מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תכשיריםיאיר21/04/2010
שלום רציתי לדעת מה דעתכם לגבי מוצרי השיער של שמואל גונן האם הם עובדים ?תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מכירה אותם ,סליחה
שחר דוידמן21/04/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרוזיליה מסוכנת בהריון ומעודדת הפלותלי20/04/2010
שלום,
אני בהריון (שבוע 7) וראיתי חומר רב ביותר באנגלית (פשוט הקלדתי בגוגל פטרוזיליה והריון) על כך שפטרוזיליה מסוכנת בהריון, מעודדת הפלות, מעודדת פעולת בלוטת אדרנל אשר מדכאת את יצור הפרוגסטרון, פוגעת בעובר מבחינת תפקוד המוגלובין ועוד. בעברית לא מצאתי כל חומר בנושא.
אני סובלת מדלקות בדרכי השתן והומלץ לי לשתות חליטות פטרוזיליה, ועשיתי כך במהלך ההריון (אני חושבת ששתיתי כ15 כוסות סה"כ, לעיתים שתיים ביום).
נלחצתי מאוד כאשר קראתי את המידע הנ"ל לגבי נזקים שגרמתי ואשמח ואודה מאוד על התייחסות.
תודה רבה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן20/04/2010כשמדובר ברעילות מדובר בכמות גדולה של פטרוזליה
כעת אל תשתי ריכוז של פטרוזליה
תהיי במעקב והכל יהייה בסדר אל תדאגי
ובכל שקשור לצמחים בהריון ובכלל תמיד כדאי להתייעץ עם מומחה בצמחים כדי למנוע טעויות.
צמחים הם תרופות לכל דבר והמינון הוא שקובע.נראה שאת בסדר .
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פרטים על צמחיעל18/04/2010
שלום רב,
האם אפשר לקבל פרטים על הצמח paoniae alba?
מהן ההתוויות הרפואיות שלו?
תודה מראש ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שחר דוידמן18/04/2010הצמח משמש ברפואה הסינית כצמח מחזק דם,משתמשים בו יחד עם בופלאורום על מנת להניע את צ'י הכבד והוא טוב לספזם של שרירים
אך אם משתמשים בו יחד עם אנג'ליקה או אסטרגלוס הוא מחזק דם בעיקר הוא הולך לכבד ומחזק את הדם בכבד.
הצמח טוב לטיפול בכאבי מחזור יחד עם בופלאורום.
הצמח טוב גם לטיפול בתסמונת המעי הרגיז.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה נוספתלילי17/04/2010
שלום וברכה
תודה רבה על התשובה המהירה
אנא התייחסותך איזה כמוסות של סולגאר לניקוי כבד את ממליצה ניסיתי גדילן מצוי ולא היה לי טוב
האם כמוסות של חברת ניטה גם טובות לניקוי הכבד יש גם של חברת טבעוני לניקוי הכבד
אני חוששת לקחת ללא ייעוץ של מומחה
אני מודה לך מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן17/04/2010כבד שומני,צריך לחזק את תפקודי הכבד ולנקות אותו מהכולסטרול
בכל אופן גם הפורמולה של טבעוני טובה
אם את לא רוצה ללכת למומחה שיאבחן אותך ויתאים לך את הפורמולה המתאימה אז לכי לבית מרקחת ובטח יש להם שם יועצים שיתאימו לך את הפורמולה הכי טובה מנסיונם.
כל מה שנמכר בבתי טבע של כל החברות זה יופי של צמחים וכמו שאמרת רק הנסיון יעיד מה טוב לך
ניסית גדילן ולא עבד לך אז תנסי משהו אחר.
גם צפורני חתול חליטה גם מנקה את הכבד,גם כורכום עוזר לניקוי כבד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כבד שומנילילי16/04/2010
שלום וברכה
אני סובלת מכבד שומני התגלה באולטראסאונד לחץ דם מאוזן עודף משקל של 15 קג טרום סוכרת
אבקש לקבל דעתכם לענין כמוסות של סולגאר לניקוי כבד או של חברה אחרת
ניסיתי גדילן מצוי ולא הרגשתי בטוב
האם כמוסות של חברת נטה הן מתאימות
אני מודה לתשובתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן16/04/2010כן,כמוסות של סולגר לניקוי כבד זה יופי,תנסי לתקופה ותעשי בדיקות שוב ותראי אם יש הבדל
גם חומצה אלפא ליפואית מצויינת לטיפול בסכרת כדאי לבדוק ולקחת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכבד שומני
ד''ר אמיר קיטרון17/04/2010שלום ללי,
מאד מומלץ לבצע ניקוי עם חליטת "ניקוזית" משך חודש וכן לקחת תוסף "שמן דם המכבים". אשמח לקבל תוצאת הבדיקות לאחר חודש.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אקנה בינוני בפניםתומר16/04/2010
שלום,
אני סובל מאקנה בינוני בפנים כ3 שנים, כיום אני בן 21.
ניסיתי טיפול על ידי אור כחול (פוטורתרפיה) סדרה של 10 מפגשים בנוסף לשימוש למשחות שונות מחברה PCA Skin אך לא ניכר שום שינוי משמעותי באקנה.
לכן רציתי להתיעץ פה איזה צמחי מרפא יכולים לעזור לי בטיפול באקנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן16/04/2010יש צמחים סיניים טובים כמו כורכום,סקוטלריה,צפורני חתול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תומר18/04/2010יש לי מספר שאלות נוספות:
1. איפה ניתן לקנות את הדברים הללו
2. האם ניתן לקבוע פגישה איתך
בברכה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אשמח לעזור
שחר דוידמן19/04/2010אתה יכול להתקשר אלי ואשמח לעזור לך
בברכה
שחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה בינוני
ד''ר אמיר קיטרון17/04/2010שלום רב,
מאד מומלץ ניקוי הגוף עם חליטת "ניקוזית"
ניקוי הפנים עם תמיסת "מי צורי" בערב ואח"כ מריחת קרם "נווה". נקודתית ניתן להסתייע בשמן "אלמוגן". צפויות תוצאות תוך מס' שבועות.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
תומר18/04/2010יש לי מספר שאלות נוספות:
1. איפה ניתן לקנות את הדברים הללו?
2. האם ניתן לקבוע איתך פגישה?
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה
ד''ר אמיר קיטרון19/04/2010שלום תומר
כן, ניתן לקבוע איתי פגישה.
את הדברים שרשמתי ניתן להשיג בסניפי עדן טבע מרקט, אורגניק מרקט ובאינטרנט.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטרת בקודקודיאיר15/04/2010
שלום! אני גבר ורציתי לדעת יש לי באיזור הקודקוד בחצי שנה האחרונה מים גירודים וקילופים בעור אני מפחד שזה יעשה לי קרחת למה שאני מגרד יוצאות שערות השאלה שלי האם השערות הקטנות שנופלות לי עם השכבות עור האלה האם השערות יצמחו חזרה או שהם נעלמו לצמיתות?2. האם יש לכם תכשיר להמליץ לי נגד זה ?השתמשתי בסבוסל בעבר ....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צ'י אנרג'י
שחר דוידמן15/04/2010יש פורמולה טובה שנקראת צ'י אנרג'י מצויינת הטיפול בנשירה ובסבוריאה
להשיג בעדן מרקט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אבל לא ענית על השאלה
יאיר15/04/2010לא ענית על השאלה האם השיער חוזר לצמוח חזרה כאשר הבעיה היא רק דלקתית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה רופא עור יכול לענות לך
שחר דוידמן15/04/2010מכיוון שרופא עור מומחה יכול לאבחן את הבעיה
אך ממה שאני מכירה השיער צומח חזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטרת
ד''ר אמיר קיטרון17/04/2010שלום רב
מאד מומלץ להספיג מקומית תמיסת "עורטן" פעמיים ביום
ולנקות הגוף עם חליטת "ניקוזית" משך חודש.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שינה לא רגועה של ילדהנאוה15/04/2010
ביתי בת עוד מעט שנתיים, ולא ישנה לילה אחד שלם מלא. לא חולה, לא כואבת, שללנו תולעים ושיניים וכד'. היא חולמת חלומות וצועקת מתוך שינה, קוראת לנו ופשוט לא רגועה . יש לפעמים שזה בשעות קבועות ויש שלא.
לפני השינה שותה בקבוק עם עלי לואיזה וחצי כפית סוכר. (שעה לפני-אוכלת ארוחת ערב רגילה יחד עם כולנו). בנוסף- ינקה עד גיל שנה ושלושה, לא השתמשה אף פעם בפורמולה, ילדה מאושרת, מפותחת מאוד, נוחה מאוד, חברותית (הבת רביעית שלנו), מדברת שותף ומביעה רגשות.
האם ללואיזה יכולות להיות השפעות שליליות? יש משהו שאפשר לתת לפני השינה ע"מ להרגיע אותה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן15/04/2010מה שאת מתארת ברפואה הסינית קשור לכבד
תנסי להמעיט עם סוכרים בטח לא לפני השינה
לא ידוע על תופעות כאלה של לואיזה
תנסי להפסיק לתת לה לואיזה לשלושה ימים ותראי מה קורה אם עדיין היא לא ישנה בטח זה לא קשור ללואיזה
האם אתם נותנים לה אקמול? כי לעיתים אלו תופעות של מי שאלרגי לפרצטמול.
תנסי להחליץ את הלואיזה בלוונדר
תתני לה לבנדר בשתיה במקום לואיזה ובואי נראה איך זה משפיע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשינה לא רגועה
ד''ר אמיר קיטרון17/04/2010שלום רב
אני ממליץ לעסות את הכתפיים עם "שמן הירדן", לפני השינה. זה נוסך רוגע ןמסייע להירדם.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יבלותטניה14/04/2010
שלום רב!
בני בן ה-5 סובל (מאז שנולד) מאסטמה של העור שמחמירה בעונות המעבר (כולל הקיץ) וגם אלרגי לבוטנים ואגוזים. לפני כמה זמן שמתי לב כי יש לו יבלות במרפק וקיפול של היד וגם עברו לו למקומות אחרים בגוף, פנינו לרופא עור ונאמר לנו שיש לו את וירוס המולסקום שאין הרבה מה לעשות בנידון וזה יחלוף מעצמו.
השאלה שלי היא : איך ניתן לטפל בבעיה דרך צמחי מרפא?
קיבלתי המלצה להשתמש בטנקטורה של טויה, האם זה יכול לעזור?
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום רב
שחר דוידמן14/04/2010צמחים סיניים מאוד עוזרים לאורטיקריה ולאסטמה של העור
יש פורמולות סיניות עם צמחים כמו mu dan pi,sang bai pi,di gu pi
ועוד אך הכי טוב זה להתאים לו אישית פורמולה של צמחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאסתמה של העור
ד''ר אמיר קיטרון14/04/2010חשוב להימנע ממוצרי חלה ומחיטה!!
למרוח פעמיים ביום "שמן דם המכבים".
בהצלחה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי ריאותאלון תמיר12/04/2010
הייתי שמח לדעת ,כמי שמבקש לנקות את ריאותיו,לאחר הפסקת עישון-מה מעולם צמחי המרפא הסיניים יכול להיות לי לעזר ממשי.
תודה מקרב לב.
אלון תמיר .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן12/04/2010סקוטלריה סינית,ארכובית,כוסברה,עלים ירוקים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי ראות
ד''ר אמיר קיטרון13/04/2010שלום אלון
אני ממליץ מאד על חליטת "ניקוזית" ועל תרסיס "שונם".
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לא מצליחה להירדםגלית10/04/2010
אני בת 39. בריאה. בחודשים האחרונים אני מתקשה להירדם בלילה. אם אני כבר נרדמת, זה לשעה-שעתיים מקסימום, אני מתעוררת ולא נרדמת עד הבוקר. האם יש לתחום צמחי המרפא איך לעזור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן יש
שחר דוידמן10/04/2010פורמולה סינית שנקראת suan zao ren tang
לנדודי שינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרגעה
ד''ר אמיר קיטרון10/04/2010שלום גלית
מאד מומלץ לעסות החזה עם "שמן היקדן" מידי ערב.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפאיונתן10/04/2010
שלום רב שמי יונתן ואני סובל כשנה וחצי מאסתמה קלה ואלרגיות רבות כגון עצי זית אבק ועצים נוספים
אני מבקש לשאול באיזה צמחים ניתן לטפל באסתמה ואלרגיות ואיכן ניתן לרכוש צמחים הוא תמציות לטיפול
אני משתמש כ חודש בזעתר בחליטה מזליף לאף ושותה חליטה מוכנה כול יום שני כוסות אני רוצה לותר על התרופות הקונבנצינליות ולטפל בבעיה עצמה ולא בסיפטומים
בתודה יונתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן10/04/2010שלום ויופי ובהצלחה שאתה מנסה להפסיק עם התרופות לאסטמה
תנסה להפסיק לאכול מוצרי חלב מבקר דבר ראשון
כן לאכולגבינות מחלב עיזים או כבשים אך לא מבקר
דבר שני צמחי: אסטרגלוס טוב,פטריית ריישי,סמבוק שחור,בת קורנית,סקוטלריה סינית
הכי טוב זה להגיע לאבחון והתאמה של הצמחים אישית
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאלרגיות
ד''ר אמיר קיטרון10/04/2010שלום רב
אשמח לדעת מהו סוג הדם שלך כדי להציע תזונה.
מאד רצוי לבצע ניקוי הגוף עם חליטת "ניקוזית", וכן לרסס תרסיס "שונם" 3 פעמים בבפה, פעמיים ביום.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
יונתן11/04/2010סוג הדם שלי הוא a + כמו כן איכן אני יכול להסיג צמחים אלה בתודה מראש יונתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום יונתן
ד''ר אמיר קיטרון11/04/2010לסוג דם A כדאי להימנע ממוצרי מחלב, בשר בקר, חיטה לבנה, עגבניות, ותפוזים.
ניתן להשיג את הצמחים בין היתר באורגניק מרקט ובעדן טבע מרקט.
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא תפקודי כבדשלמה08/04/2010
ביתי בת 23 סוכרתית סוג 1 מזה 10 שנים מאוזנת בדרך כלל בדיקות תקינות
לאחרונה בדיקות הדם של תפקודי כבד מעט מעל הנורמה, האם כמוסות סולגאר הרבל
DETOX מתאימים לשמירה על תפקודי כבד תקינים
אודה לתשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן09/04/2010כן ממה שקראתי על הצמחים שנמצאים בפורמולה עושה רושם שזה בסדר
צמחים שאכן מטפלים בכבד,אני ממליצה לקחת את הפורמולה לכמה חודשים נגיד 3 חודשים ולעשות שוב בדיקות דם ולראות אם יש שינוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצמחים מחזקי כבד
ד''ר אמיר קיטרון10/04/2010בנוסף, מומלצת חליטת "ניקוזית" ותוסף "שמן דם המכבים" משך חודש.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחים מדללי דםעליזה08/04/2010
שלום ,
אני כותבת בשם אמא שלי.
אימי סובלת מבעיות לב (אי ספיקת לב ובעית קצב) לפיכך היא לקחה שנים ikapress ן - procor ן - coumadin . לפני שלושה חודשים התגלה אצלה דימום בראש ועברה שלושה ניתוחים שבמהלכם נתקפה בשלושה פירפורים. כעבור חודש וחצי ,בעקבות נפיחות ברגליים התגלה אצלה קריש ברגל והכניסו לה umbrela.
היום היא נוטלת ikapres ן - enaladex ולא מטפלים בקריש.
שאלתי היא איך אפשר לסייע לה במסיסות הקריש.
תודה
עליזה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן08/04/2010פטריית ריישי ומייטקה מצויינות לדילול דם
אך במקרה כזה רצוי להגיע לאבחון כדי להתאים את הצמחים בצורה יותר מדוייקת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתוסף שמן דם המכבים
ד''ר אמיר קיטרון08/04/2010מאד מומלץ הן בבליעה והן במריחה באזור הרגליים.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בפסוריאזיסאיילה07/04/2010
אני סובלת ממחלת הפסוריאזיס, מרבית הנגעים על הידים והרגלים. כיום אני מורחת משחה בשם "דייבובט" שעוזרת לי מאוד, יש בה נגזרת של ויטמין D שידוע שמסייע בריפוי הנגעים. האם ניתן לשלב גם טיפול בצמחים? האם ישנם צמחים שגם כוללים ויטמין D?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אולי אלוורה?
דנית07/04/2010יש לי מכר שגם כן משתמש במשחה הזו שהזכרת לטיפול, ובמהלך היום למשל הוא שם גם קצת אלוורה (שומר במקרר).
רק בריאות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום לך
שחר דוידמן08/04/2010יש הרבה צמחים סיניים שעוזרים בפסוריאזיס כמו רמניה,אסטרגלוס,בטטה סינית,
ואשמח להכין לך פורמולה אישית לפי אבחון תתקשרי אלי אם תרצי
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסוריאזיס
ד''ר אמיר קיטרון08/04/2010שלום רב,
מומלץ להשלים הטיפול עם חליטה לניקוי הגוף: ניקוזית
מריחת "שמן המידבר" ואחריו "מרקחת מזור".
התאמת האוכל לסוג הדם (לרב יופיע אצל בעלי סוג דם O).
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)