מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת בדרכי השתן בגלל אצבעמיטל01/11/2017
שלוםרב.
הכרתי מישהו ממש שמצא חן בעיניי מפה לשם נפגשנו וקיימנו יחסים. וכאשר התחרמנו וכל זה הוא הכניס לי אצבע מקדימה וגם מאחורה. וכנראה את אותה האצבע הכניס פעם קדימה פעם אחורה. כי יום למחרת הרגשתי שצורב לי ואי נוחות למטה. ומסתבר שלאחר 3 ימים גילו דלקת בשתן והתפתלתי מכאבים. אני עצבנית עליו רצח כמו שאף פעם לא שנאתי מישהו. והוא כתב לי שסיפרתי לו שהוא מצטער. אני ממש עצבנית על כל הכאב שעברתי עם הדלקת ולא יודעת מה לעשות??? -:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב רגשי וגופני
ד``ר דניאל וטלמן01/11/2017האם את לא יודעת מה לעשות בקשר לבחור או בקשר לדלקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לבחור
מיטל01/11/2017הדלקת מטופלת ברוך השם. לגבי הבחור אני לא מפסיקה לחשוב עליו ולשנוא אותו על כל הסבל שהיה לי בתחילת הדלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הבחור
ד``ר דניאל וטלמן02/11/2017הוא לא עשה זאת בכוונה, כנראה שגם לא מודע לכך שזה עשוי לגרום לדלקת. אם הבחור מוצא חן בענייך כדי לסלוח להמשיך. אם הוא לא אז יש לך תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם פרפקציוניסטים?
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)