מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קונטרה אינדיקציה בין רואקוטן לצמחיםזיו15/03/2014
אני נוטל כשבועיים וחצי כדורי רואקוטן (לטיפול באקנה). האם זה בעייתי שבמקביל לכדורים אני נוטל פורמולת צמחי מרפא סיניים בעלת ההרכב הבא (20% מכל צמח)?
Eleutherococcus
Ganoderma
Withania
Ocimum
Schisandra
הרוקח שמכין לי את זה אמר שאין בעיה, והוא בכל תואר ראשון ושני בביוכימיה. אבל איזה גורם יכול לתת לי תשובה וודאית? רופא העור (שרשם לי את הכדורים) בטח לא מבין דבר וחצי דבר בצמחים כאלה, והאמת? בכל מקרה פאדיחה לשאול אותו כזו שאלה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קונטרה אינדיקציה בין רואקוטן לצמחים - תגובה
שחר דוידמן18/03/2014אין קונטרה אינדיקציות.רק לא לקחת תרופות וצמחים ביחד.לפחות הפרדה של 3 שעות בניהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עלי דפנהאילנית15/03/2014
שלום,
האם זה נכון שאסור להשתמש בעלי דפנה בזמן ההריון? אני בתחילת ההריון, בטעות תוך כדי אכילה בלעתי חתיכה קטנה ממנו תוך כדי אכילת מרק. אני זוכרת שקראתי איפשהו שעלי דפנה יכולים לגרום להפלות, אבל אני מאוד אוהבת להשתמש בתבלין זה.
מקווה שלא נגרם נזק.....
מודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עלי דפנה - תגובה
שחר דוידמן18/03/2014אין בעיה עם בליעה של חתיכה קטנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההמלצה שלך?יניב12/03/2014
נעים מאוד רציתי לדעת מה המלצתך בקשר להימפרקטביות וקשב וריכוז איזה צמחים את ממליצה אני יודע שאת מעדיפה לעשות תישאול לגבי כול אחד מהמטופלים ואז להתאים לו את הפורמולה אבל רק לידע כללי איזה צמחים ותוספיםן חזקים את מכירה לנושא הזה ...?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההמלצה שלך? - תגובה
שחר דוידמן12/03/2014צריכת ירקות ופירות
שקדים
ויטמין בי 6
אומגה 3 ,6* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחרעות07/03/2014
איך ניקרא הצמח הזה בעיברית pueraria mirifica?
למה הוא משמש?
והאם צריך מרשם של רופא בשביל לקחת אותו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמח - תגובה
שחר דוידמן09/03/2014צמח זה בשימוש בתאילנד מכיל אנטיאוקסידנטים שכידוע טובים לשמירה על בריאות ואנטי הזדקנות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ניתן להשיג אותו?
רעות09/03/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה ניתן להשיג אותו? - תגובה
שחר דוידמן09/03/2014תנסי בחנויות טבע או באתרים באינטרנט שמוכרים ויטמינים.המשלוחים לארץ מהירים והמחירים יותר זולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים בדרכי מרה..רונית09/02/2014
לצערי הרב זה מה שהתגלה בבדיקות האחרונות...
עדיין זה לא בדרגה של ניתוח ולכן בנוסף לטיפול שהומלץ אני מחפשת איזשהו תוסף תזונה שיוכל לעזור לי בנושא, האם ידוע ומומלץ על משהו ספציפי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבנים בדרכי מרה.. - תגובה
שחר דוידמן10/02/2014מה גודל האבנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל האבנים הם...
דן12/02/20146 מ"מ, וזה התגלה בבדיקה כדרך אגב... לא סובלת (עדיין) מכאבים אז די הופתעתי מהממצאים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגודל האבנים הם... - תגובה
שחר דוידמן12/02/2014קל למנוע היווצרות של אבנים מאשר להמיס אותם.אך זה אפשרי.
זה מקרה שמצריך אבחנה וטיפול פרטני.לכן מומלץ להיות מטופלת אצל מטפל בצמחים.
ככה דרך האינטרנט לכתוב לך צמחים זה אפשרי אך קחי בחשבון שזה לא רציני.
כורכום
שן ארי
גדילן מצוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה מאוד לגבי צמח הכורכום
רונה24/02/2014כמו שמנהל הפורום הזכיר.
אפשר להוסיף אותו טרי בתבשילים ביתיים ואם לא אוהבים את הטעם אפשר לצרוך אותו כתוסף תזונה. את יכולה למצוא ברשתות הפארם את 'תמצית שורש כורכום' שהוא תוסף איכותי שיכול לשמש כחלק מטיפול באבנים בדרכי מרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטערת על חוסר ההתייחסות..
סיגל02/03/2014תודה רבה לכם על העצות.. :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נפגעה לי תהשוקה עקב גיל המעבררינת פ24/02/2014
עקב גיל המעבר אני חווה ירידה בתשוקה המינית...
הסימפטום של הבעייה הוא ברמת העצבוב בנרתיק כאילו אני " לא מרגישה " מספיק את בן הזוג ,
בשאר המימדים אני מאד נהנית
עקב ארוע חד פעמי בעבר ( ולא קל ) אני לוקחת תרופה בשפ טגרטול וציפרלקס ואלה גם גורעות מהתשוקה
אני זקוקה לטיפול דחוף , כבר קרה שנפרדתי מבן זוג עקב כך ...
תודה ,,,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נב - אשמח לקבל תשובה !!!
רינת פ28/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנב - אשמח לקבל תשובה !!! - תגובה
שחר דוידמן02/03/2014הצמח מאקה יכול לעזור לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשווגנדהנבי27/02/2014
למה רק 3 חודש ?וכמה זמן הפסקה מומלץ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשווגנדה - תגובה
שחר דוידמן27/02/2014כי לקחת צמחים בלי מעקב של מטפל צמוד אני ממליצה לקחת 3 חודשים ולעשות הפסקה של 3 חודשים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אשווגנדהנבי ארנבי27/02/2014
רציתי לקבל מידע על הצמח אשווגנדה.....כמה זמן אפשר לקחת אותו ....העם הוא יכול לעזור במקרה של חרדה ....הבנתי שצריך להפסיק אותו כול 4 ימים כי זה יכול לפגוע בבלוטת התריס...אני לא לוקח ביו קאלם ורציתי להוסיף את האשווגנדה העם אפשרי?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשווגנדה - תגובה
שחר דוידמן27/02/2014הצמח אשווגנדה מרגיע.יכול לעזור לחרדה
את יכולה לצרוך אותו במשך עד 3 חודשים ולעשות הפסקה.
אין חשש מפגיעה בבלוטת התריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- צמחיםשני24/02/2014
שלום, האם יש טיפול מומלץ לרזרבה שחלתית נמוכה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צמחים - תגובה
שחר דוידמן24/02/2014dhea ממליצה לך לקרוא על זה קצת ולדבר עם הרופא משפחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חרדהיונתן12/02/2014
שלום.
בגלל חרדה קלה שמפריע בעיקרונ להירדם ו דעגת יתר-קבלתי חצי כדור נגד חרדות-למשך 7 חודשים. רופה הימליץ לעשות גמילה בעזרת מוצרים טבעים-במקביל לקחת תקופה ואחרי זה להבסיק כדורים בהדרגה..שמעתי על מוצרים: גבה ו same נגד חרדות מה דעתך? איזה עוד מוצרים יכולים לעזור להירגה ולהירדם מהר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - סגולות השוםרננה19/02/2014
האם תוכל לפרט את סגולות השום ולמה בדיוק הוא טוב ועוזר, באיזה מצבים מומלץ להשתמש בו וכיצד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סגולות השום - תגובה
שחר דוידמן21/02/2014שום מכיל חומצת אמינו אליצין לכן הוא משמש כאנטיביוטיקה
מכיל ויטמין סי לכן משמש כאנטיאוקסידנט מעולה
השום מדלל את הדם ומונע קרישה
אנרגטית הוא חם לכן צריך להזהר משימוש יתר
שן אחת ביום זה יעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מה ההבדל בין תמצית של צמחelaa5618/02/2014
לבין החליטה שלו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה ההבדל בין תמצית של צמח - תגובה
שחר דוידמן19/02/2014אין הבדל.זה אותו מיצוי רק הדרך שונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי כמוסות שמן אורגנויעקובי15/02/2014
היות ושמן אורגנו נחשב לאנטיביוטיקה טבעית ומחסל חיידקים יעיל . רציתי לדעת האם נטילה שלו יכולה גם לחסל את החיידקים הפרוביוטים ואז למעשה נטילה של פרוביוטיקה בזמן שנוטלים שמן אורגנו היא למעשה חסרת טעם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי כמוסות שמן אורגנו - תגובה
שחר דוידמן16/02/2014שאלה טובה.כמה שידוע לי אין בעיה.אך בכל מקרה כדאי לקחת פרוביוטיקה.
כך אתה בטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחפשת טיפול טבעי לאבני שקדיםענבל13/02/2014
שלום,
מזה כחודשיים אני סובלת מאבני שקדים (טונסילוליטים), הדבר מציק לי מאוד ולאחרונה גם התחיל ליצור ריח רע, אני חייבת למצוא פיתרון לבעיה ואני נחושה לעשות זאת בדרכים טבעיות ללא התערבות ניתוחית.
ניסיתי לגרגר לימון, סודה לשתייה, מי מלח וגם תערובות צמחים למיניהן וכלום לא עזר. גם כשאני מוציאה את זה זה חוזר וכמו צומח מחדש באותו הרגע.
קראתי באינטרנט על כך שמיץ מתותי גוג'י יכול לעזור, רציתי לשאול האם זה חייב להיות בצורה של מיץ או שאפשר גם לאכול תותי גוג'י מיובשים? מה עדיף? ואם יש עוד רעיונות לא אהסס לנסות. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר - מה טוב לדלקת בכתף בעקבות סדק?elaa5608/02/2014
כורכום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה טוב לדלקת בכתף בעקבות סדק? - תגובה
שחר דוידמן09/02/2014כורכום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?