מידע רפואי
פורומים
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- פדיקור
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- יופי
- יוגה, מדיטציה
- פרידות, גירושין, בגידות
- הרניה, שבר, בקע, קילה
- נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
- צליאק
- מחלות פרקים בילדים, כאבי פרקים
- הנקה, הנקה נכונה
- יעוץ זוגי ודייטינג
- אחרי לידה
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- שמן רוזמריןאהוד07/10/2013
שלום,
אני מעוניין להכין שמן רוזמרין ורציתי לדעת בבקשה מהו ההבדל בין התהליכים הבאים ותוצאותיהם:
1) סחיטת העלים במסחטת עלים
2) חליטת העלים במים רותחים
3) השריית העלים בשמן זית למשך 3 שבועות ואחר כך סחיטתם.
4) העברת אדים חמים דרך העלים ועיבוי מחדש של האדים (כמו שמפיקים שמן אתרי)
מאיזה מהתהליכים מקבלים את מרב החומרים הפעילים שברוזמרין (אני שואל בהקשר לכך ששמעתי כי צמח הרוזמרין מקל על נשירת שיער)
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן רוזמרין - תגובה
שחר דוידמן07/10/2013בכל התהליכים שציינת מקבלים את החומרים הפעילים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רמוטיבדניאל29/09/2013
ערב טוב, אני נוטלת רמוטיב כשנה ומרגישה שזה כבר לא משפיע. איך מומלץ להפסיק את השימוש ניתן בבת אחת או שעדיף בהדרגה? כמו כן אשמח אם תמליצי לי על צמחים אחרים לטיפול במצב. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמוטיב - תגובה
שחר דוידמן30/09/2013Du huo ji sheng tan פורמולה סינית מעולה לדלקת פרקים
בקשר לרמוטיב תצטרכי להתייעץ עם הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרע מסולסלדנית29/09/2013
שלום אני בת 53 16 שנה אחרי מחלת שד מקבלת אויסטה למניעה
רוצה לקחת צמח שנקרא פרע מסולסל אנטי דיכאוני האם הניתן לקחת את הצמח בשילוב האויסטה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פרע מסולסל - תגובה
שחר דוידמן30/09/2013אין בעיה עם שניהם רק לא לקחת ביחד
הבדל של 4 שעות לפחות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי מכיר chamaespartium tridentatumיפתח29/09/2013
בטיול בצפון פורטוגל קניתי חליטת צמחים מהצמח הנ"ל. המקומיים אמרו שהוא טוב נגד שיעול (ובאמת עזר לי).
איך נקרא הצמח בעברית?
האם ניתן למצוא זרעים או שתילים שלו במשתלות בארץ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מי מכיר chamaespartium tridentatum - תגובה
שחר דוידמן29/09/2013זה צמח מוכר בפורטוגל.לא מוכר לי צמח כזה בארץ בשם עברי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שקטה משקוטה-איך משתמשים?עדי27/09/2013
היי,
קניתי את התבלין שקטה משקוטה כי שמעתי שהוא אמור לתת אנרגיה אחרת/טובה יותר לבית
אפשר לשמוע עוד עליו?
והכי חשוב- איפה או איך שמים אותו בבית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שקטה משקוטה-איך משתמשים? - תגובה
שחר דוידמן29/09/2013לא שמעתי על זה.מתנצלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיטריה בקרקפתהדר24/09/2013
שלום
לבני בן ה6 יש פיטריה פעילה בקרקפת הטיפול הקובנציונלי מפחידדדדד, טיפלתי עם שמפו סבוקסל עזר מעט אך לא העלים, מהיא האופציה הטבעית? ממש קליפה לבנה בקרקפת שמדביקה את השיער.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיטריה בקרקפת - תגובה
שחר דוידמן24/09/2013שלום לך
נדרש לחזק מערכת חיסון.
כמו כן לקיחה של ויטמיני A.B.C.E נדרשים גם
צמח האכיניצאה טוב את יכולה לקנות בחנות טבע.
לערבב שמן זית עם שמנים אתרים כמה טיפות מכל שמן
לבנדר
עץ התה
מרווה
כורכום
צפורני חתול
ולמרוח על הפטריה.כל יום כמה פעמים ביום.
הכי טוב להגיע לאבחון וכך נטילת הצמחים הפנימית תהייה
ספציפית יותר כי דרוש אבחון מקיף יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיטריה בקרקפת - תגובה
שחר דוידמן24/09/2013שלום לך
נדרש לחזק מערכת חיסון
צמח האכיניצאה טוב את יכולה לקנות בחנות טבע.
לערבב שמן זית עם שמנים אתרים כמה טיפות מכל שמן
לבנדר
עץ התה
מרווה
כורכום
צפורני חתול
ולמרוח על הפטריה.כל יום כמה פעמים ביום.
הכי טוב להגיע לאבחון וכך נטילת הצמחים הפנימית תהייה
ספציפית יותר כי דרוש אבחון מקיף יותר.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול טבעי נגד חרדותשרון10/09/2013
שלום רציתי לדעת ,אני לוקחת תרופה טבעית נגד חרדות כבר 3 חודשים אך בזמן האחרון התחיל לי להרגיש כבדות בראש, ריקנות. בנוסף לאחר סיום הפורמולה אני מתחילה להסתחרר בצורה חזקה מאוד ורק לאחר שאני מקבלת את הפורמולה החדשה הכל שב לתיקנו פחות או יותר...
האם זה כתוצאה מההפסקה של הפורמולות?או שדבר כזה בחיים לא יכול לקרות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול טבעי נגד חרדות - תגובה
שחר דוידמן10/09/2013הכל יכול לקרות
לעיתים זה קשור לפורמולה ולעיתים אין קשר.
אם את מרגישה שהפורמולה עוזרת לך אז יופי.תמשיכי איתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא בעיה?
שרון10/09/2013זאת לא יכולה להיות בעיה ועליי ללכת לרופאה? כבר הלכתי לרופאה בשל הסחרחורות והיא אמרה שזה כתוצאה מחרדה אך אני מטופלת כבר 3 חודשים ואין שום שינוי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא בעיה? - תגובה
שחר דוידמן10/09/2013אם את מרגישה שאת צריכה רופאה בוודאי.תלכי לרופאה שתעשה לך בדיקות מקיפות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלי גפןדן09/09/2013
שלום
האם אכילת 35-40 עלי גפן בארוחה בעייתית או להפך?
2)עלי תרד חיים בסלט 6-8 עלים בעייתית או עדיף תרד לבשל?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלי גפן - תגובה
שחר דוידמן10/09/2013עלי תרד כדאי לבשל .לא לאכול עלי תרד טריים כי הם מכילים
חומצה אוקסלית שהיא רעילה במידת מה לגוף.
עלי גפו אתה יכול לאכול כמה שאתה רוצה.איך שאתה מרגיש.
בעקרון לא כדאי אף פעם להגזים או להפריז באכילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מליסה ומרווהדוד נחום31/08/2013
האם אפקטיבי לשתות תערובת חליטה של מליסה ומרווה?
כלומר האם השילוב בינם אינו יוצר ניגוד?
האם יש עלים נוספים שניתן לשלבם בשתיה (חליטה)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מליסה ומרווה - תגובה
שחר דוידמן01/09/2013אין בעיה לשתות את שתיהן ביחד.
מה מטרת החליטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מורינגהאליס26/08/2013
קיבלתי לאחרונה זרעים של עץ המורינגה. רציתי לשאול האם עלי הצמח בטוחים לשימוש יומי בסלט ובבישול. האם אכן יש לו סגולות בריאותיות כפי שנאמר לי (הרבה ויטמינים ומינרלים, מחזק מערכת חיסונית, טוב לבעיות במיפרקים וכו')? תודה מראש על תשובתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מורינגה - תגובה
שחר דוידמן26/08/2013מהזרעים עושים שמן אני לא בטוחה שהם לאכילה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלי מורינגה
אליס26/08/2013תודה על תשובתך המהירה. השאלה שלי היא לגבי העלים של המורינגה, האם הם בטוחים לשימוש בתזונה יומיומית בסלט ובבישול כי אני מתכוונת לשתול את הזרעים ולגדל את העץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעלי מורינגה - תגובה
שחר דוידמן26/08/2013תייבשי את העלים ואז את יכולה להשתמש בהם כחליטה
כל יום לעשות לך תה.זה בטוח לשימוש.
גם להוסיף אותם למרקים.זה מעולה.
גם בטריים את יכולה להשתמש.
את הזרעים תשתלי בחצר...למה לא...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחים מרגיעיםרעות20/08/2013
אני בן אדם לא רגוע בכלל, נלחצת מהר, מתעצבנת, לא נרדמת בלילה...
איזה צמח הוא צמח מרגיע שאפשר לקחת אותו בצורת חליטה?
וכמה פעמים ביום מותר לקחת אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים מרגיעים - תגובה
שחר דוידמן20/08/2013לבנדר את יכולה לחלוט ולשתות 2 כוסות ביום
גם הפורמולה צ'י ליידי מצויינת היא מצמחים סינים שמרגיעים את מערכת העצבים ועוזרים לשינה טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קינמוןדינה12/07/2013
שלום רב,
אני נוטלת כל יום תרופה אנטי פסיכוטית בשם אולנזפין של טבע 10 מ"ג
כמו כן שמעתי שהתבלין קינמון מווסת סוכר בדם. השאלה שלי האם אני יכולה ליטול כפית קינמון ביום עם התרופה. האם יש מניעה כלשהיא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קינמון - תגובה
שחר דוידמן12/07/2013ממליצה לצרוך אותו כחליטה 2-4 גרם ביום .
לא ממליצה לאכול כפית ביום של קינמון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקינמון
דינה13/07/2013תודה על התשובה המהירה ויש לי בבקשה שאלה נוספת
מאחר וכבר קניתי את התבלין קינמון טחון בסופר.
האם אני יכולה להשתמש בו לתיבול מאכלים מבושלים כגון דגים, אורז,קציצות וכו...מדי
פעם.
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקינמון - תגובה
שחר דוידמן13/07/2013כן בבישול מאכלים אין בעיה וגם לא להשתמש יותר מ 4 גרם בבישול אחד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקינמון
דינה13/07/2013שוב תודה ושאלה אחרונה כמה זה 4 גרם בכפיות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקינמון - תגובה
שחר דוידמן13/07/2013כפית זה 5 גרם פחות או יותר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקינמון
דינה13/08/2013שלום רב
את לא ממליצה על כפית קינמון.
מה עם רבע כפית קינמון טחון ביום האם אפשר לערבב עם יוגורט
מאחר ויש המון מחקרים באינטרנט שהוא מאזן סוכר.
האם לקינמון יש תופעות לואי ואיזה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקינמון - תגובה
שחר דוידמן13/08/2013את יכולה רבע כפית ביום.ותהיי ערה אם יש תופעות
לוואי כמו פריחות בעור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילוב קינמון ופפריקה מתוקהדינה09/08/2013
שלום רב
האם ניתן לשלב באותו תבשיל גם פפריקה מתוקה וגם קינמון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב קינמון ופפריקה מתוקה - תגובה
שחר דוידמן12/08/2013כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמח הסירה הקוצניתצביה שרפי03/08/2013
שבת שלום.
האם צמח הסירה הקוצנית מוכר לך?
ואם הוא עוזר להוריד את רמת הסוכר?
בתודה מראש צביה.
תאריך:3.8.2013.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמח הסירה הקוצנית - תגובה
שחר דוידמן04/08/2013לא ידוע לי עליו כצמח מרפא.יש צמחים אחרים שטובים להורדת סוכר
כמו בטטה.
רמניה
עלי זית
חילבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלי בייבידינה03/08/2013
שלום לך
קראתי שאת עלי הבייבי צריך להשרות מחומר השריה
האם באמת נחוץ להשרות ומה זה חומר השריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלי בייבי - תגובה
שחר דוידמן04/08/2013להשרות במים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?