מידע רפואי
פורומים
- מחלות ריאה אסטמה
- שיקום פציעות ספורט, שיקום אורטופדי
- נוירופידבק - טיפול לא תרופתי
- כושר גופני לנשים
- בריאות העין, מחלות עיניים, בעיות ראיה
- פוריות רפואה סינית
- קוסמטיקה טבעית
- רפואת משפחה
- אלימות במשפחה
- מחלות כבד, גסטרואנטרולוגיה
- אורתופדיה ילדים
- פרחי באך
- רפואת תינוקות, טיפול בתינוקות
- טיפולים אסתטיים בלייזר
- כאבי ראש, מיגרנות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר עדי אדר
מומחה לנוירולוגיית ילדים דר` עדי אדר הינו מומחה לנוירולוגיה והתפתחות הילד, כיום מנהל את מכון אדר , מכון ארצי לאבחון הפרעות קשב וריכוז, נירולוגיה ילדים. מכון אדר זכה גם השנה בסקר שביעות רצון של כללית מושלם. כמו כן תחומי העיסוק של דר` אדר כוללים כאבי ראש, הפרעות תנועה, טיקים.ד"ר אלן ענר
חוו"ד אורתופדיות משפטיות בדיקה על-קולית ( אולטרה-סאונד) פרקי ירכיים תינוקות. איבחון וטיפול של מחלות אורתופדיות מגיל 0 ועד גיל 18. פגיעות ספורט אצל ילדים ומתבגרים
- פחד מגבר דו מיני או גיימילנה29/10/2017
שלום , כל פעם כשאני מכירה גבר חדש יש לי פחד שהוא דו מיני או ג'יי,איך אני יכולה להיפטר מתחושה הזו ? (המצב משני סיבות 1.היו כמה גברים בחיי שגיליתי שהיו גם עם גברים והסתירו ממני 2. אני בגיל 30 פלוס ונשאר מעט גברים רווקים סטרייטים לצערי) לרוב אני שואלת אותם אבל מכיוון שרבים מסתירים אני אף פעם לא בטוחה שהם אומרים לי את האמת...מה לעשות ? איך להיפטר מתחושת החשד הזו עם כל גבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד ואמון
ד``ר דניאל וטלמן29/10/2017החשד וחוסר האמון יוצר לחץ וחרדה אצלך. יש לברר ממה החשש ומדוע זה מאיים עליך אם הגבר התנסה עם גבר אחר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה עצה דחוף, תודה מראש
מילנה29/10/2017מכיוון שאני רוצה לצאת ולנהל מערכת יחסים רק עם גבר רווק וסטרייט...לכן לא נעים לי כשגברים מנסים להסתיר או לרמות אותי...האם יש דרך לדעת בוודאות לגבי הגבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה דחופה, תודה מראש
מילנה29/10/2017כיום אם אני רואה תמונה של גבר עם עוד גבר אני כבר לא יודעת מה לחשוב אם זה סתם תמונה חברית או שהם זוג ...ככה גם ברחוב לפעמים אני רואה גבר נחמד והוא הולך עם עוד גבר ואני לא יודעת אם יש טעם להכיר אותו או שזה הבן זוג שאיתו...מה אפשר לעשות כדי לדעת בוודאות ולא להיכנס למצבים של פאדיחה? (מתכוונת לגברים שלא ישר רואים עליהם שהם הומואים או /ו דו מיניים)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשרות לדעת
ד``ר דניאל וטלמן29/10/2017קשה לדעת ולפעמים לא ניתן לדעת אם אדם (גבר או אישה) הם הטרוסקסואלים, בי סקסואלים או הומוסקסואלים.
אחרי שיש הכירות יודעים יותר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?