מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- DEER VELVETשמשה ק09/05/2010
שלום
1האם Deer Antler Velvet יכול לגרום להפרשת GH באופן בטוח?
2. האם הוא פועל כאנטי אייג'ינג?
3.מאיזה איבר באיילים מפיקים אותו?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצמח אסור לשימוש
שחר דוידמן10/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdeer
משה ק10/05/20101.זה צמח? מפיקים אותו מקרניים של איילים לא?
2.מדוע הוא אסור לשימוש?
3.חברת NOW הידועה מייצרת כמוסות שלו אז איך הFDA אישר את זה אם זה אסור לשימוש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה"צמח"
שחר דוידמן10/05/2010צמחים זה גם כינוי לחיות,למינרלים אז התכוונתי אליו כצמח מרפא
הוא בעצם הקרניים של הצבי
זה אסור כבר להרוג את הצבי בשביל הקרניים שלו
לכן זה אפילו בסין אסור לשימוש
אם הכמוסות של now מאושרות על ידי fda
אין בעיה אתה יכול לצרוך אותם
הם מחזקות את יאנג הכליות בעיקר ואת בלוטות יותרת הכליה
זה טוב לבעיות כמו אימפוטנציה,קור בכליות,חולשת גב תחתון,כאבי גב תחתון
דלקות פרקים בגב תחתון.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdeer
משה11/05/20101.האם ידוע לך השפעת הצמח על GHהפרשת?
2.האם הוא מטפל כאנטי אייג'ינג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהlu rong - שמו הסיני
שחר דוידמן11/05/2010כל הצמחים הם אנטי אייג'ינג
כל צמח שהוא אנטיאוקסידנט שמטיב עם הגוף זה אנטי אייג'ינג
לא ידועה לי השפעה מוכחת על הורמון גדילה או כל הורמוני מין אחרים
הצמח מטפל בעייפות,מחזק עצמות,מגדיל כדוריות דם אדומות,המוגלובין,מגביר תיאבון,משפר שינה,
מחזק את הגוף בכלל
לא ממליצה לטווח ארוך
מקסימום לצרוך 3 חודשים ולהפסיק.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהdeer
משה12/05/20101.להפסיק לכמה זמן אחרי שימוש של שלושה חודשים?
2.אחרי זמן ההפסקה אפשר להתחיל מחזוריות מחדש?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
שחר דוידמן12/05/2010אחרי שלושה חודשים תעשה הפסקה של כמה חודשים
ותתחיל מחדש.
כשלוקחים צמחי מרפא רצוי להיות בקשר עם מטפל מוסמך
מטפל שבודק אותך,מתאים לך בדיוק את מה שאתה צריך וכך יכול לדעת מה משתנה
כמה זמן לקחת ,למה לקחת,מתי לקחת....
צמחים הם תרופות,לא לוקחים סתם כי קראתי על זה ,כי חבר שלי לוקח,כי כל סיבה אחרת שהיא לא מקצועית.
בהצלחה
זו המלצה שלי,להתייחס ברצינות לגוף ואז יש בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא בטוחים אנטי פרזיטים ויהומליה08/05/2010
ברשותי חתולים וכלבה.. לא תמיד אני ממהרת לשטוף ידיים לאחר ליטופם.. וודאי התפתחו פרזיטים במעיי כי הסימנים הקשורים בהם מופיעים לעיתים קרובות למדיי. (גזים, נפיחות ,רצון למתוק ואני זוללת.. גירויים לאחר יציאות רכות, )בעבר בדיקות צואה לא הראו דבר.
אני מודעת לכוחם המרפא של צמחי המרפא כגון בבונג, מרווה, זעתר.. אבל האם יש צמחים נוספים יעילים ובטוחים לשימוש ,שאינם גורמים לשלשול או לכאבי בטן?
האם שום טרי מומלץ למעיים גישים?
תודה עבור תשובתכם המהירה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תיקון שגיאת הקלדה
ליה08/05/2010צריך להיות כתוב בכותרת "זיהומים".
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשום טרי טוב לפרזיטים
שחר דוידמן09/05/2010תנסי שן שום אחד כל יומיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטפילים
ד''ר אמיר קיטרון09/05/2010שלום רב
אני לא רואה בתסמינים שציינת סימן לטפילים.
אני כן ממליץ על חליטת "ניקוזית" למשך חודש, והתאמת האוכל לסוג הדם.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תרופהשירי08/05/2010
רכשתי 2 בקבוקים שבהם תמיסה שחורה מתרפיסטית (יפה קליין מבני ברק)והיא טענה שאם אשתה מהם 30 טיפות 3 פעמים ביום זה יכווץ לי את המיומה ברחם שיש לי (3 ס"מ). לצערי אין לי מושג מה יש בפנים ושאלתי היא האם לדעתך תמיסת צמחים בצורת נוזל לטיפול בחודשיים יכול לעשות פעולה זו? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לדעת מה הצמחים
שחר דוידמן09/05/2010יש צמחים שעוזרים למיומות,ואת השאלות האלו עדיף שתשאלי את המטפלת שלך מחובתה
להגיד לך מה יש בתמיסה שנתנה לך וחובתה להסביר לך על תהליך הטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחמשה ק07/05/2010
שלום
Camellia japonica
1.מה התכונות של המצח הזה?
2.האם הוא גורם ליצור של קולגן מסוג 1?
3.איפה אפשר להשיג אותו?
4.האם הוא מתאים למריחה על העור או כשימוש פנימי בכמוסות?
5.האם יש אזהרות או תופעות לוואי?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה פרח
שחר דוידמן09/05/2010אני לא מכירה את התכונות הרפואיות שלו
לא נראה לי שהוא למאכל.זה פרח גינה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחי מרפא בהריוןדבי06/05/2010
שלום רב.
אני נמצאת בשבוע 14 להריוני הרביעי, הכל תקין.
בשבועות האחרונים אני סובלת משיעול אלרגני טורדני המפריע לי מאד ומשבש את התפקוד התקין ואת איכות החיים.
לאחר התייעצות עם העוסקים ברפוראה טבעית הומלץ לי השימוש בשני צמחים: שוש קרח- עליו קראתי כי אינו מיועד לשימוש בהריון, וזעתר נקי- שלא מצאתי מידע האוסר על שימושו בהריון.
האם אכן ניתן ויעיל להשתמש בזעתר? האם יש צמח נוסף יעיל ובטוח לשימוש?
אודה מאד על תשובה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמח לשיעול בהריון
שחר דוידמן09/05/2010פלנטגו יכול להועיל ואין בעיה בהריון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעול טורדני
ד''ר אמיר קיטרון09/05/2010במקרה כזה, מאד יועיל התרסיס "שונם" לגרון.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקות דם לד'ר אמיריאיר06/05/2010
שלום ד'ר דיברנו בטלפון עשיתי בדיקות דם והתחלתי ליטול אבץ פיוקאלניט של סולגר בכל אופן יצא לי בבדיקות דם שיש לי tsh מעל הנורמה 7.4 וסוג הדם a שאר הבדיקות יצאו תקינות עכשיו הבנתי שבין היתר זה גורם לעייפות ונשירת שיער הרופא אמר לי עוד 3 שבועות לעשות בדיקת דם חוזרת לראות אם זה השתפר האם לדעתך זה מה שגרם לי לנשירה עד כה במפרצים ?וגם האם ישלך המלצה לתזונה בשבילי על מנת להיכנס לטווח הנורמה בבלוטת התריס?תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנוסף
יאיר07/05/2010בנוסף גם שמעתי שזה גורם לקשקשים וכאלה וגם גרם לי לאחרונה לשערות קטנות מאחורי האוזניים ליפול בכמויות במקומות שבד'כ אף פעם לא נפל לי משמה האם זה דבר הפיך?תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניקוי הגוף
לכל מה שתואר, אני ממליץ על ניקוי הגוף עם חליטת "ניקוזית".
כמו כן, האם מדובר בסוג דם O?
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יאיר09/05/2010בסוג דם A ומחינת ויטמנים אין בעיה רק תת פעילות של בלוטת המגן שגורמת לי נראלי לנשירת שיער כללית ושאלתי אם זה משפיע על המפרצים?ומעבר לתחליב לבונה והתמיסת גדל שאני משתמש על איזה תזונה אתה ממליץ על מנת שתפקוד בלוטת התריס יהיה בנורמה?תודה ד'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יאיר09/05/2010בסוג דם A ומחינת ויטמנים אין בעיה רק תת פעילות של בלוטת המגן שגורמת לי נראלי לנשירת שיער כללית ושאלתי אם זה משפיע על המפרצים?ומעבר לתחליב לבונה והתמיסת גדל שאני משתמש על איזה תזונה אתה ממליץ על מנת שתפקוד בלוטת התריס יהיה בנורמה?תודה ד'ר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג A
כאמור, החליטה תועיל.
ויש להימנע ממוצרי חלב ובשר אדום ולהרבות בדגנים מלאים, דגים, מעט עוף וביצים, אגוזים, בוטנים, קטניות והמון ירקות ופירות.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
יאיר09/05/2010אוקי ד'ר ובמקביל לחליטת ניקוזית להמשיך בנטילת אבץ ושימוש בתמיסת גדל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן, בהחלט
ד''ר אמיר קיטרון09/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כורכום ואומגה 3משה06/05/2010
האם ישנה אפשרות לקחת כורכום פלפל שחור חלב סויה ולהוסיף אומגה 3 לפני שינה
האם ישנה סכנה בדבר ??
ומתי הכי טוב לקחת את זה ( בוקר צהרים או לילה )
אודה לכם על תשותבכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין סכנה בדבר
שחר דוידמן06/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גרון וחרדותדביר04/05/2010
שלום ,
רוצה לדעת בבקשה,לקבל טיפים
מה אפשר להשתמש או לקחת
להקלה וטיפול לגרון נפוח
דלקות
וירוסים ויראלים של הגרון
נפיחות שקדים
וכל מה שקשור לגרון
אפילו בצקת
תפליטים
כל עזרה שיש לגרון תתקבל בברכה.
ואם יש משהו שאפשר לקחת בקביעות כמשהו כטיפול מונע
ומה יכול להועיל בשביל הפחתת חרדות
בתודה אריה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אריה שלום
שחר דוידמן05/05/2010יש לי פורמולה משהו הכי טובה בעולם
אני נותנת אותה לכל מי שיש לו דלקות גרון כמו שאתה מתאר
זה עובד נהדר כי אלו צמחים אנטיביוטים!!!!
זה מעביר מהר את הגרון ואני יכולה להעיד על עצמי שהייתי חולה פעמיים בשנה עם אנגינה כזו
כבר בלי סמפטומים רק מוגלה בגרון ולקחתי רק את הצמחים האלו והיום כבר 5 שנים אני בכלל לא סובלת מגרון אף פעם!!! ואם אני מתחילה להרגיש את הגרון או שפעת מגיעה אני שותה כפית מהפורמולה וזהו!!!!
היא נקראת yin qiao san
ואני מכינה לה מודיפיקציה מיוחדת.!!!
תתקשר
לחרדות יש פורמולה טובה גם שנקראת tian wan bu xin dan
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגרון
ד''ר אמיר קיטרון05/05/2010שלום רב אריה
מומלץ ריסוס תוסף מזון "קליטה".
להרגעה: תחליב מאזן "לבונה".
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כורכום !!!!משה29/04/2010
אני שוקל להתחיל ולקחת כורכום עם סויה ופלפל שחור
השאלה שלי היא
מתי הכי נכון לקחת את הכורכום ( בטן ריקה. מלאה או לפני שינה ) ??
מתי השפעתו של הכורכום מתחילה להשפיע ??
והכמות הכי נכונה להתחיל ולקחת ( כף או כפית ) ??
אודה לכם ובריאות לכולם
:)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
שחר דוידמן30/04/2010אתה יכול לקחת כורכום בבוקר או בצהריים,תוודא שהכורכום אכן טהור
לעיתים בשוק מוכרים כורכום באבקה עם קמח כך שזה לא הטחינה הטהורה של הכורכום
הכי טוב לקנות מיצוי של כורכום שיש בו כבר פלפל שחור
או לקנות שורש של כורכום ולטחון לבד.
כפית כל יום זה מספיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמציות באך ובירה או יין?נורית29/04/2010
שלום
בימים אלו התחלתי לצרוך את תמצית באך מספר 5- cerato
האם ישנה איזושהיא הגבלה או המלצה להימנע מצריכת אלכוהול תוך צריכת התמצית?
אני מדברת על אחוזי אלכוהול נמוכים יחסית כגון בירה ויין
האם יש להמנע מהם בכלל או לחכות זמן מסוים מרגע נטילת התמצית?
לתשובתכם המהירה אודה
נורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אין בעיה
שחר דוידמן30/04/2010רק לא לשתות את האלכוהול ופרחי בך ביחד או סמוך
לפחות שעתיים שלוש בין שניהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב גב כרוניירון27/04/2010
שלום רב,אני סובל מכאב כרוני בגב הגבי [גב אמצעי ועליון}כבר יותר משנה,4 בלטי דיסק עם לחץ קל.אובחנתי גם כסובל מדכאון ,אני מעונין לקחת תוספים נוגדי דלקת וכאב,ורציתי גם לשאול עם יש תוספים טבעים שידועים לכם שיכולים לעזור בנושא כאב ודלקת.....שמעתי על וונדרפלקס,אומגה 3 ,עיסוי רפואי? העם זה מומלץ או יש לך המלצה לדברים אחרים,תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב גב כרוני
ד''ר אמיר קיטרון27/04/2010שלום ירון,
אני ממליץ על מטפל שפועל עם מגע ידיים חם ולחיצות הדרגתיות ועדינות.
כדאי לעסות עם "שמן עברי" ומשחת "ברכן" מספר פעמים ביום.
כמו כן, ממליץ על תחילב "לבונה" למריחה על החזה לפני מקלחת בערב.
בהצלחה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור סיני וצמחים
שחר דוידמן28/04/2010אני ממליצה מאוד על דיקור ופורמולה שנקראת du hou sang ji sheng tang
מנסיוני של 11 שנים בתחום האורטופדיה עם דיקור אין כמו דיקור לכאבי גב
תבוא לטיפול ותיווכח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה הם המומלצים ל-ניקוי,שמעתייעל27/04/2010
על כדור חמשת הצמחים.....אבקש המלצה...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסבירי יותר במפורט בבקשה
שחר דוידמן27/04/2010לא הבנתי איזה ניקוי? איזה כדור 5 צמחים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כיצד מכינים חליטת פטרוזיליה?חיה26/04/2010
שמעתי שחליטת פטרוזיליה טובה לטיפול באבנים בכליות.
כיצד מכינים נכון חליטת פטרוזיליה??
סתבא שלי אומרת שברומניה הכינו לצורך הוצאת אבנים מהכליות חליטה מהענפים הדקיקים של דובדבנים וזה עוזר מאוד (זנבות דובדבנים) האם יש כאלה בארץ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרוזליה
שחר דוידמן26/04/2010קונים פטרוזליה שופכים מים חמים מחכים כמה דקות ושותים את המים.
יש צמחים סיניים שעוזרים לטיפול בכליות ובאבנים בכליות אך צריך לראות אותך ולעשות אבחון
תתקשר ונקבע
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חייב עזרה שילוב תרופותאיתן25/04/2010
שלום, אני לוקח דיפרסון,מליסה רפואית וקורולול קיד, כולם של חברת אנדרסון, ואני שותה את כולם אחת אחרי השניה,האם חייבים להפריד ולשתות אותם בזמן שונה, או שזה נורמלי והתרופות לא פוגעות אחת בשניה?
תודה מראש
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא לקחת ביחד
שחר דוידמן26/04/2010דיפרסון תרופה ממריצה יש שם גינסנג שידוע כממריץ לכן רצוי לקחת אותו בבוקר בלבד ולא לטווח ארוך כי זה צמח לא מומלץ לטווח ארוך ברפואה הסינית
קורולול היא תרופה שמרגיעה לכן לקחת אותה בלילה לפני השינה זה יותר מומלץ.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום ד'ריאיר23/04/2010
זוכר שדיברתי איתך על התמיסה בעקרון אני עליה כבר 4 חודשים על המפרצים וזה לא הכי עוזר לי שבעולם אין לי נשירה של יותר ממאה שערות ביום אבל אני לא רואה תמפרצים ממש משתפרים וזה לא נוח לי יש מצב להיפגש איתך או משו?תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ...
יאיר23/04/2010ואם כן איפה ?תודה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהיפגש
ד''ר אמיר קיטרון25/04/2010כן, אפשרי, תתקשר אליי.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)