מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםאלון10/05/2010
למה אתם לא מגיבים לשאלות??????
איזה מין פורום זה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אלון
ד``ר ליאור מרום11/05/2010תמתין בסבלנות- אף אחד לא חייב לך כלום !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לאחר ניתוח גבאלון09/05/2010
שלום
לפני 4 חודשים עברתי ניתוח לכריתת פריצת דיסק באיזור L 4-5
כיום, אחרי שכאבי ההקרנה לא פסקו עשיתי אם אר איי נוסף שמראה שהניתוח עבר בהצלחה אבל יש לי פריצה נוספת ב L5- S1 הרופא שמטפל בי המליץ על ארקוקסיה וזריקה תחת שיקוף..
התחלתי לקחת את הארקוקסיה והכאבים נעלמו..
לכמה זמן הכי הרבה אפשר לקחת ארקוקסיה?
האם אני צריך עכשיו את הזריקה אם הארקוקסיה עוזרת?
תודה מראש.
אלון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אלון
ד``ר ליאור מרום11/05/2010עד 3 חודשים - אם אין התווית נגד
לשיקול דעתך- אם אתה מרוצה ממצבך או לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ייעץ לגבי ניתוח גבשושי03/05/2010
אני בת 73 והומלץ לי על ניתוח גב בשל הייצרות קשה של עמוד השידרה.
אבקש המלצה למנתח גב טוב . מה לגבי ניתןח גב בשיטה אנדוסקופית האם הוא מתאים למיקרה שלי?מה הסיכונים של הניתוח בכל אחת משיטות?ו האם ניתן לעשות ניתוח גב בשיטה קונבציונאלית
לאחר ניתוח בשיטה אנדוסקופית?
תודה שושי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: שושי
ד``ר ליאור מרום03/05/2010שיטה אנדוסקופית מתאימה לפלח קטן מאוד של אוכלוסיה, כמובן שיש להציע אותה למקרים המתאימים .
סיכוני ניתוח בכל אחת מהשיטות: זיהום, פגיעה בחוט שדרה וזליגת נוזל שדרה, צורך בניתוח חוזר, שיתוק חלקי עקב פגיעה עצבית,כשלון הניתוח.
ניתן לבצע ניתוח קונבנציונלי לאחר אנדוסקופיה, וידינו מלאות עבודה ........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מקצועיתגוי02/05/2010
שלום אני בן 27 בריא לחלוטין גבוה 194 לפני שבועיים התחלתי לסבול כאבים מאוד קלים בגב תחתון שבחיים שלי לא הרגשתי שום כאב והכאב הזה התחיל לנתחמיר עד שהגביל מאוד מאוד בתנועה בצילום שעשיתי לא הראה כלום והרופא שלח אותי לCT ושם היה כתוב
לסיכום:בקע דיסק אחורי-מרכזי גורם ללחץ קל על קדמת השק התקאלי סקלרוזיס ב POSTERIOR END PLATE של חוליות סמוכות
שינויים דיסקוגנים קלים בסגמנט L5-S1
אשמח מאוד ד"ר לדעת מה אומר הממצה הזה יש לציין שיש לי כאבים ברגל ימין קלים
אשמח מאוד לייעץ לי והאם אני יכול להתרפה מזה
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוי יקר
ד''ר גד ולן03/05/2010יש לך בלט דיסק בע"ש מתני הגורם לכאבי גב.
עד 90 % מהסובלים מחלימים תוך 3 חודשים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מקצועית
מישהוא03/05/2010תודה ד"ר על התגובה המעודדת ומה עלי לעשות ד"ר בשבל להחלים ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קיבוע צווארימירי02/05/2010
בן 70, מזה 4 שנים חש כאבים בכתפיים ונימול באצבעות הידיים.\
בבדיקת MRI - בלט בדיסק הלוחץ על השק התקאלי.
המלצת הרופאים - ביצוע ניתוח קיבוע צווארי
לפני כחודש רופאת המשפחה נתנה לי טיפול בכדור סימבלטה אשר עזר לי מאוד ואף הוריד את רמת הכאבים באופן משמעותי.
שאלתי - האם ממליץ להמתין עם הניתוח ? האם יתכן והכדור ישפר את מצבי ללא צורך בניתוח ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: מירי
ד``ר ליאור מרום02/05/2010אם אין כאבים- מדוע לנתח ??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קעקוע בגב,כאבחסוי,02/05/2010
לפני כחמישה חודשים עשיתי קעקוע בגב, מרחתי את המשחה לחיטוי בדיוק כמו שאמרו לי , ואפילו ליותר זמן ממה שאמרו לי , פיתאום בזמן האחרון אני שם לב שמגרד לי שם , ואם אני לוחץ על המקום בחוזקה אז מעט כואב לי גם. מה זה יכול להיות?? בכל זאת עברה כמעט חצי שנה מאז שעשיתי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קעקוע בגב,כאב
ד``ר ליאור מרום02/05/2010שאלתך אינה מתאימה לפורום הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאיזה פורום היא כן מתאימה?
חסוי,03/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרפואת עור או פלסטיקה
ד''ר גד ולן03/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקע דיסק L5-S1 - צריבת דיסקנועה01/05/2010
לפני כחמישה חודשים התחילו כאבי גב באוזר התחתון מאוד חזקים לאורך התקפים שנמשכו שבועיים עם הקלה של מס' ימים בין לבין.
לאחר בדיקת C.T התגלה בקע דיסק בחוליות אלו. לפי הרופא המטפל ניתן לעשות שאיבת דיסק או צריבת דיסק במידה ולא חלה הטבה בזמן הקרוב.
יש לציין שאני עובדת כמדריכת חדר כושר ואירובי וכרגע אני מנוטרלת מפעילות בשל זה.
אשמח לשמוע האם ההתערבות הכירורגית תשפר את מצבי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: נועה
ד``ר ליאור מרום01/05/2010התאמה לצריבת דיסק קובעים על פי MRI בלבד, ולא ניתן להסתפק ב CT
צורך בהתערבות כירורגית תקבע לאחר בדיקה גופנית, בדיקת הדמיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב איומיםאופיר29/04/2010
ביום ראשון החלו כאבי גב שהלכו והתגברו וביום שלישי כבר לא יכולתי לזוזץ קיבלתי זריקה ומוסקול הזריקה קצת עזרה המוסקול כלל לא. יום רביעי קיבלתי שוב זריקה וכדור אתופן לקחת כל יום. קצץ יותר עזר, אך עם הזמן רגל שמאל נהיית כואבת עם תחושות נימול בכף הרגל. הופנתי לרנטגן והתוצאות ע"ש מותני - הרווחים הבינתחומיים שמורים. אין עדות לתמט חוליה, פרט להיצרות הרווח בין וליות L-5 S-1 . הכאבים נמשכים . מה אומרת התוצאה? על מה זה יכול להעיד ומה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם כאבי גב איומים בסוף עוברים
ד''ר גד ולן29/04/2010נראה שיש לך כאב המאפיין בלט או בקע דיסק, ובצילום ע"ש מתני אין ממש מידע שיכול לעזור בבירור.
כדאי לבצע CT ע"ש מתני, ולחכות בסבלנות שזה יעבור כי ברוב המקרים ההתקף חולף תוך 6 שבועות למרות הטיפול שלנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשר לניתוח צווארי ברמב"ם 5/7/2010מנחם חזיזה29/04/2010
היי ד"ר זה מנחם חזיזה. הייתי אצלך בביקורת בבי"ח רמב"ם במרפאת חוץ, בקשר להחלפת 2 חוליות בצוואר. אני מעוניין לדעת מה הסיכון בניתוח זה ומה הסיכויי הצלחה. יש לי חששות גדולות בקשר לניתוח הזה ואני מוטרד מאוד. אני מעוניין שתיצור איתי קשר ותיתן לי מידע מסויים בקשר לניתוח וכמה זמן החלמה.
בתודה מראש מנחם חזיזה
פל' 052-6717407* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לניתוח צווארי ברמב"ם
ד``ר ליאור מרום01/05/2010מנחם שלום, תקבע בבקשה תור מסודר במרפאות עמו"ש , על חלק גדול מהדברים כבר שוחחנו, אין בעיה לדבר בהרחבה שוב ועל דברים אחרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים עקב פריצת דיסקצביקה29/04/2010
שלום, אני בן 27.
לפני כחודשיים התחילו לי כאבים עזים בגב התחתון והקרנה לרגל שמאל, לקחתי כדורים פיזיותרפיה ותחלתי להרגיש שיפור, לפני מספר ימים תקף אותי כאב עז פניתי מיד למרפאה ולמיון, C.T ונמצא כי קיימת פריצת דיסק קטנה בחוליות L4 -5.
קיבלתי כדורי ארקוקסיה ואלגוליזין שוב פעם, והמשך טיפול פיזיותרפיה.
אני סובל מכאבים ברגל שמאל עקב ההקרנה.
הייתי מעוניין לדעת באילו דרכים ניתן להקל על כאבים אלה, אייני מצליח לישון עם הכאבים,
בנוסף האם כדאי יותר קומפרסים חמים או קרים, האם על הרגל או על הגב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקלת כאב
ד''ר גד ולן29/04/2010קודם כל כדאי לקחת שילוב של משכך כאב ותרופה נוגדת דלקת למשך כ- 3 שבועות, לקבל הזרקה תחת שיקוף במרפאת כאב ואם כל זה לא עוזר אז אפשר לנסות "צריבת דיסק".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום צביקה
עמיר30/04/2010גם אני סובל מאותה הבעייה כפי שתיארת הקרנה לרגל שמאל שזה הסיוט הגדול.אני סובל מזה כשנתיים ניסיתי כירופרטיקה יש הקלה אבל זה חוזר כעבור יום לכל המאוחר. הסיבה העיקרית לכאב זה הדלקת שנוצרת באיזור הפירצה או הבלט.והדלקת לוחצת על העצב וזה גורם לכאבים ברגל .אני אישית לא לקחתי כדורים או זריקה ייתכן ושגיתי. מכל מה שהצלחתי להבין בפורומים ניתוח כזה או אחר חשוב עליו כמפלט אחרון. מי יתן ותבריא במהירות רפואה שלמה לך ולכל הזקוקים להחלמה .דרך אגב הבנתי ששחייה מועילה לחיזוק שרירי הגב התחתחון לא שחיית חזה רק חתירה ושחיית גב. שבת שלום אשמח לדעת אם יש שיפור בברכה עמיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחרור מכאב גב וסיאטיקה תוך 3 ימים
סיון04/05/2010הייתי במצב דומה לשלך,מצאתי תרגילים שמאוד הקלו על מצבי וחזרתי תוך משספר ימים לשגרה.
ישנם מספר שיטות ,אני סבלתי מהקרנה לרגל וזה היה בלתי נסבל.
מציעה לחפש מאמרים ולא להתייאש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעדיין לא עובר
צביקה10/05/2010היי,
כבר שבועיים אחרי ההתקף והכאבים עדיין לא שוכחים, מה שמוזר הוא שבעת פעילות (הליכה, שחייה) אני לא מרגיש את הכאבים.
ברגע שאני מתיישב או שוכב חוזרים הכאבים, הסיוט הכי גדול זה בלילה אני לא ישן יותר מ 3 שעות, אני מתעורר עקב הכאבים ומנסה תנוחות ומקומות שינה אחרים בבית ושום דבר לא עוזר.
התחלתי שחייה לפני כשבוע ביינתיים לא מרגיש שינוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא רופא אבל..
אני13/05/2010מכיר טוב את התופעה.
כאב שמוקל במאמץ ומוחמר במנוחה מקורו בד"כ לא מבעיה בדיסק אלא מבעיה ראומטולוגית!(ע"פ מחקרים ל-40% מהאוכלוסיה יש פריצת דיסק והם כלל אינם מודעים לה = לא סובלים).
כלומר - על תיצמד לכך שהכאב שלך נובע מפריצה/בקע/בלט ותפנה לראומטולוג לבירור.
שבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך..
אני13/05/2010גם חם וגם קר יעילים כל אחד בדרכו.
חם , בד"כ לא מומלץ ליותר מ-15 דקות רצופות (מעודד דלקת).
קר - אם עוזר תשים חופשי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב חזקיםraneen28/04/2010
שלום אני בת 25, פניתי לרופא לפני שבוע עקב כאב עז ולא נסבל בגב תחתון המשדר לרגל שמאל, אחרי בדיקת CT התברר מהבדיקה ש
בגובה L4-5:
בקע אחורי מרכזי לוחץ על השק התקאלי. בקע פרא-מדיאני שמאלי לוחץ על השורש משמאל בתעלה.
מה זה אומר?
האם אני יכולה לטפל בבעיה שנוצרה לי? ממה זה נוצר? אשמח לכל מידע שיכול לעזור לי
כרגע אני משתמש בתרופה שנקראת אקרוקסיה 90 מג וזה לא הפתרון בשבילי אני עדיין סובלת מכאבים אך לא באותה מידה אלא פחות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לך התקף כאב
ד''ר גד ולן29/04/2010עקב בקע דיסק.
תמשיכי עם הארקוקסיה כי את בעצמך מודה שהכאב פוחת, רק מה אל תצפי שהוא ייעלם מיד וזה יכול לקחת כמה שבועות.
ממה זה נוצר ? לא יודע ! וסביר שאף אחד לא יוכל להגיד לך בדיוק למה זה קרה דווקא לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח עקב היצרות עמוד השידרהרחל28/04/2010
שלום רב, אני בת 65 ונאמר לי שעלי לעבור ניתוח עקב היצרות עמוד השדרה התחתון. שאלותי הן: 1.האם זה נחשב לניתוח מסוכן ביחס לניתוחי הגב האחרים? 2. מכיוון שאני מתגוררת בגפי ועלי להערך בהתאם, ברצוני לדעת כמה זמן בממוצע יקח עד שאוכל לטפל שוב בעצמי - האם מדובר בימים,שבועות או חודשים. אני מדברת על תפקוד מינימלי שיאפשר לי לחיות שוב לבד בבית כגון ללכת או להתכופף וכד. בתודה מראש רחל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח לתיקון היצרות תעלת שדרה מתנית
ד''ר גד ולן28/04/20101. אין בניתוח זה סיכונים חריגים ביחס לכל ניתוח ע"ש אחר.
2. משך ההתאוששות מהניתוח הוא אינדיבידואלי ויכול לנוע בין חודש ל-3 חודשים, בכל מקרה תזדקקי לעזרת הזולת לפחות ל-3 שבועות לאחר הניתוח. מתחילים ללכת יום לאחר הניתוח אך אני אוסר על המנותחים שלי להתכופף במשך 6 שבועות בניתוח למינקטומיה ו-3 חודשים בניתוח למינקטומיה וקיבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח פריצת דיסק צווארימיכל28/04/2010
שלום רב,
הוצפנתי לבדיקת MRI עקב פריצת דיסק צווארי לפני ניתוח.
רציתי לדעת מה הסיכונים בניתוח כזה, האם זה כולל זמן שיקום?
תודה, מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקדמת את המאוחר
ד''ר גד ולן28/04/2010לפי ה- MRI יידע המנתח איזה ניתוח להציע לך ולפי שם הניתוח שהוצע לך אדע לפרט את הסיכונים הספציפיים מעבר לסיכוני ניתוח כללים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מיכל02/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפש רופא שיכול להסביר לי מה רואיםפיני27/04/2010
עשיתי CT ואני מעלה עכשיו את אחת התמונות של ה CT. מישהו יכול להגיד לי עד כמה המצב גרוע?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גרוע זה לא אבל זה בטח מאד כואב לך
ד''ר גד ולן28/04/2010בגב.
יש לך הרס של דיסק שאם הוא מאד כואב ניתן לטפל בו ע"י קיבוע החוליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה :D
פיני29/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת פרקים וקשת בגבשר.ש27/04/2010
אני בת 40 סובלת מ- ANKYLOSING SPONDYLITIS
אחד הדברים שמפריעים לי ליציבה ישרה הוא העדר הקשת בגב.
צילומי רנטגן לא מראים איחוי של החוליות במקום.
האם יש דרך לטפל (התעמלות, כירופרקטיקה וכד') ע"מ להשיב את הקשת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: שר.ש
ד``ר ליאור מרום27/04/2010לא, זו מחלה שמקשיחה את הפרקים בכל הגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)