מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נטוקינז במקום מדללים בפרפור פרוזדוראסתי06/09/2011
האם למישהו יש מידע לגבי אפשרות החלפת מדללי דם כמו קומדין או פרדקסה (מדלל חדש) בנטוקינז, לבעיה של פרפור פרוזדורים קבוע שנוצר אחרי תסחיף ריאתי.
המקרה היה לפני 3 חודשים והרופאים מתעקשים על קומדין. חלקם מתפשרים על פרדקסה. אף אחד מהם לא שמע על נטוקינז.
אודה על התשובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטוקינז במקום מדללים בפרפור פרוזדור - תגובה
שחר דוידמן08/09/2011אומגה 3 יכול להיות תחליף מעולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנהלי06/09/2011
שלום,
רציתי לדעת אילו שמנים אפשר למרוח ישירות על עור הפנים נגד חצ'קונים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה - תגובה
שחר דוידמן06/09/2011אלוורה טובה.מייבשת ועוזרת לצמיחה של תאים חדשים.
שמן זית
שמן חוחובה
שמן כורכום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון07/09/2011שלום מיי,
אני ממליץ על ניקוי בערב עם תמיסת מיצויים "מי צורי", שימוש בקרם טבעי מאזן כמו "נווה", וטיפול נקודתי בתערובת שמנים "אלמוגן".
אני לא ממליץ לשים שמנים אתריים לא מדוללים על העור.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכורכום
משה08/09/2011שלום
האם מריחה כמות גדולה של כורכום למשך יותר מ20 דקות יכולה לגרום לצלקת או פיגמנטציה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכורכום - תגובה
שחר דוידמן08/09/2011כורכום פגמנט צהוב אז כן.אבל זה אמור לרדת אחרי זמן מה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
משה09/09/2011התכוונתי האם זה גורם לפיגמנטציה כמו של אקנה כי שמתי כמות של כורכום על פצע למשך קרוב לשעה שנשאר לי מעין פיגמנטציה מאקנה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
שחר דוידמן10/09/2011לא.אין לך מה לדאוג זה יירד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
משה11/09/2011התכונתי האם מריחת כורכום למשך זמן רב יכולה לגרום לצלקת כתוצאה מהחומר שבכורכום כי אכן נשארה לי צלקת ואני חושב שזה מהכורכום .אני יודע שהכורכום משאיר צבע צהוב על הפנים ושהוא חולף זאת לא הבעיה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
שחר דוידמן13/09/2011יכול להיות שזה עשה לך כוויה? צריך להזהר.לא להשאיר הרבה זמן על העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון13/09/2011אני מעריך שכורכום
לא גורם לכוויות ושאפילו יועיל לטפל בצלקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ילקוט הרועים-לקיצור המחזורחוה05/09/2011
אני סובלת מדימום קל מס' ימים לפני קבלת הוסתהמליצו לי לשתות חליטה של ילקוט הרועים.אודה לכם אם תתנו לי הוראות :כמה ? מתי? איך?לכמה זמן? וכד'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילקוט הרועים-לקיצור המחזור - תגובה
שחר דוידמן06/09/2011כל יום כוס תה של החליטה.תנסי למשך שבועיים ותראי אם יש תוצאות בווסת הקרובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לבנדרלי04/09/2011
שלום,
רציתי לדעת אם זה בסדר להירדם כשיש מבער דולק עם לבנדר?
קראתי שזה לא מומלץ וצריך לכבות את הנר לפני שהולכים לישון..למה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבנדר - תגובה
שחר דוידמן06/09/2011אין בעיה עם הלבנדר רק צריך להזהר שהבית לא ישרף......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כורכוםעדי03/09/2011
שבוע טוב
אני לא יודע אם השאלה מתאימה ממש לפורום זה אבל אנסה:
הבנתי שלתבלין הכורכום ישנן סגולות בעלות משקל רפואי.
שאלתי היא האם ניתן לפזר חצי כפית כורכום על כף שטוחה של גבינה ? כלומר האם הגבינה לא תנטרל את פעילות הכורכום?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כורכום - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון03/09/2011שלום רב
הגבינה לא תנטרל את ההשפעות הטובות של הכורכום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אגוזי מלך לכאבי גב תחתוןאליעזר03/09/2011
קראתי באתרים של תרופות סבתא שחופן אגוזי מלך יכול להקל על כאבי גב תחתון..
האם זה נכון ומהו ההסבר, מה בעצם מכילים האגוזים שגורמים להקלה בכאבים
האם יש עוד תרופות סבתא שאמ ורים לה קל על הכאבים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגוזי מלך לכאבי גב תחתון - תגובה
ממליץ על עיסוי הגב התחתון עם שמן "עברי" ומשחת "ברכן", פעמיים ביום.
רצוי לתחזק את גמישות הגב התחתון, ע"י מתחיות בכל בוקר, לאחר שהגב יחלים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחים המסייעים להורדת רעדאיציק02/09/2011
יש מה שנקרה רעד פנימי או הרעד השקט
האם יש צמחים שיכולים לעזור להפחתת רעד כזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים המסייעים להורדת רעד - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון03/09/2011שלום רב,
ממליץ על הספגת תחליב "לבונה" על החזה בערב, ושטיפה אחרי 15 דקות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי ניתוח כבדללי02/09/2011
לפני כחודש עברתי ניתוח כריתת אונה שמאלית בכבד ואני עדיין מאושפזת עקב דלף מרתי בנקז ואבצס במיטת הכבד. אילו צמחים יכולים לזרז את החלמת הכבד ולגרום שהדליפה תפסק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי ניתוח כבד - תגובה
ממליץ על שתיית חצי כוס חליטת "ניקוזית" מידי יום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחיםצ לבלפריטיסירון01/09/2011
שלום רב
האם יש צמחים המרפאים בלפריטיס עקשן ויובש נלווה?
קראתי שיש צמח בשם איבריט ואופרזיה וחרצית ובדלונה מי מהם מתאים לטיפול כזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחיםצ לבלפריטיס - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון03/09/2011שבוע טוב
מאד ממליץ מריחה של שמן "מכבים" פעמיים ביום.
בנוסף, שתיית החליטה המטהרת "ניקוזית".
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלי סטיביה מיובשיםליאור01/09/2011
שלום לכולם,
רכשתי עלי סטיביה מיובשים ואני מעוניין לדעת באיזו דרך הכי טובה ניתן למצות אותם ולהוציא מהם את המתיקות.....אני מעוניין להכין כמות ולהכניס למקרר.
אשמח גם להסבר מבחינת מינונים
תודה מראש,
ליאור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלי סטיביה מיובשים - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון03/09/2011שבוע טוב ליאור
תוכל לשים כ- 30 עלים לכוס מים רותחים, לאחר שמתקרר לשמור בבבקבוק סגור במקרר. עשוי לשמש למספר ימים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת......
ליאור03/09/2011השאלה הנוספת האם לשים את העלים והמים רותחים עם מכסה או ללא.......?
לדוגמא אם אני ישים את החליטה בכוס הרבה שעות זה לא יתן לי טעם מריר?
אני פשוט רצה לדעת איך הכי טוב לעשות מזה מיצוי....
רציתי גם לשאול אם אני יפורר את העלים המיובשים לאבקה אני ירגיש יותר מתיקות בחליטה?
תודה ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, שאלה נוספת...... - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון03/09/2011שלום ליאור
אתה יכול לפורר מעט לפני החליטה. כן, תכסה את הכוס, תשאיר בחוץ עד שעתיים.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
ליאור03/09/2011שבוע טוב ומבורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת....
ליאור04/09/2011שלום
אתמול יישמתי וחלטתי רבע כוס עלי סטיביה לכוס מלאה מים רותחים ונתתי שעתיים בחוץ......ולמקרר.
היום ואתמול שמתי לב שצריך ממש למזוג מלא חומר (כ3 כפות) כדי לקבל מתיקות......
היש דרך להכין תמצית הכי קרוב שאפשר להגיע לטיפות שמוכרים בחנויות הכוונה לשים 3 4 טיפות וזה ימתיק........?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גינקו בילובהזכריה01/09/2011
שלום ראיתי שלא ממליצים פה על ג'נסינג לצעירים, מה עם גינקו בילובה אפשר לקחת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גינקו בילובה - תגובה
שחר דוידמן01/09/2011אפשר לקחת אם כי לא מומלץ לקחת צמח אחד כפורמולה. ואם כן אז לא לטווח ארוך אלא מקסימום שבועיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
זכריה01/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קושי להירדםליטל01/09/2011
האם ישנם צמחים שיכולים לעזור במקרה של נדודי שינה?
האם יש צמחים שבכוחם לעורר בבוקר לאחר שנת לילה מועטת?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קושי להירדם - תגובה
שחר דוידמן01/09/2011כן,יש פורמולה שטובה לשינה =suan zao ren tang
ופורמולה לאנרגיה שנקראת אנרג'י.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צהבת C מה מומלץדריה30/08/2011
מה מומלץ לכבד ....
ומה מומלץ כדי לעזור לעבור את הטיפול בפווווול כוח :) ?
כי התופעות לוואי זה כאבי מרפקים וחולשה וכו'..
תודה מראש :)
ולילה קסום :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צהבת C מה מומלץ - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון31/08/2011שלום רב,
מאד מומלצת החליטה "ניקוזית", וכן רצויות טיפות תוסף: "שמן דם המכבים". בנוסף, אמבטיה בכל ערב עם תחליב "אזובית ההרים" שמאד מחזק.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצהבת C מה מומלץ - תגובה
שחר דוידמן31/08/2011מומלץ לשתות חליטה של שן הארי או גדילן מצוי וגם כורכום בכדורים או טיפות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ג'ינג'ר כבושדידי29/08/2011
שלום,
האם הג'ינג'ר הכבוש יכול להזיק בהריון?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ג'ינג'ר כבוש - תגובה
שחר דוידמן29/08/2011שום ג'ינג'ר בכל בישול וצורה לא יכול להזיק להריון דווקא זה עוזר מאוד לבחילות בהריון.ומומלץ ביותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! ז"א גם כשהוא כבוש
דידי29/08/2011הוא לא מאבד מהרכיבים שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה! ז"א גם כשהוא כבוש - תגובה
שחר דוידמן29/08/2011לבחילות בהריון עדיף ג'ינג'ר טרי.ללעוס....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופה טבעית לגיל המעברשרונה28/08/2011
התחלתי להשתמש בתוסף תזונה פמארל של טבע להקלה בתופעות גיל המעבר. הבחנתי שהוא מאוד עוזר לי עם גלי החום שסבלתי מהם, האם אני גם צריכה להשתמש בהורמונים או שזה מספיק לקחת את התוסף תזונה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה טבעית לגיל המעבר - תגובה
שחר דוידמן28/08/2011אם זה עוזר לך אין צורך בהורמונים מלאכותיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)