מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עוד שאלה לגבי "ניקוזית"עידית21/08/2010
מתי מומלץ לשתות את החליטה , על בטן ריקה בבוקר, בין ארוחות, בערב, לפני האוכל, אחרי האוכל, מתי ? . אודה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוזית
ד''ר אמיר קיטרון22/08/2010הכי טוב בין הארוחות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיזוק צמיחה הגבותלירון21/08/2010
הי,
קראתי בהודעה אחרת שהמלצתם על תכשיר בשם "רעמה" לסיוע בהצמחת גבות שהפסיקו לצמוח. כמה שאלות:
1. היכן משיגים את התכשיר הנ"ל? חיפוש ברשת לא העלה דבר....
2. מה מכיל התכשיר? עלול לגרום לצמיחה לא מבוקרת של שיער במקומות פחות רצויים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמיחת הגבות
ד''ר אמיר קיטרון22/08/2010שלום לירון,
יש בתכשיר רכיבים צמחיים מלחחים ומזינים, והם משפיעים על האנזים 5-אלפא רדוקטאז שנמצא רק בקרקפת, בגבות ובזקן. לכן, אינם גורמים לשיעור בגוף- אולי אפילו להיפך.
ניתן לרכוש בחנות הטבע "טיפת שמן" בדיזנגוף סנטר, בחנות בעפולה: 052-6992770, ובעוד מקומות (לברורים: 02-9605040).
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לגבי צמחי מרפאליזה18/08/2010
יש צמחים שמרפים צלקות אוו עוזרים להם להירפאות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שחר דוידמן22/08/2010אלוורה טבעית,לקחת את העלה לחתוך ולמרוח את האלוורה על הצלקת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלותעידית17/08/2010
שלום! מה הם ירקות שורש? . ועוד שאלה בקשר ל"ניקוזית" של עשבי קדם, נאמר לי ע"י נטרופתית שהלוקחים תרופות באופן קבוע, צריכים להגביל את השתיה לחצי כוס עד כוס ליום. אני לוקחת באופן קבוע לנטון, האם זה גם אמור לגבי או שאני יכולה לשתות לפי ההוראות בהדרגה עד 3 כוסות במשך חודש. אודה על תשובתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ירקות שורש
שחר דוידמן17/08/2010אלו ,בטטה,שורש סלרי,גזר,סלק,צנון
בקשר לניקוזית תצטרכי לשאול את דר' קיטרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוזית
ד''ר אמיר קיטרון18/08/2010שלום עידית
תוכלי לעלות גם לכ- 3 כוסות ביום, ולבצע הפסקה של לפחות חודש אחרי חודש שימוש.
תודה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיסטולה פרי-אנליתקטי17/08/2010
שלום,
האם קיימות משחות או תכשירים אחרים העשויים לסייע בסגירת פיסטולה פרי-אנלית ללא ניתוח? מה לגבי משחת פרופוליס? אם כן, איך בדיוק צריך להשתמש בתכשיר?
תודה,
קטי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן17/08/2010אלוורה עוזרת מאוד וגם תכשיר שנקרא aloe-first זו תרכובת של צמחים ואלוורה שמטפלים בחתכים,פצעים,מכות יבשות,צלקות,לכן זה יעזור לך מאוד
משחת פרופוליס גם טובה פשוט תמרחי על המקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסטולה פריאנלית
קטי17/08/2010שחר, תודה על התגובה המהירה.
מה שמעניין אותי, כמובן, זה שהפיסטולה תיסגר מבפנים, ואני לא בטוחה שאפשר לעזור לזה במריחה רק על הפתח שלה בחוץ. האם קיימים תכשירים שיתאימו לטיפול בשטח הפנים של הפיסטולה, ואיך ניתן להשתמש בהם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום שוב
שחר דוידמן17/08/2010צריך לקחת צמחים,יש צמחים שיכולים לעזור לזה,אחת הפורמולות שאני ממילצה זה
bu zhong yi qi tang
זו פורמולה מצמחים סיניים חיוחדת לחולשה של טחול שהיא היוצרת של הפיסורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסטולה פריאנלית
קטי18/08/2010שחר, מדובר בפיסטולה ולא פיסורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסטולה
ד''ר אמיר קיטרון18/08/2010שלום קטי
אני שב וממליץ על שמן דם המכבים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפיסטולה
ד''ר אמיר קיטרון18/08/2010מאד הייתי ממליץ לשים צמר גפן ספוג ב"שמן דם המכבים" לכל הלילה, וכך בכל לילה.
בהצלחה!
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסיטולה
קטי18/08/2010תודה, אמיר, אבדוק את האפשרות הזאת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צינון ונזלתpacifica16/08/2010
שלום,
ברצוני לדעת אילו צמחי מרפא מומלצים לטיפול בנזלת כרונית ממשוכת? אילו שיטות חוץ מדיקור סיני יכולים לעזור בבעיה שנמשכת כבר כמה שנים?
אודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן17/08/2010אני נותנת למטופלים שלי פורמולה סינית שנקראת yu ping feng san
מטפלת גם בנזלת כרונית שלא עוברת
יש צמחים שהם ספציפית לנזלת שאני מוסיפה אותם לפורמולה xin yi hua+bai zhi
אלו צמחים שמפסיקים נזלת כרונית
אני לקחתי כי גם לי היה וזה עזר לי מאוד.עברה לי הנזלת לצמיתות
מה ששמתי לב שגם מוצרי חלב בקר עזרו לנזלת לכן הפסקתי לאכול מוצרי חלב מבקר ובמקום זה
אני אוכלת מוצרי חלב עיזים או כבשים או בכלל לא אוכלת חלב אלא טחינה!!! יש בה יותר סידן.
אני מכינה את הפורמולות האלה אתה יכול להתקשר אלי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצינון
ד''ר אמיר קיטרון18/08/2010שלום רב
התשובה של שחר נכונה, אשמח לדעת מהו סוג הדם כדי להמליץ על עוד היבטים תזונתיים.
בהצלחה
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנזלת וצמחי מרפא
ד"ר וינקלר מ.24/08/2010הנזלת לרוב הנה מסיבות וירליות שגורמות לדלקת ריריות האף ומערות ואף. מספר צמחים כמו היזופוס או לחך איסלנדי עוזרים להבירא מנזלת. לפי הצורך מוסיפים עוד צמחים, לחיזוק מערכת החיסון או נגד נזלת בעלת אופי אלרגי.
רצוי להוסיף שאצל ילדים קטנים עלולה נזלת חורפית לרדת לסימפונות ולהפוך לברונכיטיס ואצל מבוגרים להגיע לסינוסים ולהפוך לסינוסיטיס.
ד"ר מאיר וינקלר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3דויד12/08/2010
שלום
1.האם נכון שהכבד יודע להפוך בתהליך ארוך ומורכב את האומגה 3 הצמחית לEPA ומ EPA הוא יודע ליצר גם DHA. אבל יעילות ההמרה הזו היא נמוכה מאד, כ5% בגברים ועד 10% בנשים?
2.האם בתהליך המרה זה נוצר חימצון בגוף?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין לי מושג סליחה
שחר דוידמן13/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיץ אלוורהיובל12/08/2010
שלום ראיתי ברשת חנויות מדיקה בקבוקים של מיץ אלוורה 100 אחוז בלי תוספות וגם אורגני ובלי חומרים משמרים השאלה שלי עם הוא עדיין מאוד תורם לבריאות כפי שרשום? ועם הוא עדיין מכיל את כול הויטמינים והאנטי אוקסידנטים שאמורים להיות ב?ו כי כפי שידוע לי שהערך התזונתי והויטמינים למיניהם נעלמים ישר אחרי שהוא נסחט כי אין חומר משמר לפי הוראות השימוש הבקבוק אמור להספיק לחודש העם במשך החודש הזה עדיין ישאר בו הערך הבריא ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שחר דוידמן12/08/2010האלוורה שומרת על התכונות שלה,בדרך כלל יש להם חומרים משמרים טבעיים וזה בסדר
כמו אוכמניות שיש בהם חומר משמר טבעי
את יכולה לשתות זה טוב מאוד מיץ אלוורה משקם את הקיבה ויש בה הרבה ויטמינים ומינרלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בקשר לאלוורה
יובל12/08/2010אבלח בבקבוק שאני מדבר עליו אין בכלל תוספות זה 100 אחוז מיץ אאלוורה אין בכלל חומרים משמרים גם לא טבעים אז מה את ממליצה תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה בסדר
שחר דוידמן12/08/2010אני ממליצה על חברת פוראוור ליוינג,הם טובים
גם nsp הם חברה טובה שיש להם מיץ אלוורה
לחברות האלו יש יכולות טכנולוגיות חדישות לשמור על המוצר טוב וחיוני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בנוגע לאלוורה
אלון מרבר11/09/2012אני לא בא לשווק אף חברה ותסלחי לי שאני מתקן אך,יש לי בבית פואוור ליבינג ויש בזה סודיום בנזואט-חומר קרצינוגני (מסרטן).ממה שראיתי יש ל PUKA מוצר רק עם ויטמין C (מוצר יקר) ולגבי NSP לא הצלחתי בשום מקום למצוא את רשימת המרכיבים למרות שנראה בסדר.
בריאות!
אלון מרבר
נטורוטק-נטורופתיה בטכנולוגיה מתקדמת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה בנוגע לאלוורה - תגובה
שחר דוידמן12/09/2012סודיום בנזואט זה מטבוליט טבעי שקיים בגוף האדם הוא אותו חומר שיש באוכמניות ,זה החומר המשמר הטבעי שדיברתי עליו בתשובות הקודמות .שמצוי בפירות מסויימים כמו חמוציות,קינמון,ציפורן.....בצורה טבעית והוא אינו מסרטן.זה גם חומר משמר והוא מופק מאוכמניות ושמים אותו באלוורה כדי לשמר אותה.(במיץ אלוורה של חברת פוראוור ליווינג אותו אני מכירה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מומלץ
שלומי18/01/2013סודיום בנזואט בסביבה חומצית מתפרק לבנזן שהוא מסרטן ,בלי קשר לטיבעי או לא טבעי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תפוחי אדמהדוד08/08/2010
שלום
איפה ניתן להשיג אותם satsumaimo and satoimo?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דילגתם
דויד13/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין לי מושג סליחה
שחר דוידמן13/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- השפעת צמח המרווהאברהם04/08/2010
נכבדי קטפתי מצמח המרווה שטפתי יבשתי והרתחתי ועשיתי תה ממנו שתיתי 2 כוסות ממנו אחרי שהתקררו, למחרת לחץ הדם ירד לי , וקיבלתי סחרורת , שאלתי היתכן שירידת לחץ הדם בא משתית המרווה, ? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן05/08/2010מנסיוני שתיית תה של מרווה באופן חד פעמי לא תגרום לירידה כזו משמעותית
אכן מרווה עוזרת בהורדת לחץ דם אך לא בצורה שאתה מתאר
תנסה לשתות שוב ותראה מה קורה....אם שוב תהייה סחרחורת וירידה אז תדע שזה משתיית המרווה
יכול להיות שלחץ הדם שלך לא סדיר בלי קשר לשתיית התה,כדאי שתעקוב אחרי לחץ הדם שלך באופן סדיר כל יום.תמדוד ותרשום אותו בוקר וערב ותראה...
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרווה ולחץ דם
ד''ר אמיר קיטרון05/08/2010שלום רב,
מרווה רפואית מעלה לחץ דם ולא מורידה.
כל טוב
אמיר קיטרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תה ירוקמשה01/08/2010
שלום
1.לכמה זמן נמשכת פעולת נוגדת החימצון של 15 גרם תה ירוק בגוף?
2.האם נכון שתה ירוק מוריד רמות DHT?
3.האם נכון שהTANIN בתה ברובו מתפרק בקיבה ולכן צריך למרוך אותו עם ויטמין סי?
4.כמה קפאין יש ב15 גרם עלים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובות
שחר דוידמן01/08/20101. לא יודעת
2.כן יכול להוריד כי הוא נקשר לגלובולין במקום ל-dht
3.לא הבנתי את השאלה
4.אי אפשר למדוד כמות מדויקת בצמחים,כל 15 גרם יתן לך תשובה שונה.כי הכמות משתנה מעלה לעלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות לד"ר קיטרון
משה02/08/2010שלום
אולי תוכל לענות על שאלותיי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתה ירוק
ד''ר אמיר קיטרון02/08/2010יש בין 30 ל- 60 מ"ג קפאין בכוס רגילה של תה ירוק. טוענים שאינו מזיק כמו בקפה, כי מתלווים אליו נוגדי חימצון.
אני בטוח שתוכל למצוא את התשובות לשאלותיך בספרות המדעית, כי נראה לי שאתה מציב כאן מין חידון טריוויה אודות תה ירוק, שלא מעניין את המשתמש הרגיל.
כל טוב.
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן גרניוםחגה30/07/2010
הי,
חברה שלי קנתה לי שמן אתרי טהור גרניום כדי שאבעיר בבית (בכלי שכזה...) כנגד בחילות ההריון שיש לי.
מקריאה באינטרנט הבנתי שזה לא תמיד בריא לנשים בהריון. האם זה אכן לא בריא גם כשמדובר בהפצת הריח בבית ולא בהזלפה ישירה...
תודה ושבת שלום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהרחה אין בעיה את יכולה להיות שקטה
שחר דוידמן01/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה איומה בהריוןעדי29/07/2010
שלום
אני בשבוע 26 ויש לי פריחה איומה בכל בגוף מלווה בגרד.
הרופא נתן לי לורטדין-כדור אנטי אלרגי
רציתי לדעת האם התכשיר הנ"ל של "זן צמחים" בטוח לשימוש בהריון.
צירפתי רכיבים שלו
תודה
הצמחים בסדרת Topic Medis:
Ku Shen - מטהר חום ומייבש לחות.
Huang Bai - מטהר חום ורעילות.
Huang Qin - מטהר חום ולחות.
Huang Jing - מחזק Qi ומלחלח Yin.
She Chuang Zi - מייבש לחות, נוגד טפילים, מפסיק גרד, מסלק רוח.
Da Feng Zi - מסלק רוח, מייבש לחות, מסלק רעילות ונוגד טפילים.
Ma Chi Xian - מנקה חום ולחות.
Bing Pian - מקל על כאב ומטפל בגרד.
You Huang Zi - מסלק חום ונוגד טפילים.
חפשו בפורום זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן01/08/2010אני מכירה מטפלת ברפואה סינית מומחית בהריון ולידה ויש לה פורמולה ספציפית
שמה ענבל 052-3604442 אני ממליצה שתדברי איתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם המכבים ונוסטרולריקי25/07/2010
שלום רב,
ברצוני להמליץ לאימי בת ה-80 על טיפול חלופי בשל כולסטרול גבוה ( חולה גם באוסטאופורוזיס).
רופאת משפחה המליצה על מדלל דם וליפיטור 40 מ"ג. אימי מתלוננת על כאבים ברגליים מאז לקיחת התרופה.
האם דם המכבים עם נוסטרול (אלטמן) יועיל? או משהו צמחי אחר?
תודה מראש ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כולסטרול
ד''ר אמיר קיטרון25/07/2010שלום לך ריקי
נכון, טיפות תוסף מכבים יכולות לעזור, וגם ארטישוק, גדילן, אבקת עלי זית.
כדאי לבצע בדיקת דם לאחר חודש ולהשוות.
אשמח לדעת גם מהו סוג הדם.
תודה רבה מראש!!!
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבדקו אוביקטיבי ונכון!
ב24/11/2010כל אחד יכול להגיד שלדעתו אופן השיווק אינו נכון, אך תבדקו מה אומרים על זה אנשי עסקים, ביל קלינטון ועוד, היום לומדים את השיטה הזו (MLM או שיווק רשתי בעברית) באוניברסיטאות וזוהי שיטה חוקית לחלוטין! מי שלא אוהב שלא יעסוק בזה, אך מכאן ועד לומר שהשיטה לא טובה, הדרך רחוקה.... זה בערך כמו שאחד שלא אוהב להיות שכיר יאמר שהשיטה לא נכונה, המעסיקים שקרנים ורמאים, מנצלים אותנו שנעבוד בשבילם וכו' וכו', הרי ברור לכם שזה לא הגיוני, מי שלא אוהב להיות שכיר שלא יהיה, וכך גם בשיווק רשתי.
לגבי הדבר השני הפנטנט הוא לא על הכבישה של המוצר אלא על עצם ההמצאה שניתן להפיק שמן מזרעי הצמח הזה. הפטנט הוא של מדינת ישראל ולא של שום חברה פרטית, מרוולס קנתה את הפטנט ממדינת ישראל, ולכן היא היחידה שרשאית לגדל, להפיק את השמן ולשווק.
שיהיה בהצלחה לכל אחד בדרכו שלו, רק אנא אל תפסלו סתם בלי לדעת באמת, אגב למלעלה גם ראיתי שכתבו שהחברה מפיצה שקרים - זה שקר גס! היושרה של החברה הוא דבר ראשון במעלה, ומה לעשרות המוצר עובד, זו מציאות, זו עובדה, והויכוחים לא יעזרו ולא ישנו את המציאות
אז שוב שיהיה לכולכם בהצלחה יום מקסים ורגוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אומגה 3 מרווה מרושתתאופיר24/07/2010
שלום,
שמעתי מחברה שצמח המרווה המרושת יעיל לטיפול בנזלת כרונית וגם בהפרעות קשב וריכוז. אשמח לשמוע מכם פרטים על הצמח ועל יעילותו.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מענה לעניין המרווה המרושתת
ארז שקד N.D.24/07/2010שלום לך,
ראשית חשוב להבדיל בין מרווה ככלל לבין מרווה מרושתת בפרט ,בין יתרונות הצמח 'מרווה מרושתת' לבין שמנו, ובין שמנו האתרי לבין שמנו המופק מזרעיו בכבישה קרה.
אם שאלתך היתה ביחס לשמן המופק מזרעי המרווה מרושתת אכן ישנה אפשרות טובה שיועיל לבעיות שהזכרת.
אופן פעולת השמן מתחלקת ל 2.
האחת : ריכוז האומגה 3 היציב מאוד שלו -- מגן על קרומי כל התאים ובכך מאזנן פעולת חילוף החומרים שבהם ומונע מגורמי דלקת כגון פרזיטים ליצור תגובות ריריות
השנייה : רכיבים נוגדי דלקת/ פרזיטים/פטרייתיים ועוד
מומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיטב ידיעתי לא נעשה עד היום אף מחק
שושנה25/07/2010מחקר שמצביע על השפעתה של המרווה המרושתת על בני האדם. כל מיני גורמים שעוסקים בהפצת המוצר הז מפזרים מידע מנופח, לא בדוק ואפילו שקרי בנוגע להשפעות של המרווה.
עד שלא יערכו מחקרים רציניים לא כדאי לבזב כסף על מוצרים שמופקים ממרווה מרושתת ומבטיחים "ניסים ונפלאות"* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרווה מרושתת
שחר דוידמן28/07/2010מה שבעצם מדובר כאן זה באומגה 3
ונכון האומגה 3 יעילה מאוד ,ספציפית לנזלת כרונית והפרעות קשב אני לא יודעת
אין לי נסיון עם זה.
אומגה 3 "מדללת" לכן צריך להזהר למי נוטל אספירינים לסוגיהם או עם בעית קרישות.
האומגה נכנסת לכבד לכן היא עוזרת להפרעות קשב וריכוז אך בוודאות אני לא יודעת
כדאי לנסות ולראות אם אכן יש תוצאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי מה ששמעתי המינון של חומצת ה-ALA
שושנה29/07/2010במוצר שנקרא מרוולס והוא מבוסס על מרווה מרושתת נמוך ביותר ולא אפקטיבי לבוגרים
כל כמוסה מכילה , 500 מ"ג ALA שזה = 25מ"ג DHA + כ-50 מ"ג EPA
ממש לא מספיק לכלום (, המינימום המומלץ לאוכלוסיה הבוגרת = 500 מ"ג DHA + EPA. ) כלומר במוצר הזה יש כעשירית בלבד ממה שצריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאמת והשלום אהבו
ארז שקד N.D.10/08/2010סטיגמות אודות כל דבר עלולות להטעות.
דעות קדומות עלולות לטשטש לעיתים עובדות מדעיות מובהקות.
נכון, תכופות אנו נתקל בחיים בכל מיני מצבים ודעות שיוגשו לפתחינו משיקולים רבים והם אינם אלא כלי חרס שבור או סדוק שלא מחזיק מים
אך לעיתים נדירות יגיעו לפתחינו מקרים בהם "ניסים" אכן קורים ,ואנו עלולים לטעות ולחשוב שהנה הגיע עוד מקרה מאלו הקרויים דעות.
אצרף אליכם כאן את מכתבו של פרופסור אדלשטיין המדען הראשי של החברה העוסקת בגידול המרווה המרושתת והפקת השמן ממנו ע"פ פרוטוקול מוגן פטנט של מדינת ישראל.
הפעם זהו אינו גימיק חלילה אלא ,בהחלט חומר חיוני שנמצא כמקור הטוב ביותר בטבע לרכיב השומני הקרוי אומגה 3.
לאלו מכם אנשי המקצוע והמעוניינים לדעת יותר לעומק מדוע הוגדר שמן זה לטוב ביותר (ומימלא למשפיע ביותר) אשמח לשלוח במייל כל חומר שברשותי לאשש טענה זו.
מידי פעם גם נתקל בהתנגדויות מוחצות ליכולות האומגה הצמחית לההפך לרכיבים חיוניים בגופינו,בסטיגמות,וכיו"ב וזה בסדר. הרי לא נצפה שתגלית שכזו ע"י טובי בנינו במחקר ובמכון מהמובילים בעולם שעושה סנסציה תעורר 100% תגובות נלהבות !
ראו ,שבכל תגלית נדירה ומשפיעה בהסטוריה , קמו התנגדויות מוחצות ואפילו נידוי שנבעו מדעות קדומות ואינטרסים כלכליים,וכך גם כאן יהיה.
רבותי וגבירותי, בידי מאות עדויות קליניות ברורות לשיפורים דרמטיים הקשורים לשימוש במוצר בלבד (ללא שיפור במדדים אחרים הקשורים לאורחות החיים כגון דיאטה נבונה וספורט)הרוב מתועד בבדיקות מעבדה (מסוגים שונים) לפני ואחרי, כך ש...
גם אם לא מלאו למחקרים על המרווה המרושתת עשרות רבות של שנות מחקר,אנו למדים מהרכיבים המופיעים בו ועמידותם לצד המחקרים העולמיים שנעשו עד כה על כל אחד מהם את אפקט השמן על גופינו.
מצרף לתגובה חדשה את עמדתו של פרופסור אדלשטיין מבחירי הביוכימאים אודות המקור הצמחי לאומגה 3 ושמן המרווה המרושתת דווקא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה רשמית של פרופ' אדלשטיין-חלק 1
ארז שקד N.D.10/08/2010תגובתו הרשמית של פרופסור שמואל אדלשטיין בנוגע לטענה ששמן דגים עדיף על פני המקור הצמחי לאומגה 3
ההנחה הנ"ל אינה נכונה ביסודה!!! ומשווקת לציבור הרחב ע"י יצרני שמן הדגים ויצרני ה DHA השונים שנים רבות. למרות שהמידע שעליו הכותבים מסתמכים הוא נכון הפרשנות היא הבעייתית.
חשוב להבין ש ל ALA (המקור לאומגה 3 בטבע) יש יתרונות בזכות עצמה ללא כל קשר להפיכתה לחומצות ארוכות שרשרת, יתרונות אלו אינם באים לידי ביטוי בשמן הדגים לדוגמה:
• מרכיב הכרחי של כול ממברנה של כל תא ותא בגוף האדם.
• איזון יחס אומגה 3 אומגה 6.
• אינטראקציה ישירה עם קולטנים המווסתים את חילוף החומרים של גלוקוז ושומנים ואחראים להתמיינות תאים .
• יצור של חומרים אנטי דלקתיים תואמי פרוסטגלנדינים שאינם תלויי אנזימים ועוד רבים אחרים.
ישנו גם נושא החסרונות הרבים של שמן הדגים חסרונות שלא קיימים במקור הצמחי למשל:
• התחמצנות השמן בתהליכים כימיים.
• טעם וריח רע.
• פגיעה בתאי דם לבנים.
• עליה בערכי הכולסטרול הרע.
• רעלנים כגון מתכות כבדות ודיוקסינים שונים
• וכמובן שגם נושא זיהום ה PCB שבגללו הוגשה תביעה בחודש מרץ לשנה זו כנגד יצרני שמן הדגים הגדולים בעולם שבשמן הדגים שלהם נתגלה רעל זה.
לגבי נושא ההמרה.
אנסה להסביר בצורה פשוטה:
החומצה אלפא-לינולנית (ALA) עוברת בגוף היונקים חילוף חומרים לחומצת אומגה-3 EPA וזו האחרונה עוברת הלאה לחומצת אומגה-3 DHA .
מחקרים אודות שיעורי ההפיכה הנ"ל של החומצות מצביעים על שיעור הפיכה של 10-15% ל-EPA ושל 1-5% ל-DHA.
שיעור ההיווצרות הנמוך יחסית של DHA לכאורה ממקד בעיקר ביקורת על ידי אחדים שהעשרה תזונתית ב-ALA עשויה לא לספק את צרכי איבר המטרה העיקרי והחשוב המוח.
אולם השאלה החשובה ביותר בנושא מורכב זה בו אנו דנים (בשיעור היווצרות של חומצות ארוכות שרשרת אל מול תפקוד מיטבי של אבר המטרה) היא:
מהו זמן מחצית החיים של DHA במוח האנושי?
במחקר בוולדות של עכברים לדוגמא נמצא שמדובר בזמן מחצית חיים ארוך מאד הנמדד בשבועות רבים. כאשר מנעו מהוולדות לחלוטין חומצות אומגה-3 הוארך זמן מחצית החיים ב-15 שבועות!
החוקרים הסיקו מניסוי זה שבמוח יונקים קיים מנגנון אשר תפקידו לדאוג לאיבוד מינימאלי של DHA מאבר המטרה החשוב כל כך, המוח. ׁ(J.Neurobiochem.91:1125,2004)
נעבור לבני אדם:
מחקר חלוצי שפורסם על ידי חוקרים אמריקאים בירחון המדעי היוקרתי J.Lipid Res בחודש יולי 2009 בצעו החוקרים בפעם הראשונה מדידות על האינקורפורציה של DHA לתוך המוח האנושי באמצעות טכנולוגיה מיוחדת של טומוגרפיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לתגובתו הרשמית של פרופ אדלש'
ארז שקד N.D.10/08/2010שני ממצאים חשובים מאד נצפו בניסוי זה אשר נערך על 14 גברים בריאים:
1.זמן מחצית החיים שלDHA במוח האנושי הוא שנתיים וחצי! (לעומת שעות במערכת הדם)
2.האינקורפורציה היומית של DHA במוח האנושי היא 3.8 מיליגרם!
מכאן שעם זמן מחצית חיים כל כך ארוך של DHA ההפיכה הנמוכה ל-DHA הינה בטלה בשישים.
יתרה מזאת,גם לפי כמות יומית מומלצת של ALA לפי 2 גרם.(נבדוק לפי המחמירים) נקבל שאפילו בשעורי הפיכה קטנים של 1% ל-DHA יווצרו 20 מיליגרם של DHA אשר בקלות יבטיחו אינקורפורציה של 3.8 מיליגרם למוח האנושי.
לסיכום: כאשר לוקחים בחשבון את זמן-מחצית החיים של DHA במוח האנושי העשרה תזונתית ב-ALA מבטיחה תפקוד מיטבי של המוח האנושי בכל הנוגע לתפקודים תלויי DHA .
במקרים של ילדים מומלץ לצרוך את המקור הצמחי (נמצא בצורה טבעית בחלב אם) ולכן יצרניות תחליפי החלב עד גיל שנה מחויבות להכניס ALA לפורמולה אין זה המצב לגבי EPA ו DHA.
אין כלל בעיית מטבוליזים "העיקוף" עלול ליצור מחסור בחומרים שהגוף לא קיבל (ALA וחומצות שומן אחרות שמתפרקות ממנה) עלולה להיווצר גם בעיה של עודף שעלולה לפגוע בעיקר בילדים ולגרום לפגיעות נוירולוגיות .
(חשוב לציין שיש הגבלה כמותית לצריכה של EPA ו DHA הגבלה כזו לא קיימת לגבי ה ALA ) בדומה לבטא קרוטן הצמחי(פרו-ויטמין A) לעומת ויטמין A שמקורו מן החי ועשוי להיות רעיל במינונים גבוהים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאומגה 3 ממרווה,בלון מנופח
שאול17/11/2010ישנו מנגנון תעמולה אדירושקרי באינטרנט לקידום מכירת אומגה 3 ממרווה מרושתת של חברת מרבליבס,המשווק בשיטת הפירמידה ,על ידי משווקים לא אמינים ,האמונים על חצאי אמיתות וסיפורי בדים,לפי סיפוריהם זה פיתרון אולטימטיבי,לפי דעת החוקרים ,זה פיתרון למובטלי ופליטי מוצרי שיווק פםירמידה שנגמר להם הסוס ועכשיו מנסים להריץ סוס חדש של חברת מרבליס,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרווה מרושתת
יגאל18/11/2010יצא לי לראות בדיקה מעבדתית של מרווה מרושתת (שמן) ואכן יש בו 50% אומגה שלוש.
אני לא קשור לחברה זו.
לדעתי מע' השיווק שלהם לא נכון ,ואיני מבין איך אפשר לרשום פטנט על תהליך ידוע של כבישה קרה.
זה כמו שמישהו יגיד ששמן זית בכבישה קרה זה פטנט שלו.
בכל מקרה השמן עשיר מאוד באומגה שלוש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)