מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
המשך
דני25/09/2011איך קוראים לחנות בתל אביב??
ותודה על התשובות המהירות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול כנגד זיהוםדני23/09/2011
אני מטפל בשיניים ..ואחרי שהשתילו לי שתל נתנו לי אנטיביוטיקה..ועכשיו עוד פעם הוציאו אותו כי הוא לא נקלט טוב..ושמו עצם נראה לי..
ונתנו לי שוב אנטיביוטיקה...
האנטיביוטיקה הזאת מחלישה לי את מערכת החיסון בגוף..ואני מעדיף להימנע ממנה..
יש איזשהו צמח מרפא שאפשר לקחת במקרה כזה של השתלת שתל..כדי למנוע את הזיהום??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול כנגד זיהום - תגובה
שחר דוידמן25/09/2011כן הפורמולה צ'י ראש עוזרת מאוד במקרים האלו
chi ראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לצמח
דני25/09/2011איפה אני יכול להשיג את הראש chi הזה??
באיזה צורה זה בא?? בצורת סירופ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבקשר לצמח - תגובה
שחר דוידמן25/09/2011בטיפות. טינקטורה .נספג מהר והכי טוב.נמכר בדיזנגוף סנטר תל אביב או במשלוח אליך הביתה
052-5198484 שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם אפשר לקבל תשובות בבקשה?אני מחכהסיון23/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
האם אפשר לקבל תשובות בבקשה?אני מחכה - תגובה
שחר דוידמן25/09/2011מה השאלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשחר היקרהדנה20/09/2011
שלום שחר רציתי לומר תודה רבה על תגובתך המקצועית האדיבה והעיניינית.
לפני שאני אקח טיפול אז אני רוצה לשמוע את דעתך...
אם אני אקח ממחר כל בוקר כפית משקה כלורופיל בכוס מים +כוס מיץ סלק כל יום למשך חודש
מה תפקידם של משקה כלורופיל ומיץ סלק אדום???
האם זה יכול להיות שזה יחזיר לי את הווסת? (במקום צמחים)
אודה מאוד לתשובה,
דנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשחר היקרה - תגובה
שחר דוידמן25/09/2011משקה כלורופיל זה מיצוי של עלים ירוקים הם מאוד טובים לכבד ועוזרים בייצור תאי דם.גם הסלק מחזק דם לכן טוב לאנמיה.תקחי את 2 המשקאות האלו למשך חודש ותצרי איתי קשר שוב ונראה מה ההתקדמות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה דחופהדנה20/09/2011
רציתי לשאול כמה זמן לוקח לגוף להיות במצב של חוסר דם עד כדי אמנוריאה משנית הפסקת המחזור?
האם זה תהליך מתמשך של שנים כתוצאה מתזונה לקוייה?
כמה שנים בערך המצב של תזונה לקוייה מביא להפסקת הווסת כליל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה דחופה - תגובה
שחר דוידמן25/09/2011הגוף צריך להיות בחסר דם רציני בשביל שהווסת תיעצר.לוקח לעיתים אף כמה חודשים של טיפול מעמיק והווסת חוזרת.תלוי כמובן מה הרקע לבעיה.
תזונה לקויה בהחלט היא המקור לחסר דם וגם פגיעה הורמונלית יוצרת אמנוריאה.
תתחילי בחיזוק דם עם מזונות עשירים בברזל כמו עלים ירוקים,פירות,חומוס,סלק,בטטה,גזר,ירקות כתומים.לאכול דגנים וקטניות.לאכול 3 ארוחות ביום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חלב סויהדנה20/09/2011
לא הבנתי איך חלב סויה יכול לאזן הרומונלית?
איך חלב סויה יכול לקדם מחזור? ולטפל באל וסת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חלב סויה - תגובה
שחר דוידמן25/09/2011חלב סויה ובכלל מוצרים שהם מסויה מלאים בפיטואסטרוגן. זו נגזרת דומה לאסטרוגן שהוא הורמון מין.אכילת יתר של סויה יכולה לשבש את הוסת.
גם פשתן מכיל פיטואסטרוגן.לכן לנשים בגיל של ווסת לא מומלץ לאכול הרבה מוצרי סויה ,המנה המומלצת זה 3 פעמים בשבוע ולא יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלותדנה20/09/2011
1)האם הגוף יכול לצאת מאיזון הורמונלי בעקבות תזונה לקוייה?
2)מה זה אומר המשפט "לצאת מאיזון"...?
3)האם את הצמחי מרפא לאמנוריאה לוקחים לכל החיים?...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלות - תגובה
שחר דוידמן25/09/2011מה זה איזון הורמונלי? הגוף שלנו מורכב מחלבונים.מהם חלבונים? שרשרת של חומצות אמינו.
חומצות אמינו הם החיוניות לרוב התהליכים בגוף.לכן תזונה לקויה עם חסר בחומצות אמינו יכולה לשבש תהליכים בגוף ולגרום לחוסר איזון.
לכן תזונה חשובה בעיקר לאכול מספיק חלבון ביום
חלבון מלא שמכיל את כל חומצות האמינו .
צמחי מרפא מכילים הרבה ויטמינים ומינרלים וחומצות אמינו שונות לכן יכולים להחזיר את הגוף לאיזון.זה כמובן בשילוב תזונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שומר - לתינוקהדר20/09/2011
שלום שאלתי כיצד יש לתת שומר לתינוק שסובל מגזים. הבנתי שזה יכול לסייע. אם כן מה המינון כל כמה זמן ובאיזו דרך יש לתת? האם ידוע לך על צמחים נוספים שיכולים לסייע?
(מדובר על תינוק בן חודש שיונק).
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שומר - לתינוק - תגובה
שחר דוידמן20/09/2011אפשר לעשות תה שומר ולתת לשתות פעם ביום.גם לבנדר קמומיל ומרווה טובים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל?מאיה19/09/2011
מה ההבדל בין "צמחי מרפא" לבין תזונה?
האם אפשר במקום טיפול בצמחי מרפא לטפל בתזונה בלבד?
(לדוגמא לטפל בסלק אדום בחוסר דם במקום צמחי מרפא לחוסר דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההבדל? - תגובה
שחר דוידמן20/09/2011תזונה וצמחים זה אותו דבר פחות או יותר.גם בצמחים יש ויטמינים ומינרלים רק בצורה יותר מרוכזת.השאלה כמה סלק אוכלים בשביל לחזק דם בצורה נכונה.לעיתים אנחנו לא אוכלים מספיק.לכן הצמחים הם השלמה לתזונה.אני ממליצה על שניהם שביחד.גם תזונה וגם צמחים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשחר דוידמןמאיה19/09/2011
איך הצמחים האלו מטפלים באל וסת?
מה הצמחים הללו עושים?
Dang Gui Shen
Dong quai root
Bai Shao
White peony root
Bai Zhu
White atractylodes rhizome
Fu Ling Kuai
Poria cocos fruiting body
Chai Hu
Bupleurum root
Chuan Xiong
Sichuan lovage root
Bo He
Chinese mint herb
Gan Cao
Chinese licorice root
Mu Dan Pi
Tree peony bark
Zhi Zi
Gardenia fruit
Tian Ma
Gastrodia rhizome
Xiang Fu
Cyperus rhizome
Gan Jiang
Dried ginger rhizome* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשחר דוידמן - תגובה
שחר דוידמן20/09/2011צמחים נהדרים
פורמולה טובה
הצמחים מזינים דם בכבד.מניעים צ'י הכבד והיות והוא האחראי על הווסת ותקינותה לפי הרפואה הסינית הטיפול בו יעזור.
צמחים מלאים בברזל ויטמין בי 12 חומצה פולית ועל ידי כך מחזקים דם.
צמחים מניעים את הצ'י ועל ידי כך עוזרים לכבד להוציא את הדם החוצה.או לאזן אותו הורמונלית באל וסת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה בבקשהיונית17/09/2011
שלום
לפני כשנה הוצא גידול ממאיר מהמעי, הייתי רוצה לדעת לגבי הכורכום, איך לוקחים את הכדור - לפני ארוחה אחרי? וכמה כדורים ליום?
תודה
יונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בבקשה - תגובה
שחר דוידמן18/09/2011כל חברה שמייצרת כותבת כמה מומלץ לקחת.אין בעיה לקחת מתי שאת רוצה במשך היום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אוניה דה גאטוגידי16/09/2011
היי רציתי לדעת האם לאוניה דה גאטו יש השפעה על המוח בקשר של חרדות או בכלל על נוירוטמיסטורים במוח?
כי אני סובל מחרדות ומשתמש בכדור נגד חרדה רציתי לדעת האם זה מתנגש עם הכדורים? כי מאז שהתחלתי לקחת אותו אני מרגיש שהרמת חרדה עלתה או שאולי זה סתם לא קשור ואני רק חושב.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוניה דה גאטו - תגובה
שחר דוידמן18/09/2011זה לא צמח לחרדה,הצמח מטפל ברעיתו מהכבד.לא לקחת אותו ביחד עם תרופות אלא 5 שעות בין לבין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מומיוגידי15/09/2011
הי רציתי לדעת האם המומיו יעיל לחיזוק מערכת חיסון נגד התקררויות חוזרות כרוניות ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מומיו - תגובה
שחר דוידמן15/09/2011גם הוא יעיל כן וגם פורמולה yu ping feng san פורמולה סינית למניעה של שפעת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כורכוםשקדנית14/09/2011
שלום רב,
מס' שאלות בקשר לכורכום:
1. מהי הדרך הטובה ביותר לשימוש פנימי( אכילה, בליעה, ) של כורכום?
2. מהו המינון הנכון , הימיומי , לאכילת כורכום לאדם מבוגר ( 60+) ?
3. עד כמה הכורכום שמוכרים ברשתות השונות כתבלין הוא יעיל?
4. האם מותר לאכול כורכום על בסיס יומיומי למי שנוטל סטטינים להורדת קולסטרול?
5. האם כורכום "מתנגש" עם תרופה או תוסף כלשהו?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כורכום - תגובה
שחר דוידמן15/09/2011עדיף לקנות כרוכום בטיפות או בכמוסות ואפשר לקחת על בסיס קבוע אין עם זה בעיה של תופעות לוואי גם לא לטווח ארוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה מאוד חשובהמיכל13/09/2011
שלום אמיר
הייתי מעוניינת לדעת שמות תכשירים מעכבי קמטים לאישה מנומשת בגיל 40
המתחילה לפתח צוואר מדלדל - גם לזה מחפשת פתרון לפני החמרה
תודה
עדיפות לטבעי ואורגני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה מאוד חשובה - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון13/09/2011מאד מומלץ סרום לפהים משי ומשחה מותחת צוקים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטיליגומרציאנו שושנה06/09/2011
יש לי ויטיליגו כחמש עשרה שנה היום זה התחיל להתפשט בפנים
האם יש לזה תרופה כלשהיא, או צמחי מרפא
תודה
שושנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטיליגו - תגובה
ד''ר אמיר קיטרון07/09/2011שלום שושנה
חיפשתי רבות ולא מצאתי משהו להחזיר ויטיליגו אחורה.
מאד רצוי לשתות חליטה מחזקת "ניקוזית", כי ויטיליגו קשור לחולשת כליות, ככל הנראה. זה יכול לעצור התפשטות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהויטיליגו - תגובה
שחר דוידמן08/09/2011כן,הצמח הטוב ביותר לטיפול בויטליגו bu gu zi צמח סיני שאפשר למרוח על העור וגם לשתות בפורמולה זה עוזר לקליטת שמש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)