, פחמימות בעלות הרכב מסובך, כמות זעירה של חלבון בעל ערך ביולוגי ותזונתי נמוך, כמויות רבות של אפר, המורכב בעיקר ממלחי אשלגן. נתרן, סידן, ומגנזיום, שהם ברובם בצורת כלוריד או יודיד. עניות בויטמינים, אך יש אצות שמכילות ויטמין C וויטמינים מקבוצה B ; וביפן וכן בארצות סקנדינביה מצאו, שאף נמצא בהן ויטמין B12 , מה שבדרך כלל נדיר למצוא בעולם הצומח. התברר כי ויטמין זה אינו מיוצר ע"י האצות עצמן אלא ע"י חיידקים, הגדלים ומתפתחים על גבי האצות. יש ארצות, במיוחד יפן וטאיוואן, שמגדלות אצות חד תאיות כגון כלורלה המשמשות כמזון. אצות אלו מכילות כ- 50% חלבון, אך ערכן התזונתי נמוך מפאת דלותו במתיונין, חומצה אמינית חיונית,לכן לא תמיד אפשרי להשיג תוצאות למרות שזה נישמע הכי טבעי.
מה שכן אפשרי כחלק מפורמולה לאחר איבחוני עור יסודיים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן אובליפיכהמיכל26/09/2010
שלום,
רציתי בבקשה לברר: האם שמן אובליפיכה מתאים לשימוש כסרום לעור שהוא שמן
ולא יגרום להופעת אקנה?
והאם שמן רוז היפ מתאים ולא יגרום אקנה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן אובליפיכה
ד''ר קובי שמיר27/09/2010מיכל שלום.
שמן אובלפיחה מתאים כחלק מפורמולה וניתן לאחר איבחון הבעייה בעור,(מעצם היותו שמן יכול לגרום לסתימת הנקבוביות ולהופעת פצעים לכן כדאי לשלבו כחלק מפורמולה),שמן האובליפיחה מכיל נוגדי חמצון ומסייע בהגנה מפני הרדיקלים החופשיים ונחשב למרכיב יעיל במוצרי אנטי-אייג'ינג - ותסמינים אחרים של עור מתבגר. יכולת השיקום של שמן האובליפיחה נובעת כפי הנראה בין היתר, מתכולה גבוהה של חומצות שומן חיוניות (ויטמין F), כולל חומצה פלמיטולאית אשר נדיר למצוא בכמויות משמעותיות במקורות צמחיים, קרוטנואידים, ויטמין E, פלבונואידים ופיטו-סטרולים. כל אלו חשובים לשמירה על עור בריא.
רוז היפ:
מופק מזרעים המצויים בפירות של מספר זנים של ורד בר כגון Rosa Mosqueta ולאחר מכן עובר תהליך זיכוך
ומוסף לו ויטמין E כחומר מונע עיפוש. שמן הרוז היפ מכיל שפע של חומצות שומן חיוניות (ויטמין F) ויטמין C (חומצה אסקורבית)
ונגזרות של ויטמין A (חומצה רטינואית).
מומלץ גם אותו לשלב בפורמולה לאחר איבחון הבעייה.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צלקותשלומית25/09/2010
האם יש שמן (כמו עץ התא/לבנדר וכו'..) שמשפר מראה של צלקות?
האם יש "קרם" שמשפר צלקות מחומרים טבעיים?
תודה מחכה לתשובה :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות
ד''ר קובי שמיר26/09/2010שלומית שלום.
לשאלתך זה מה שצריך בתחום הטבעי לעשות בטיפול בצלקות.
פילינגים בהתאמה אישית להמסה ו/ או קילוף העור- , מעורר את העור לחידוש ורענון, מבהיר את גוון העור וכתמי פיגמנטציה, מאפשר החדרה יעילה של חומרים פעילים לעור שילוב הטיפולים עם מרכיבים המאפשרים חידוש אמיתי, מיצוק והזנה לעומק ושיפור צלקות קיימות,כמו:
1. חומצה היאלורונית- הגורם למתיחה וחיוניות
2. פפטידים- עובד על פעילות סיבי קולגן ואלסטין, מונע היווצרות קמטים ופועל על עומק הקמטים הקיימים.
3. ויטמינים ומינרלים
4. חומצות אלפא ובתא הידרוקסיות- ממיס את הדבק הבין תאי, מזרז תהליכי חידוש ושיקום העור, מבהיר ומאפשר ספיגה מוגברת של חומרים לעור.
5. חומצה רטינואית- נגזרת של רטינול מבהיר ומחדש את העור .
הטיפול כמובן אינדבדואלי ומותאם בטיפול לפי אבחנות בעיות העור.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצרי וולדה לתינוקמירב21/09/2010
איני אמא לתינוק בן 7 חודשים .מאז נולד אני משתמשת במוצרי וולדה לתינוק .התברר לי שאחד ממרכיבי קרם ההחתלה הינו שעוות דבורים טיבעית,ומוצרים אחרים בהם משתמשת מורכבים מחומר זה.נכון לרגע זה הפסקתי לחלוטין את השימוש במוצרים הייתי מעונינת בחוות דעתך .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצרי וולדה לתינוק
ד''ר קובי שמיר26/09/2010מירב שלום.
איני מכיר את החברה הנ"ל ומה הרכב התכשירים שלהם.
מה שכן אני ממליץ מהכרות אישית על מוצרים לתינוק של מאמילי תוכלי למצוא אותם באתר מאמילי של חברת תפוח בגוגל, ויש לך שם את התכשירים ומרכיביהם שאני מאד ממליץ לטיפול בתינוקות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחות לעורשלי15/09/2010
שלום לכם,
רציתי לדעת האם מריחת דבש על הפנים עוזרת ללחות העור
הרבה פעמים לאחר ספורט אשר העור מזיע אני מורחת יוגורט ודבש על הפנים
(יש לי עור שמן) אני לא מעוניינת שהעור יאבד לחות.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחות לעור שמן
ד''ר קובי שמיר15/09/2010שלי שלום.
ממש לא.
מה שכן יתכן ויעזור לך זה כדלקמן.(כולל קצת רקע).
עור שמן עשוי לסבול מבעיות שונות, שכולן נובעות מעודף חלב בעור. שמנוניות לא נעימה וברק, נקבוביות מורחבות או סתומות ופצעונים, הם מהטרדות השכיחות איתן מתמודדים בעלי עור שמן. הקיץ הוא עונה בעייתית במיוחד, שכן ההזעה מחריפה כל אחת מהתופעות הללו. טיפול בעור שמן אמור בראש ובראשונה לנקות את השומן המיותר. בנוסף, כמו בכל סוג עור, כחלק מתהליך טיפוח העור יש להסיר מהעור גם לכלוך ותאים מתים ולהעשיר אותו בלחות. בעלי עור שמן נדרשים להקפיד יותר מהאחרים על ניקוי העור, שכן בנוסף ללכלוך הרגיל שבא מבחוץ, יש להפטר מהעודפים שהעור השמן מייצר בעצמו.
ישנם סבונים ותכשירים קוסמטיים המיועדים במיוחד לעור שמן, מפני שהם מוסיפים לחות ונטולים שומן - תכשירים אלה מומלצים לסוג עור הפנים השמן.
חשוב גם לא להשתמש בתכשירים קוסמטיים לעור הפנים המכילים אלכוהול, בשל תכונת האלכוהול של ייבוש הלחות הטבעית של העור.
להלן מתכון טבעי ופשוט עבורך שהדבש הינו מרכיב קטן במסיכה
שאפשר ליישם גם לבד בבית , מסכת ניקוי וחיטוי ביתית לעור שמן:חומרים:3 תותים – מכיל כמות גדולה של ויטמין .Cרבע כפית מלח רצוי מינרלי.3 טיפות שמן לבנדר.כפית דבש רצוי מזון מלכות. יש למעוך במזלג את התותים, להוסיף את המלח שמן הלבנדר והדבש. לערבב ולמרוח על עור הפנים למשך כ- 10- 20 דקות, ולשטוף במים.
כמובן שישנם כיום בשוק תכשירים טבעיים מצוינים לעור שמן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחות לעור
זילי אורבך16/09/2010שלום שלי,
קרם לחות או תכשיר לחות הוא תערובת של שמן ומים. לתערובת זו מוסיפים חומרים משמרים וריח.
לעור שמן, נהוג למרוח קרם שבו אחוז המים גבוה יותר מאחוז השומן.
אין כל בעיה למרוח דבש. הוא מכיל אנזימים, חומצות אמינו וויטמינים והוא מזין את העור.
ביוגורט יש גם לחות, (שומן + מים), ואם זה יוגורט עם אחוז שומן נמוך, אין אתו בעיה לעור שמן.
אם את חשה שזה עושה לך טוב, המשיכי.
אני ממליצה למרוח בבוקר קרם יום לעור שמן (על בסיס מים) עם מקדם הגנה 15-30 .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)