מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיפוי עצמות + low dose ctליאת24/04/2018
שלום,
עשיתי מיפוי עצמות בעקבות כאבים באזור הצלעות והגב העליון. בהפניה האורטופד רשם: מיפוי עצמות - סריקה כל גופית. באבחנה המשוערת: POLYARTHRALGIA.
עכשיו קיבלתי תוצאות ורשום: בוצעה סריקת שלד עם ספקט + Low dose ct לעמוד שדרה מותני.
אני עכשיו דואגת ולא מבינה למה עשו לי קרינה עם ct. ביררתי הרבה לפני וקראתי שמיפוי עצמות היא בדיקה בטוחה (כשהיא חד פעמית לפחות) ושאין קרינה מהמכשיר עצמו אלא מוזרק חומר רדיואקטיבי שמופרש מהגוף. כששאלתי לגבי קרינה בבדיקת מיפוי עצמות האורטופד חייך וענה "שטויות".
התקשרתי למכון למיפוי עצמות, הפקידה שאלה רופא והוא ענה לה שכן, עשו גם סיטי ועשו כנראה בגלל משהו שכתוב בהפניה. האורטופד ששלח אותי לא אמר לי שום דבר על סיטי, רק מיפוי עצמות.
כשאני עשיתי את המיפוי שאלתי את הטכנאי למה יש סימן אזהרה של 'זהירות קרינה' על הדלת אם בעצם המכשיר של מיפוי העצמות לא מפיץ קרינה והוא אמר לי שזה בגלל הנבדקים שמפיצים קרינה בגלל שקיבלו חומר רדיואקטיבי. אציין כי נבדקתי ע"י שני מכשירים. אחד שסרק את כל הגוף שלי ואח"כ הטכנאי אמר לי לחזור לסריקה נוספת שבודקת ספציפית איפה שכואב (ובכלל אמרתי לו גב עליון וצלעות, אז בכלל לא ברור לי למה סיטי מכוון לגב תחתון).
בקיצור, אני כאמור דואגת ולא מבינה. למה לא אמרו לי קודם? האם האורטופד אמור לעדכן אותי שזה מיפוי עצמות + סיטי? האם במכון של מיפוי עצמות צריכים להזהיר אותי שהבדיקה תכלול גם סיטי? הרי הגעתי למכון של מיפוי עצמות.
ואחרי כל האורך הזה אודה מאד אם תתייחס גם לתוצאות:
1. במרווח בין חולייתי L4-L5 משני לדיסקופתיה קרוב לוודאי (נפגעתי בגב תחתון לפני כעשרים שנה ואני יודעת שיש לי 5 בלטי דיסק בגב תחתון. כעת הגעתי לאורטופד בשל הכאבים כאמור בצלעות ובגב עליון ולא בגלל הגב התחתון).
2. רטנציה של חומר באגן הכליה משמאל, ייתכן עקב אגן חוץ כלייתי, מומלצת קורלציה עם אולטרסאונד. אשמח להסבר מה זה אומר ולמה צריך א"ס?
מתנצלת על האורך והמון המון המון תודות !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוליארתרלגיה
פרופ` אייל יצחיאק28/04/2018יש להיבדק על ידי ראומטולוג וע״י אורטופד בקופ״ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח של בדיקת MRIשלי22/04/2018
הבדיקה בוצעה בשקלול PD, T2, T1 במישורים אקסיאלים וסגיטאלים.
סיבת ההפניה: בת 38 .מזה חודשיים כאבי גב תחתון לסירוגין מגביל בתפקוד. כאבים גם בברך.
תוצאות:
יישור של הקטע הפיזיולוגי המותני.
הקונוס המדולריס בצורה ובאות תקינים ומסתיים בגובה L1 .
המנגיומות חולייתיות מח עצם טיפוסיות בגוף החוליה D12, L4.
שיניים דיסקוגניים הבולטים בגובה S1-L5, L5-L4 עם דיסקציה דיסקלית, ללא הנמכה משמעותית גובה המרווחים
הדיסקלים. לציין קרע פוקלי STRAIN באספקט אחורי מדיאני של האנולוס פיברווזיס בשני הגבהים.
סיגנל השלד המודגם תקין, ללא עדות לתהליך הרסני בחוליות או תמט חולייתי.
אין עדות לחוסר יציבות בין חולייתי בעמדה שכיבה.
בחתכים אקסיאלים הודגמו:
בגובה L3-L2, L2-L1, L1-D12 :ללא עדות לשינויים דיסקוגניים בולטים. רוחב תקין של התעלה ושל הפורמינות,
למרות התבלטות פלבה דו צדדית בגובה L3-L2 . הנקבים הבין חולייתיים פנויים.
בגובה L4-L3 :דיסקופתיה ניוונית היקפית ללא לחץ משמעותי על קדמת השק. התבלטות רצועתית פלבה ושל
הפצטות. יתכן מרכיב זעיר של היצרות ספינלית צדדית ניוונית משנית. הנקבים הבין חולייתיים פנויים.
בגובה L5-L4 :דיסקופתיה ניוונית היקפית ואחורית עם לחץ בינוני על קדמת השק, קרע פוקלי לינארי של האנולוס.
רואים בסדרת אקסיאל 602 T2 חתך 10 סדק של האספקט האחורי מדיאני של האנולוס כמתואר. מיקרו ציסטה
אקזופיטית אחורית פרי פצטרי מימין, ללא עדות לשינויים OA במפרק. התבלטות סימטרית של הרצועות פלבה
.
בגובה S1-L5 :דיסקופתיה ניוונית ואחורית עם מרכיב של בקע דיסק זעיר שטוח סב ליגמנטרי לאחור מדיאני ופארא
מדיאני לימין עם אות מוגבר פוקלי דיסק באזור הבקע. אין לחץ משמעותי על השורש עצב S1 במוצאו מימין.
הנקבים הבין חולייתיים פנויים. המפרקים הפצטרים שמורים.
בסיכום:
יתכן מרכיב של stenosis spinal ניווני צדדי בעיקר התחלתי בגובה L4-L3 ומרכזי צדדי התחלתי עד בינוני בגובה
.L4-L5
קרע פוקלי של אנולוס פיברוזיס בגובה S1-L5, L5-L4 כמתואר.
Page 1 of 2
מור-מאר בע"מ, רח' הסדנא 6 כפר-סבא 4442405
m* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר MRI
פרופ` אייל יצחיאק28/04/2018יש שינויים ניווניים רבים שחייבים לקשור לתלונותיך ולתוצאות בדיקות ההמיה.
עלייך להיבדק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב סיאטי מזה כמה חודשיםחגית22/04/2018
שלום,
אני בת 58 וסובלת מכאב סיאטי שמקרין לרגל ימין מזה כמה חודשים.
בתוצאות בדיקת MRI נכתב:
L3-4 - רטרוליסטזיס מינימלי, ללא חשיפת דיסק משמעותית.
L4-5 - הנמכת המרווח הדיסקלי
בקע דיסק אחורי ימני בינוני מסוג אקסטרוזיה, עם הצירות תעלת השדרה.
1. מה המשמעות של רטרוליסטזיס והאם ניתן לריפוי שלא על ידי ניתוח?
2. מה המשמעות של בקע מסוג אקסטרוזיה והאם ניתן לריפוי שלא ע״י ניתוח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אמיר
פרופ` אייל יצחיאק28/04/2018קשה להסביר ללא בדיקת ההדמיה אבל נשמע כי ניתוח יכול לשפר את מצבך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב מעל חצי שנהכרמי20/04/2018
ערב טוב כאבים גב תחתון מעל חצי שנה אשר בסוף שלחו אותי לראומטלוג שעיין טוב מאוד בדסקים של הבדיקות כתב
״יישור לורדוזיס על חשבון ספזם שרירים״
נתן לי 15 יום כדורי אסיוול כדור אחד לפני שינה
ושני כדורי נקסין ליום
השאלה היא הטיפול הזה מספיק?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גב
פרופ` אייל יצחיאק28/04/2018כדאי לשקול הוספת פיזיוטרפיה ו/או הידרוטרפיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריצת דיסק מרכזית לוחצת על השקeran20/04/2018
תוצאות MRI לאחר תאונת דרכים
סובל מכאבים בצוואר ובגב עם הקרנות ליד שמאל
c3-c4 - פריצת דיסק מרכזית לוחצת על השק. היצרות בינונית של פורימינה ימנית
c4-c5 - פריצת דיסק מרכזית לוחצת קלות על השק
c5-c6 - בלט דיסק אחורי משיק לשק. היצרות קלה של פורמינות דו״צ
c6-c7 - בלט דיסק אחורי משיק לשק. היצרות קלה של פורמינות דו״צ
לסיכום: לחץ מתון על השק והיצרות חלקית של פורמינות בגובה
7c-3c
מה זה אומר?
מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק מרכזית לאחר תאונה
פרופ` אייל יצחיאק28/04/2018נשמע כי מדובר בשינויים ניווניים פשוטים שאינם מסבירים כל תסמין. בכל מקרה אנא פנה למומחה על מנת שיאשר את האבחנה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בנוגע לפריצת דיסק עםמלחץ על העצביאיר20/04/2018
אני עם פריצת דיסק L45 עם לחץ על העצב כשבועיים, איך יודעים האם ומתי הדיסק מתחיל להספג ולשחרר את הלחץ על העצב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק מותני
פרופ` אייל יצחיאק28/04/2018יודעים לפי השיפור בתסמינים. בדר״כ יקח מספר חודשים להשתפר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים לאחר ניתוח היצרות אנדיסקופייפה18/04/2018
חודשיים אחרי ניתוח ויש לי כאבים חזקים בדרך ובכך הרגל.לא יכול ללכת. ה MRE לאחר הניתוח הראה בצקת והתחלתי טיפול הלוגיקה 225 מג כבר שבוע ואין שיפור.מתי וכמה זמן ארגיש שינוי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי לאחר ניתוח
פרופ` אייל יצחיאק28/04/2018לעיתים תוך מספר חודשים הבצקת והדלקת שוככות והכאב משתפר. לעיתים יש צורך להרחיב מעט את הניתוח על מנת לשפר את שחרור העצבים הכלואים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח סיכום ביקור רופא עורמחה18/04/2018
שלום רב,
מזה זמן יש לי כתם בגב עם גרד וכאבים הייתי אצל רופא עור ונמצא חשד ל-nostalgia paresthetica מה המשמעות של הבעייה מה הטיפול וממה זה נגרם
אני מאוד בלחץ מהנושא שחלילה לא יהיה לכך טיפול
מה עלי לעשות ואיך מתמודדים והאם הבעייה היא הפיכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נוטלגיה םראסטטיקה
פרופ` אייל יצחיאק28/04/2018מדובר בפגיעה בעצבים המעצבבים את העור בדר״כ באזור שבין או תחת לשכמות. הטיפול הינו מקומי על מנת להקל בגרד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הטיפול
שמחה28/04/2018תודה על תגובתך
מה הטיפול לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנוטלגיה פראסטטיקה
פרופ` אייל יצחיאק28/04/2018יש להתייעץ עם נוירולוג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקמת לבת 12.5 ואופן הטיפולקרן16/04/2018
שלום רב
הבת שךי בת 12 וחצי עם עקמת גבית ימנית עם atr 13 וגבית מותנית שמאלית עם 20 atr. במישור הסגיטלי היפרקיפוזיס באזור המעבר הגבי מותני.
rt. d5-d11 45 deg
lt. d-11-l3 50 deg
ריסר 5
הופנתה לניתוח לאחר בדיקת מומחה.
האם יש מקום לנסות כירופרקטיקה, מחוך אי כל דבר אחר? ממש לא מעוניינת להגיע לניתוח איתה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי קרן
פרופ` אייל יצחיאק17/04/2018נשמע שאין מנוס מניתוח.
אנא פני למנתח עמוד שדרה שמתמחה בעקמות. דר׳ דרור עובדיה באיכילוב, דר׳ יורם אנקשטיין באסף הרופא או דר׳ אמיר עמיתי בשניידר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פענוח צילום עמוד שידרה מותני סקראליחיים16/04/2018
יש לי כאבי גב תחתון חזקים, עם הקרנות לישבן והרגליים.
בוצע לי צילום עמוד שידרה מתני סקראלי, ולהלן ממצאיו:
הלורדוזיס המותני שמור,
שינווים ניווניים עם יצירת זיזים קדמיים וגשרים גדולים.
החוליות בצורה,גודל ועמדה תקינים.
המרווחים הבין חוליתיים מוצרים.
שאלתי -מהי משמעות הממצאחם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי חיים
פרופ` אייל יצחיאק17/04/2018פענות הצילום תלוי בגיל. יכול להיות שינויים שגרתיים ויכול להיות שחורג משינויים שגרתיים. אנא פנה לאורטופד ליתר ביטחון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים וחולשה בידיים כתוצאה מפתולוגיה בעמוד שדרה?נטע15/04/2018
שלום, אני בת 29 וכרגע בהריון שבוע 28. לפני כמספר חודשים התחילו לי כאבים ותחושה עמומה ולא ברורה בכפות הידיים, עם דגש על הזרתות. בהתחלה ביד שמאל ולאחרונה גם ביד ימין. לא תמיד הכאבים זהים בעוצמתם ואני לא יכולה לשייך אותם לפעילות גופנית מסויימת. התחושה העמומה בזרתות נשארת כמעט כל הזמן והכאב משתנה או שאני פשוט לא שמה לב אליו לפעמים, אך הוא ברובו קבוע. בנוסף יש לי חולשה בידיים, שוב עם דגש על כפות הידיים. אבל לפעמים גם לאורך היד כולה. היד שלי מתעייפת מהר יותר בפעילויות פשוטות שבעבר יכלתי לעשות. בנוסף אם אני מאמצת את היד (גם מעט) אז מתכווצים לי השרירים בכפות הידיים (זה גם היה במשך תקופה מסויימת לפני ההריון ועכשיו חזר להופיע).
הייתי בבירור נוירולוגי לאחרונה מכיוון ולפני הופעת הסימפטומים הנ"ל הופיע לי מעין רעד קל בסוף תנועה (ספציפית) בכף יד שמאל. הבירור הנוירולוגי כלל MRI מוח שיצא תקין, בדיקות נוירולוגיות שלא הראו רפלקסים ערים או פתולוגים (אולי מעט עליה בטונוס בכף יד שמאל אך אולי גם מולד), בדיקות דם תקינות, ובדיקת EMG לידיים ולרגליים שיצאה תקינה.
אני כל הזמן שאלתי את הרופאים שלי האם ייתכן שמדובר בבעיה צווארית אך לא קיבלתי מענה.
האם הסימפטומים נשמעים מתאימים לבעיה צווארית?
קראתי מעט ונלחצתי שאולי מדובר במנינגיומה צווארית, או בבלט דיסק. האם בדיקת ה-EMG שעשיתי שיצא תקינה יכלה לשלול את האבחנות הנ"ל?
האם יש כיוון למשהו נוסף שאוכל לבדוק?
אני מאוד חוששת ואשמח לכל תשובה.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רק רציתי לציין שאין לי כאבים בצוואר כלל.. כל האיזור מעט תפוס אך זה תמיד היה כך..
נטע15/04/2018* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהjחולשת ידיים
פרופ` אייל יצחיאק15/04/2018בהחלט יכול להיות ממקור צווארי.
יש לשקול ביצוע MRI של עמוד השדרה הצווארי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמקור חייב להיות גידול או אופציות אחרות?
נטע15/04/2018ובדיקת EMG לא הייתה מראה ממצאים במקרים כאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחולשת ידיים
פרופ` אייל יצחיאק16/04/2018אפשרויות רבות אחרות טרם לגידול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תשובות של סיטי עמוד שידרה צוואריאירית אליהו15/04/2018
לאחר תקןפה ארוכה של כאבים בצוואר (3 חודשים רצופים)
סובלת בדרך כלל מכאבים בצוואר אבל על ידי טיפול תרופתי זה עובר הפעם הטיפול התרופתי לא עוזר
תשובות סיטי- C1-C2-זיז השן שמור
ס 2-3 סחוס הדיסקית הבין חולייתי הודגם ללא עדות לבלט אחורי או צדדי משמעותי
סי 3-4 בקע דיסק אחורי מלווה אוסטאופיט לוחץ על השק הדורלי
סי 4-5 סחוס הדיסקית הבין חולייתי הודגם ללא עדות לבלט אחור או צדדי משמעותי
סי 5-6 - בקע דיסק אחורי מלווה אוסטאופיטים לוחץ על השק הדורלי
סי-6-7- בלט דיסק אחורי לוחץ על השק הדורלי
סי7- די 1 לא ניתן לדון על סידק עקב ארטיפקטים של הכתפיים
בלוטת התירואיד מימין הטרוגניתת משמאל קיים נגע היפודנסי בקוטר של 10 ממ לקורלציה עם בדיקת U.S.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CT
פרופ` אייל יצחיאק15/04/2018נשמע כמו שינויים ניווניים שאינם מסבירים את התלונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה זה אומר בצילוםאור15/04/2018
צילום עמוד שידרה מותני
מנח החוליות תקין
מנח החוליות והמרווח הבין חולייתי שמורים
מה זה אומר? אני סובלת מכאבי גב לאחר אפידורל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פענוח צילום
פרופ` אייל יצחיאק15/04/2018תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גב תחתון מעל חצי שנהכרמי14/04/2018
ערב טוב דר בן 35 מזה חצי שנה כאב גב תחתון קשים מאוד mri הראה רק פלט מרכזי קל, אבל הכאב לא עובר בכלל לא יכול לעמוד על הרגליים יותר מ10 דקות זרמים ברגליים חצי שנה סובל חודש נעדרתי מהעבודה שלי מרוב כאבים, אין תרופה שעזרה לי הארטופד שלי טוען שזו פריצת דסק אבל mri לא רואים בפענוח , ואין לו מה לתת לי כבר לפני שבועיים נתן לי זריקת סטרודים בישבן דיפרוספן, יום אחרי התחיל כל העמוד שדרה לכאוב לי מהזריקה , והזריקה לא עזרה לי בכלל אני כבר לא יודע מה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי כרמי
פרופ` אייל יצחיאק15/04/2018לדעתי יש להיבדק על ידי נוירולוג ובמקביל להיבדק על ידי רופא מומחה לעמוד השדרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוצאות CT עמוד שדרה תחתוןירין11/04/2018
עברתי תאונת דרכים לפני מס' חודשים וכעת החלו כאבים חזקים בגב תחתון התוצאות יגיעו רק בעוד כמה ימים האם ניתן לראות מהתצלום שמשהו לא תקין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צילום
פרופ` אייל יצחיאק12/04/2018הפורום אינו תחליף למפגש עם רופא. אנא פנו לרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)