מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פטריה סינית לא גלולות קמבוציוןיגאל כהן21/09/2010
אשמח מאוד מאוד לקבל מידע או כל פרט איך אני יכול להשיג חתיכה מהפטריה
לגידול עצמי..
שמעתי על נפלאותייה שאני חייב..
שלום לכם וחג שמח..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך וחג שמח
שחר דוידמן26/09/2010אני ממליצה לך לפנות אל ברא צמחים תמצא אותם באינטרנט הם קונים צמחים מסין בניהם גם פטריות ריישי ומייטקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חליטת סמבוק שחוראור21/09/2010
שלום, בני בן כמעט שנתיים וסובל מאוד מדלקות בדרכי הנשימה העליונה, מתבטא בעיקר בשיעול ממושך וליחה. אני רוצה להשתמש בסמבוק כחליטה ואני תוהה- האם להשתמש בפרחים או בפירות או גם וגם? איך מכינים חליטה שתהיה יעילה לשימוש? האם יש עוד רעיונות או טיפים כדי לעזור לו? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן26/09/2010פרחים של סמבוק שחור לחליטה
גם הפורמולה yin qiao san מטפלת בשיעול וליחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחים לאמבטיהענתי20/09/2010
הבנתי שיש צמחים שאפשר להכין לאמבטיה לרגיעה , האם זה צריך להיות מותאם ספציפית?
לי יש סוכרת, 4 שנים מזריקה לנטוס שלא מתוזמן עם ארוחות פעם ביום. אני מאוזנת, מרגישה טוב ומנסה לחיות סגנון חיים טבעי ככל הניתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים לרגיעה
שחר דוידמן20/09/2010שמן לבנדר מאוד מרגיע ,את יכולה גם לשים מלח של ים המלח זה גם טוב באמבטיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רודה/פיגםגיא20/09/2010
יש לי בחצר צמח של פיגם. כיצד ניתן לשתות אותו ולמה הוא יעיל? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמח הפיגם
שחר דוידמן20/09/2010את העלים אתה יכול להרתיח ולשתות את החליטה הוא מטפל בעיקר נגד דלקות פרקים
אפשר גם לשים עלים רבים בתוך שמן זית ולתת לזה להיות חודשיים ואז אתה יכול להשתמש בשמן כמריחה על מפרקים כואבים או לטפטף לאוזניים כשייש כאבי אוזניים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עבור טחורים חיצוניים \פנימיים:מירה19/09/2010
איזה טיפול טיבעי או מישחה ניתן להשתמש עבור טחורים חיצוניים ו\או טחורים פנימיים?
יש ירק \ צמח שניתן להרתיח לשתיה או להרתחה לשימוש חיצוני?
מה יכול לרפא את זה בצורת טיבעית לגמרי? ללא התערבות כירורגית?
ומה ניתן לעשות עבור החלשות המעיים והקיבה? שיש דלקות ויש חולשה של מערכת החיסונית ולכן גם לא עובדים טוב? איזה צמח טיבעי ושקל להשיג? או ירקות מסויימים לחליטה שינתן לחלוט?
אשמח לקבל תשובה במהרה,
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מריה
שחר דוידמן19/09/2010יש פורמולה טובה לטחורים שנקראת bu zhong yi qi tang
מיוחדת לטחורים ושותים אותה כל יום 30 טיפות בכוס מים
גם לחיזוק מערכת החיסון יש פורמולה טובה yu ping feng san
שהיא גם מחזקת את הקיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מי רוזמריןאיציק19/09/2010
רציתי לדעת מהיכן אני מזיג מי-רוזמרין .
בברכה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן19/09/2010תנסה בחנויות טבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לשתות בבוקר על קיבה חומציתהילה16/09/2010
שלום רב,
מה הדבר הטוב ביותר שכדאי לשתות בבוקר עם קיבה חומצית?
ניסיתי מים חמימים עם חצי לימון אך נאמר לי שזה רע לקיבה חומצית.יש חליטה שיכולה לעזור לפני ששותה את קפה הבוקר(מכורה..)?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן16/09/2010יש פתרון
כפית שטוחה של סודה לשתיה + כפית של חומץ תפוחים 5% לערבב בכוס מים ולשתות כל בוקר על קיבה ריקה
ספרי לי איך את מרגישה אחרי שבוע בסדר?
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי הרזיהaaa13/09/2010
יש לי יותר מדי תיאבון בזמן האחרון ואני לא מצליחה לרסן את עצמי.
על איזה צמחים אתם ממליצים?
איפה רוכשים אותם?
ומה המחירים פחות או יותר?
והאם זה באמת עובד...?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן13/09/2010אני יכולה להכין לך פורמולה מצמחים שתעזור לך ובקבוק של 100 מ"ל עולה 160 שח בלבד!!!
זה מספיק ל-3-4 שבועות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנת תמצית לקרקפתליאור12/09/2010
שנה טובה..
יש לי קצת בעיה של נשירה בשיער ורציתי להכין תמצית (קניתי אחת והיא עזרה לי הבעיה קצת יקר)
רציתי לדעת איזה סוג של נוזל אני צריך ואיך עושים את זה.
בעיקרכון אני צריך בתמצית את הרוזמרין סרפד הדס ומרווה
אני צריך את התמצית לשימוש חיצוני לקרקפת לשים אותה אחרי מיקלחת ובבוקר מבלי לישתוף את השיער לאחר מכן כמו שמן למשל.
תודה לכם ושבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמצית לקרקפת
ד''ר אמיר קיטרון12/09/2010שלום רב
תוכל להרתיח הצמחים הנ"ל במים 5 דק', להשאיר להתקרר, לסנן ולשמור במקרר. להספיג פעמיים ביום.
תוכל לפרט על הבעייה?
בהצלחה
אמיר קיטרון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ליאור12/09/2010אני בתהליך לשקם את השיער שלי אחרי 20 שנה של התעללות(אני בן 28)כמו ג'לים 24 שעות תזונה לקויה הבהרות שיער וכו קיבלתי דלילות שיער במיוחד בקודקוד והצלחתי להקפיא את המצב ואפילו לשפר קצת.
בקשר להרתחת הצמחים-אני יודע שהמים שיעמדו זמן של שבוע ומעלה כבר יאבדו מהאפקט שלהם..
לאחר שבדקתי אני יודע שתמצית זה מאוד אפקטיבי ונישימר לאורך זמן וגם זה יותר חזק ומרוכז הבעיה שאני לא יודע איך מכינים ממש יש לך מתכון..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שחר דוידמן12/09/2010אתה לא יכול להכין תמצית לבד לשתיה אלא לקנות תמצית מוכנה.
הצמחים שכתבת טובים ואתה יכול לקחת אותם פנימה אז אתה יכול לשתות אותם כמו תה כל יום
כפית רוזמרין תעשה תה ותשתה כוס כל יום זה גם דרך טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהת
ליאור12/09/2010אחי לא ביקשתי תמצית לשתייה..התכוונתי לתמצית למרוח על הקרקפת..לא כמו שמן שצריך לישטוף אחרי זה..עם זה אפשר להישאר עד שמתייבש
לגבי אפשרי או לא זה אפשרי רק לדעת צריך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמצית לשיער
ד''ר אמיר קיטרון12/09/2010שלום ליאור
אכן תיאלץ להכין מחדש כל כמה ימים.
יש תמציות חזקות יותר ומועילות לאורך זמן אך הן עולות כסף.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאהה הבנתי
שחר דוידמן12/09/2010סליחה,אתה יכול להכין מרתח של הצמחים כמו שדר קיטרון אמר לך
ולשתוף את השיר 3 פעמים ביום זו דרך טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהת
ליאור12/09/2010אבל למה לא להכין תמצית לא ברור לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמצית
ד''ר אמיר קיטרון12/09/2010שלום ליאור
מי אמר לא להכין? הסברתי לך כיצד תוכל להכין ולהשתמש והסכמת איתך שתצטרך להכין מחדש כל כמה ימים.
כל טוב.
אמיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נדודי שינהשמרית07/09/2010
לאחרונה אני מתעוררת באמצע הלילה ולא מצליחה לחזור לישון. מה תוכלו להמליץ לי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן07/09/2010יש פורמולה מיוחדת suan zao ren tang שמטפלת בנדודי שינה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנדודי שינה
ד''ר אמיר קיטרון07/09/2010בנוסף להמלצתה של שחר, מומלצות מאד חליטות לואיזה, לימונית ובפרט זוטה לבנה.
ניתן לעסות פלג גוף עליון מעט עם "שמן הירדן".
בהצלחה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשד למנופאוזה מוקדמתתתת01/09/2010
אני בת 34 , בריאה ,אחרי היון אחד ולידה
ללא ניתוחים, לא לוקחת טיפול תרופתי
כבר יותר מחצי שנה אין לי וסת
היתי במצב של סטרס ממושך שנים
בבדיקת גינקולוג FSH גבוה ,US וגינאלי תקין
הרופא חשד במנופאוזה מוקדמת
נכנסתי ללחץ רב
האם אפשר לחזור לאיזון הורמונלי בעזרת צמחי מרפאשמעתי על שיח אברהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן
שחר דוידמן01/09/2010במקרה שלך שיח אברהם לא יספיק כי זו לא תרופת פלא
יש הרבה צמחים שמטפלים במקרה שלך אני ממליצה לך להגיע לטיפול מקצועי
שנוכל להתאים לך צמחים באופן אישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחזור וצמחי מרפאניר30/08/2010
שלום רב, אני כעת מטיילת בסין מזה כ5 חודשים.לפניי חודש וחצי נטלתי את הגלולה האחרונה למניעת הריון(סהכ לקחתי 12.5 שנים ללא הפסקה) המחזור הגיע מיד אחרי הגלולה ומאז לא קיבלתי 6 שבועות.הייתי אצל גניקולוג שבדק אותי ואמר שהכל בסדר ואני יכולה או לקחת כדורים לזירוז או להמתין.לפניי הגלולות היה לי סדיר מאוד והרופא העריך שכך יחזור להיות תוך תק' זמן מסוימת. אני מאוד רוצה להרות...
מצאתי באיזור המלון מרכז רפואי מקומי והייתי אצל רופא סיני היום,תשאל אותי יחסית מעט ומדד לי דופק ואז אמר שהבעיה היא שהאיזור של הרחם שלי קר מאוד,הוא גם הסתכל לי במפרק של היד(בין האגודל לזרוע) ושם היו לי ורידים בולטים כאלו שלדבריו מעידים על קור.....בשלב ראשון נתן לי אבקת צמחים ,לקחת 3 פעמים ביום בערבוב עם מים רותחים ואמר לי לחזור עוד 3 ימים ,גם אם יגיע הווסת וגם אם לא ואז כנראה הוא יעשה לי דיקור-הוא רוצה קודם שהאיזור יתחמם.הוא לא נשמע שרלטן אבל הייתי שמחה לדעת מה דעתך על מה שאמר? האם מנסיונך צמחים ודיקור מחזירים מחזור לסדירותו?אציין כי כעת אני אחרי גלולות ולפניי שלקחתי גלולות היה לי מחזור ממש ממש סדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לך
שחר דוידמן31/08/2010תמיד כשמפסיקים גלולות למניעת הריון אחרי תקופה כל כך ארוכה כמו שאת מתארת 12.5 שנים הווסת לא מגיעה בזמן ,המערך ההורמונלי בגוף משתבש כיוון שהכבד אחראי על הווסת וכשנותנים גלולות לוקחים ממנו את תפקיד הזה ועכשיו את בלי גלולות אז הוא צריך לחזור ולתפקד....
לוקח לו זמן
תני לזה זמן ללא חשש ודוקא עכשיו זה הזמן שאת יכולה להכנס להריון כי המערך ההורמונלי משובש.
אצל כל אשה זה דבר אחר וזה פועל אחרת אי אפשר לדעת מתי זה יסתדר אך בינתיים אני ממליצה על צמחי מרפא במיוחד כשאת בסין, אין כמו סין לקבל עצה טובה מרופא סיני טוב
רק תבררי שזה רופא טוב שעובד בבית חולים או בקליניקה בכפר או איפה שהוא גר שהוא מוכר
צמחים זה הדבר הכי טוב שיש על מנת לסדר לך את הווסת וגם דיקור
תסמכי עליו הוא בטח יודע מה הוא עושה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שמן זיתיובל27/08/2010
שלום קראתי המון על שמן זית ועל כמה שהוא בריא.ואני משתמש בשמן זית של יד מרדכי חמיצות 8
כבישה קרה וכתית מעולה אני קונה אותו בסופרמרקט
עכשיו השאלה שלי היא עם הוא עדיין מכיל את כול הדברים הבריאים שיש בו ואת האנטי אוקסידנטים כי קראתי שהשמן נהרס באור והוא צריך להיות בבקבוק כהה
ומה שמוכרים בסופרמרקט זה בקבוק שקוף ויש הרבה אור .תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן28/08/2010אור הפלורסנט בסופר זה לא האור שמתכוונים אליו ,אור השמש הישיר זה מה שמשנה
בכל אופן אין לך מה לדאוג השמן הזה בסדר גמור.גם בבקבוק זכוכית כי אין בסופר אור שמש ישיר על המוצר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מליסהליאת26/08/2010
שלום,
1. לעיתים קרובות יש לי מצב רוח לא מאוזן- לפעמים מצב רוח שנוטה יותר לדכאון, אדישות, עייפות וחוסר אנרגיה ולעיתים מצב רוח שנוטה דווקא לכיוון עצבנות, חרדה ועוררות יתר. שמעתי שמליסה יעילה באיזון מצב הרוח מהמצבים הנ"ל למצב טוב. רציתי לשאול האם ההשפעה של המליסה על מצב הרוח היא זמנית ולכן מומלץ לשתות חליטת מליסה רק כאשר מרגישים שמצב הרוח לא מאוזן או שלצמח יש השפעה מצטברת ואם אשתה חליטה גם כאשר מצב רוחי טוב זה יגרום לשיפור (למשל הפחתה בתדירות ובקיצוניות של מצב הרוח) ואף לריפוי המצב?
2. במידה ומליסה לא מרפאת את המצב אלא רק משנה באופן זמני א מצב הרוח, האם יש נזק בשתיה יומיומית לאורך זמן של חליטות מליסה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מליסה
שחר דוידמן28/08/2010את יכולה לשתות מליסה על בסיס קבוע,כל יום כוס תה מליסה לטווח ארוך זה יעזור ואם לא
אז לא קרה כלום.אין חשש לצרוך לאורך זמן
אני ממליצה על 3 חודשים רצוף ובמידה ואין שינוי אז תנסי צמחים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חילבהאליון23/08/2010
שלום
האם חילבה יכולה לעודד את צמיחת החזה?
האם יש צמחי מרפא נוספים שיכולים לעזור בזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מכירה את הנושא,סליחה
שחר דוידמן23/08/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)