מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא קיבלתי תשובהאלינה28/09/2011
האם הצמחים האלו הם בדיוק כמו שתיית מיץ סלק אדום ומשקה כלורופיל?
לא הסברת לי מה ההבדל בין הצמחי מרפא סיניים האלו לבין תזונה???
(מיץ סלק,משקה כלורופיל)
Dang Gui
Bai Zhu
Chuan Xiong
Shu Di Huang
Fu Ling
Dang Shen
Bai Shao
Ren Shen
Gan Cao* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי תשובה - תגובה
שחר דוידמן28/09/2011אין הבדל בין צמחים לתזונה.ההבדל הוא שכל צמח או ירק או פרי מאכל יש בו רכיבים שונים .הכי טוב שתפני לתזונאית מומחית .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשחר דחוף!!!קרן27/09/2011
כתבת: "שהפורמולה לא מסוכנת אין לה תופעות לוואי והצמחים לא רעילים".
קראתי על הצמחים וכתוב:
מגביר תיאבון, מחזק, מוריד רמות סוכר בדם, משפר תפקודי לבלב, נוגד שלשול.
ממריץ\מחמם, ממריץ קיבה, משפר זרימת דם היקפית, נוגד אנמיה, נוגד אסטמה, נוגד דלקת, נוגד חמצון, נוגד עווית (מערכת נשימה), נוגד עווית, נוגד קרישה.מוריד רמות סוכר
אלרגיות, אסטמה, ברונכיטיס (כרוני), כיב פפטי (אולקוס), מחלות מעיים דלקתיות (IBD). בדם בצקות, יתר סוכר בדם,
אז איך הצמחים האלו קשורים לטיפול באמנוריאה?...
Dang Gui
Bai Zhu
Chuan Xiong
Shu Di Huang
Fu Ling
Dang Shen
Bai Shao
Ren Shen
Gan Cao* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשחר דחוף!!! - תגובה
שחר דוידמן27/09/2011מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשךקרן27/09/2011
אז את ממליצה לי לשתות מיץ סלק וכלורופיל,
במקום צמחים לטיפול באמנוריאה?
מה עוד מחזק את הדם? אילו מאכלים חוץ מסלק וכלורופיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - תגובה
שחר דוידמן27/09/2011זה מספיק תתחילי עם זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עייפותחווה27/09/2011
ברצוני לשאול על צמחים או ויטמינים שנחוצים בגילי, אני בת 52 ומרגישה שאני עייפה או יותר נכון מתעייפת מהר יותר, אני לא יכולה לקחת על עצמי הרבה סידורים ביום למשל ואני מחפשת משהו שיחזק ל יאת הגוף אם זה אפשרי, יצא לי לשמוע על מולטיויטמינים של סולגאר שאצלם יש אומניום והבנתי שהוא יכול להתאים לי, האם יש לשלב אותו בעוד ויטמינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפות - תגובה
שחר דוידמן27/09/2011יש פורמולה שנקראת 40+ שאני ממליצה עליה. טובה לחיזוק האנרגיה בגוף.לעייפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשחרשירן26/09/2011
היי שחר
1)האם את מכירה את הצמחים האלו?
2)מה הצמחים האלו מכילים?
3)האם הצמחים האלו יכולים להיות רעילים? תופעות לוואי מסוכנות רעילות?
4) האם הצמחים האלו גורמים לעלייה במשקל?
1) Dang Gui
2)Bai Zhu
3)Chuan Xiong
4)Shu Di Huang
5)Fu Ling
6)Dang Shen
7)Bai Shao
8)Ren Shen
Gan Cao( 9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשחר - תגובה
שחר דוידמן26/09/2011הפורמולה טובה ולא מסוכנת.אין לה תופעות לוואי והצמחים לא רעילים.
אך בגלל שנשמע לי שאת כל כך מפחדת אז לא הייתי ממליצה לך לקחת.
הכי טוב שתתרכזי בתזונה נכונה.תפני לנטורופתית מוסמכת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובה!!!שירן26/09/2011
אם אני אשקול לקחת צמחים לאמנוריאה
אז אני אצטרך לקחת צמחים לכל החיים לאמנוריאה?
מדוע תזונה לא מספיקה (סלק וכלורופיל)????????????.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה!!! - תגובה
שחר דוידמן26/09/2011שירן,תתחילי לקחת מה שהמליצו לך ואז תראי אם זה עוזר אם לאו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשחר- המשךשירן26/09/2011
כתבת לי:
"הבדיקות דם שעשית הם לא ספציפיות"
למה התכוונת?
מז זאת אומרת "לא ספציפיות"???????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשחר- המשך - תגובה
שחר דוידמן26/09/2011כדי לדעת אם יש לך מספיק חלבון את צריכה לעשות בדיקות דם ספציפיות ולראות מה רמות חומצות האמינו בדם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא לזרוז חילוף חומריםתמי26/09/2011
שלום, יש צמחי מרפא שמזרזים חילוף חומרים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא לזרוז חילוף חומרים - תגובה
שחר דוידמן26/09/2011כן. צריך לבדוק למה חילוף חומרים נמוך ואז לדעת איזה צמחים לתת....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא לזרוז חילוף חומרים - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון27/09/2011שלום קטי
יש צמחים שכללית יועילו. אני ממליץ על חליטת "ניקוזית".
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחליטת ניקוזית
תמי06/10/2011ד"ר אמיר שלום,
ממה מורכבת חליטת "ניקוזית"?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחליטת ניקוזית - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון06/10/2011שלום קטי
החליטה כוללת: חי-עד, קליפות אתרוג, ציטרה, מרווה מרושתת, מרווה רפואית, עשב חיטוה, סירפד, שערות תירס.
תודה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תוספי מזוןדניאל25/09/2011
שלום
1. מולטי ויטמין- כאשר צריך לקחת 2 ליום, האם יש עדיפות לקחת פעמיים ביום או בפעם אחת?
2. מגנזיום, אם לוקחים 2 כדורים של 200 מ"ג, האם לקחת ביחד או בפעמיים או שלא משנה ?
3. אותה שאלה לגבי כדורים פרוביוטיקה שלוקחים 2 ליום, ועל הקופסה כתוב לקחת 1-2 ליום על קיבה ריקה או עם הארוחה, לא ממש הבנתי, לכאורה זה סותר, אשמח לדעת מה ההגיון מאחורי ה"סתירה" הזו.
4. L קרניטין (יש לי בנוזל, אבל השאלה היא גם לנוזל וגם לכדורים) על המוצר שלי (סולגאר) רשום לקחת על קיבה ריקה, קראתי על מוצרים אחרים כתוב הנחיות אחרות, אשמח להבהרה בעניין, ובפרט במקרה שלפני אימון, אם ידוע לך מתי הכי טוב לקחת, והאם עדיף על קיבה ריקה או זמן מסוים לפני אימון גם אם הקיבה לא ריקה?
5. באופן כללי כשכתוב לקחת תוסף על קיבה ריקה למה הכוונה ? כמה זמן לפני אוכל ו/או כמה זמן אחרי אוכל, והאם זה משנה מאוד ?
6, סיבים תזונתיים, אני משתמש בקביעות בקונסיל (בעיות פיסורה בעברי) כתוב שיש לשמור מרחק של שעתיים מתרופות וכדומה, האם הכוונה גם לתוספי מזון מכל סוג ?
תודה על הסבלנות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספי מזון - תגובה
שחר דוידמן26/09/2011אתה יכול לקחת את הויטמינים והמינרלים ביחד.אין בעיה
הכוונה לשמור 2-3 שעות מתרופות מרשם בלבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מאוד מאוד מאוד חשובהשירן25/09/2011
רציתי לשאול כמה זמן לוקח לגוף להיות במצב של חוסר דם עד כדי אמנוריאה משנית הפסקת המחזור?
האם זה תהליך מתמשך של שנים כתוצאה מתזונה לקוייה?
כמה שנים בערך המצב של תזונה לקוייה מביא להפסקת הווסת כליל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מאוד מאוד מאוד חשובה - תגובה
שחר דוידמן26/09/2011עניתי לך אתמול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סינישירן25/09/2011
1) האם דיקור סיני מטפל באל וסת?...כיצד...?
2) מה עושה דיקור סיני להורמונים של המחזור :אסטרוגן ופרוגרסטון?...
3) כמה פעמים צריך לעשות דיקור על מנת לטפל באל וסת?
4) האם דיקור יכול להיות תחליף לצמחי מרפא?
5) האם דיקור סיני מטפל בשחלות פוליציסטיות PCO?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני - תגובה
שחר דוידמן26/09/2011דיקור סיני מטפל בגוף ומאזן אותו. רק דיקור זה לא מספיק.צריך לשלב צמחים וגם תזונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יש לי שאלה דחופה!!!שירן25/09/2011
כתבת: "תזונה לקויה עם חסר בחומצות אמינו יכולה לשבש תהליכים בגוף ולגרום לחוסר איזון"
1) כל הבדיקות דם שלי תקינות ואין לי מחסור בשום חלבונים
2) אין לי תת משקל
אז איך הפסיק לי הווסת למשך שנתיים מתזונה לקויה??? למרות שאין לי שום מחסור בבדיקות דם!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי שאלה דחופה!!! - תגובה
שחר דוידמן26/09/2011הבדיקות דם שעשית הם לא ספציפיות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך- לשחר היקרהשירן25/09/2011
כתבת :
תקחי את 2 המשקאות כלורופיל וסלק למשך חודש ותצרי איתי קשר שוב ונראה מה ההתקדמות.
1)***האם כלורופיל וסלק יכולים להיות תחליף לפורמולות צמחים סיניים???...
*2)****האם לקיחת כלורופיל וסלק מספקים כדי לטפל באל ווסת שנהיה על רקע תזונה לקוייה (חוסר דם)???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך- לשחר היקרה - תגובה
שחר דוידמן26/09/2011תנסי.תקחי למשך חודשיים ותראי מה קורה.
אחרי חודשיים אם הסלק והכלורופיל לא יעבדו תשקלי לקחת צמחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי צמחים לשחרשירן25/09/2011
שלום, רציתי לשאול אותך בבקשה
א) איך הצמחים האלו מטפלים באמנוריאה?
ב) האם יש בצמחים האלה הורמונים?
ג) איך הצמחים האלה פועלים?
ד) איך הצמחים האלו יכולים להחזיר את הווסת?
1) Dang Gui
2)Bai Zhu
3)Chuan Xiong
4)Shu Di Huang
5)Fu Ling
6)Dang Shen
7)Bai Shao
8)Ren Shen
Gan Cao( 9* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי צמחים לשחר - תגובה
שחר דוידמן26/09/2011הצמחים לא מכילים הורמונים.
הצמחים מכילים ויטמינים ומינרלים.
הם כמו תזונה.כמו אוכל.הם מחזקים את הגוף ומשלימים חסרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת גרוןדני25/09/2011
איזה צמחי מרפא אפשר לקחת במקום אנטיביוטיקה לדלקת בגרון חיידקית או ויראלית..אני מאמין שזה לא משנה..?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת גרון - תגובה
שחר דוידמן26/09/2011הפורמולה שהכי עובדת ואני משתמשת בה כבר 15 שנים נקראת אקוטי.
מורכבת מצמחים סיניים נגד רעילות.
נמכרת בדיזנגוף סנטר או יכולה להשלח אליך הביתה בדואר רשום.
052-5198484* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)