מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב תחתון ללא שיפורל משה10/08/2018
לפני 7 שנים פריצת דיסק שעבר אחרי טיפול לפני מספר ימים כאבים חזקים מאוד לוקח 3 כדורי זלדיאר ללא שום שיפור האם אפשר להגדיל המינון או כדור אחר במקרה בעבר עברתי במיון טיפול של זריקות שונות ומורפיום כדורים תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק
פרופ` אייל יצחיאק20/08/2018יש להיבדק על ידי מנתח עמוד שדרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב חזק בשכמה שמאליתדוד10/08/2018
שלום
מלפני יומיים יש לי כאב חזק בשכמה השמאלית, כאב חד, גם במנוחה. אך בתזוזה כמובן כואב יותר.
הכאב הוא בין השכמה לעמוד השדרה.
ניסיתי בקבוק חם, ללא תועלת.
אני לוקח משככי כאבים, אבל לא לגמרי עוזר.
אין כל שיפור בכאב
האם זו בעיה אורטופדית?
שריר תפוס? יש שם גידים שיכולים לכאוב? עמוד שדרה?
לחכות כמה ימים בתקווה שיעבור או ללכת להיבדק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בשכמה
פרופ` אייל יצחיאק11/08/2018בהחלט כדאי להיבדק
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב בקשר לכאב ברגל שמאל הלכתי לאורתופדמיה09/08/2018
שלום דר לפי המלצתך אכן פניתי לאורתופד עקב הכאב ברגל שמאל ,, הרופא ישר אמר לי זה דלקת גידים אמרתי לו איך אתה יודע ?? הוא התקרב לירך שלי ממש התחלת הירך לחץ שם כמה לחיצות ואכן היה כאב !! והוא לחץ ברגל השניה והיה שם גם כאב אבל פחות מרגל שמאל יש לציין שאני אף מרגישה כאב קל בצד שמאל של הישבן ובגב תחתון , הרופא טען שלא צריך צילום נתן לי תרופה בשם רוקסט פלוס ומשחת וולטרן למריחה כי לא הסכמתי לקבל זריקה . אבל ממה עלולה להתרחש הדלקת גידים ? אני לא ספורטאית ולא עובדת עבודה מאומצת ואני בת 26 יש לי שני ילדים אני חוששת שתהיה סיבה אחרת שהרופא לא עלה עליה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב רגל
פרופ` אייל יצחיאק11/08/2018אם כך כדאי להיבדק על ידי רופא אחר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוב בקשר לכאב ברגל שמאלמיה07/08/2018
שלום דר
כרגע אין אורתופד אצטרך לחכות למחר
אבל למה בדחיפות ??? עלול להתרחש לי משהו מסוכן ?? עקב הכאבים ברגל.. ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשת רגל
פרופ` אייל יצחיאק08/08/2018דיברת על חולשה ברגל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב ברגל עמום ברגל שמאלמיה07/08/2018
שלום דר
בת 26.5
לאחר שתי לידות ,
כבר כמה ימים כואבת לא רגל שמאל לאורך כל הרגל עם תחושת חולשה וקושי ללכת או לעמוד לזמן רב מרגישה חוסר יציבות ומשתדלת ללכת יציב , כשאני ישנה הכאב ואי הנוחות נעלמים ואז אחרי שאני מתעוררת זה מתחיל שוב ואני מנסה לנוח ולהרים את הרגל עם קרית על מנת להקל על התחושה הלא נעימה הזו .
האם זה יכול להיות גידול ? אני מאוד חוששת מתהליך ממאיר .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חולשת רגל
פרופ` אייל יצחיאק07/08/2018יש סיבות רבות לחולשה לפני גידול.
אנא פני לבדיקה בדחיפות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גידול בעמוד שדרה צווארייפית04/08/2018
אהלן..
אני בת 38 בריאה וסובלת כשנה מדקירות בעורף עד שגיליתי לאחר בדיקות שהכאבים בזמן השינה הם כתוצאה מגידול בעמוד שדרה צווארי על פי פיענוח של MRI : מודגם תהליך שהינו בגובה C1-2 שהינו אינטרה דוראלי אקסטרה מדולרי, יתכן מנינגיומה. התהליך גורם ללחץ על החוט אך ללא עדות לסינגל פתולוגי בתוכו החוט מוסט שמאלה , מימדיו 2*1*1*.1 ס"מ.
אופציה אחרת הינה שוואנומה אך לדעתי פחות סביר, אופציה נדירה יותר הינה המנגיומה אינטרה דוראלית.
סיכום- תהליך כמתואר, אינטרה דוראלי אקסטרה מדולרי. בסבירות גבוהה מנינגיומה, יתכן אופציות אחרות נדירות יותר, לייעוץ נוירוכירורגי. יש לציין שבסריקת ה CT בהתבוננות בה מודגם ממצא זעיר באיזור הפורמן של מונרו, יתכן ציסטה קולואידית קטנה. הממצא הינו יותר משמאל לקו האמצע, ראוי לבצע גם בדיקת MRI מוח בחתכים דקים. בבדיקת פיענוח MRI מוח , תהליך תופס מקום אקסטאמדולארי ואינפראדוראלי בגובה C1-2
עם בסיס רחב לדורה לוחץ על חוט השדרה ודוחק אותו שמאלה. מימדי התהליך 1.2X1.2 2.3X ללא שינוי מבדיקה קודמת, ללא עדות לתהליך תופס מקום במונרו, FLOWOID מודגם בגובה זה. חדרים וחריצים מורחבים בהתאם לאיבוד נפח קל. מוקד של אות חריג בחומר הלבן הפרונטאלי הימני הבלתי ספציפי, מערות הפנים תקינות, ולסיכום MRI- תהליך תופס מקום ידוע במעבר צווארי גולגלתי. תהליך יכול להתאים למנינגיומה, שוונמה, אפשריות שכיחות ביותר. בייעוץ נאמר לי כי עלי לעבור ניתוח להסרת הגידול שכולל גם כריתת הקשתות של C1-2 , מבקשת לדעת האם יש מנוס מניתוח? ומה הסיכונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יפית
פרופ` אייל יצחיאק04/08/2018על מנת להחליט אם יש או אין מנוס מניתוח יש להיפגש על מנת שאוכל לראות את בדיקת הMRI.
כמו כן, לא ניתן לדון בסיבוכים בהתכתבות.
אשמח שניפגש ואוכל להקדיש לך את תשומת הלב הרואיה.
בכל נקרה לא נשמע שיש איזה בהילות בצורך לניתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגידול בעמוד שדרה צווארי
יפית07/08/2018תודה רבה על תשובתך המהירה.... בייעוץ שניתן לי נאמר לי שעלי לבצע ניתוח, אך מבקשת גם לדעת האם ניתן אולי לקבל זריקת סטרואידים במקום ניתוח? האם יתכן טיפול חלופי שכזה נגד גידול שפיר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי צלעות בטן גב אודהלחוות דעתךענבר02/08/2018
שלום רב
בת 28
בימים האחרונים דקירות בצלעות ומתחת לצלעות. כל פעם במקום אחר או ביחד .בא והולך.לא מפריע לשינה. כשאני נוגעת במקום יש שם כאב. ובנוסף כאבי גב עליון. כשאני מותחת את הגב אני מרגישה שהכל כואב ותפוס. האם יתכן שזה משרירים? האם גב מקרין לבטן? תודה
( מטפלת בבת שלי בת השנתיים ומרימה אותה לא מעט)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי צלעות.
פרופ` אייל יצחיאק02/08/2018לעיתים יכולים להיות ממקור גב אבל אז לא רגישים למגע.
יש להיבדק על ידי רופא משפחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם כירופרקט יכול לגרום לspondylolisthesis?דורון01/08/2018
שלום,
בעקבות כאבים אחרי בקע דיסק באל4-אל5 הלכתי לכירופרקט מוסמך שטוען שמומחה לבעיות בדיסקים. אחרי 2 'טיפולים' אצלו הרגשתי את כל העמוד שדרה שלי ב'שריפה' ואחרי כמה ימים אני מרגיש כאילו רוב העמוד שדרה שלי כמו מקובע כזה / numb / כמו שמודבק לאיזה קרש (תחושה פי כמה וכמה יותר חמורה מהתחושה שאיתה הגעתי אליו). כשאני מעביר את האצבע שלי בעדינות על העמוד שדרה מאחורה ב3-4 מקומות האצבע כאילו 'נכנסת' קצת ואז ממשיכה. התנועה לא 'חלקה'.
האם יכול להיות שהכירופרקט גרם / עורר spondylolisthesis ועוד בכמה מקומות? האם זה משהו אחר? ומה אני עושה עכשיו? תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כירופרקט
פרופ` אייל יצחיאק02/08/2018התשובה היא בהחלט לא.
עכשיו גש לפיזיוטרפיסט מוסמך על מנת שירפה את שריריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח תוצאות CT גבאלמוני01/08/2018
עשיתי עכשיו ct אפשר עזרה עם הפיענוח בבקשה?
יש לי עוד תמונות אם יהיה צורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CT
פרופ` אייל יצחיאק02/08/2018לא מקובל לתת תשובות בלי לראות את החולה ואת כל הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- 2 שאלות לגבי עמוד שדרהגיא31/07/2018
שלום,
אני בן 33 ובדרך כלל בריא.
אחרי שהרמתי משהו כבד התחילו לי כאבים מאד חזקים בעמוד שדרה באיזור המותן ואי יכולת להתכופף קדימה. אורטופדית אמרה לי שלדעתה זה בקע דיסק.
עשיתי טעות והלכתי לכירופרקט מוסמך שאמר שמומחה לפריצות דיסק ואחרי 2 פגישות התחלתי להרגיש כאבים ב*הרבה מקומות* לאורך העמוד שדרה, לפחות 5-6 מקומות, וזה כבר שבוע ככה.
מה זה אומר? האם זה אומר שהיו עוד שלל דיסקים בעייתיים וה'טיפול' שלו גרם להם להתעורר? מה אני עושה עכשיו? בהתחלה היה לי רק בעיה 'אחת' ועכשיו אני מרגיש 5-6 'מוקדים' בעייתיים לאורך כל הגב מלמעלה עד למטה? זה נראה לי כאילו כבר 'גדול עלי' יחסית לטפל רק במשהו אחד.
שאלה שנייה - אם אני מעביר את האצבע שלי לאורך העמוד שדרה, בערך בשליש התחתון פתאום יש כמו 'כניסה' של ס"מ - שתיים פנימה ואז העמוד שדרה ממשיך כלפי מטה - האם זה 'נורמלי' ואצל כולם ככה או שזה בעיה (אולי נגרם מהכירופרקט)?
תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כירופרקט
פרופ` אייל יצחיאק02/08/2018אנא פנה להיבדק על ידי אורטופד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בעקמת קלה בגבנדב29/07/2018
שלום, אני בן 27.
מאז התיכון עם עקמת קלה, שבעבר רופאים טענו שלא דורשת ניתוח או טיפול יחודי ואין הרבה מה לעשות אתה. אני מתאמן בחדר כושר ומנסה מאוד גם לשלב עבודה על הגב התחתון וגם להימנע מתנועות לא טובות, אך עדיין לאחרונה שמתי לב שנראה שקיימת החמרה (מצורפת תמונה) שמלחיצה גם ברמת התפקוד בעתיד וגם ברמה האסתטית. חשוב להגיד שאני לא סובל מכאבים מיוחדים.
התור לאורתופד עוד בערך 3 חודשים, אז לעת עתה הייתי שמח להערכה מה ניתן לעשות כדי לבלום את הכיפוף והאם יש להימנע בינתיים מפעולות מסוימות-אני כרגע עובד על העלאת מסת שריר (כ-60 ק"ג על 1.80) ועוסק בשחייה וכדורסל מפעם לפעם, וממש לא רוצה להפסיק בגלל חשש מיותר. אשמח לחוות דעת,
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקמת
פרופ` אייל יצחיאק29/07/2018יש לבצע צילומים חדשים של עמוד בשדרה ולהיבדק על ידי מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נימול בסנטר האם יכול ליהות עקב פריצות דיסק ובלטים בצווארקרן29/07/2018
שלום,
לפני 5 שנים אבחנו לי פריצת דיסק ב ב - C 2/3 ובאשר ה -C בלטים,
בשבועיים האחרונים אני מנומלת בסנטר ובשפה השמאלית .
שללו בעיות לסת , בעיות שיניים ן - MRI תקין.
האם הבעיות בצוואר יכולות לגרום לנימול בפנים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נימול
פרופ` אייל יצחיאק31/07/2018בדרך כלל לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניתוח גב לא מוצלחשול26/07/2018
נושא: שארית או הישנות של דיסק ב L4 - L5 עם לחץ על השורש - לאחר ניתוח.
אני פונה בבקשה, לשאול את הצעתכם המקצועית במקרה שלי
אשה בת 79 שעברה בדצמבר האחרון ניתוח גב מותני לאור בעיה של היצרות ובלט דיסק
L4- L5,
מאז הניתוח אני בכאבים חזקים מטופלת בטרגין 20 מ"ג פעמים ביום (וזה לא עוזר) תקופה כה ארוכה
(רצו לעלות ל 80 מ"ג ביום אך לא אושר).
קיבלה היום כדור חדש LYRICA 75 *2
נערך בחודש מאי צילום MRI חדש לאחר הניתוח והתגלה שלמעשה עדיין קיימת בעיה:
*שארית או הישנות של דיסק ב L4 - L5 עם לחץ על השורש*
שאלתי מה נכון לעשות? טיפול בשככי כאבים חזקים, זריקות, מרפאת כאב.. או ניתוח חוזר???
(במקרה של ניתוח חוזר, האם זה נכון שבשיטה האנדוסקופית לא ניתן, לאור העובדה שאני עברתי ניתוח ראשון גב פתוח?)
מודה מראש. המון תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצה חוזרת
פרופ` אייל יצחיאק27/07/2018יש צורך לבדוק אותך ואת ההדמיה.
אם שוחרר השורש ניתן לנסות טיפול בהזרקה טרנספורמינלית. במידה והלחץ גדול יש לשקול ניתוח חוזר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח גב לא מוצלח
שול27/07/2018רב תודות על התשובה פרופ' אייל.
מה הכוונה עם שוחרר השורש?
הזרקה טרנספורמינלית - הכוונה לזריקה תחת שקף?
בMRI לאחר הניתוח רשום "גם הפעם מודגמת בריצסס מימין הלוחצת על השורש. נראית מעט פחות בולטת.
{* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח לא מוצלח
פרופ` אייל יצחיאק27/07/2018השאלה מה היה בדיוק בניתוח.
הזריקה העדיפה יהינה טרנס פורמינלית.
חייבים לראות את הבדיקה עצמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נוירוכירורג למתן חוות דעת על טיפול בקנאביסעידן פלג26/07/2018
שלום רב,
אני סובל מלחץ של החוליות על עצב הגורם לי לכאבים בגב עליון, שכמות, כתף ימין יד ימין ובעיה במוטוריקה של היד.
לאחר שימוש מאסיבי בתרופות משכחי כאבים ללא הקלה משמעותית בכאב פניתי למשרד הבריאות בבקשה לאשר לי טיפול בקנאביס רפואי. משרד הבריאות ביקש שאביא לו חוות דעת של ניורוכרירורג.
למי אני יכול לפנות? איך אני מגיע לניורוכירורג דרך קופ"ח כללית תוך פחות מחצי שנה?
אני כרגע סובל מאוד מכאבים חזקים עם תרופות מאוד חזקות שלא עוזרות ומקשות על התפקוד היומיומי. אנ יודע שקנאביס עוזר לי ומקל על הכאבים.
אשמח לכל עזרה ועצה, אני כבר מיואש מהבירוקרטיה
תודה רבה
עידן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לחץ על עצב
פרופ` אייל יצחיאק27/07/2018במידה ואכן יש לחץ על שורש העצב שגורם לחולשה וכאב יש לשקול טיפול בניתוח.
קנביס רפואי או לא אינו הפיתרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח סי טי שנעשהמיכאל25/07/2018
אבקש פענוח לצילום עד שנגיע לרופא ,
מצב לאחר ניתוח קיבוע פנימי בגישה אחורית עם הכנסת ברגים בגופי החוליות L3-L5 ופדיקלאטומיה L5 ו L3 משמאל הודגמו הסתיידויות במרווחים בין חוליתיים . לציין קו לוצנטי מעל בורג בחלקו פרוקסימלי אשר נכנס לפדיקל ימני של חוליה L 5 חשוד ללוזנינג . מודגמת הסננת שומן תת עורית עם רושם של קולקציה במיטת הניתוח אשר מגיעה מתת עור חלק אחורי של שק התקאלי - מה כל הרשום תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CT
פרופ` אייל יצחיאק27/07/2018הכוונה שייתכן ובורג אחד רופף ושיתכן ובמהלך הניתוח נגרם קרע בקרום העוטף את הצבים וישי מעט נוזל מחוץ לשק השדרה.
הממצא הזה אני בדרך! כלל חסר משמעות. באשר לבורג זה תלוי בתלונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתי הקודמת
מיכאל27/07/2018התלונות שיש לי הם הקרנות לרגל שמאל חולשה ברגל ואף הירדמות של האצבעות הפנמיות ברגל שמאל וקשיים בישיבה וקימה וביצוע פעולות יום יומיות כגון כלים הליכה , האם זה יכול להיגרם כתוצאה מכך או ממצא מהצילום תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהct
פרופ` אייל יצחיאק31/07/2018יש להשלים בדיקת mri ולבקר במרפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)