מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה לטיפול להורדת טריגליצירידים ואסף24/10/2011
שלום,
רמת הטריגליצירידים 267, כולסטרול טוב ורע בנורמה ALT /GPT 52
מה המלצתכם לטיפול טבעי להורדת רמת השומנים, ושיפור תפקוד הכבד?
בברכה,
אסף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לטיפול להורדת טריגליצירידים ו - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון26/10/2011שלום אסף
אני מאד ממליץ על חליטה מטהרת "ניקוזית" ועל התוסף "שמן דם המכבים".
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חימוםנעה23/10/2011
האם הנחת כרית חימום על הבטן מניעה דם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חימום - תגובה
שחר דוידמן30/10/2011חום גורם לתנועה.לכן הוא מניע. זה יכול לעזור לכאבים למשל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמח אלוורהמיכל22/10/2011
שלום רב,
שמעתי על תרופה טבעית לחיזוק מערכת החיסון המכילה 3 עלי צמח אלוורה קצוצים וחצי קילו דבש ומס' כפות קוניאק.
האם ישנה סכנה כלשהיא בצריכה של 3 כפות ליום מתערובת זו?
אשמח לשמוע דעתך.
תודה, מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמח אלוורה - תגובה
שחר דוידמן30/10/2011אין סכנה אלא אם את סוכרתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שתי שאלות לשחרקרן18/10/2011
מדוע כדי לטפל באמנוריאה על רקע "חוסר דם" תזונה בלבד לא מספיקה?
מה זאת אומרת לא מספיקה?......
הרי כתבת לי שתזונה וצמחי מרפא =זה אותו דבר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתי שאלות לשחר - תגובה
שחר דוידמן19/10/2011את יכולה לחזק דם גם על ידי תזונה נכונה.את צריכה להיות במעקב של נטורופתית או תזונאית קלינית דרך קופת החולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהקרן18/10/2011
האם משקה כלורופיל ומיץ סלק נכנסים לתוך הרחם?
איך מיץ סלק ומשקה כלורופיל נכנסים לרחם...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה - תגובה
שחר דוידמן19/10/2011הם לא נכנסים לרחם.
הם נספגים במערכת העיכול -בקיבה ויש בהם ויטמינים .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקורמירה18/10/2011
רציתי לדעת אם כל מטפל שלמד רפואה סינית יודע לטפל במחטים בבעיות של אל -וסת גיניקולוגיות???...
האם בדיקור סיני לומדים גם על מיקום המחטים בבעיות גיניקולוגיות??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור - תגובה
שחר דוידמן18/10/2011כן כל מי שלמד רפואה סינית למד גם על טיפול בגניקולוגיה.יש מטפלים שמתמחים רק בזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- גינג'ראור18/10/2011
שלום ...
יש לי מחלת ים וקצת בעיות בקיבה,כך שאני סובלת מבחילות באופן קבוע.
הבנתי שגינגר מעולה למנוע בחילות .
אני כותשת את הגינגר בתוך חצי כוס מים ושותה , אם הוא מסוכר אז שלוש קוביות ואם הוא טרי אז חתיכה של בערך 15 גרם , אני עושה את זה שלוש פעמים ביום .
היום קראתי שהמינון המותר הוא בין שנים עד ארבעה גרם ליום ויש לחלק את הכמות לשלוש, ואני שותה פי כמה וכמה ....
האם זה יכול לגרום לנזק ? האם אני יכולה להמשיך לשתות כמויות כאלה? ומה לגבי הריון?
אם במידה ואישה בהריון תשתה יותר מארבעה גרם ליום יכול להיגרם נזק לעובר?
אשמח לתשובה ..
תודה ..... :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גינג'ר - תגובה
שחר דוידמן18/10/2011גי'נגר מחזק את מערכת העיכול וטוב ללחות.לכן אין סיבה שיעשה נזק גם לא לטווח ארוך
את יכולה לראות בזה כמו תזונה נכונה.גם בהריון זה מצויין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סינירעות17/10/2011
היי רציתי לדעת איך דיקור סיני מטפל באמנוריאה..?
מה יש במחטים שמטפלים באמנוריאה...?
איך זה יכול להיות שמחטים יכולים להיות קשורים למחזור...?
זה לא נשמע הגיוני שאפשר לטפל באמנוריאה ע"י מחטים!!!???
אפשר בבקשה הסבר הגיוני לכך??....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני - תגובה
שחר דוידמן17/10/2011דיקור סיני היא שיטה עתיקה שבה המטפל בודק את המטופל ועושה איבחון על ידי מצב הדופק והלשון.ואז קובע את עיקרון הטיפול עם המחטים.ישנם מרידיאנים שהם ערוצי אנרגיה שקשורים לאיברים בגוף ועל ידי הדיקור נעשה סטימולציה לאיבר שעוזרת לו לעבוד יותר טוב.
אם יש לך ספקות אז תקראי חומר באינטרנט.או שתלכי לטיפול ואז תיווכחי בעצמך
אין חכם כבעל נסיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמוש בחליטת ציפורן חתוליעל15/10/2011
אני סובלת מזה כשבועיים מבחילות.יתכן ומדובר בוירוס.המליצו לי לשתות חליטה של ציפורן חתול.כמה פעמים ביום מומלץ לשתות את החליטה?
בתודה מראש על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמוש בחליטת ציפורן חתול - תגובה
שחר דוידמן16/10/2011לשתות 2 כוסות ביום למשך שבוע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- PMSאיילת14/10/2011
עשיתי דיקור סיני והסימפטומים שלי ממש לא נפתרו: שיעור יתר, השמנה, אקנה, תסמונת קדם-וסתית קשה.!!!!!!!
אני כל כך מתוסכלת!!!!!
כי אני יודעת שאני עושה כל מה שצריך לעשות כדי לאזן את עצמי!
האם בדיקור המטפלת הייתה צריכה להשים לי את המחטים בבטן?
כי המטפלת שמה לי את המחטים בידיים וברגליים בלבד!!!
היא לא שמה לי שום מחט בבטן!!!
אני כמעט מיואשת כבר.....
תוכלי להמליץ לי בבקשה על מדקרת סינית שמטפלת בPMS.? האם הדיקור בPMS זה מחטים בבטן??
(הלכתי לשיאצו- וסתם לא עשו כלום המטפלות הן עשו לי עיסוי במשך 10 דקות בלבד ולא בכל הגוף)
אף אחד לא עוזר לי!!!!!
באיזה אזור שמים מחטים ל-PMS???
תודה רבה והמשך שבוע נהדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר PMS - תגובה
שחר דוידמן16/10/2011כל מטפל מטפל בצורה שונה ואין חובה לשים מחטים בבטן לטיפול בpms. תסמכי על המטפלת שהיא מטפלת טובה.
חוצמזה יכול להיות שאת צריכה גם עזרה בצד הרגשי.תנסי לעבוד גם עם פסיכולוגית למשל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סינילינדה14/10/2011
אודה מאוד להסבר על נקודות הדיקור האלו-
האם נקודות הדיקור האלו מטפלים באמנוריאה????
כיצד???
LIV 2+SP 8
CV 3+SP 6
ST 29+ SP 10
BI 30+GB 41
מחכה בבקשה להסבר...
לינדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני - תגובה
שחר דוידמן14/10/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא ענית לילינדה14/10/2011
כתבת שהצמחים האלו מחזקים דם.מניעים את הכבד שאחראי על הווסת בגוף.
לא ענית לי על השאלה כלהלן:
האם משקה כלורופיל וסלק אדום עושים את אותו הפעולה של הצמחים= מחזקי דם???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ענית לי - תגובה
שחר דוידמן14/10/2011כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חליטת גינסינגאני13/10/2011
הומלץ לי בבית טבע על חליטת גינסינג סיבירי כסיוע לעייפות שאני סובלת ממנה(בת 23 , ערכתי בדיקות ואני בריאה לחלוטין,כנראה נובע מתקופה לחוצה ).
רציתי לשאול באיזה מינון מומלץ לשתות את החליטה? בכל כוס אני שמה כפית חליטה, אז כמה כוסות ביום?
שמעתי שייש דעות כי לא כדאי להשתמש בגינסינג יותר מ3 שבועות ברצף,האם הדבר נכון או שניתן לשתות לתקופה ארוכה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חליטת גינסינג - תגובה
שחר דוידמן14/10/2011אני ממליצה לך על חליטה של אסטרגלוס.זה יותר מתאים לאלקים של ישראל ועושה את אותה עבודה בדיוק לעייפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרווה לעומת מרווה קפואית ...דורית12/10/2011
הי וחג שמח
ראיתי באינטרנט שלמרווה רפואית תכונות טובות לטיפול בבעיות עיכול וגיל מעבר.
חיפשתי חליטות בחנויות טבע רציניות (נית דובדבן ועדן) ולא מצאתי.
אז קניתי בסופר עלי מרווה ווחשבתי להשתמש כתה. כמה זמן אפשר לשמור אותה בקירור (או אולי להקפיא או ליבש ?) .
אבל לא מציון מה הסוג המדויק ובאינטרנט בחיפוש רק מציינים פירוט על מרווה רפואית ומרושתת בהקשרים של רפואה
והאם היא בעצם מרווה רפואית ואם לא מה התכונות התרפויטיות של מרווה זו ? האם יש לה תכונות ממריצות (בכיוון ל"ד ודופק) ?
אשמח ללינק כשמפרט תכונותיה כי יש לי כמה מגבלות רפואיות.
המון תודה !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרווה לעומת מרווה קפואית ... - תגובה
שחר דוידמן13/10/2011מרווה מרושתת זה אומגה 3 וזה סוג אחר מהמרווה שאת קונה כצמח.
את יכולה לשמור אותה עד 3 חודשים.לא חשוב איך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטואסטרוגניםדנה11/10/2011
כתבת שבצמחים הללו יש פיטואסטרוגנים
וכתבת שפיטואסטרוגנים = משבשים את המחזור
אז איך הצמחים האלו מטפלים באל וסת אם יש בהם אסטרוגנים שמסוכנים ומשבשים את המחזור?
Dang Gui
Bai Zhu
Chuan Xiong
Shu Di Huang
Fu Ling
Dang Shen
Bai Shao
Ren Shen
Gan Cao* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטואסטרוגנים - תגובה
שחר דוידמן12/10/2011הכמות של פיטואסטרוגנים בצמחים היא זניחה.אפסית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)