מידע רפואי
פורומים
- שתלים דנטליים, טיפול שורש
- פדיקור
- לידה בבית, לידה טבעית, לידה פעילה
- יופי
- יוגה, מדיטציה
- פרידות, גירושין, בגידות
- הרניה, שבר, בקע, קילה
- נוירולוגיה, שבץ מוחי, אירוע מוחי
- צליאק
- מחלות פרקים בילדים, כאבי פרקים
- הנקה, הנקה נכונה
- יעוץ זוגי ודייטינג
- אחרי לידה
- מתיחת פנים וצוואר, הרמת פנים
- חרדה, דיכאון - טיפול לא תרופתי
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר ניצן שלזינגר
השתלות שיניים ואסתטיקה,ICOI, ובעל תואר Diplomate מטעמה. בעל מרפאה פרטית בראש העין שמרכז עיסוקה שיקום הפה, ALL ON 4 . בוגר הפקולטה לרפואת שיניים בהדסה עין כרם.ד"ר אילן בוש
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
- כתם חום על השפהמישהי15/08/2014
שלום,
מלפני כשנה הופיע לי על השפה התחתונה כתם חום קטן. הלכתי לרופא עור לבדוק אותו והוא אמר שזה כתם מהשמש ואין איתו בעיה מבחינה רפואית. רציתי לדעת אם יש משחה טבעית או כל דבר אחר טבעי שיעלים או יבהיר ושניתן לשים במקום זה שכמובן קרוב מאוד לפה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתם חום על השפה - תגובה
שחר דוידמן15/08/2014רצוי שתהייה אבחנה רפואית .
דרך האינטרנט לא רצוי ואף לא אפשרי לעשות אבחנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה
מישהי15/08/2014תודה על תשובתך. אני רק רוצה לדעת האם ברמת העיקרון קיימות ברפואה הסינית או בכל תחום טבעי אחר משחות מבהירות או מעלימות כתמי שמש שניתן להשתמש בהם באזור כמו שפתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך שאלה - תגובה
שחר דוידמן15/08/2014הצמח bu gu zhi מטפל בפיגמנטציות וניתן למרוח אותו על העור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיח אברהםשגית12/08/2014
אני בת 43. נמצאת במעקב בצוואר הרחם בשל וירוס הפפילומה בעבר.בשנים האחרונות המחזור שלי התקצר ל20-24 יום כשכמה ימים לפני כן יש לי טפטופים-הכתמות.
הרפואה הקונבנציונלית מציעה הורמונים.אני בורחת מזה.אקראתי על שיח אברהם וקניתי תמצית שלו של חברת אלטמן.אחרי המון התלבטויות. שאלותיי:
1.האם ידועה לך השפעה של שיח אברהם על צוואר הרחם?
2. כתוב שיש לקחת 20-25 טיפות אחרי אוכל בבוקר.האם מייד בקימה?אני לא אוכלת מייד רק אחרי כשעתיים.האם זה בסדר?
3.האם לוקחים זאת כל החודש ברציפות?
4.מתי כדאי להתחיל?לפני אחרי מחזור?
5. כמה זמן יש לקחת את שיח אברהם עד לקבלת תוצאות?
6. האם אחרי קבלת התוצאה הרצויה ניתן להפסיק?האם ההשפעה לא תפוג?
7.אני מסינה ששיח אברהם משפיע על המנגנון להפרשת ההורמונים.השאלה האם נחקרה כמות ההורמונים המופרשת?איך אפשר לדעת שהכמות המופרשת לא מסוכנת?
אשמח לתשובות ,מצטערת על אריגות דבריי פשוט יש לי מעט חשש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיח אברהם - תגובה
שחר דוידמן14/08/2014שיח אברהם לא מסוכן
את יכולה לקחת באופן רציף לפי הוראות היצרן.
הוא לא מתנגש עם מחלות או וירוסים או תרופות
להפיך.לקיחת צמחים מחזקת את מערכת החיסון ועוזרת להתמודד עם וירוסים למיניהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיגנוקנוליול12/08/2014
היי, האם שימוש בפיגנוקנול מומלצת גם בגיל 24?
אני שמעתי עליו דברים טובים מיכוון שאני אוהבת להשתזף בשמש, אבל העור שלי כבר שנים שהוא מיובש (השכבה העליונה) ויש לי כתמי שמש קטנים ונקודות חן.
אז אני רוצה להסיר את מה שיש לי כבר על העור ולשמור על העור עם הפיגנוקנול, כאנטי אוקסידנט כשאוכל להיות "בטוחה" גם תחת השמש, שמעתי גם שהוא עושה גם צבע עור יפה יותר בשמש.
אז זה נכון?
והאם מומלץ גם בגיל 24?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פיגנוקנול - תגובה
שחר דוידמן12/08/2014זהו אנטיאוקסידנט מעולה
לא רואה בעיית שיזוף....
אין בעיה עם הגיל
כדאי להתיעץ גם עם נטרופתית בחנות הויטמינים היכן שאת קונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיית שיזוף
יול12/08/2014הבעיית שיזוף שלי זה עור לא אחיד בעקבות שיזוף.
גם נקודות חן ונמשים מהשמש..עור יבש ומקומט קצת
יכול לעזור? לשקם אותו?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הכנת חליטהמישהי11/08/2014
שלום,
אני מכינה חליטה של תה שבטבט ורציתי לדעת כמה מים (במ"ל) צריך לשים על כף של עלים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הכנת חליטה - תגובה
שחר דוידמן11/08/2014כף של עלים
חצי ליטרים מומלצים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
מישהי12/08/2014תודה על תשובתך. האם אפשר לקחת כדורי מציצה נגד כאבי גרון (רפאתריצין עם בנזוקאין) בתקופה ששותים חליטת שבטבט? האם יש מניעה כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
שחר דוידמן12/08/2014אין מניעה את יכולה לקחת כדורי מציצה עם חליטת שבטבט דבר אחד חשוב
שעתיים מרחק בין תרופות לצמחים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שארית שתןמישהי11/08/2014
שלום,
אני בת 26 ולאחרונה ראו כי יש לי שארית שתן גדולה.
האם ניתן לטפל בשארית שתן בעזרת דיקור סיני? הרופאים המליצו לי על פיזיותרפיה לרצפת האגן אך אני רוצה לדעת אם דיקור יכול לעזור או לא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שארית שתן - תגובה
שחר דוידמן11/08/2014דיקור מאוד עוזר
אני עם נסיון של 20 שנים אשמח לעזור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהבחורה07/08/2014
שלום, רציתי לדעת אם אפשר לעשות דיקור סיני לטיפול בבעיה בשלפוחית השתן כשמישהי נמצאת במחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
שחר דוידמן07/08/2014כן.אין בעיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהי05/08/2014
שלום,
רציתי לדעת אם אפשר לשתות משקה מצ'יקוריה בזמן ששותים חליטה מצמח השבטבט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
שחר דוידמן05/08/2014אפשרי רק לא ממליצה ביחד
לחכות שעה לפחות בניהם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שילובאבי03/08/2014
שלום רב רציתי לדעת איך אפשר לשלב צמח רדיולה עם קורדיספס ושאווגנדה מתי לקחת כול אחד מהם העם בבוקר בערב בלילה ??והעם אפשר לשלב בינהם ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שילוב - תגובה
שחר דוידמן03/08/2014אפשר לשלב בין שניהם בלי בעיה.
עדיף לקחת בבוקר את הצמחים אחרי ארוחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהמישהי01/08/2014
שלום,
אני לורחת תרופת ELATROLET לטיפול בכאבים בשלפוחית השתן. האם ניתן לקחת יחד איתה חליטת מצמח השבטבט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
שחר דוידמן01/08/2014כן
אין בעיה
הכי טוב להשאיר 3 שעות בין לקיחת התרופה והשבטבט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שבקבקמתי01/08/2014
איזה צמח זה. מכיל סיליקה טוב לכאבי ברכים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שבקבק - תגובה
שחר דוידמן01/08/2014לא מכירה את הצמח הנ"ל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חליטת עלי שיח אברהםרחל30/07/2014
שלום רב,
בכל מקום אני קוראת על חליטת שיח אברהם רק של הפירות.
אם השיח שייך למשפחה של הלואיזה, האם לדעתכם מותר לשתות חליטה מהעלים של שיח אברהם?
אשמח לתשובה,בתודה,
רחל.
פשוט כרגע עדיין אין פירות לשיח, רק עלים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חליטת עלי שיח אברהם - תגובה
שחר דוידמן31/07/2014לא ידוע לי שימוש בעלים
משתמשים במיצוי הפרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- Red Yeast Riceאורן29/07/2014
שלום,
רציתי לדעת האם את מכירה את התוסף הנ"ל והאם הוא אכן יכול לסייע בהפחתת כולסטרול?
כמו כן, האם ידועות לגביו תופעות לוואי בעייתיות?
בברכה,
אורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Red Yeast Rice - תגובה
שחר דוידמן30/07/2014שלום רב
יש לצמח מרפא הנ"ל איכויות של הורדת כולסטרול..והטבה עם מערכת העיכול בכלל..עוזר בעיכול מזון...מניע דם וצ'י בגוף.מומלץ
לא מומלץ לקחת אותו עם סטטינים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פו דארקו , לפאצ'וג19/07/2014
הבנתי שלצמח יש בין השאר תופעת לוואי של דימומים , איך הדבר בא לידי ביטוי ?
כמו כן האם ניתן לצרוך אותו בלבד כחליטה/מרתח ואף כחוקן לאורך 2-3 ימי צום ?
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פו דארקו , לפאצ'ו - תגובה
שחר דוידמן22/07/2014לא מכירה תופעת לואי כזו
ניתן לצרוך כחליטה ואף בחוקן
אך רצוי שתעשה זאת בהמלצה של מטפל מוסמך בלבד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- לוונדרלירון20/07/2014
שלום אני סובל מדיכאון וחרדה .אחרי טיפולים פסיכאטרים ופסיכולוגים רבים,פניתי לרפואה המשלימה.אני עושה רפלוקסולוגיה ,והחלטתי גם לעשות מבער עם שמן שקדים וטיפות לבנדר.
הוא טוב לחרדה ודיכאון ,נכון ? תוכל/י להסביר לי איך הוא פועל?
וכמה טיפות להוסיף לשמן שקדים ,3-5 ,נכון?
ואין לזה התנגשות עם העובדה שאני לוקח כדורים פסיכאטרים נכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לוונדר - תגובה
שחר דוידמן22/07/2014ממליצה לך לקחת צמחים בלקיחה פנימית
אך לשם כך ממליצה לך לפנות למטפל מקצועי מומחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אני צריך תחליף לעישוןאופק06/07/2014
אז כה אני אוהב לעשן ולאדות ותמיד מתסכל אותי שאני מעשנן את הצמח הכי מגעיל בטבע הטבק !
בקיצור אני מחפש תחילף לראוי לאודוי / עישון
רצוי בעל תועלת רופאית לא יזה חומר פסיכו הקטיבי מטורף רק שהיה נעים ובראי
וגידי כול צמך מרפא נגיד תערובת תה של אחת החברות אם אני נישה לאדות היה לזה אותו אפקט כמו בתה
ספרי לי על זה קצת שאני איזה צמחים כדי לנסות לעשן ולאודות תודה !!1* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני צריך תחליף לעישון - תגובה
שחר דוידמן07/07/2014לא מכירה.מתנצלת שלא יכולה לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?