מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר לצמח מרפאדני12/11/2011
דיברתי איתך פה לפני איזה חודשיים על צמח מרפא chi ראש לטיפול אלטרנטיבי במקום אנטיביוטיקה לאחר השתלת שתל בפה.
אני רוצה להזמין את זה הביתה..מתי ניתן להתקשר אלייך??
יש לזה תופעות לוואי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשר לצמח מרפא - תגובה
שחר דוידמן13/11/2011אין לזה תופעות לוואי.אלו צמחים בטוחים.מינון של כפית * 3 פעמים ביום במצבים אקוטים
וכפית ביום למצבים כרונים
כן אתה מוזמן להתקשר אלי 052-5198484* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך לשחרדנה11/11/2011
אם סלק לא מעבה רירית רחם וגם צמחים לא
אז איך רירית הרחם מתעבה? באמצעות מה?
מה גורם לרירית הרחם להתעבות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשחר - תגובה
שחר דוידמן13/11/2011אין לי נסיון עם זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אסטמה של העורתיקי פלג11/11/2011
שלום רב,
בני בן 10 וסובל מאסטמה של העור. המחלה התפרצה אצלו לאחרונה אחרי הפסקה של חמש שנים בערך. הייתי מבקשת לדעת האם יש שמנים המופקים מצמחי מרפא שניתן לקנות בחנויות טבע שבעזרתם ניתן לטפל. אני רוצה להימנע משימוש במשחות המכילות סטרואידים.
תודה, תיקי פלג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסטמה של העור - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון11/11/2011אני ממליץ מאד על מריחת תוסף "שמן דם המכבים" על העור ואחרי זה משחה שקוראים לה "טובה" להגן מהתייבשות.
לצמצם מוצרי חלה וחיטה גם חשוב מאד.
בהצלחה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עץ התהרינת10/11/2011
האם מותר לשתות חליטה מצמחי עץ התה? ואם כן למה זה עוזר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עץ התה - תגובה
שחר דוידמן13/11/2011שמן עץ התה הוא לשימוש חיצוני בלבד.לא מכיר אותו בצורה אחרת.
זה מגיע בטיפות כשמן אתרי.הוא נגד פטריות וזיהומים על העור,בציפורניים,עקיצות,כוויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רירית הרחםמיטל10/11/2011
האם מיץ סלק מעבה את רירית הרחם?
האם אפשר ע"י צמחי מרפא לעבות את רירית הרחם?
אילו צמחי מרפא מעבים את רירית הרחם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רירית הרחם - תגובה
שחר דוידמן10/11/2011לא סלק לא מעבה רחם
אין צמחים שמעבים רחם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חליטת שומרמיטל10/11/2011
האם "חליטת זרעי שומר" מאזן הורמונאלית ומטפל במצב של אל-וסת (אמנוריאה)???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חליטת שומר - תגובה
שחר דוידמן10/11/2011לא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קונג'אקיעלי10/11/2011
היי
אני מקווה שזה הפורום המתאים
רכשתי את אבקת קונג'אק שמיועדת לעזור להרזייה ולתהליך העיכול
האבקה מכילה לפי התווית בכל כפית:
קונגאק 200 מ"ג
פסיליום 1500 מ"ג
גואר גאם 1500 מ"ג
שאלתי היא:
האם ידוע על תופעות לוואי בשימוש בחומרים אלו?
האם יכול להיות שזה פוגע בפעולת הגלולה למניעת הריון? פוגע בספיגה של תוספי ויטמינים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונג'אק - תגובה
שחר דוידמן10/11/2011אני לא מכירה את האבקה הזו.
תמיד ממליצה מרווח של 3-5 שעות בין תרופות/גלולות לבין ויטמינים וצמחים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלידי יעלי
נטע04/12/2011שלום רב הייתי מעונינת לדעת אם באמת עזרו לך הכדורים או התמיסה שרכשת ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- איזון הורמונלידניאל08/11/2011
איך אפשר ברפואה הסינית לטפל בשיעור יתר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איזון הורמונלי - תגובה
שחר דוידמן10/11/2011צריך לעשות בדיקה מערבית ולראות מה הגורם לשיעור יתר.ולהתאים צמחים ספציפים לפי תשאול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מוצר לשיפור יובש ודלקתיות בעיןרגב06/11/2011
שלום רב
האם יש בשוק הצמחים כמוסות המפחיתות יובש בעינים ל 24 שעות,כי מכר שלי הסובל מתסמונת סיגורן טוען שרכש כמוסות כאלה בראן צמחים,פניתי אליהם ולא ידוע עליהם על כזה מוצר,אם כך האם יש מוצר כזה?
האם יש תה שניתן לשתייה היכול לסייע ליובש בעינים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מוצר לשיפור יובש ודלקתיות בעין - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון08/11/2011שלום רגב
לא ידוע לי על מוצר כזה.
תודה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סברה מורהאסתר05/11/2011
ערב טוב
בתוכנית בריאות שמעתי על הסברה מור, אמרו כי מאוד בריא להשתמש בו, אך המידע היה מאוד מצומצם. אודה לעזרתכם להבין:
מדוע הוא נמכר כגוש?
למה הוא משמש?
איך משתמשים בו?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סברה מורה - תגובה
שחר דוידמן06/11/2011זהו שרף בגלל זה הוא מגיע כגוש
הוא נגד דלקות.טוב לווסת,מכייח,מעודד תיאבון,לדלקות ריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסברה מורה
אסתר06/11/2011ערב טוב
תודה על תשובתך
אך כיצד אני מכינה אותו לשימוש ?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסברה מורה - תגובה
שחר דוידמן08/11/2011מוהלת במים חמים כמו מכינה תה ושותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה חשובהשמוליק05/11/2011
האם תמיד תזונה יכולה להיות תחליף לצמחי מרפא?
או לצמחי מרפא אין תחליף?
האם יכול להיות שתזונה לא מספיקה וצריך צמחי מרפא? מדוע..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה חשובה-תגובה
אלון05/11/2011יש מקרים בהם שינויים תזונתיים יכולים לטפל בבעיות בריאותיות בלי צורך בהתערבות של צמחי מרפא ולדעתי זה המצב האידיאלי.
יש מצבים בהם חוסר האיזון כ"כ גדול שתזונה לבד לא תעשה את אותו האפקט
במהירות הרצויה.
צמחי מרפא אינם תחליף לתזונה בריאה !
בברכה,
אלון מרבר N.D, Cl.H
Naturotech
נטורופתיה בטכנולוגיה מתקדמת
0523-965-749* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פורמולהשמוליק05/11/2011
למה הפורמולה WOMENS PRECIOUS מיועדת?
האם את מכירה את הפורמולה הזאת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורמולה - תגובה
שחר דוידמן06/11/2011אין לי נסיון עם הפורמולה הזו.איזה צמחים היא מכילה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומרשמוליק05/11/2011
האם שתיית תה שומר מטפלת באל וסת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומר - תגובה
שחר דוידמן06/11/2011לא. רק שימוש בצמח אחד זה לא מספיק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול טבעי בצינון לתינוקתאודליה27/10/2011
שלום, בתי בת 8 חודשים ובחודשיים האחרונים סובלת מצינון לא פוסק עד היום, כולל נזלת, ושיעול והיו פעמים של חום לא גבוה.
בחיפוש אחר פתרון טבעי, הבנתי שיש פורמולה של "זן צמחים" הנקראת CITRUS & PINELLIA ואכן התחלתי לתת לה את הפורמולה לפי ההוראות במינון המתאים לה. היה שיפור למשך יומיים בלבד ושוב המצב המשיך כאילו שהגוף לא מקבל או בכלל לא מגיב לפורמולה. התחלנו טיפול בדיקור ואז הבנתי שיש פורמולה נוספת הנקראת PINELLIA X המטפלת בצינון הכולל נזלת וליחה צהובה. אך זה לא בדיוק המצב שלה, ואני מאוד מתלבטת אם להתחיל את הטיפול בפורמולה הזאת.
אתאר את מצבה הנוכחי בדיוק: בבקרים לאחר התעטשות, אכן יש לנזלת גוון צהבהב והשיעול נשמע רווי ליחה, אבל במהלך היום תדירות השיעול פוחתת והנזלת המרובה היא שקופה. בלילה נשמע כאילו האף קצת סתום, אבל לא רציני. השיעול הוא הגורם היותר מפריע, בעיקר ההתקף שיעול מחניק שהיא קמה איתו בלילה עד שזה נרגע וחוזרת לישון.
שאני מאוד רוצה לחזק לה את המערכת החיסונית, אך לא ניתן לעשות זאת עד לריפוי מלא של הגוף.
מעבר לכך, אשמח לקבל המלצות על מטפל בצמחים הנמצא באילת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול טבעי בצינון לתינוקת - תגובה
שחר דוידמן30/10/2011תראי.אין מה לפחד מצמחים.זו הדרך הטובה ביותר לטיפול במיוחד אצל תינוקות.את ממש יכולה לחזק אותה עם צמחים.ולגמול אותה מהלחות הזו והצינונים.
אני לא יכולה לתת לך פורמולה מדוייקת כי לא ראיתי את הקטנה...ולא עשיתי לה איבחון.
גם הפורמולה yu ping feng san טובה למצבים שאת מתארת .
דבר אחד את צריכה לזכור. זה לוקח זמן!!! אין מה לעשות.זה לוקח זמן.
אין כאן קסם או פלא.
אני לוקחת כבר חודש צמחים כדי לסדר את הלבלב....אין מה לעשות.בכל מקרה זה גם מחזק את מערכת החיסון אז זה כבר שווה.
ועכשיו לפני החורף אל תפסיקי לתת לה.
אפילו במינון נמוך ולטווח ארוך יותר.
מטפלת באילת : דנה יצחקי 052-8505211* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורמולה YU PING FENG SAN
אודליה30/10/2011שחר שלום!
קודם כל תודה רבה על התגובה המהירה, מאוד חשוב לי לטפל בבעיה לפני שיגיע החורף. עשיתי בדיקה קטנה באינטרנט לגבי הפורמולה שהמלצת לי (לפני שאני מחליטה לתת לילדים שלי תרופה, גם אם טבעית, אני עושה מחקר קטן כדי להכיר ולהיות שלמה עם ההחלטה). גיליתי שזו פורמולה נהדרת למניעת התופעות שתיארתי. הבנתי שלא מומלץ לחזק את מערכת החיסון בזמן צינון, שיעול, נזלת וכו' אלא כאשר הגוף בריא ב - 100% כי הפורמולה לחיזוק בעצם מחזקת את המצב הקיים (או שאני טועה?)
אני מאוד רוצה לדעת אם יש פורמולה שהיא טיפולית ובמקביל מחזקת, כי אני מרגישה שחולף הזמן בלי שאוכל להגיע למצב של חיזוק.
שמעתי שיש פורמולה שנקראת SIX ג'נטלמן.
עידכון נוסף, אתמול והיום שמתי לב שהנזלת והליחה של בתי כבר צהובה, גם במהלך היום ולפעמים שקופה. האם הטיפול שונה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפורמולה YU PING FENG SAN - תגובה
שחר דוידמן30/10/2011כן,כשהילד חולה אני ממליצה על הפורמולה yin qiao san
זו פורמולה שטובה לשיעול.לחות.חום.שפעת.דלקת גרון.היא למצבים אקוטים בלבד.
יש עוד מטפלת מומלצת 052-4606621 רונית ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול ב"דורבן"ענינה25/10/2011
האם יש צמחי מרפא שמתאימים לטיפול בכאבים של דורבן בעקב כף הרגל?
(לא משנה אם צמחים שמורחים או ששותים)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול ב"דורבן" - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון26/10/2011שלום רב
אני ממליץ לך למרוח משחת "ברכן" שלש פעמים ביום.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)