מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תשובה- עשבי קדםעידית04/07/2010
סוג הדם שלי הוא O . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חומציות יתר
ד''ר אמיר קיטרון06/07/2010סוג דם O אכן נוטה לחומציות יתר. מומלץ לצמצמם מוצרי חלב וחיטה, ואני ממליץ על חודש שתיית חליטת "ניקוזית".
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמח להחזרת מחזוראורלי04/07/2010
שלום רב, הנקתי את בתי מעל שנתיים וחצי, כרגע 3 חודשים אחרי ואין מחזור. האם הצמח ילקוט רועים יכול לעזור לזרז את קבלת המחזור? האם אתם יכולים להמליץ על תרופה טבעית שאוכל לקנות בבית מרקחת. תודה א.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צ'י ליידי
שחר דוידמן04/07/2010פורמולה שנקראת chi ליידי
מצויינת!!!! להשיג בעדן מרקט אשדוד ,כפר סבא,רמת גן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עשבי קדםעידית03/07/2010
בת 44 , לוקחת לנטון באופן קבוע, עקב ריפלוקס. בבדיקה שעשיתי פריטין נמוך -4, המוגלבין 11.4. רכשתי לאחרונה ניקוזית של עשבי קדם, כי נאמר לי שזה ישפר את מצבי. מה דעתכם? אודה על תשובתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים לחומציות יתר
ד''ר אמיר קיטרון04/07/2010הצמחים כמו סירפד ואחרים בחליטת התה אכן מסייעים למנוע חומציות יתר.
אבקש לדעת מהו סוג הדם שלך.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת מפרקיםדפנה01/07/2010
תודה רבה לך על מתן תשובה מהירה לגבי סוג הדם אני צריכה לברר יש שאלה האם במצב הנוכחי שכול איבר ואיבר בגוף כואב מאוד ותפוס אפשר יהיה להגיע לטיפול אצל כירופרקט מה דעתך היום המליצו לי בבית טבע על כדורי כורכות של חברת סולגאר או כדורים בשם סלדרין אנחנו אובדי עצות אשמח להיעזר בך ותודה ובריאות לכולם כדורי כורכום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בעיית מיפרקים
ד''ר אמיר קיטרון04/07/2010כדורי כורכום זה בהחלט טוב.
אפשר לשלב עם הטיפול שהצעתי.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עזרה דחופהדפנה01/07/2010
שלום בעלי אובחן לאחרונה במחלה שנקראת אנקילוזיוס ספונדיליטיס עדין לא התחלנו שום טיפול רק מתן למשכחי כאבים האם ישנו צמח היכול לעזור לנקות את הגוף מהדלקת ממנה הוא סובל כיום הוא בשיא המחלה כאבים חזקים באופן פרטי התחלנו טיפולי דיקור וטשאיצו אשמח לקבל ממך עזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנקילוזיס ספןנדליטיס
ד''ר אמיר קיטרון01/07/2010מומלץ להסתייע בטיפול מקומי עם לחיצות עדינות, למשל אצל שמריהו עדיאל, 08-674567
ולמרוח משחת "ברכן" ושמן עברי לסרוגין 3 פעמים ביום
מהו סוג הדם? אשלח בהתאם לו המלצה תזונתית מפורטת
כמו כן, להתייעץ עם מאמן כושר טוב על חיזוק שרירים תומכים ותרגילי גמישות
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכורכום
שחר דוידמן04/07/2010מיצוי של כורכום עם פלפל שחור זה מצויין!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמנים אתרים לשיקום העורגילה28/06/2010
שלום,
קניתי לבני בקבוק של 10CC שבתוכו יש עירבוב של,
הרכיבים: שמן שקדים, שמן שומשום, שמן זרעי פשתן, ושמן קנלדולה.
שמנים אתרים: ארז,גוניפר,לימון,לבנדר,גרניום,ציפורן,ותימוס אדום (בלמיש קוראים לזה של שלוס)
הוא מיועד לשיקום עור, לבן שלי נשאר סימנים ורורדים אדומים כאלו על העור ("סימני פוסט אקנה")
זה יעזור? או שזה לא אפקטיבי מספיק...
תודה ויום טוב : )
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיקום העור
ד''ר אמיר קיטרון30/06/2010מקצת השמנים עלולים לגרום אלרגיה (תימוס אדום בפרט). מה גילו של בנך? לאילו חלקי גוף את מייעדת הטיפול?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל בני הוא 17 מיועד לעור הפנים בלב
גילה30/06/2010גיל בני הוא 17 מיועד לעור הפנים בלבד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הוא סובל מאקנה?
ד''ר אמיר קיטרון01/07/2010אם כן, הייתי ממליץ על משהו טבעי ועדין, למשל קרם "נווה"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוהדבר ההזה לא עדין? כנס
גליה01/07/2010והדבר ההזה לא עדין?
הוא לא סובל מאקנה הוא סבל מאקנה קלה ונישארו לו סימנים קטנים כאלו על העור.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעזבי אותו הוא סתם מנסה למכור לך דב
רונית03/07/2010עזבי אותו הוא סתם מקשקש לך במוח מנסה למכור דברים
הדבר שלך מעולה תמשיכי איתו
רונית :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לרונית
ד''ר אמיר קיטרון04/07/2010אם הבן שלה מדווח על אדמומיות וגירוי בפנים אחרי שהיא מורחת את תערובת השמנים שהכינה, סימן שזה לא מתאים לו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פולן דבוריםזאב28/06/2010
רציתי לדעת אם אפשר לקחת פולן דבורים כאשר נוטלים קומדין
אני בן 39 ובזמן האחרון עייף מאוד וקראתי שהפולן יכול לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיזוק הגוף
ד''ר אמיר קיטרון30/06/2010אפשר לקחת פולן דבורים.
אני ממליץ על חליטת "ניקוזית" ותתייעץ עם רופאיך על החלפת הקומדין באומגה 3- אם יתקבלו תוצאות תקינות של PT, תוכל להימנע מקומדין
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן שקדים,גבותרעות27/06/2010
היי,
הבנתי ששמן שקדים מעודד צמיחת גבות, השאלה היא כמה טיפות של השמן הזה אני צריכה לשים על הריסים וכמה זמן ותוך כמה זמן זה מתחיל לגדול
תודה ושבוע טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגבות
ד''ר אמיר קיטרון30/06/2010שלום רעות
שמן שקדים קצת כבד ולא בטוח שיעזור. הייתי מנסה תכשיר "רעמה" פעמיים ביוםן.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אצהמשה24/06/2010
1.הכין ניתן להשיג אותה? Haematococcus pluvialis
2.האם היא אצה חומה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן04/07/2010אפשר להשיג אותה בחניות טבע ביחד עם ויטמינים אחרים כמולטי ויטמין
זו אצה חומה אדומה זה פגמנט בגלל זה צבעה כזה חום אדמדם,היא טובה מאוד לחיזוק מערכת החיסון והיא נוגדת חימצון טובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחמשה24/06/2010
שלום
האם אפשר להשתמש בAshwagandha למשך 3 שבועות ואז להפסיק לשבוע אחד או שלהשתמש במשך 4 ימים ולהפסיק ל3 ימים?מה בטיחותי יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשווגנדה
ד''ר אמיר קיטרון30/06/2010אפשר איך שאתה רוצה, אם זה מוצר תקני ומאושר לשימוש
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, האם כדאי/מותר להשתמש בלוונדרשושי23/06/2010
ו/וא שמן לבנדר בחדר תינוקות? הכוונה לא ישירות על הגוף, אבל נגיד כרית ריחנית של לוונדר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבנדר
ד''ר אמיר קיטרון30/06/2010כריח אין בעיה, עדיף לא להגזים עם זה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ליכן פלאנוסתרצה22/06/2010
שלום
חלתי בליכן פלאנוס בריריות בפה.השאלה מה ניתן לעשות.
השאלה-האם יש איזה צמח שיכול לעזור.
תודה מראש
תרצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן22/06/2010אני ממליצה לפנות לאבחון מקצועי,זה לא דבר שלוקחים צמח בודד כי שמעת עליו
רפואה הצמחים שווה לרפואת תרופות ,חייבים לעשות אבחון ולתת לך צמחים שמתאימים
צמחים שטובים לטיפול בזה
mu dan pi
di gu pi
sang bai pi
ועוד צמחים
צריך להרכיב לך פורמולה ,יש הרבה צמחים שמטפלים בעור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אדנומיוזיסשירי22/06/2010
שלום רב!
אילו צמחי מרפא יכולים להקל או לרפאות אדנומיוזיס ברחם?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר chi ליידי
שחר דוידמן22/06/2010פורמולת צמחים מצויינת לבעיות גניקולוגיות למיניהן
chi ליידי
בנוסף כדאי להגיע לייעוץ מקצועי!!! ולאבחון מקיף* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא ענית לייאיר20/06/2010
מדוע המלצת על תמיסה של החברה שלך? כאשר היא לא הוכחה מדעית כמו פרופסיה ומינוקסי על סמך מה אמרת לי שהיא יותר טובה מהם?ועל סמך מה אמרת לי שהיא עוזרת ב50 אחוז מהמקרים כאשר הרקע תורשתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תתיאש
שחר דוידמן20/06/2010תמיד כדאי לנסות ,כמטפלת מחובתי להמליץ על צמחים גם אם אינני יודעת באיזה אחוז זה יכול לעזור,מי יודע? למה לא לנסות? להזיק זה לא מזיק ,במקרה הגרוע זה לא עוזר...
מחובתי להמליץ ,מכיוון שלהרבה אנשים הם עוזרים מאוד...למה למנוע ממך את האפשרות הזו?
לחלק זה עוזר ולחלק לא....ככה זה.....
אין וודאות גם במחקרים של 100%
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדר אבל
מיואש המשך20/06/2010העניין הוא שאני חושב שהמצב התדרדר טיפה ובלי קשר הוא אמר לי שזה יותר יעיל ממינוקסי ופרופסיה אז שאלתי על סמך מה זה יעיל יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בכולסטרולהדר19/06/2010
שלום ,
הייתי בהרצאה ביום שישי במלון קראון פלאזה שם הרצה דר קיטרון.
דיברת על צמח שעוזר להוריד את הכולסטרל. אני לא זוכרת על איזה צמח דיברת ואיך קוראים למוצר.
תודה ,הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולסטרול
ד''ר אמיר קיטרון20/06/2010הצמח דם המכבים מסייע.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)