מידע רפואי
פורומים
- סרטן ילדים, המטואונקולוגיה ילדים
- תמיכה בדיאטה
- קטרקט - ניתוח וטיפול
- גסטרואנטרולוגיה, מחלות דרכי העיכול
- צינתור, צינתור לב, צינתורים
- הומאופתיה
- תרומת ביציות
- יעוץ זוגי ודייטינג
- כירורגית פה ולסת, סרטן הפה והלוע
- הפרעות קשב וריכוז
- דיכאון אחרי לידה
- פסיכולוגיה הוליסטית
- הפרעות שמיעה, ליקויי שמיעה, חרשות
- מחלות זיהומיות
- ביטוח בריאות
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר יוסף שמואלי
אורולוג וכירורג מומחה ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר, ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית לברור גידולים בבלוטה.יפעת אלקיים - מומחית באפילציה
אפילטורית מוסמכת בהסרת שיער לצמיתות על ידי אפילציה (אלקטרוליזה) ושעווה. בוגרת האקדמיה למקצועות הקוסמטיקה GIGI ACADEMI. מתמחה בפתרון בעיות צמיחה הפוכה, האטת צמיחה, הסרה לצמיתות של שיער לבן, בלונדיני וכהה, טיפולים בדלקת זקיק השערה.
- הכנסת דילדו בלי קונדוםאנונימי31/08/2018
יש לי שאלה דחופה ורצינית מאוד
אני בן 18 וחצי פעם ראשונה שהכנסתי דילדו
לתחת בלי קונדום הדילדו היה משומש כבר של חברה שלי
אז ככה אני מפחד שיקרה לי משהו חייב את העזרה
ועוד דבר הוא היה נקי שטפתי אותו לפני עם סבון אבל אני עדיין מפחד ורצוי להגיד שאני לא הומו או משהו כזה חברה שלי רצתה לנסות ואני זרמתי איתה אבל עכשיו אני מפחד
ועוד שאלה האם גבר יכול להיכנס להריון תודה לעונים חייב את העזרה שלכם זה ממש
מלחיץ אותי הדברים האלה ואני לא מאמין שזרמתי
עם חברה שלי ככה אבל בבקשה
חייב דחוף את העזרה שלכם תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ג`וס14/09/20181.אין שום בעיה להשתמש ב-Didlo של חברה שלך (במידה והוא נשטף עם סבון לפני השימוש).
2.אין קשר בין הומו לשימוש בדידלו המון גברים מתנסים וזה בסדר
3.גבר לא יכול להיכנס להריון רק אישה
4.בהצלחה
הייתי ממצליח לך להיכנס קצת לגוגל וקרוא מאמרים הם יסייעו לך בהבנת המציאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
בעיות בדרכי השתן, בכליות ובמערכת הרבייה הזכרית, עלולות להחמיר
רבים עלולים להרגיש נבוכים לשתף בבעיות אינטימיות ומהסיבה הזאת, דוחים את הביקור אצל האורולוג, חשוב שאותם אנשים יתגברו על המבוכה ויבינו את החשיבות הגבוהה של אבחון וטיפול מקדים
בחן את עצמך:
האם אתם אובססיבים?
האם אתם אובססיבים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
גניקולוג נשים בכיר
מחלות עריה, צוואר הרחם וקונדילומה בגברים ובנשים, מנהל מכון שער לבריאות האישה והגבר
... קרא עוד
מנהלת היחידה למחלות אוטואימוניות בקריה הרפואית רמב"ם. מרצה בכירה, קלינית, בפקולטה לרפואה של הטכניון. בוגרת הפקולטה לרפואה ע"ש סאקלר באונ` ת"א. משמשת כיו"ר כנסים מדעיים ארציים דו-שנתיים בנושאי HIV-HCV,... קרא עוד