מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוזרדמשה19/06/2010
שלום
1.עם איזה צמחים אסור לשלב אותו?
2.האם אפשר להשתמש בו באופן רצוף או לעשות הפסקות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן20/06/2010חובה להשתמש בו עם צמחים אחרים במיוחד עם מרווה
הוא מוריד לחץ דם ולכן יש להזהר
לעקוב אחרי לחץ דם כשהוא מתאזן לעשות הפסקה
תמיד מומלץ לעשות הפסקה בכל דבר שלוקחים אם זה ויטמינים או מינרלים
לקחת 3 חודשים ולעשות הפסקה לתת לגוף להתרוקן ולחדש את עצמו מהעודפים
אני מדברת רק על צמחים ולא על תרופות ,תרופות יש לקחת בהתאם למרשם רופא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
משה20/06/20101.האם להשתמש בתמצית מרווה או בחליטה?
2.האם צריך לעשות הפסקה אחרי 3 חודשים גם אם אני משתמש בתמצית תקנית הרי אין עודפים כי זה במינון נכון?
3.נאמר בספרות המקצועית שאסור לשלב את העוזרד עם צמחים אחרים שמשפיעים על הלב אילו צמחים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוזרד וכדורים
תמי בר21/06/2010בהמשך לשאלה הקודמת
האם ניתן לשתות חליטה מהעלים ובמקביל לקחת כדורים ללחץ דם /סוכרת/אי ספיקת לב ועודד... לצערי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה לא עונים?
משה22/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
משה24/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא בהריוןנועה19/06/2010
בהריונות הקודמים סבלתי מצירים מוקדמים. אחד מהם הסתיים בלידה מוקדמת. אני מתכוננת להריון הבא ורציתי לדעת האם ישנם צמחי מרפא שיכולים לעזור ולמנוע צירים מוקדמים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן20/06/2010יש הרבה צמחים אך חייבים לעשות לך אבחון
יש צמחים שגורמים לצירי לידה מוקדמים ולא כדאי להשתמש בהם
אך למנוע צירי לידה מוקדמים חייבים לדעת מה המבנה שלך,הסטוריה רפואית,מה גורם לזה ואז לחזק עם צמחים ספציפיים לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמיסהיאיר15/06/2010
שלום ד'ר התייאשתי מתמיסת גדל לאחר 5 חודשי שימוש מקדימה לא מרגיש שיפור רציני ואפילו הדלל לי קצת שיער באיזור מסוייים נראלי אני עובר למינוקסי לפחות היא הוכחה מדעית אם התרופה שלכם הייתה טובה יותר היא היתה מוכחת כבר כמו הפרופסיה והמינוקסי לא ככה?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיבלתי תשובה
יאיר16/06/2010????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמינוקסי
ד''ר אמיר קיטרון16/06/2010שלום רב,
בהצלחה. אשמח לדעת מה התוצאות ולעקוב.
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמצית צמחים המכילה אלכוהול לתינוקבלה13/06/2010
קיבלנו תמצית צמחים המכילה אלכוהול לטיפול באטופיק דרמטיטיס עבור בני בן ה 1.3 שנים. ההוראה היא להשרות את הנוזל במים רותחים טרם הנתינה לתינוק. האם זה בטוח, הרי האלכוהול לא מתאדה?
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אטופיק
ד''ר אמיר קיטרון14/06/2010שלום בלה,
לא ידוע לי מה ריכוז האלכוהול בתמצית ההתחלתית אבל באמת הייתי נמנע.
ניתן למרוח "שמן דם המכבים" על האזורים המגורים, פעמיים ביום, ולהתאים האוכל לסוג הדם של התינוק.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין בעיה עם תמצית שמכילה אלכוהול
שחר דוידמן14/06/2010רוב התמציות מכילות 30% אלכוהול כשבמנת הגשה-טיפות שאת שמה במים זה 0.1.% לכן זה זניח
אני מכינה טינקטורות ונותנת לתינוקות ולילדים כבר 15 שנים
זה עובד יופי
האלכוהול מתאדה בשניה וחצי ונשארת רק התמצית.
הפורמולות האלה מצויינות ותראי שיפור נהדר!!!!!
את יכולה לשים לו את התמצית בסימילאק או כל דבר אחר שהוא שותה ללא חשש!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- זרעי צ'יהנילי13/06/2010
רציתי לקבל קצת מידע על זרעי צ'יה.האם מישהו מכיר,התנסה ויודע במה מדובר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שחר דוידמן13/06/2010זרעים שמכילים אומגה 3 ועוד ויטמינים ומינרלים חיוניים
מומלץ ביותר
לשים במים כפית כל יום לקחת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלשול + חום בהריוןמעיין12/06/2010
שלום וברכה!
אני בשבוע השישה עשר ובמשך השלושה ימים האחרונים אני משלשלת את כל מה
שאני אוכלת.
השלשולים מלווים בחום שיורד ועולה בסחרחורות ובחולשות בכל הגוף.
דיברתי עם אחות והיא הפנתה אותי למיון שם נעשתה לי בדיקה שהראתה שהכל בסדר מבחינת העובר ברוך השם.
אבל השלשולים החום והחולשות הינם ממשיכים ואיני יודעת מה לעשות...
אנא ממך ייעץ לי מה לעשות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פורמולה
שחר דוידמן13/06/2010פורמולה של צמחים את צריכה לקחת
אך בגלל שאת בהריון כדאי להגיע לייעוץ מקצועי ולא לדלות כל מיני צמחים באינטרנט או בבתי טבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחי מרפא
ענת14/06/2010אני אמנם לא אשת מקצוע, אבל אני יודעת שאם משלשלים בתקופת ההיריון, יש סכנת התייבשות ולכן נראה לי שכדאי באמת שאם זה לא מפסיק, כדאי מאוד שתהיי במעקב (זה קרה לכמה מחברותיי והן אכן הגיעו למצב של התייבשות וקיבלו אינפוזיה).
רפואה שלמה :-)
ענת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טפ. טבעי,גם צמ.מרפא-מהם?במיומהברחםרינה הדרי11/06/2010
בת 58 מעונינת לדעת מהו הטיפול הטבעי, כולל צמחי מרפא במיומה ברחם, בדופן חיצוני, באזור צלקת של ניתוח קיסרי מלפני 27 שנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן13/06/2010טיפול עם צמחי מרפא ,דיקור סיני עוזרים מאוד למיומות ברחם
אני מציעה שתגיעי לאבחון מקצועי זו הדרך היחידה לטפל כמו שצריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נאטוקינאזמרים09/06/2010
שלום למטפלי הפורום,
האם נאטוקינאז מתאים לאישה חולת לופוס (זאבת) שעברה התקף לב וצינתור והרופאים רוצים לתת לה קומדין?
האם זה יכול להחליף את הקומדין?
אשמח לתשובתכם המהירה,
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נטוקינאז
ד''ר אמיר קיטרון09/06/2010שווה לנסות. שווה גם לקחת אומגה 3 וגם תוסף "דם המכבים" שעוזר הן נגד הלופוס והן למניעת קרישי דם.
ניתן לאחר חודש לבדוק את קרישיות הדם, בקופת החולים ,ולהחליט לפי התוצאות אם אין מנוס מתרופות.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חליטת למון גראס בהריוןנירה08/06/2010
האם מותר לשתות חליטת למון גראס בתחילת הריון , ובמהלכו?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מומלץ לנשים בהריון
שחר דוידמן08/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שריטה של חתולעמליה07/06/2010
הבן שלי נשרט לעיתים קרובות ממשחק עם החתול. האם יש משהו שמומלץ לשים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלוורה
שחר דוידמן07/06/2010ג'ל אלוורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשריטות
ד''ר אמיר קיטרון08/06/2010שלום עמליה
נסי את שמן "דם המכבים".
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בקשת מידעראובן29/05/2010
שלום..
אני בן 29 בריא ...לאחרונה חש ירידה בחשק המיני ועייפות (מה שבאופן טבעי פוגע גם במצב רוח ובתחושה הכללית) , קראתי קצת באינטרנט על צמח בשם גינסנג והגעתי גם לפורום הזה, הבנתי שלא מומלץ לצרוך אותו בגיל צעיר..רציתי לדעת למה?..ומה אתם יכולים להציע לי במקום?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירידה בחשק המיני ועייפות
ד''ר אמיר קיטרון29/05/2010שלום ראובן
ג'ינסנג הוא בסדר, אבל אשמח קודם לדעת מהו סוג הדם שלך.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסטרגלוס טוב יותר
שחר דוידמן30/05/2010הצמח אסטרגלוס עושה את אותה פעילות של ג'ינסנג
ויותר מומלץ לאנשים צעירים
פורמולה צ'י אנרג'י מאוד מומלצת!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה???
ראובן30/05/2010קודם כל תודה רבה על התשובות המהירות
סוג הדם שלי הוא O מינוס...אני חושב....
בהמשך לתשובותיכם אשמח אם תוכלו להשיב לי על עוד כמה שאלות:
א. למה הגינסנג לא מומלץ לצעירים?
ב. אם הוא בסדר אז מה כדאי לקחת (קוראני, סיבירי..) ואיך?
ג. מה היתרונות של האסטר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשום ג'ינסנג לא קוריאני ולא סיבירי
שחר דוידמן30/05/2010לא לקחת בגילך ג'ינסנג ולא משנה איזה סוג
הג'ינסנג מחמם מאוד ולטווח ארוך גורם לאין אונות
אסטרגלוס צמח ממריץ,טוב לבעוות חשק מיני לקוי,טוב לעייפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה על האסטרגלוס
ראובן30/05/2010קראתי שהוא עלול להכיל תרכובות גורמי מוטציה...מה בעניין הזה?
יש משהו אחר נטול סיכונים מיותרים?..גם ככה זה בילתי אפשרי להמנע מפגיעת מוטגנים כך שאני ממש מעדיף לא להכניס כאלה במודע לתוך גופי...
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין שום עניין עם אסטרגלוס
שחר דוידמן01/06/2010בטוח שהוא יותר טוב מג'ינסנג .זו המלצתי
לשיקולך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWinter cherry/Ashwagandha
משה17/06/2010שלום
יש לי את אותה הבעיה המלצת על אסטרלגוס כי הוא עושה את אותה הפעולה כמו הג'ינסנג אז האם גם Winter cherry/Ashwagandha מתאים לטיפול בבעיה כי פעילות החומר הפעיל שלו דומה לג'ינסנג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן זה דומה בפעילות שלו
שחר דוידמן17/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשךשל
משה17/06/2010שלום
האם אפשר להשתמש בAshwagandha למשך 3 שבועות ואז להפסיק לשבוע אחד או שלהשתמש במשך 4 ימים ולהפסיק ל3 ימים?מה בטיחותי יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
משה18/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהWinter cherry/Ashwagandha
משה17/06/2010שלום
יש לי את אותה הבעיה המלצת על אסטרלגוס כי הוא עושה את אותה הפעולה כמו הג'ינסנג אז האם גם Winter cherry/Ashwagandha מתאים לטיפול בבעיה כי פעילות החומר הפעיל שלו דומה לג'ינסנג?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשווגנדה
ד''ר אמיר קיטרון17/06/2010שורש מצמח זה, הידוע בעברית כויתניה משכרת, ניתן לשימוש (לקנות בבית טבע או בית מרקחת, לא לקטוף לבד כידי שריכוזי החומרים הפעילים יהיו מבוקרים.
לסוג דם O, צמצמם למינימום מוצרי חלב וחיטה.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
משה18/06/2010שלום
האם אפשר להשתמש בAshwagandha למשך 3 שבועות ואז להפסיק לשבוע אחד או שלהשתמש במשך 4 ימים ולהפסיק ל3 ימים?מה בטיחותי יותר?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?
משה20/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשווגנדה
ד''ר אמיר קיטרון20/06/2010שלום משה
באיזה אופן בכוונתך ליטול הצמח? כמוסות מיצרן מוכר באו להכין בעצמך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה
משה22/06/2010יצרן מוכר7
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נגד עצירותנירה29/05/2010
שלום
רציתי לדעת האם מישהו מכיר את התבלין אסמרה מורה, חברה נתנה לי אותו נגד עצירות. הוא נראה כמו אבן שחורה קטנה עם טעם מר.
אני לא מצליחה למצוא חומר לגבי התבלין הזה, ואני פוחדת לקחת אותו למרות ששמעתי שהוא מצויין לעצירות.
האם הוא מוכר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מכירה
שחר דוידמן29/05/2010תכתבי לנו את השם שלו באנגלית או שם בוטני .....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזאת הבעיה , זה השם שאמרו לי
נירה29/05/2010תודה על תשובתך המהירה,
הבעיה היא שזה השם שאמרו לי, יכול ליהיות שהוא משובש.
כיון שלא בדקתי וקראתי אני פוחדת לקחת, למרות שאמרו לי שהפעולה שלו מעולה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז אל תקחי אותו
שחר דוידמן30/05/2010יש הרבה מוצרים אחרים לעצירות
יש שזיפים ותאנים שמאוד עוזרים ...תשאלי בחנות טבע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן דם המכביםליהי28/05/2010
שלום,
למשך כמה זמן מותר/מומלץ למרוח שמן דם המכבים על הפנים והאם יש הנחיות מיוחדות
ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שמן דם המכבים
ד''ר אמיר קיטרון29/05/2010שלום רב
משך השימוש תלוי במטרה.
למשל, לסיוע בהבהרה, זה כמה חודשים, ובמקרים של אדמומיות לעתים ימים יספיקו.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליהי29/05/2010תודה, מדובר על שימוש בצלקות מאקנה שעדיין אדומות
האם חל איסור/סיכון להשתמש לאורך זמן על הפנים?
באיזה שלב להפסיק הרי שהשמן אמור לשפר גם צלקות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
ליהי31/05/2010תודה, מדובר על שימוש בצלקות מאקנה שעדיין אדומות
האם חל איסור/סיכון להשתמש לאורך זמן על הפנים?
באיזה שלב להפסיק הרי שהשמן אמור לשפר גם צלקות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתגובה בבקשה
אלינור08/06/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן דם המכבים
ד''ר אמיר קיטרון09/06/2010שלום ליהי
אפשר מקומית בלבד על אזורי צלקת.
תודה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מרווה מרושתת וסרטןמיטל27/05/2010
האם צריכת אומגה 3 ממרווה מרושתת יכולה לסייע לריפוי סרטן השד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרווה מרושתת
ד''ר אמיר קיטרון28/05/2010מחקרים בעכברים בשנת 93' הראו שאומגה 3 צמצם התפתחות סרטן שד. במרווה מרושתת יש עוד חומצות, אבל כנראה כדאי לקחת את התוסף.
כדאי להרבות בנוגדי חימצון טבעיים: המון ירקות שורש ועלים אורגניים, מיץ רימונים או אשכוליות.
מומלץ גם ניקוי הגוף, עם חליטה כמו "ניקוזית".
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתשובה חד משמעית - לא!!! אין עדיין
שושנה30/05/2010אף מחקר שמצביע על השפעתו של צמח המרווה על בריאותו ותיפקודו של האדם. המוצר הזה משווק בשיטת פירמידה ולכן כל מי ששקוע בעניין מפיץ שמועות והנחות מופרכות באשר להשפעת המוצר .
צריך להזהר ולהמנע מלקנות אותו (יקררר....!).
אם כבר אומגה 3 אז ממקור דגי יש הרבה מחקרים על תרומתה העצומה לגופנו אבל בכל לא בטוח שאומגה 3 משפיעה במחלת הסרטן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחים וטיפולי פוריותמימי26/05/2010
שלום, האם כל סוגי החליטות והתה מותרים בתקו' טיפולי פוריות (לדוג' ג'ימנאמה, תה ירוק, סירפד...)שאלה נוספת לטיפול בנדודי שינה איזו חליטה מומלצת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שחר דוידמן26/05/2010הכל במידה,פורמולה טובה לנדודי שינה
suan zao ren tang* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)