מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לד'ר אמיריאיר04/04/2010
שלום ד'ר חבר שלי המליץ לי על התמיסה שלכם ואני רואה שאלות שלו כאן האם אתה יכול להרגיע אותי בכך שתאמר לי שהיא יותר יעילה מפרופסיה ומינוקסי חוץ מהעניין שהם כימיים כלומר שהיא יותר טובה מבחינת עצירת נשירה והצמחת שיער?אני בן 20 ויש לי מפרצים בשלב כמעט 1 האם לאחר שנה אני יכול לראות בעזרת השימוש בתמיסה חזרה של גדילת שיער כלפי קו המצח וצימצום של המפרצים ע'י גדילה של שערות בריאות?תודה וחג שמח..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר אמיר קיטרון04/04/2010שלום רב,
כן, להערכתי זה יותר יעיל.
בהצלחה ואשמח להתעדכן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד'ר
יאיר04/04/2010אעדכן בשמחה לאט לאט על כל שינוי שיחול המשך חג שמח!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לד"ר שחר-גלי חום והזעהמיכל03/04/2010
לד"ר שחר שלום
אני בת 48 והחלו אצלי בעיות הורמונליות - חום והזעה בעיקר בשעות הערב והלילה -מבקשת לדעת כיצד אוכל למנוע -באילו צמחים אני יכולה להשתמש לאיזון ולהפסקת החום והזעה,והיכן אוכל לרכוש אותם
מיכלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר chi +40
שחר דוידמן03/04/2010פורמולה נהדרת לגלי חום עובדת מצויין,מפסיקה הזעות וכל תופעות גיל המעבר
נמכרת בעדן מרקט ואם חסר תתקשרי אלי 052-5198484* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשחר/תודה על המענה המהיר-תבורכי
מיק04/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות גידיםאילן01/04/2010
אני בן 41 העוסק בספורט באופן קבוע. יש לי נטיה קבועה לחטוף דלקות גידים בעיקר באכילס מריצה וגם בכתף ובמרפק. בעבר טופלתי ע"י הומיאופט המאבחן דלקות באמצעות מישוש, עיניים, לשון וציפורניים. לרוב, הצליח לרפות, אך לא תמיד. כמו כן, לא הצליח למנוע את הישנות הדלקות בעתיד. כרגע יש לי דלקת בכתף ובמרפק. מה עלי לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש פורמולה מצויינת
שחר דוידמן03/04/2010שנקראת dou hou sang ji sheng tang
פורמולה סינית מצויינת לדלקות פרקים שונות,מחזקת את המפרקים ומונעת דלקות
תתקשר אלי ואכין לך את הפורמולה שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקות גידים
ד''ר אמיר קיטרון04/04/2010שלום אילן
מומלצת הספגת שמן "נימית" על האזור פעמיים ביום.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שוםמאיר27/03/2010
שלום רב
ידוע רבות וטובות על השום לבריאות
אני לא מסוגל להכניס לפה שום ומאד רוצה להינות ממנו בריאותית
אני לא חושב שבכדורים השום עדייןנשאר טוב ואיכותי לכן באה השאלה
אם אני ארסק שן שום ואכניס אותה לקפסולה ריקה שיש לי
ואבלע זאת כל יום טרי זה טוב או לא טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שום
ד''ר אמיר קיטרון27/03/2010שלום רב
אפשרי.
אפשר גם לכתוש ולבלוע עם כמות גדולה של: סלט אבוקדוף ממרח חומוס, גבינה וכד'.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא נעניתייאיר26/03/2010
שלום ד'ר היתי מעוניין לדעת לגבי תמיסת גדל כיצד המנגנון שלה פועל כמו הפרופסיה או המינוקסדיל 5 אחוז?אשמח להסבר מפורט ..ומה היחודיות של כל צמח וצמח? דרך אגב יש לכם מוצרים נפלאים...תודה לילה טוב...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גדל
ד''ר אמיר קיטרון27/03/2010שלום רב, וסליחה על התשובה המאוחרת.
המנגנון הוא ככל הנראה של חסימת האנזים 5-אלפא רדוקטאז, בדומה למנגנון של פרופסיה, רק עם רכיבים עדינים ובשימשו חיצוני שאינו פוגע בתפקוד המיני.
משערים שמינוקסי פועל במנגנון אחר, אולי דרך הגברת זרימת הדם המקומית בזקיק השערה.
צמחים שגדלים באזור עם מוקה אקלימית עשויים להכיל רכיבים צמחיים הבולמים את האנזים האמור.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יאיר27/03/2010תודה ד'ר אז מדוע היא לא מכילה סירפד כמו בניקוזית?קראתי באתר שלכם שסירפד עפ'י מחקרים בולם את האנזים אלפא 5 רדוטקוז ..בעיקרון היא עוזרת לי המלצתי עליה גם לחבר אבל למה היא לא הוכחה מדעית כרגע אם הצמחים עפ'י המחקרים שלכם עוזרים?תודה ולילה טוב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדל
ד''ר אמיר קיטרון27/03/2010שוב שלום
אנו עובדים על ההוכחה המדעית המלאה. סירפד אכן עוזר לעתים, אך גם צמחים אחרים יכולים לפעול, אפילו טוב ממנו.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבנתי דוקטור
יאיר28/03/2010אז שיהיה בהצלחה מאמין שעם הצמחים שהיא עשויה עכשיו תצליחו להוכיח בע'ה
וגם אם לא בטח תצליחו להגיע לזה בזמן הקרוב בע'ה ולהצטרף סוף סוף לתרופות הכימיות פרופסיה ומינוקסי ולמצוא משו יעיל מהם שלמזלי לא נגעתי בהם המון תודה לילה טוב לך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לימודי צמחי מרפא?פולינה22/03/2010
רציתי לברר על מוסד לימודי\קבוצה\מורה פרטי שמעבירים קורס על צמחי מרפא
כמו כן, אשמח להמלצה על ספר מקיף בנושא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן25/03/2010צמחי מרפא אני ממליצה על מינה פראן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- קרםחנית22/03/2010
שלום ,
אני מורחת על גופי ופניי קרם לחות לגוף המועשר בויטמינים , במיוחד מועשר בוויטמין E , לאחרונה מרחתי המון גם על הפנים , ואני מרגישה צמיחה של שיער פלומה גם בפנים וגם בגוף. מה גם שאני אוכלת לאחרונה המון אבוקדו ומשתמשת בשמן זית . הייתכן שצמיחת שיער פלומה יכול להיווצר כתוצאה מויטמינים מסויימים בקרם או במאכל.
בבקשה עזרתך . תודה
( אותו קרם גוף מרחתי גם על הילדה שסובלת מאסטמה של העור)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרם לחות לא עושה שיעור יתר
שחר דוידמן22/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סיוע לדלקת עפעפייםרוני20/03/2010
לכבוד
שחר דוידמן שלום רב
מזה כשבועיים הנני עם דלקת עפעפיים (גירוי,גרד,צריבה)
רגישות לתאורה מחשב אינטרנט ספרים
הייתי אצל רופא עינים בתחום הקרנית שנתן לי משחה אנטיביוטית לשבועיים ומגבוני לייף קר לניקוי.
הדלקת יותר בעין שמאל פחות בעין ימין.
הרופא ציין שיתכן וזה יקח חודש וחצי.
האם ניתן מבחינת צמחי מרפא להביא לריפוי הדלקת בהקדם?
כרגע עושה קומפרסים חמים עם תה ירוק וקומפרסים עם הרבה מים קרים
מה עוד מומלץ לעשות?
אודה לעזרתך
יום פורה ושקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת עפעפיים
ד''ר אמיר קיטרון20/03/2010שלום רוני
מאד מומלץ שמן "דם המכבים" בזהירות על העפעף, ושתיית חליטה מטהרת לגוף, "ניקוזית".
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שחר דוידמן22/03/2010דלקת בעפעפיים ברפואה הסינית קשורים לכבד שיצא מאיזון
בבונג הוא צמח טוב לעיניים
גם הצמח gou qi zi שנמכר היום בחניות טבע כצמח מאכל זה בעצם פרי עץ האטד
אלו מין חמוציות כתומות באניס יש אותם בטח גם בעדן מרקט
אז תאכל את הפרי הזה וגם בבונג תשתה בתב וגם תעשה איתו קומפרסים לעיניים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלוום...19/03/2010
שלום רציתי לדעת לגבי רמת הסוכר
רמת הסוכר שלי היא 95 ואני בת 15
האם הרמה הזאת בסדר לגיל שלי ?
ורציתי לדעת איך אפשר להוריד את רמת הסוכר
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמת הסוכר
ד''ר אמיר קיטרון20/03/2010הרמה בסדר גמור.
שבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיח אברהם -שחלות פוליציסטיות ? איך?דנית12/03/2010
היי,אני דנית בת 22
אני סובלת משחלות פוליציסטיות (כך איבחנה הרופאה ) ובבדיקות הורמונליות (ערכתי המון במהלך השנה ) בשנה האחרונה ה lh גבוה מן הfsh בהרבה כפי שמיוחס לשחלות פוליציסטיות כדוגמא:
איני בטוחה שערכתי אותן בזמן מחזור :
בדיקה אחת : fsh -6.47 ,lh-10.1
בדיקה שניה-fsh-4.41 lh-10.9
ניסיתי גלולות רגילות שיאזנו אך הן עושות לי פריחה משום מה (בעבר לא גרמו לפריחה )
אז ניסיתי גלולות סרזט המכילות פרוגסטרון בלבד והן הטיבו מעט אך הפסקתי כי רק מעט הטיבו .
לפני חודש ערכתי שוב בדיקות ביום הרביעי למחזור-
אסטרדיול-154.0pmol/l
progestron-o.4 nmol/l
fsh-4.4miu/ml
lh-4.2
prolectin-366/5
וטטוסטרון שירד מהנורמה -0.5 הפעם מחוסר
ובבדיקה לפני חצי שנה הטטוסטרון יצא מן הסוגרים מן הנורמה .מעודף
דבר שני החלתי לקחת לפני חודש שיח אברהם אך מכתבות שקראתי שיח אברהם מעלה את ה lh ומפחית fsh אז איך יתכן שאומרים שהשיח אברהם מתאים לשחולות פוליציסטיות ,אם בשחלות פוליציסטיות הlh גבוה מן ה fsh* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה מדלגים על שאלתי ועונים לאחרים?
דנית14/03/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחלות פוליציסטיות
ד''ר אמיר קיטרון14/03/2010שלום רב
ממה שקראתי, נשים ממשתמשות במצב כזה בשיח אברהם, קוהוש שחור, דונג-קוואי, נר לילה - זה דומה לצמחים שמשמים לתופעות גיל המעבר.
אני מציע לבצע בדיקות לאחר שלקחת את שיח אברהם, ומציע גם לנסות צמחי ניקוי לגוף, כמו חליטת "ניקוזית", ותכשירי איזון לגוף כמו תחליב "לבונה".
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום דנית chi ליידי
שחר דוידמן14/03/2010פורמולה מיוחדת לשחלות פוליציסטיות
אני ממליצה לקחת 20 טיפות פעמיים ביום צ'י ליידי
להשיג בחנויות עדן מרקט!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיערתובע08/03/2010
שלום אני בן 20 ומודאג אני משתמש בתמיסת גדל במשך 3 חודשים בעיקר באיזור המפרצים.. אני מפחד שזה לא עוזר אוקי נשירה אני לא מרגיש אבל האם זה מבטיח לי שהשיערה לא תתכווץ לאט לאט? האם זה תורם לצמיחת שיער שם? אני בשלב 1 על פי סולם נירווטון?בבקשה תעזור לי שאדע אם להמשיך אם המוצר.. ואם תוכל לשלוח לי תמונות של אנשים שטופלו בזה לפני ואחרי אשמח כי אני רוצה לדעת אם להמשיך בזה או לנצל תמצב שעוד איכשהו טוב ולעבור למינוקסי?תודה ולילה טוב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער
ד''ר אמיר קיטרון09/03/2010שלום רב,
האם הבחנת בפלומה עדינה של שערות דקות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
תובע11/03/2010שלום ד'ר ותודה על התשובה הטלפונית שממנה הבנתי שזה נראה דילול כי השערות בתחילה צומחות דקות ולאחר כמה חודשים עד שנה הן מתרבות וצומחות עבות רציתי רק להוסיף קראתי משו שהרמב'ם אומר ששיפשוף בצל על הקרקפת בצורה קבועה עד שהיא מאדימה עוזר לשיער האם אפשרי שאני יישם זאת עם התמיסה או שעדיף שלא?שוב תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשפשוף בצל
ד''ר אמיר קיטרון11/03/2010זה יכול לעזור, משום שזה ממריץ את זרימת הדם בקרקפת.
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה אחרונה אחרונה
תובע12/03/2010תודה ד'ר אז למה אני רואה שזה מיתוס ומחקרים שאומרים שזרימת דם מועטה אינה גורמת לאיבוד שיער?והם מביאים הוכחה מכך שששיער מושתל גם ללא זרימת דם מוגברת צומח?מה דעתך על כך?תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזרימת דם בקרקפת
ד''ר אמיר קיטרון13/03/2010שבוע טוב,
הסברה היתה עד לא מזמן שמינוקסי פועל במנגנון של הגברת זרימת הדם בקרקפת, וכך גם בצל.
יתכן שיש מנגנון אחר שבו הבצל מסייע.
בהצלחה,
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן ומיצוי רימוניםאבישג07/03/2010
שלום רב
סבי קיבל מרופא לרפואה טבעית
לקחת את הפורמולה כולסטרו-טק המכילה תמצית רימונים ,עליי זית ,ריישי ,שן הארי, כורכום, גרסינה, ארטישוק.
ו3 טיפות שמן רימונים ביום
האם יש למרכיבים אלו קונטרא אינדיקציות
עם נטילת תרופות להורדת כולסטרול , תרופות להורדת לחץ דם (פוסיד וACEׂׂ,ׂׂ) ותרופה לדילול דם (קומדין)?
איפה ניתן למצוא מידע על קונטרא אינדיקציות של תרופות וצמחים .
האם שימוש בהם יחד יחול לגרום למיחושים בחזה?
תודה ובברכה
אבישג* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים ותרופות
שחר דוידמן08/03/2010הצמחים שהוא לוקח הם צמחים מניעי דם בחלקם זאת אומרת שהם פועלים "כמו" קומדין
לכן צריך להזהר ,מה שאני ממליצה זה לקחת מינון קטן של הצמחים ולא לקחת אותם יחד עם התרופות אלא 2-3 שעות מרווח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ורטיגולאה06/03/2010
האם צמחי מרפא יכולים לעזור לתופעת הורטיגו, אוזניים אטומות, האם הם גורמות להתקפים להחלש ואף להעלם?
אודה על תשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאוזניים
ד''ר אמיר קיטרון06/03/2010ממליץ לטפטף תוסף "שמן דם המכבים" פעמיים ביום. עשוי לעזור.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היכן להשיג פיטרית קומבוצ"ה kombuchanew2this06/03/2010
שמעתי רבות על פטרית הקומבוצ"ה kombucha
וחיפושי באינטרנט אחר מקום שבו ניתן להשיג או לקנות את הפטריה נכשלו.
האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג את הפטריה?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עובש בצנצת הקמבוצה מה לעשות?
בועז08/04/2015היום זה היום השני שאני מגדלת את הפטריה. משהו נתן לי את הפטריה ומעט מהנוזל של המשקש שלו .
הוספתי תה ירוק וסוכר. והיום בסיום היום השני אני רואה שמתפתח עובש למעלה
מה לעשות? למשהו יש ניסיון
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוק לפטרית קומבוצה
ציון27/08/2015האם מיישהוא.היא יכול לתרום לי פטרית קומבוצה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריות קמבוצ'יון
ד''ר אמיר קיטרון06/03/2010ככל הידוע לי יש בחנויות טבע וחברת אדומים תוספי מזון מייצרת מיצוי מזה.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריית קמבוצ'יון
ליזה בלאו04/07/2010אמי ז"ל השתמשה שנים רבות בפטריית הקמבוצ'יון ממש. כל יום שתתה מהמים שבהם שרתה הפטריה. אני מעוניינת להשיג פטריה כזו ולגדלה בביתי, אולי זה יעזור לבעלי שעבר אירוע מוחי?. אמי ז"ל נפטרה לפני חצי שנה בגיל 94 ואין לי את מי לשאול. האם תוכלו לעזור לי להשיג את הפטריה? אשמח בהזדמנות זו לקבל גם את המתכון להשריית הפטריה (שקיות תה, סוכר ומה עוד?)
המון המון תודה מראש
ליזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריית קומבציון
יהודה12/01/2015אני מחזיק פטריה לשימושי.
במידת הצורך אני יכול למסור חתיכה לשימוש מידי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקמבציון
אור03/06/2015שמח לקבל מידע הכין ניתן להשיג את הפטריה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיפוש אחרי הפטריה הסינית
יהודה06/07/2010אכן יש בידי הפטריה הר'מ. אני משתמש בה כ-12 שנה.
פרטים נוספים אפשר לקבל דרך האיימיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקומבוצ'ה בירושלים
חתולה ירושלמי09/06/2010אני קניתי קומבוצ'ה בשוק מחנה יהודה בירושלים בדוכן המיצים של עוזיאלי
(כל אחד בשוק יוכל להסביר לך איפה הדוכן), תמורת 35 שח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצרי קשר למייל לגבי קומבוצ'ה
א17/07/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריית קמבוצין ,כיצד ניתן לקנות ולג
שאול13/11/2010פורסמה תגובה האומרת שבפניה למייל יענו היכן ניתן להשיג פטרית קמבוצין בכדי לגדל בבית,מה המייל??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמייל עבור קבלת פטריית הקומבציון
יהודה17/01/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקת בכרית הבוהןעדי04/03/2010
שלום,אני סובלת מזה שבוע מדלקת זו.
אני מניקה ולכן לא יכולה לקחת וולטרן או משהו דומה..האם יש משהו טבעי או דרך טיפול אחרת?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לבוהן
ד''ר אמיר קיטרון04/03/2010שלום רב
מומלצת הספגת התכשיר "נימית" 3 פעמים ביום.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)