מידע רפואי
פורומים
- סרטן ילדים, המטואונקולוגיה ילדים
- תמיכה בדיאטה
- קטרקט - ניתוח וטיפול
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- צינתור, צינתור לב, צינתורים
- הומאופתיה
- תרומת ביציות
- יעוץ זוגי ודייטינג
- כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע
- הפרעות קשב וריכוז
- דיכאון אחרי לידה
- פסיכולוגיה הוליסטית
- הפרעות שמיעה, ליקויי שמיעה, חרשות
- מחלות זיהומיות
- ביטוח בריאות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר, ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית לברור גידולים בבלוטה.יפעת אלקיים - מומחית באפילציה
אפילטורית מוסמכת בהסרת שיער לצמיתות על ידי אפילציה (אלקטרוליזה) ושעווה. בוגרת האקדמיה למקצועות הקוסמטיקה GIGI ACADEMI. מתמחה בפתרון בעיות צמיחה הפוכה, האטת צמיחה, הסרה לצמיתות של שיער לבן, בלונדיני וכהה, טיפולים בדלקת זקיק השערה.
- דלקת בדרכי השתן בגלל אצבעמיטל01/11/2017
שלוםרב.
הכרתי מישהו ממש שמצא חן בעיניי מפה לשם נפגשנו וקיימנו יחסים. וכאשר התחרמנו וכל זה הוא הכניס לי אצבע מקדימה וגם מאחורה. וכנראה את אותה האצבע הכניס פעם קדימה פעם אחורה. כי יום למחרת הרגשתי שצורב לי ואי נוחות למטה. ומסתבר שלאחר 3 ימים גילו דלקת בשתן והתפתלתי מכאבים. אני עצבנית עליו רצח כמו שאף פעם לא שנאתי מישהו. והוא כתב לי שסיפרתי לו שהוא מצטער. אני ממש עצבנית על כל הכאב שעברתי עם הדלקת ולא יודעת מה לעשות??? -:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב רגשי וגופני
ד``ר דניאל וטלמן01/11/2017האם את לא יודעת מה לעשות בקשר לבחור או בקשר לדלקת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לבחור
מיטל01/11/2017הדלקת מטופלת ברוך השם. לגבי הבחור אני לא מפסיקה לחשוב עליו ולשנוא אותו על כל הסבל שהיה לי בתחילת הדלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי הבחור
ד``ר דניאל וטלמן02/11/2017הוא לא עשה זאת בכוונה, כנראה שגם לא מודע לכך שזה עשוי לגרום לדלקת. אם הבחור מוצא חן בענייך כדי לסלוח להמשיך. אם הוא לא אז יש לך תשובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
החיוך כבר לא נראה אותו דבר? תפקידן של השיניים אינו רק תפקודי כדי ללעוס
אלא יש להן תפקיד חברתי ואסתטי, הן מאפשרות לחייך, לצחוק ולקיים חיי חברה. הן לוקחות תפקיד חשוב בהרגשה הפיזית והנפשית כאחד.
זקוקים לרופא שיניים, פנו לד"ר ניצן שלזינגר כבר עכשיו לייעוץ ופתרון בעיות מהיר
בחן את עצמך:
האם אתם עצבניים?
האם אתם עצבניים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
גניקולוג נשים בכיר
מחלות עריה, צוואר הרחם וקונדילומה בגברים ובנשים, מנהל מכון שער לבריאות האישה והגבר
... קרא עוד