מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שיטות מקובלות לניתוח דיסק מותניעינת11/07/2010
שלום רב!
עברתי בדיקת MRI לאחרונה לפיה יש לי בלט דיסקוס ב L4-5 עם שינויים ניוונים במפרקים. לאחר 3 שנים של טיפולים שמרניים שלא הצליחו, הרופא המטפל המליץ על צריבת דיסק. (לפני תוצאות הבדיקה שקל גם "דיסקטומי" ולא הצלחתי להבין ממנו מדוע המליץ דוקא על צריבה ולא על הדיסקטומי)
מעבר להסבר הרופא ניסיתי לדלות מידע לגבי הליכים אלו מתשובות לשאלות באתר זה ויצאתי קצת מבולבלת.
אשמח אם אפשר לעשות קצת סדר או להפנות למקום בו אפשר לקרוא מידע רפואי מפורט.
1. Coblation
2. Disectomy
3. אנדסקופי
האם שלושתם מוגדרים כהליך "זעיר פולשני"?
האם להליך מס' 2 שציינתי יש אחוזי הצלחה גבוהים יותר מהליך מס' 1?
תודה מראש,
עינת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: עינת
ד``ר ליאור מרום11/07/2010האינטרנט מוצף מידע לגבי כל אחד מהנושאים שהזכרת, צריך רק לקרוא...
זעיר פולשני הוא עם חתך עור מינימלי: נכלל הקובלציה, אנדוסקופיה ומיקרודיסקטומי- לא דיסקטומי רגילה.
עקרונית, 2 עם אחוזי הצלחה גבוהים יותר, אך הפעולה גדולה יותר עם סיכון יותר גבוה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לחץ בגב - קצת דחוף..פרנק11/07/2010
שלום רב,
לפני כשבוע וחצי התחלתי לחוש כאב במרכז הגב (לא בגב התחתון) בזמן ישיבה. הכאב הוא די חלש וניתן לתאר אותו כלחץ טורדני במרכז הגב. הלחץ קיים בעיקר בזמן ישיבה ואינו מתגבר או אפילו מורגש בזמן עמידה או בזמן פעילות פיזית (ביום שישי צללתי וסחבתי על הגב בלון חמצן, כמעט ולא הרגשתי את הלחץ). הפעם הראשונה שהרגשתי בו היה בזמן נהיגה ובהתחלה חשבתי שיש משהו בולט במושב (חשבתי שהתיאור יכול לסייע בהבנת סוג התחושה) אך התחושה חזרה גם בזמן ישיבה על כיסא. חשוב לי לציין שאת מרבית יום העבודה אני מבלה בישיבה מול מחשב.
הבעיה שלי היא שבעוד שלושה ימים אני טס למזרח לטיול של חודש ולא הצלחתי לקבוע תור לאורטופד שיאבחן את הבעיה לפני הטיסה. כאמור, כרגע הבעיה לא כ"כ חמורה אלא יותר מציקה, אני תוהה אם הבעיה עלולה להחמיר לאחר טיסה של 11 שעות ונסיעות ממושכות באוטובוסים..
שאלתי מחולקת לשתיים: 1. האם יש לכם מושג לגבי סוג הבעיה? 2. האם יש משהו שאני יכול לעשות לפני שאני טס? לא הייתי רוצה להתקע במזרח עם כאבי גב שיהרסו לי את הטיול.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ בגב - קצת דחוף..
ד``ר ליאור מרום11/07/2010עם כל הכבוד, הפורום לא תחליף לחוסר מקום לבדיקת רופא ......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמת קלה והריוןמירית10/07/2010
שלום רב
בלידה הראשונה שלי הרופא המרדים שביצע את זריקת האפידורל אמר לי שיש לי עקמת קלה ולא הייתה שום בעיה לקבל את הזריקה
כרגע אני בהריון בסוף חודש שישי ויש לי כאבי גב לאחרונה
שאלתי היא האם העקמת מחמירה בזמן הריון? איך אני יכולה לדעת האם הכאבים הם כאבי גב רגילים להריון או כאבים כתוצאה מהעקמת?
אני עובדת כגננת לגילאי שנה מה שאומר פעילות פיסית לא קלה הכוללת הרמת הילדים כל היום ישיבה על הרצפה וקימה ממנה האם זה משהו שיכול להחמיר את כאבי הגב/העקמת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: מירית
ד``ר ליאור מרום11/07/2010עקמת לא מחמירה בהריון.
לא תדעי.
לא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח פריצת דיסק בL5,S1 +קיבועחני10/07/2010
שלום,
לפני כשבועיים עברתי ניתוח עקב כאבי גב הנגרמים מפריצת דיסק בחוליות L5,S1 והרופא קיבע גם את החוליות.(קיבוע) זהו ניתוח שני תוך 4 שנים מאז הניתוח הראשון באותם החוליות(הניתוח הראשון היה רק הוצאת הסחוס בלי קיבוע)
ברצוני לשאול,
לאחר הניתוח:
רגל ימין מהאגן עד לכל אורך הרגל וגם העקב, כף הרגל והאצבעות רדומות והרגשה של כבדות ואי תחושה מרובה. קיימת תחושה של נימול.
האם הרגל תחזור להיות כמו שהייתה פעילה פעם ?
ואוכל לחזור להתעמל,לרקוד,לשחות וכ'ו ?
אנא החזירו תשובה בהקדם,
תודה,
חני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח פריצת דיסק בL5,S1 +קיבוע
ד``ר ליאור מרום11/07/2010מי יודע ?
תקווי שתוכלי לחזור לפעילות שציינת
שאלותייך שיכות לתחום הנבואה- וברפואה אין נביאים....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- b-cure,לייזר רךנילי ויסברג09/07/2010
שלום,מעונינת לדעת מה דעתכם על מכשיר העובד בשיטת הלייזר הרך{לפי הפרסום,האלומה שלו פועלת על שטח של4,5 סמ''ר בו זמנית},כמשכך כאבי גב,כאבי מפרקים ועוד.תודה, נילי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יותר נזק מתועלת
רחלי20/07/2010אני רכשתי את המכשיר הזה ולא עזר לי בכלל, חייבים ללחוץ אותו כנגד הגוף. כדי לטפל חייבים ללחוץ את המכשיר לכתף ואז כאבה לי היד... הם אמרו לי לשים גומיה על הלחצן... אני החזרתי להם את המכשיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהזיק זה לא יכול...
ד''ר גד ולן20/07/2010מקסימום לכיס :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב נוירופתי??? (הריון)דורית09/07/2010
שלום ד"ר,
הבעיה שלי אולי נשמעת קצת "הזויה"...
אני בהריון ראשון, שבוע 30. מזה כ-3 שבועות אני חשה תחושת "שריפה", צריבה, קשה לי להסביר - בצד ימין של המפשעה (אזור השיעור, "המשולש"). התחושה היא חיצונית לחלוטין, כאילו בעור, בהתחלה חשבתי שאולי מדובר בפריחה או שריטה - אבל אין שום דבר שניתן לראות חיצונית, ומעבר לזה - התחושה מופיעה באופן קבוע אחרי שאני עומדת/ הולכת למעלה משעה, ונרגעת במנוחה. זה נמשך כבר שלושה שבועות כאמור, שבהם אחרי כשעה של פעילות רגילה (הסתובבות בקניון, בישול וכדומה) הכאב (תחושת השריפה) הוא בלתי נסבל ממש, ואני פשוט חייבת לשבת עד שזה עובר. יש לציין כי בזמן שזה כואב, אם אני מתכופפת זה מחמיר מאוד את התחושה.
מכיוון שאין שום דבר חיצוני, וזה נמשך כבר הרבה זמן, וקשור לעמידה ממושכת, ומוגבל רק לצד אחד (אף פעם לא עובר את קו האמצע!!!) אני פשוט מניחה שמדובר בכאב ממקור עצבי כלשהו, לחץ על איזשהו עצב, בעמוד השידרה או בגלל הרחם הגדל...
אני פונה אליך כדי לשאול האם לדעתך יש צורך בבירור כדי לשלול פריצת דיסק שמחמירה או משהו שמסכן אותי באיזשהו אופן (אין לי כאבים בגב התחתון בכלל), או שזה מסוג הדברים ש"אין מה לעשות, זה יעבור אחרי הלידה"...
בתודה מראש, ובתקווה שאני מובנת...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: דורית
ד``ר ליאור מרום11/07/2010תזדקקי ליעוץ רפואי פורמלי במקום לקוות לקבל פתרון אינטרנטי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בת 20 עם כאבי גב תחתוןבר08/07/2010
שלום קוראים לי בר ואני חיילת בת 20. אני מ"כית בצבא. אני משרת כשנה ובמהלך ה- 4 חודשים האחרונים אני סובלת מכאבי גב תחתון. זה התחיל ממש מעט והתגבר והתעצם עד כדי מצב שבו נוצרו לי כאבים חזקים מאוד בגב התחחתון. עשיתי סיטי ואמרו לי שחוליית מעבר ב- L5 עם סקרליזציה דו צידית והמרווח הבין חולייתי צר. מעבר לזה נאמר כי הכל תקין. רציתי לדעת אם עדיין כדאי לי לבדוק ממה נובעים הכאבים או שאני יכולה להמשיך עם התפקיד הלחוץ שדורש מאמץ רב ועמידה ממושכת על הרגליים ובנוסף 5 שעות שינה בלילה בלבד. האם המצב יכול להחריף ולהיות גרוע יותר או לגרום לפריצת דיסק ?!? ומה זה בכלל תוצאות הסיטי, מה זה אומר?? תודה רבה=]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת 20 עם כאבי גב תחתון
ד``ר ליאור מרום11/07/2010סקרליזציה היא ממצא אקרעי ללא כל חשיבות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- MRIריקי08/07/2010
אשמח לדעת האם ה -MRI תקין... ?
תודה מראש והמשך יום מקסים :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: ריקי
ד``ר ליאור מרום08/07/2010?????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה08/07/2010
מה זה אוסטאוכונדריטיס נעורים? עשיתי צילום ע"ש מותני.האם זה עובר ואם כן אחרי כמה זמן? האם אפשר להיות חיל קרבי? בבקשה תשובה מהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: שאלה
ד``ר ליאור מרום08/07/2010אוסטאוכונדריטיס היא תהליך שקורה בסחוס ועצם מתחתיו, אני יודע מה הכוונה- נעורים.
בד"כ עובר מעצמו תוך חודשים ספורים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח גב וטיוליםרוני06/07/2010
לפני 11 חודש עברתי ניתוח כריתת דיסק בשל DROP FOOT ,מאזישנו שיקום הלוך וחזור אחורה.
התחלתי לסבול יותר מהצוואר .הרגל פעם כך ופעם כך .
לצערי הרב לא התמדתי בהליכה שהייתה בטח משקמת יותר את מצבי .
אני אמורה לצאת לטיול של רפטינג וטיול בנחל בתוך מים ואני מאד מפחדת ,האם הפחד מוצדק ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: רוני
ד``ר ליאור מרום06/07/2010ממה את בדיוק מפחדת ? מהמים ?? מהטיול?? ממשהו אחר??
לא נראה לי שזה הפורום המתאים לשאלתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רוני07/07/2010אני מטופלת אצל כירופרקט מאז הניתוח , שהיה ניתוח חירום .
הרגל לא חזרה למצב שהייתה לפני הניתוח , אני לא מסוגלת ללכת עם משהו שלא מחזיק לי את הרגל - סנדל אורטופדי או נעל ספורט (לצערי מאד אהבתי כפכפים).
נסיעה באוטובוס או ישיבה ממושכת גורמת לי לכאבים בצוואר ובגב .
הפחד שלי הוא לדרדר את המצב (שלדעתי צריך שאשפר אותו בעצמי) ע"י רפטינג או הליכה על אבנים חלקות בנחל ?????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איך להתקדם לאחר מיפוי עצמות..אבי06/07/2010
שלום,אני חייל בשירות סדיר
תמיד סבלתי מכאבי גב ויש לי עקמת בגב , גם לפני הצבא.
עשיתי שני צילומי רנטגן שבאחד כתוב צ. ע"ש מותני:
הלורדוזיס המותני שמור, המוורחים הבין חוליתיים תקינים.
בשני כתוב: צ. ע"ש צווארי: לא הודגם ממצא גרמי.
הבדיקה האחרונה שעשיתי היא מיפוי עצמות. ואלה הממצאים:
מיפוי עצם שלד כולו עם Tc99m-MDP
מוקד קליטת יתר זעיר במשטח פרקי בקונדיל פמורלי מדיאלי שמאל- לבירור נוסף. טראומה?
הכליה שמאלית אינה מודגמת כלל.
(אציין כי יש לי רק כליה אחת-ימנית)
אשמח לעזרה בפענוח תוצאות המיפוי,איזה איזור זה בגוף שבו הייתה קליטת יתר?
ומה היא השאלה טראומה?
מה אפשר לעשות להמשך טיפול האם CT יכול לעזור? מה אני אמור לבקש מהרופאים.
תודה רבה, אבי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אבי
ד``ר ליאור מרום06/07/2010שאלתך אינה קשורה לתחום ניתוחי עמוד שדרה, פנה לפורום המתאים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיסי אווירענת06/07/2010
שלום רב
בגלל כאבי גב וכאב בעכוז ימין נעשה c.t
הממצאים-l4-l5 בלט דיסק דיפוזי גורם להשטחת הקאודה
ב-l5-s1 בלט דיסק דיפוזי נושק לקאודה
בנוסף האורטפד אמר שיש שחיקה באגן עם שני כיסי אויר.והמליץ לגשת למרפאת כאב.
השאלה שלי מזה הכיסי אויר (מכיוון שאני כל הזמן מרגישה "פקים"באגן כאשר אני מסתובבת מצד לצד בשכיבה) האם ניתן לטפל באגן?
האם יש סכנה מהפריצות דיסק לחוט שידרה?
אשמח מאד לקבל חוות דעת
תודה מראש על התיחחסותכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: ענת
ד``ר ליאור מרום06/07/2010אין לי מושג מה הם " כיסי אויר" בהקשר לעמוד שדרה. אני מכיר כיסי אויר שקשורים לטיסות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספונדילוליסטזיס וספונדילוליזיסרמית05/07/2010
שלום דוקטור.
אני בת 58 וסובלת מכאבי גב תחתון פעם במספר חודשים.עשיתי
האם מצב של ספונדילוליסטזיס דרגה 2 וספונדילוליזיס דו צדדית בגובה L4-5 כשהמדרגה האחורית של הסחוס הבין חולייתי משיקה לקדמת השק התקאלי,ׁ(ממצאי CT ) מחייב ניתוח?
אם כן איזה ניתוח ועל איזה רופא כירורג הנכם ממליצים.
תודה מראש
רמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: רמית
ד``ר ליאור מרום06/07/2010האם את מצפה להמלצה על ניתוח או לא ניתוח למשהו שלא נבדק על ידי ???????????????
את הפורום מנהלים שני מנתחי עמוד שדרה מהשורה הראשונה- לאיזו תגובה את מצפה בקשר לשאלתך על המלצה ???????????????????????
קצת מחשבה לפני ששואלים לא תזיק .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספונדילוליזיס וספונדיליסטזיס
רמית07/07/2010ד"ר מרום שלום
אני מסבירה את שאלתי הקודמת - האם מנסיונך כמנתח גב ,מצב כפי שתארתי מחייב ניתוח ? בפניה הקודמת העתקתי את תוצאות ה-CT.
שאלתי גם איזה ניתוח צריך לעשות. איך משפרים ניתוח את מצבי.
לגבי המלצה על רופא , אני מסכימה עם ההערה שלך.
רמית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספונדילוליזיס וספונדיליסטזיס
ד``ר ליאור מרום07/07/2010ואני חוזר על שאלתי: האם את מצפה להמלצה על טיפול ניתוחי למישהו שלא נבדק על ידי, לא שמעתי את תלונותיו ולא בדקתי את ההדמיה שלו ??
זה נראה לך רציני ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האים כאבי גב תחתוןאני04/07/2010
+ הצרות עמוד השידרה התחתון עלולות להביא לבעיות נאורולוגיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האים כאבי גב תחתון
ד``ר ליאור מרום04/07/2010בהחלט כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיית גב ועמוד השדרהיהודה חיימוב02/07/2010
סובל מכאבי גב ובעיות גב כבר 4 -5 שנים עשיתי כמה פעמים פיזןטרפיה איני מרגיש בהבדל ברוני לדעת האם אפשרי לעשות ניתוח גב ועם כן מה הסיכויים שזה יצליח ואני ירגיש בהבדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: יהודה חיימוב
ד``ר ליאור מרום02/07/2010שאלתך איננה ניתנת למענה בפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)