מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה יכול לעזור לאחר הפלהאלונה23/11/2011
הי, ביום שבת עברתי הפלה ספונטנית ואני ממשיכה לדמם... ולהתכווץ. רציתי לדעת האם יש משהו שאני יכולה לקחת שיכול לעזור?
בנוסף, הרופא אמר שייתכן שיש לי שרירן או לחילופין שאריות הריון האם יש משהו ספציפי שיכול לעזור להעלים שרירן ברחם?
תודה רבה,
אלונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשתי חליטת סרפד קודם כל
יגאל25/11/2011כדי לעצור את הדימום ותהיי במעקב רפואי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יגאל נחמד שמישהו ענה..
אלונה26/11/2011איזה מן פורום זה שלא עונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה יגאל נחמד שמישהו ענה.. - תגובה
שחר דוידמן27/11/2011שלום לך וסליחה שלא עניתי מהר.
צמח הלוטוס עוזר לעצור דימום
לוטוס | Ou Jie | Nelumbo nucifera* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה פטלדנה22/11/2011
שלום, אני בהריון בשבוע 36 ורוצה לשתות תה פטל (הידוע כמחזק את שרירי הרחם) רציתי לדעת בבקשה כמה כפיות עלים אני צריכה לשים בכוס? והאם ניתן לשתות אותו קר? הוויטמנים שלו לא מתפוגגים עקב כך? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תה פטל - תגובה
שחר דוידמן22/11/2011את יכולה לשתות עד 3 כוסות ביום כף עלים בכוס במים רותחים ואת יכולה לשתות גם תה קר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נשירת שיער-זקוקה לחוות דעתרחלי22/11/2011
שלום שמי רחלי בת 24 .אני חווה נשירת שיער כבר במשך שנה+ דבר שלדעתי התחיל עקב נטילת כדורי אלטרוקסין/ תת הפעילות שהייתה לי משום שקודם לכן שערי היה בריא לחלוטין חלק כמשי ומא ברק.לקחתי את הכדורים הללו במשך 4 חודש והפסקתי בהמלצת רופא שאמר שאינני זקוקה לכך כי אני בסטייה קלה מהטווח בבדיקות הדם ואכן הפסקתי ולאחר חודש של בדיקה נוכחתי לראות שהרעל הזה היה מיותר לגופי ומאז למעלה מחצי שנה אני ב"ה מאוזנת ללא שום סימן לבעיית תת פעילות. באותו זמן החלה לי נשירת שיער שאינני יודעת אם זה כתוצאה מכך או מבחינה גנטית, ניסתי כדורים שונים של נתורופטיה כגון h&s של חברת "ביוקר" מספר קופסאות אך ללא תועלת לאחר מכן עזבתי זאת והומלצתיי לנסות MEGA GLA COMPLEX בשילוב של
PT 208 וגם בזה לא ראיתי ישועות ואז לפני חודש החלטתי לפנות לפרופ אברהם זלטוגובסקי מומחה לבעיות עור בהדסה עין כרם אשר ציין שאם בעית הנשירה נבעה מהאלטרוקסין שהוכנס בו רכיב מוטעה כפי שפורסם בתקופה האחרונהאז זה יחלוף מתישהו בחיים, אך לטענתו ולאחר בדיקות דם שנתבקשתי לעשות ויצאו כולם תקינות תשובתו הייתה שזה גנטי,נשירת שיער אנדרוגנטית למרות שלאבי יש נשירה ממש לא רצינית לגילו 46 . והמליץ לי להשתמש במינוקסידיל 2 לנשים ..אני שבועיים שמה את התכשיר ורואה נשירה איומה יותר.אני מיואשת ורוצה לדעת ממי שאכן יודע באחוזים גבוהים האם ספירולינה של חברת ,"פסיפיקה "יכולה לתת לי מענה טוב יותר להפסקת הנשירה וכל הבלאגן שנוצר לי אולי בגוף? אם לא מה כן מומלץ ?
אשמח למענה בהקדם האפשרי.תודה מראש ושבוע מבורך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער-זקוקה לחוות דעת - תגובה
שחר דוידמן22/11/2011שלום רחלי.ספירולינה היא מוצר מעולה לנשירת שיער אני מכירה את חברת ג'מוקה.יש לקחת 10 כדורים כל יום.
גם אומגה 3 תהייה לך טובה
גם פורמולה אנרג'י chi פורמולה שמטפלת גם בנשירת שיער.
תאכלי במשך שבוע כל יום - 2 תמרים יחד עם חופן של בננה מיובשת(רק בננה מיובשת).
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר דוידמן- בהמשך לתשובתך לנשירה
רחלי22/11/2011ברצוני לדעת האם כוונתך הייתה לשימוש באחת האופציות המוצעות?..או אומגה או ספירולינה וכו או שילוב?
וכן באשר לתמרים +חופן בננה האם זה רק לשבוע אחד בלבד! או כך כל שבוע??..ומה היעילות של זה?
המון תודות מראש רחלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחר דוידמן- בהמשך לתשובתך לנשירה - תגובה
שחר דוידמן22/11/2011הכוונה להשתמש בכל האופציות למשך 3 חודשים לפחות
תמרים ובננות מיובשות לשבוע בלבד על מנת לעלות רמות נחושת.לעיתים חסר נחושת גם גורם לנשירת שיער.שבוע זה מספיק למלא חסרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירת שיער-זקוקה לחוות דעת - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון22/11/2011שלום רב
מאד ממליץ לך לשתות חליטת "ניקוזית" משך חודש ולעסות "גדל" בקרקפת פעמיים ביום.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשירה
נועה23/11/2011שלום רחלי,
אני יכולה להמליץ לך על משהו שלקחתי עקב נשירה חזקה שהייתה לי וממש עזר לי. זה נקרא מגה-סורב 50 Megasorb B-Complex של סולגאר. זה תוסף נגד נשירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי כאבי בטןאמא21/11/2011
ראיתי שכתבת ששומר יכול לעזור.
האם הכוונה לגרגרי שומר כחליטת תה? האם זה גם יכול לעזור לתינוק בן חודש וחצי שסובל מגזים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבי כאבי בטן - תגובה
שחר דוידמן21/11/2011כן.כחליטת תה שומר מצוין לתינוקות. כפית שומר בכוס מים רותחים וכשזה מתקרר לשתות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן
נועה22/11/2011חליטות זה ממש טוב ואם הולכים על משהו טבעי, אני ממליצה לך על גרפווטר, אלו טיפות טבעיות שמכילות בין היתר גם שומר ומאוד הקלו על הקטן שלי כשסבל מגזים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- משחה סיניתדנה20/11/2011
איך המשחה "טייגר באלם" משחררת שרירים תפוסים???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר משחה סינית - תגובה
שחר דוידמן20/11/2011המשחה מכילה צמחים שמשחררים שרירים כמו קפסיקום.קינמון.מנטה....כל משחה רשום מה היא מכילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה סינית - תגובה - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון22/11/2011שלום רב
החומרים במשחה הסינית מגבירים זרימת דם מקומית.
ניתן לנסות גם עיסוי עם "שמן עברי".
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה קמומילליאת18/11/2011
שמתי היום 10 שקיקים של תה קמומיל (שקיקי תה של חברת ליפטון המכילים 100% קמומיל) בכוס מים רותחים ושתיתי
האם זה טוב יותר משקיק אחד של קמומיל (למצבי חרדה קשיי עיכול ונדודי שינה)?
האם ככל ששותים כמות גדולה יותר של שקיקי קמומיל כך ההשפעה של הקמומיל יותר טובה? שמתי בכוס 10 שקיקים!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תה קמומיל - תגובה
שחר דוידמן19/11/2011אין בעיה להשתמש ב 10 שקיקים.ככל המרבה זה משובח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחיםדנה18/11/2011
באמצעות מה צמחים יכולים להניע דם? כיצד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים - תגובה
שחר דוידמן19/11/2011כורכום הוא צמח מניע דם.בגלל שהוא צמח חם הוא מניע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהרעות17/11/2011
אילו מאכלים גורמים להנעת דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
שחר דוידמן17/11/2011פורום של תזונה יכול לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כשותית בהריוןסאני16/11/2011
שלום!
שאלתי היא האם מותר לשתות בירה שחורה בהריון?
נאמר לי שכן, ומצד שני הבירה מכילה כשותית, שלא מומלצת בהריון (אם הבנתי נכון), אז מה זה אומר?
מותר לשתות או אסור?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשותית בהריון - תגובה
שחר דוידמן17/11/2011אין בעיה עם בירה שחורה בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום.15/11/2011
שלום
אני חולה סרקואידוזיס ריאות 12 שנים ולוקח קורטיזון.
האם אפשר לרפא סרקואידוזיס ריאות על ידי צמח מרפא
מה היכולות של צמח מרפא, במקרה כמו שלי ?
אם ניתן לתת קצת מידע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
שחר דוידמן16/11/2011שלום לך.תמיד אפשר להרפא.
במקרה שלך זו מחלה שלדעתי סתם לתת לך שמות של צמחים אין בזה תועלת כי הריפוי עם הצמחים חייב להיות רציני.הווה אומר לעשות תשאול מקיף אבחון רציני ואז להתאים לך צמחים ספציפיים.
בעיקרון אתה צריך לקחת צמחים שיש להם יכולת אנטיביוטית.או בשפה הסינית מסלקים רעילות מהאיברים המעורבים.
בהצלחה לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפאנטע15/11/2011
אילו צמחי מרפא מתאימים ל"חוסר דם" לפי הרפואה הסינית...???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחי מרפא - תגובה
שחר דוידמן16/11/2011כבר עניתי לך על השאלה הזו 100 פעמים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בחיידק בקיבהמורן15/11/2011
בת 19, יש לי חיידק בקיבה בערך 4 שנים.
עשיתי בדיקה ב 01/06/2008 והתוצאה הייתה 46.14.
לקחתי 3 סוגי תרופות (לא זוכרת אילו) למשך יותר מחודש. בתאריך 09/11/2008
עשיתי בדיקה חוזרת ויצא 30.60.
לקחתי פעם נוספת את התרופות, אני לא מוצאת תוצאות אבל זוכרת שזה לא עזר.
ב 05/09/2011 עשיתי שוב בדיקה ויצא 46.01.
יש לי כאבי בטן חזקים באים והולכים, בחילות באופן קבוע, ירידה במשקל, סחרחורות.
אני לא רוצה לטפל שוב בתרופות, רוצה משהו טבעי.
אשמח לקבל המלצה לטיפול טבעי, עדיף של צמח מרפא כלשהו.
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בחיידק בקיבה - תגובה
שחר דוידמן16/11/2011במקרה כזה אני חייבת לראות אותך ולעשות לך תשאול מקיף.
צמחים הם כמו תרופות.צריך לעשות תשאול מקצועי ואז להתאים לך צמחים
בכל אופן הצמח שן הארי וגדילן הם טובים גם לחידקים בקיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קארי איטלקייעל14/11/2011
שלום
יש לי בגינה קארי איטלקי,דם המכבים, ואני לא ממש יודעת מה לעשות עם זה ולמה זה טוב.
אשמח לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קארי איטלקי - תגובה
שחר דוידמן16/11/2011דם המכבים זה צמח רעיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל16/11/2011אני לא חושבת כך כי בכל הגינות הוא מאופיין כצמח תבלין.
אני מצרפת תמונה ואשמח לשמוע דעתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
שחר דוידמן16/11/2011דם המכבים הוא צמח שיש לו פרחים אדומים שנראים כמו כדורי דם.
האם לצמח שלך בגינה יש פרחים כאלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
יעל16/11/2011ממש לא, יותר דומה למחטים ירוקים וגם צירפתי תמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
שחר דוידמן17/11/2011אז זה לא דם המכבים.זה צמח אחר ואני לא יכולה לאבחן לפי התמונה..:(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמיטל14/11/2011
מהי ההגדרה של "חוסר דם" לפי הרפואה הסינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
שחר דוידמן14/11/2011זה פורום של צמחי מרפא.יש הרבה אתרים שיש בהם חומר על רפואה סינית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בעיות בהתכווציות בבטןבן דוד אלברט13/11/2011
שלום לכם נכבדיי בפורום ארצה לדעת אילו תרופת מרפאה תוכל לסייע לכאבי בטן והתכווציות לאורך היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיות בהתכווציות בבטן - תגובה
שחר דוידמן14/11/2011חליטה של צמחים כמו שומר.לבנדר.מרווה יכולים לעזור לכאבי בטן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)